2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nasil kesin emin olcaz bu alerjiden? Bide ben bir haftadir nerdeyse yogurt veriyorum cocuga 1 yemek kasigi kadar

Kakası nasıl? Çocukta ne var ki alerjiden şüphelendiniz?
Kakasi en basindan beri genelde ayni yarin 5 aylik olucaz koyu sari kivamli bi kakasi var. Nadiren pütürlü oldugu oluyor ama genelde kivamli ne su gbi ne katiya yakin. Mukuslu oldgnu dusundurecek biseye de denk gelmedim hic.
Yuzunde vucudunda ikinci aydan beri egzama var kortizonlu tedavi sonrasi vucudu duzeldi yuzu de bikac gundur daha iyi.
Egzama ve huzursuzluk acaba sut alerjisi mi diye dusundurdu bana? Cunku hipp combiotic kullaniyoruz dogdugundan beri Gunde 4 kere yaklasik 150 cc kadar iciyo.
Huzursuzlugunu uyuyamama problemlerini ben 14-19 atagina bagladim gun saydim atak donemi bitti biz degismedik. Hala uyutamiyorm meme reddi yasamistik o duzeldi gbi ama huzursuzlugu devam ediyor. Arabaya indirip gezdirip emzirince uyuyor bir haftadir mamada icmez oldu evde onuda arabada iciriyorum kirk takla atarak. Naptiysam olmuyor. Onceden hic boyle degildi emerdi kucagimda uyurdu. Yada mamasini icer besigine kundak yapip yatirirdim uyurdu cok mutsuzum oda bende perisan durumdayiz hatta esimde perisan oldu hic iyi degiliz

Kizlar bebegim sonunda hastalandi burnu akiyor iki gundur insallah daha da cogalmaz derken oksurukte basladi. Esim goreve gittigi icin 3 gunlugune ailemin yanina gelmistim burun aspiratörü filanda yok yanimda ayaklarina viks surup corap giydirdim oksurugu rahatlasin diye baska ne yapabilirim? Kuru öksürük var oyle cigerden gelen bi oksuruk degil gbi. Ctesi de kontrolumuz vardi ozamana kadar beklesem mi napsam? Artmamasi iyilesmesi icin ne yapabilirim? Gece 11 de uyuyup 4 e kadar uyuyan bebegim iki gecedir saat basi uyanip agladi emzirip tekrar uyuyan cocugum emmedi uyuyamadi annemle gece boyu salladik yarm saatte bir saatte bir uyandi cok huzursuz nazli atesi yok 36.8-37.2 bandinda iki gundur artmadi

Üşümüyo korkmuyor da aslında. Doktora yazdım Ates kabızlık gaz idrarda koku olup olmadıgını sordu. Sadece gazı var dedim. Takip et geçmezse gel idrar tahlili yapalım dedi. İnşallah geçer
İdrar tahlili niye acaba. Enfeksiyon danmi şüphelendi. Geçer inşallah. Benim de büyük oğlan ateşlendi bugün okula gondermedim.

burununu ac cnm bol bol benımkıde hasta aspıratorun olsa ıyıdı alabılıyosan al eczaneden emzır bırde

Kakası sümük oluyor, geçmeyen burun hırıltısı, poposunda arkaya doğru kızarıklık, sürekli ıkınma, kakasını yaparken gürültülü yapıyor.. 4 saat uyumuyor bide 2 saatte uyanıyor..
Burun hırıltısı genelde emerken oluyor bizde doktor normal demisti 6.aya kadar surer demişti. Popusunda hafiften kizariklik varda normal saniyordum. Surekli ikinma yok kakasini yapcagi zaman kendini skp kizariyor bazen gürültülu bazende sessiz yapiyor. Geceleri 4-5 saat uyurdu son bir haftadir 2-3 saatte bir uyaniyor. Alerjimiyiz acaba biz ya? Nasl anlicaz ki

burununu ac cnm bol bol benımkıde hasta aspıratorun olsa ıyıdı alabılıyosan al eczaneden emzır bırde
Uyanikken pek emmiyor uykuda yada tam uyanacagi zaman sersemken emiyor ilk defa burnunun aktgina sahit oluyorm cok üzgünüm bide öksürüyor yavrum. Aspiratör aldiraym babama bari keske getirseydim yanimda

Nasil kesin emin olcaz bu alerjiden? Bide ben bir haftadir nerdeyse yogurt veriyorum cocuga 1 yemek kasigi kadar
Valla %100 emin olmanın bir yolu var mıdır bilemiyorum ben de çünkü test yapılsa testlerde de çıkmayabiliyor. Çocuk doktorumuz belirtilere göre bana ilk başta süt ve süt ürünleri diyeti vermişti, sonra egzama artınca alerji uzmanı çoklu gıda alerjisi olabilir diye dana eti, tavuk, balık, yumurta, kuruyemişleri de çıkardı. Cumartesi kontrolümüz var, bakalım bundan sonra nasıl derlerse öyle ilerleyeceğiz artık. Yoğurt vermeyin bu arada şimdilik isterseniz, çocuk alerji uzmanı ya da deneyimli bir çocuk doktorunun fikrini alın müsait olunca.

kakada kan olunca genelde oluyor sut alerjısı zaten olsaydı cıkardı

Geçmiş olsun bebeğim doğduğundan beri hasta. Öksürük geniz akıntısı başladığı için olmuştur, balgam atıyordur.

Burnunu açık tutup, bol bol emzirmekten başka çare yok. Serum fizyoloji sık her beslenmesinden önce. Öksürüğü takip et ciğer den mi geniz den mi kaynaklı diye.

Şu an benim bebekte de balgam lı öksürük var. Ciğerleri temiz şu anda. Takip ediyorum.

Birde bu dönemde kakasıda sümüğümsü olur balgam attığı için telaşlanma.

Kızlar bu bakan kisiye alıştırma süreci bizde kotu gidiyor neler yapabilirim baska ? Beni gormek istiyor illa ki kısa süreyi denedim cok islemedi

Süt alerjisi olanlar nasil bu tespit edildi ?
Emrenin laktik asit degeri yuksek cikmis .Acaba alakasi olabilir mi ?Her gittigimizde birsey cikiyo.Sinirlerim bozuldu
Yalniz burada okuyunca aklima geldi. Bizimkinin de huzursuzlugu buna bagli olabilir mi acaba?
Süt alerjisi nasil oluyor, belirtileri neler. Internetten bakmayacagim artik. Gecenki kafa terlemesi malum
Süt alerjisi yaşayanlar bana belirtilerini soyleyebilir mi? Kendi bebişimi ona göre gözlemleyim

Viks için çok küçük aman yapma bir de alerjik bebek.

Gayet iyi.Hatta digeri 650 gram alirken Emre 850 gram aldi 4.ayda.Huzursuzlugunu gaza veriyordum.O da azaldi.Bu deger sanirim topuk kanindaki eksikligiyle ilgili.Metabolik bir rahatsizlik
Sut alerjisi olmayabilir dr bana ilk bunlari sormustu kakada mukus tek basina yeterli bi sebep degil demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…