Kakasi en basindan beri genelde ayni yarin 5 aylik olucaz koyu sari kivamli bi kakasi var. Nadiren pütürlü oldugu oluyor ama genelde kivamli ne su gbi ne katiya yakin. Mukuslu oldgnu dusundurecek biseye de denk gelmedim hic.
Yuzunde vucudunda ikinci aydan beri egzama var kortizonlu tedavi sonrasi vucudu duzeldi yuzu de bikac gundur daha iyi.
Egzama ve huzursuzluk acaba sut alerjisi mi diye dusundurdu bana? Cunku hipp combiotic kullaniyoruz dogdugundan beri
Gunde 4 kere yaklasik 150 cc kadar iciyo.
Huzursuzlugunu uyuyamama problemlerini ben 14-19 atagina bagladim gun saydim atak donemi bitti biz degismedik. Hala uyutamiyorm meme reddi yasamistik o duzeldi gbi ama huzursuzlugu devam ediyor. Arabaya indirip gezdirip emzirince uyuyor
bir haftadir mamada icmez oldu evde onuda arabada iciriyorum kirk takla atarak. Naptiysam olmuyor. Onceden hic boyle degildi emerdi kucagimda uyurdu. Yada mamasini icer besigine kundak yapip yatirirdim uyurdu
cok mutsuzum oda bende perisan durumdayiz hatta esimde perisan oldu hic iyi degiliz
Arkadasimin bebegindede sut alerjisi var emmek istemiyor kendini geriye atiyor gece surekli uyanip agliyor huzursuz bi goturun isterseniz