2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynenne

Ne acelesi var diyorum bende. Birde belki bidaha cocuk dogurmam diye doya doya emzirmek istiyorum
keserken bi üzülüyorsun ki ah ah kziim acar bakar kapatirdi icim giderdi biraktiktan 3 ay sonra istemsti bi kere emzirmistim 1 dk icinde uyumstu o kadr ozlemisim ki sut yoktu halbuki suan 29 aylik daha dun gene dedi emim diye bakiyo bakiyo ay yok diyip kaciyo

Bugun kontrolu vardi emrenin fakultede.4 tüp kan aldilar.Alinirken o agladi,ben agladim.O sustu,ben hala agliyodum.Insanin ici gidiyo ya.Sonra dönüşte ödül olarak e bebegi gezdirdik.5 ay sonra ilk defa gün yüzü gördü cocuk.Emrenin hastane isleri cok oldu ama.Ugur evden daha 5 kez disari ciktionlar da kontrol icin ayda bir.Bahar gelsin de cikalim disarlara artik.

Ek gidaya gecmek icin hem sabırsızlanıyorum hem de hüzünleniyorum. Daha simdiden memede kesecgim günü düşünüyorum gözlerim doluyor
ek gida baslarda ruya gbi buyudukce kabuslasiyor cunku gelmis 2 bucuk yasina hala 9 10 aylikki hali gbi yiiyor yemegi yiyemedigi icin degil inat yapiyor basta sevindigin seylere sonra sinirleniyorsun

su gunler hizla gecse diye dua ediyorum hep icerde bunaldik iyice yaz gelse parktan gelmeyecegm

Keçi sütünü nerden alıyorsunuz kızlar?
Makro da ve Migros larda baltaci marka var onun sütü iyiymiş bende bugün mayalardım oglana 1-2 çay kaşığı verip gerisini kendimiz yeriz insallah ama şişeyi bi kokladim sanki eve keçi girmiş gibi burnumda kaldı kokusu .

Bizimki daha sırtüstü dönmüyor tembel tenekem yuzustu de cani isteyince

Kugulama diye biseymis.. Sen konusurken onunda konuşur gibi karşılık vermesi gerekiomus.. Bunu yapmiyo mu?

Bence anneligin en güzel yanı emzirmek. Hiç bitmesin istio insan

Bende nohuttan sut mayalamaya calisiyorum ama nasil olcak bakalim.. dolapta sutlerim var tarihide gececek onunla yogurt yapsammi ki
Anne sütünü yoğurt yapmaya çalışan olmuştu ama tutmamış ti. Yanlış anlama ama anne sütünü yoğurt yapmak bana mantıklı gelmiyor. Sonuçta mayalaninca süt değişime uğruyor. Doğal halinden daha faydali bı hale gelir mi pek bilemedim. Yaparsan haber ver merak ettim tutcak mi. Bide tadı nasıl olur acaba. Ben hamsi yediğim gün süt sagmistim resmen rengi çok koyu sarı yağlı ve bildiğin hamsi kokuyodu süt sütlaç yapsam hamsili sütlaç olurdu heralde

Benim büyük oğlan hep uzun gitti. Benim baba tarafında iki metrelik adamlar var ama ilk oğlum uzun gittiği için bebek küçük gelio bazen. Doktor çok normal dio .
Bizde baba tarafi uzun anne tarafı kısa kızım gitmis anne tarafına çekmiş doktor boyu cok uzun olmaz minyon bi tip olacak demişti
Tartildiginda kac kiloydu boyu kac cm
Boyu 63 kg 6500 du canim ama suan tarttirmadim daha pazartesi kontrolü var o zaman ogrrnecrgim

Bir zaman gelecek yeter artık us yakamdan diyeceksin. Memeden inmeyecek. İnse de iki dk sonra geri meme diye tuturacak. O da bir süreç tabii o da geçecek. Alıştıktan sonra güzel şey emzirmek.

Ben denemiştim tutmamisti.

Kızlar, bize ilk kızımda doktorumuz ek gıda için: 6 ay öncesinde mide anne sütü/mama harici birşeyi sindiremez, alerjik bir durum söz konusu olursa da o gıdayı vermedim/geçti bir durum da söz konusu olamaz,bir ömür ceremesini çekersiniz. O yüzden 6 ay dolmadan yalatma dahi yapmayın, çünkü bir damla dahi herhangi bir gıda midesine gitse, o mideye zarar vermeye yeter demişti. Bulunduğumuz bölgede çok tavsiye edilen bir doktordu. Açıklamaları mantıklı geldi, onu dinledim. Tam 6 ay dolunca başladım ek gıdaya ve1 yaş sonrasında kızımın yemediği sebze,meyve yoktu. Geç kalınca çocuk yemiyor gibi bir durum söz konusu olmadı yani bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…