2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimki de martta konusalim dedi ek gidayi.Bizimkiler de pek tutamiyo tam sallaniyo hafif hafif kafalar

Eymende oyleydi chelz.. Hastaneden cikinca hep fış fış kayıkçı oynadık tuttu snra.. Kucagimda dik duruyodu dengede duramiyo gibiydi.. Simdi o da azaldi.. Yatarken elini tutunca kendini kaldırıyor artik.. Bizimki dönmelere tembel yaa.. Yüzüstü bile zor gelio.. Bide surekli beslemeye odaklandigimdan tok karnina mi oluyo yüzüstü canı yaniyor 2 dk snra basiyor çığlığı.. Sırtüstü dönmüyor bile gosteriyorum boyle yapcan diye ama umrunda degil sıpanın

Bizimki bugün yüzüstü dururken yaptığı gazlarla resmen uzun hava çekti yani ben dönmüyo diyodum meğer üstündeki yelek boynundaki önlük engelmiş, yerde altını açarken üstü çıplaktı zönk diye döndü kolunu da kurtardı ben şok

Minicik kaldi surati.Bakalim 13 martta kontrol.Heralde biz de baslariz.
Dun Emreyi fakilteye goturdum.Topuk kani degeri icin.10 gunde 150 gram almis.Az geldi bana ama 3 saati aşmiyorum mama ve sutte.Neden boyle oluyor anlamadim.
Senin bebisler 6. Aya giriyorlar dimi sanieim başlatır

Bence bir iki gün susup etrafı dinleyip ondan sonra daha fazla ses yüklenmiş şeklinde geri geliyolar. Birkaç önce eşime diyodum noldu bu kız sustu artık diye baktık bugün çıldırmış gibi söyleniyodu, hatta birkaç kere anne dedi bence

Benim oglanda geçen ay az kaldı konusacak diyordum simdilerde sus pus oldu.dun çığlık atti ablasını görünce onun haricinde gözlemlemeyi tercih ediyor.

Evet evet bencede anne diyorlar babalar istediği kadar yok diyip bıyık altından gülsün

Benimki de bazi gunler cok konuşuyor bazi gunler hic konuşmuyor

Allah yardimcimz olsun ne diyelim cnm

Hanımlar ek gıda için çok erken 6ayin dolması gerek eğer sütünüz yoksa mama ile destekleyin zaten ömrü boyunca yemek yicekler acele etmeyin bebeklerimiz sağlığından olur

Kızlar benim doktor da 4.5 ayda sebze, 5.ayda yoğurt, 5.5da meyveleri tanıtalım dedi. Her sabah, bebek mutluyken az az (2 silme çorba kaşığını geçmeyecek.) Kilosu da gayet iyi. Kilo için demedi yani.Sabah ver demesinin sebebi de alerji olacaksa gün içinde görelim diye dedi. Bebek istemezse hiç zorlama dedi.

İlk 6 ay anne sütü ama 6. Aya gelince bebek daha akıllandığı için gıdayı reddediyormuş. Hem de 3 gün kuralı ile verince tüm sebzeleri meyveleri tanıt derken 6 aylık olacak.6. Aydan sonra sebzeleri karıştırıp, meyveleri karıştırıp kombin yapabilirsin dedi.

Bebekler zaten şuan verilenleri sindiremedikleri için verilenler aynen kakadan çıkıyormuş.
Şu an dik oturamadıkları için onu da sordum. Kucağında yan otururken az az ver dedi.

Mantikli

Ben de once yogurt sonra sebze sonra da mevye olarak devam etmek istiyorum. Doktorumuz yogurt ve sonrasinda meyve dedi ama ona uymayacagim.

Ben de once yogurt sonra sebze sonra da mevye olarak devam etmek istiyorum. Doktorumuz yogurt ve sonrasinda meyve dedi ama ona uymayacagim.
Önce sebze demesinin sebebi tadının kötü olması.
Yoğurt da şu an için alerjik olabilir dedi. 4.5 ay için. Senin bebek benimkinden büyük, sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…