Nasil kesin emin olcaz bu alerjiden? Bide ben bir haftadir nerdeyse yogurt veriyorum cocuga 1 yemek kasigi kadarAçıkçası sizinki de bana süt alerjisi gibi geldi ama yanlış da yönlendirmek istemem sizi. Keçi sütü de çapraz alerjen olabiliyor o yüzden onu değil de Neocate, Pregomin As gibi alerji mamalarını deneyin isterseniz. Eğer doktor rapor çıkarırsa eczaneden ücretsiz alınabiliyor 2 yaşa kadar. Fakat tadı çok kötü maalesef biz hiç içiremedik sadece emziriyorum şu an.
Kakası nasıl? Çocukta ne var ki alerjiden şüphelendiniz?Nasil kesin emin olcaz bu alerjiden? Bide ben bir haftadir nerdeyse yogurt veriyorum cocuga 1 yemek kasigi kadar
Kakasi en basindan beri genelde ayni yarin 5 aylik olucaz koyu sari kivamli bi kakasi var. Nadiren pütürlü oldugu oluyor ama genelde kivamli ne su gbi ne katiya yakin. Mukuslu oldgnu dusundurecek biseye de denk gelmedim hic.Kakası nasıl? Çocukta ne var ki alerjiden şüphelendiniz?
Eneee benim bebek ayniKakası sümük oluyor, geçmeyen burun hırıltısı, poposunda arkaya doğru kızarıklık, sürekli ıkınma, kakasını yaparken gürültülü yapıyor.. 4 saat uyumuyor bide 2 saatte uyanıyor..
İdrar tahlili niye acaba. Enfeksiyon danmi şüphelendi. Geçer inşallah. Benim de büyük oğlan ateşlendi bugün okula gondermedim.Üşümüyo korkmuyor da aslında. Doktora yazdım Ates kabızlık gaz idrarda koku olup olmadıgını sordu. Sadece gazı var dedim. Takip et geçmezse gel idrar tahlili yapalım dedi. İnşallah geçer
burununu ac cnm bol bol benımkıde hasta aspıratorun olsa ıyıdı alabılıyosan al eczaneden emzır bırdeKizlar bebegim sonunda hastalandiburnu akiyor iki gundur insallah daha da cogalmaz derken oksurukte basladi. Esim goreve gittigi icin 3 gunlugune ailemin yanina gelmistim burun aspiratörü filanda yok yanimda ayaklarina viks surup corap giydirdim oksurugu rahatlasin diye baska ne yapabilirim? Kuru öksürük var oyle cigerden gelen bi oksuruk degil gbi. Ctesi de kontrolumuz vardi ozamana kadar beklesem mi napsam? Artmamasi iyilesmesi icin ne yapabilirim? Gece 11 de uyuyup 4 e kadar uyuyan bebegim iki gecedir saat basi uyanip agladi emzirip tekrar uyuyan cocugum emmedi uyuyamadi annemle gece boyu salladik yarm saatte bir saatte bir uyandi cok huzursuz nazli atesi yok 36.8-37.2 bandinda iki gundur artmadi
Burun hırıltısı genelde emerken oluyor bizde doktor normal demisti 6.aya kadar surer demişti. Popusunda hafiften kizariklik varda normal saniyordum. Surekli ikinma yok kakasini yapcagi zaman kendini skp kizariyor bazen gürültülu bazende sessiz yapiyor. Geceleri 4-5 saat uyurdu son bir haftadir 2-3 saatte bir uyaniyor. Alerjimiyiz acaba biz ya? Nasl anlicaz kiKakası sümük oluyor, geçmeyen burun hırıltısı, poposunda arkaya doğru kızarıklık, sürekli ıkınma, kakasını yaparken gürültülü yapıyor.. 4 saat uyumuyor bide 2 saatte uyanıyor..
