2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gecen gittiginde Benim bebegimde 63 64 cm kilosuda 6300 falandi zayifmi oluyor yani

Gecen gittiginde Benim bebegimde 63 64 cm kilosuda 6300 falandi zayifmi oluyor yani
Son aylarda kilo aliminda dusme oldu yani 2. Ayda 750 gr 4. Ayda 600 gr alinca doktor ek gıdaya başlattı
Gaz yapan herseyi yiyormusunz arkadasim yarin gelecek birseyle ugrasma kisir yapariz demis ben korkumdan kisir falan yemiyom gaz yaparmiki
Hareket ettikleri icin zorlanmiyorlar artik ben herseyi yiyorum

Ya canım yapıyordu önceden iki gün hiç yapmadı bugün daha bi iyi arada yaptı ben de bir rahatladım :)

Yaa çocuk bunlar.. Hersey olabilir.. Bazen benimde canım kimseyle konusmak istemiyor bana git gife bi genişlik hakim olmya başlıyor sebebini bilemiyorm

Bu hastaliklar bir süreç galiba.. Bi sure snra huzur hakim oluyormus☺

Arkadaslar merhaba. Ben de ekim annesiyim. Bu ay aile saglıgı merkezinden vega feron verdiler ama damla kızımı çok huzursuz etti. Siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz acaba?
Kan damlası vermişler size. Ben aldim ama kullanmadim . Ferrum kan damlası aldım . Fiyati uygun 15 TL civarı. İçeriği temiz. Tavsiye ederim. Yan etki olarak sadece kaka sayısı azaldı günde beş altı kere kaka yapiodu şimdi iki üçe düştü. Ama keyfi yerinde

Evet demir ilacı biliyorum da karın agrısı yaptı kızımda.

Süt alerjisi olanlar nasil bu tespit edildi ?
Emrenin laktik asit degeri yuksek cikmis .Acaba alakasi olabilir mi ?Her gittigimizde birsey cikiyo.Sinirlerim bozuldu
Bizde mama yediği zaman yüzü direkt egzama oluyordu bir de kaka hep mukuslu ve ishaldi canım, test henüz yapılmadı. Mamayı kestikten sonra düzelmişti, bi ara tekrarlayınca bana da diyet verdiler, o zaman daha iyi oldu, huzursuzluğu da azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…