2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün bende götürdüm hem aylık kontrolüne hem de burnu çok tıkalı idi. Doktorum aynı senin dediğini yaptı ve öyle yap dedi.beslenme de değişiklik yapsam iyi olacak aslında. Uykular iyice mahvoldu 2 saattir ayaktayım Of

Bebeğin kız mı erkek mi canım birde kaç cm doğdu maşallah baya uzun oturduğunu nasıl anladın ? Benimki de kafasını kaldırıp öne doğru gidiyor sanki oturmak istermişcesine

Nezlenin kiyisindan döndük heralde.gunde neredeyse 30 sefa hapsirik,burun tikanikligi,bol sumuk.Babyvac aldim burun aspiratoru.Muthis bir sey.Cekerken ne aci ne bisey hatta Emre guluyor burnunu cekerken.Bir de cold mix damlattim 1 damla yastigina .Etkisi olmadi.Cok memnunmus kullanan ama faydasini gormedim ben pek.

Geçmiş olsun, bizde de emareler başladı, inşallah kıyıdan döneriz :)
Burnunu açık tutuyorum sıkı giydiriyorum bakalım..

Bu durum hala devam ediyor ya. Hatta bugun zirve yaptik. Kucakta da mizlana mizlana gezdi. Inanilmaz yoruldum

Bebeğin kız mı erkek mi canım birde kaç cm doğdu maşallah baya uzun oturduğunu nasıl anladın ? Benimki de kafasını kaldırıp öne doğru gidiyor sanki oturmak istermişcesine
Canm bebeğim erkek 52 cm doğdu bende babası da uzun böyleyiz belki ondan Kendini yastıktan yarıya kadar kaldırıyor kendi kuvvettiyle, kucaktayken oturma pozisyonu istyo ellerinden kaldırılıncada oturuyo bizim gibi. Ama devriiyo yani sabit duramiyo

Bebege yanlislikle demir ilacini fazla verdim. Cok korkuyorum bir sey olacak diye. Aklima gelen teksey emzirmeknolru emilimi azaltir diye. Of
Bolca emzir. Dedigin gibi süt demir emilimini azaltiyor. Hatta hemen arkasina emzirirsen demiri tamamen bertaraf edersin.
Eger ki dozaj olarak vermen gerekenin cok cok üstünde vermediysen sorun olacagini düşünmüyorum.

Benimki de öyle yapiyordu ve ben 3 gündür oturtmaya basladim. Ama bikac dk oturtuyorum

O damlayı bikaç damlaya kadar battaniyesine de damlatıyordum ben..bir de odasındaki peteğe koyduğum suyun içine..ama önce odayı bi güzel havalandırıyordum. Sağol chelzy.

Benim kızım da öyle happy..gözünü açmadan dirseklerinden güç alıp oturmaya yelteniyor sabahları..bana kalsa 6 aydan önce oturtma denemesinde dahi bulunmazdım ama yavrum hazır ve çok istekli..doktora sordum, 5 ayını doldurmuşsa çekinmeden oturt dedi..ben de bikaç dakika oturtuyorum, acayip seviniyor..uçacak fıstığım mutluluktan otururken

Benim dün elim ayağım boşaldı, olduğum yerde kalakaldım:/ yavrumu olduğu yerde bıraktım. Allah güç kuvvet versin hepimize.

Kızlar 17. Hafta atak mı oluyor? Ben birkaç gündür bebeğimi uyutamıyorum çok zorlanıyorum. Yarım saat ağlıyor, ayağımda sallıyordum hala öyle yapıyorum ağlıyor, kucakta sallayım diyorum olmuyor, memede zaten uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım

Bence birşey olmaz canım yine de doktora sor istersen.. biz de drmituhapını yanlışlıkla 3-4 tane alsak mesela bişiy olmaz
Aradim aradim sordum. 2 gun verme yeterli dediler. Toksik doz kadar vermemisim. Ama 3 gunluk dozu verdigim icin yarin ve sonra ki gun verme dediler. Su ana kadar sa bebekte farkli birsey olmadi. Sorun yok cok sukur.

Evet. Atak donemi 19. Hafta bitene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…