Uyanikken pek emmiyor uykuda yada tam uyanacagi zaman sersemken emiyor ilk defa burnunun aktgina sahit oluyormburununu ac cnm bol bol benımkıde hasta aspıratorun olsa ıyıdı alabılıyosan al eczaneden emzır bırde
Valla %100 emin olmanın bir yolu var mıdır bilemiyorum ben de çünkü test yapılsa testlerde de çıkmayabiliyor. Çocuk doktorumuz belirtilere göre bana ilk başta süt ve süt ürünleri diyeti vermişti, sonra egzama artınca alerji uzmanı çoklu gıda alerjisi olabilir diye dana eti, tavuk, balık, yumurta, kuruyemişleri de çıkardı. Cumartesi kontrolümüz var, bakalım bundan sonra nasıl derlerse öyle ilerleyeceğiz artık. Yoğurt vermeyin bu arada şimdilik isterseniz, çocuk alerji uzmanı ya da deneyimli bir çocuk doktorunun fikrini alın müsait olunca.Nasil kesin emin olcaz bu alerjiden? Bide ben bir haftadir nerdeyse yogurt veriyorum cocuga 1 yemek kasigi kadar
cocuk doktoruna goturdum bol bol emzır burununu ac dedı atesı cıkarsa gotur ama cnmUyanikken pek emmiyor uykuda yada tam uyanacagi zaman sersemken emiyor ilk defa burnunun aktgina sahit oluyormcok üzgünüm bide öksürüyor yavrum. Aspiratör aldiraym babama bari keske getirseydim yanimda
kakada kan olunca genelde oluyor sut alerjısı zaten olsaydı cıkardıBurun hırıltısı genelde emerken oluyor bizde doktor normal demisti 6.aya kadar surer demişti. Popusunda hafiften kizariklik varda normal saniyordum. Surekli ikinma yok kakasini yapcagi zaman kendini skp kizariyor bazen gürültülu bazende sessiz yapiyor. Geceleri 4-5 saat uyurdu son bir haftadir 2-3 saatte bir uyaniyor. Alerjimiyiz acaba biz ya? Nasl anlicaz ki
enfeksiyon olabilir diye galiba. Çok geçmiş olsun. Yaz gelse de rahatlasakİdrar tahlili niye acaba. Enfeksiyon danmi şüphelendi. Geçer inşallah. Benim de büyük oğlan ateşlendi bugün okula gondermedim.
Geçmiş olsun bebeğim doğduğundan beri hasta. Öksürük geniz akıntısı başladığı için olmuştur, balgam atıyordur.Kizlar bebegim sonunda hastalandiburnu akiyor iki gundur insallah daha da cogalmaz derken oksurukte basladi. Esim goreve gittigi icin 3 gunlugune ailemin yanina gelmistim burun aspiratörü filanda yok yanimda ayaklarina viks surup corap giydirdim oksurugu rahatlasin diye baska ne yapabilirim? Kuru öksürük var oyle cigerden gelen bi oksuruk degil gbi. Ctesi de kontrolumuz vardi ozamana kadar beklesem mi napsam? Artmamasi iyilesmesi icin ne yapabilirim? Gece 11 de uyuyup 4 e kadar uyuyan bebegim iki gecedir saat basi uyanip agladi emzirip tekrar uyuyan cocugum emmedi uyuyamadi annemle gece boyu salladik yarm saatte bir saatte bir uyandi cok huzursuz nazli atesi yok 36.8-37.2 bandinda iki gundur artmadi
Yalniz burada okuyunca aklima geldi. Bizimkinin de huzursuzlugu buna bagli olabilir mi acaba?Süt alerjisi olanlar nasil bu tespit edildi ?
Emrenin laktik asit degeri yuksek cikmis .Acaba alakasi olabilir mi ?Her gittigimizde birsey cikiyo.Sinirlerim bozuldu
Viks için çok küçük aman yapma bir de alerjik bebek.Kizlar bebegim sonunda hastalandiburnu akiyor iki gundur insallah daha da cogalmaz derken oksurukte basladi. Esim goreve gittigi icin 3 gunlugune ailemin yanina gelmistim burun aspiratörü filanda yok yanimda ayaklarina viks surup corap giydirdim oksurugu rahatlasin diye baska ne yapabilirim? Kuru öksürük var oyle cigerden gelen bi oksuruk degil gbi. Ctesi de kontrolumuz vardi ozamana kadar beklesem mi napsam? Artmamasi iyilesmesi icin ne yapabilirim? Gece 11 de uyuyup 4 e kadar uyuyan bebegim iki gecedir saat basi uyanip agladi emzirip tekrar uyuyan cocugum emmedi uyuyamadi annemle gece boyu salladik yarm saatte bir saatte bir uyandi cok huzursuz nazli atesi yok 36.8-37.2 bandinda iki gundur artmadi
Sut alerjisi olmayabilir dr bana ilk bunlari sormustu kakada mukus tek basina yeterli bi sebep degil demistiGayet iyi.Hatta digeri 650 gram alirken Emre 850 gram aldi 4.ayda.Huzursuzlugunu gaza veriyordum.O da azaldi.Bu deger sanirim topuk kanindaki eksikligiyle ilgili.Metabolik bir rahatsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?