2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu hastaliklar bir süreç galiba.. Bi sure snra huzur hakim oluyormus☺
Biz de o huzur ortamını bekliyiruz. Tama bitti dedik, kayinvalidem omzunu kırdı ameliyata girecek. Ondan bir hafta kadar sonra babam ameliyata girecek omuz ve koldan. Şu an canım çok sıkkın. Moralim bozuk. Türlü hastalık ortada geziyor bir de
offf ne 2020'ymis arkadaş. Gelişini kutlamadık da acaba küstü mu bize?

Mukuslu tam olarak nasil acaba ? Sanki mukuslu gibi ama tam emin de degilim.Yuzunde egzama cikti emrenin de.Muhtemelen var bizde de.

Mukuslu tam olarak nasil acaba ? Sanki mukuslu gibi ama tam emin de degilim.Yuzunde egzama cikti emrenin de.Muhtemelen var bizde de.
Eskiden tanecikli olurdu şimdi kıvamı su gibi tamamen ishal, mukus da sümüksü kıvamda yer yer uzayan şekilde diyebilirim. Sadece mukus varsa alerji olmayabilir tabi bu arada, grip vs. olunca da olabiliyor.

Ek gidaya 6. Ayda geçicez ama oglum biz yemek yerken durmuyor. Sakin duran cocuk sofra gorunce once mizildiyor eline bir sry vermezsem bagiriyor agliyor. Cigligindan kulaklarımiz uğulduyor artik. Salatalik havuc biber veriyorm eline. Biraz oyalaniyor sonra tekrar basliyor. Sofraya yaklastirinca susuyor dun elini recel tabagina soktu

Agzima catal kasik götürünce elini atiyor. Dun kahve içerken tutmak icin uzatti elini tam ayarlayamadi vurdu kahve döküldü

Vermiyoruz agliyor. Cabuk cabuk yiyip topluyoruz sofrayi. Uzun sohbetli yemekler de yalan oldu bir cozum de bulamiyorum. Eline havuc vermek oyalamiyor

Canm takip et devam ederse nöroloji görsün. Korkuyo yada üşüyo olabilir mi.

Gözümde canlandı çok sevimli

Eskiden tanecikli olurdu şimdi kıvamı su gibi tamamen ishal, mukus da sümüksü kıvamda yer yer uzayan şekilde diyebilirim. Sadece mukus varsa alerji olmayabilir tabi bu arada, grip vs. olunca da olabiliyor.

Su sonuclar bir ciksin fakulteye alerji bolumune gidicez bakalim.Test ne varsa yapilsin.Var mi yok mu gorulsun.

Su sonuclar bir ciksin fakulteye alerji bolumune gidicez bakalim.Test ne varsa yapilsin.Var mi yok mu gorulsun.
Testte cıkmama olasılıgı cok yüksek genelde 3 yaş üstü testte cıkıyor diye biliyorum.Gece uykuları falan nasıl?Benim kızımda da olabilir diye şüpheleniyorum gece uykuları berbat durumda sürekli kıpır kıpır uykusunda.Kakada 2-3 defa cok küçük kan gördüm mukus da var.Ciltte cok bi döküntü yok bizde.Alerji belirtilerine bakıp az cok annelik içgüdüsü ile kendiniz de anlayabilirsiniz inşallah yoktur

Bizimki de mi sut alerjisi yoksa ya dombili_xl egzama var huzursuzluk var mukuslu kakadan emin değilim ya ama bizim gunluk beslenmesinin cogunlugu mamayla nasl brakcaz ki? Golden goat alcam keci sutundenmis o bi denicem. Huzursuzluk kan damlasından da olabilir mi ki bi hafta kullanmayim bi onuda

Açıkçası sizinki de bana süt alerjisi gibi geldi ama yanlış da yönlendirmek istemem sizi. Keçi sütü de çapraz alerjen olabiliyor o yüzden onu değil de Neocate, Pregomin As gibi alerji mamalarını deneyin isterseniz. Eğer doktor rapor çıkarırsa eczaneden ücretsiz alınabiliyor 2 yaşa kadar. Fakat tadı çok kötü maalesef biz hiç içiremedik sadece emziriyorum şu an.

genelde anneler daha hevesli olur ek gidaya mesela ben ilk cocukta pek bi heveslydim . suan cokta yok ne acelesi var sanki yemegi omur boyu yiyecek zaten hele annesini emsin
Ek gida çok ciddi bi is
Ince eleyip sik dokumak lazim
Baya ugrasmak lazim
Planli programli saat saat takip lazim
Gozum korkuyo

Yaramazliklari basladi simdiden bizimkinde havada karada rahat yok bize. Annemle beraber bakiyoruz ama ikimizi de inanilmaz yoruyor
Atak şeysi dedik, gecer dedik. 2 gun gecti duzeldi gibi. Bugun yine basladi. Tek basina asla oyalanmiyor. Yaninda oyuncaklariyla falan da en cok 5 10 dk oyalaniyor. Sonra hep mizirdiyor, agliyor. Kucagimiza alip sirayla evi gezdiriyoruz. Belimiz koptu. Gunduzleri 2 saatte 1 uyuyor. 2 saati doldurana kadar akla karayi seciyoruz. Tek umudum emeklerse bir nebze bagimsizlasir sıkılması geçer ve duzelir. Tukendim valla

Yaa çocuk bunlar.. Hersey olabilir.. Bazen benimde canım kimseyle konusmak istemiyor bana git gife bi genişlik hakim olmya başlıyor sebebini bilemiyorm
Ahaha genişlik iyidir canım ya, insan düşündükçe kafayı yiyor..aslında ikinci çocuk bunda rahatım ben de yine de arayıp birşeyler bulmaya çalışıyorum

Süt alerjisi olanlar nasil bu tespit edildi ?
Emrenin laktik asit degeri yuksek cikmis .Acaba alakasi olabilir mi ?Her gittigimizde birsey cikiyo.Sinirlerim bozuldu
Kakası sümük oluyor, geçmeyen burun hırıltısı, poposunda arkaya doğru kızarıklık, sürekli ıkınma, kakasını yaparken gürültülü yapıyor.. 4 saat uyumuyor bide 2 saatte uyanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…