2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızım eğer ağladıktan sonra uyutursam uykuda sürekli sıçrıyor. Bir de uyuduktan sonra yatağına yatırırken de sıçrayıp öyle yatırdıysam uyku süresi boyunca 2-3 dakikada bir irkiliyor canım bunlara bi dikkat et

Viks için çok küçük aman yapma bir de alerjik bebek.
Neden dusunmedim bunu Bi yandan duzelt bi yandan batir naptgmi bilmiyorum. Buarada kortizonlu bi krem kullandik cok iyi geldi yuzu neredeyse tamamen iyilesmek uzere bir iki gune gecer gbi Allahin izniyle. Nemlendirmek icinde surekli coresatin kullaniyorm gunde 3-4 kez. Nekadar sure kullancam bunu rint? Mustela daha gelmedi cunku.

Cok gecmis olsun ara ara okuyorm sk sk hasta sizinki haberim var Allah acil şifalar versin bu mubarek gun hurmetine. Doktor yarim cay bardagi ihlamur icir dedi bizimkide yarimin yarisi kadar filan birazini tukurerek icti gbi. Huzursuzluk artarsa calpol ver dedi bir cay kasigi. Oksuruk simdilik bogazdan geliyor gbi insallah artmaz cigere inmez.

kakada kan olunca genelde oluyor sut alerjısı zaten olsaydı cıkardı
Bana devlet hastanesindeki doktor alerji testi yaptir dedi ama henuz firsatm olmadi bide %100 sonuc vermiyormus. Mamasini bi degistircem keci sutu kullancam umarm capraz alerji yoktur zaten mamasini severek icmyor bu ara bitek arabada gezerse iciyor hem belki onu sever diye golden goat denicem hem belki alerji varsa keciye yoktur belki. Ctesi de kontrol var ozaman bu sut alerjisi mevzusunu konuscam ins yoktur cunku mamayla besleniyor cogunlukla bizimki Diyet mamalarida tadi cok kotu diye duymustum

Oksuruk bizde 2 aydir var nerdeyse. Günde 4 5 defa öksürüyor. Burun akintisi vs bseyi yok. Ben önemsemedim. Acaba önemsemeli miydim. Ay siz buraya biseyler yazdikca kendimden pay buluyorum

Bu sikayetler bende de var. Ben atak haftasina yormuştum. Sen alerjiye yormuşsun. Acaba hangimizinki dogru bilemedim.

Night owl @autumnn kızlar birinizde program vardı atak haftasi hesaplama. İkinizden biri diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum? Rica etsem bana bir hesap yapsanız. Tablo halinde görsem
Google a atak haftasi hesaplama yaz. Ilk cikan linke tikla. 40 haftayi doldursaydi olmasi gereken dogum tarihini yaz. Ben oyle bakiyorum

Oglmun atagina 19 gun kalmis cok memnun kaldık tekrar gelicek

Eklentiler

• Screenshot_20200227-203531.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 42
Mustela gelince bırak. Coresatin 5-7 gunden fazla olmasın. Kortizonlu kullanıyorsan başka şeyle nemlendir. Başka ne var elinde?

Yupppiiiii
Duzeltilmise göre 5 Kasım 2019
Duzeltilmemise göre 25 Ekim 2019
Doğum 28 Ekim 2019
Bu çocuk hangisine göre ataklaniyor
Beklenen dt lazım ama bizim iki tane beklenen dt vardı
25 ekimi atayim simdide. Baska bir sey bakmami istersen bakar atarim. Ustun koru atabiliyorum ancak.

Cnm bizim süt alerjimiz var ve kanda çıkmadı emziriyormusun sen eğer öyle birşey varsa seninde diyete girmen gerekecek mamasida değişmesi gerekir keçi sütü çapraz alerji tek çözüm özel mama ve diyet bence sizin alerjisimis yoktur olsaydı şimdiye çıkardı cnm

Ben şöyle anladım 15 gün süt ürünü tüketmedim çocuğun hali direk düzeldi.. ama mama yiyorsa bu işe yaramaz alerji maması ve senin de diyet yapman lazım. Belirtiler 15 günde azalmaya başlıyor. Ben şuan sütlü birşeyin tadına baksam arkasından çocukta belirtiler başlıyor

Egzama neresinde acaba sizin bebegin? Suanki durumu nasl? Bende yediklerime dikkat edeyim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…