2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ins yoktur emziriyorum ama cogunluk mama bizim. Ctesi kontrol var bi doktora soraym bakalm Rabbim yardim etsin hepimizede

Sizlerede cok gecmis olsun, neden iki ayaginida alciya almamislar bacaklarda farklilik oluyor, alcili bacak gelismiyor digeri gelisiyor bir dr a daha danissalar keske, bizim tamamen ice donukdu ayak parmaklari birbirine bakiyordu 3 islak alci 3 sentetik alcida duzeldi ayaklar her hafta alci degisti, ne kadar erken o kadar iyi biz 2 gunlukduk alcilandigimizda bizim ameliyatimiz kalca cikigindan oldu ama carpik ayak icin bilek arkasindan tendon operasyonu oluyor ameliyattan onu kast etmistir dr hic merak etmesin kiz bebek galiba kizlarda tek ayakta goruluyormus instagramda rabiabirinci di galiba paylasmisti kizinin durumunu

Bilmiom ki canm. Erkek bebek. İçe dönük ayak genetik mis . Bebeğin akrabalarında da varmış çünkü. Rabbim tüm hasta bebeklere şifalar versin. İdli teki şehit haberlerini gördüm şimdi icim parçalandı

Bu sene çok karmaşık bir sene.. Şimdide savaşa giriyoruz galiba

Eğer süt alerjisi varsa hiçbir hayvansal süt ürünü icmemesi lazim diye biliyorum ama bilen varsa duzeltsin

Ahaha genişlik iyidir canım ya, insan düşündükçe kafayı yiyor..aslında ikinci çocuk bunda rahatım ben de yine de arayıp birşeyler bulmaya çalışıyorum

Eymenin doktoru en son bacım git seda sayan mi izliosun biseyler izle dedi sağlam cocugu hasta etcen dedi 30undan önce gelme dedi eymen 2 gun önceye kadar gözü akıyordu.. Göz nezlesi olmuş heralde.. Sabah bi bakiyorum bütün gözü çapak olmuş.. Ilık suyla sile sile geçti vallahi nerdeyse yine doktora gidicektik eski paniklilik halim pek kalmadı ama hafiften oluyo arada genel olarak git gide geniş olmaya başladım

İşe başladığım için biberonla sağılmış süt veriyoruz. Ordan sürekli gelince benimde sütlerim azaldığı için kızımda zorla emiyor. Sabaha karşı çoğalıyor o zaman cuk cuk götürüyor.

Burnu doluysa çek.. Surekli burun temizliği.. Cigere inmesin fatma.. Ins geçer yaa.. Doktora da gotur bence erkene çek randevunu

genelde anneler daha hevesli olur ek gidaya mesela ben ilk cocukta pek bi heveslydim . suan cokta yok ne acelesi var sanki yemegi omur boyu yiyecek zaten hele annesini emsin
Ay ben de hiç hazır degılım.. Zaten 1.çpcukta minnak kavonozalara yogurt mayalardım. 2.de 1 kg tencereye. Şimdi 5 kg eve mataladogım yogurt tan vercem. Ben 7 ayın ıcınde baslatcam. Bırsey olmaz. Bir arkadasım vardı 3.cocukta 8 ayda baskamıstı Bız ne kızmıştık halim yok napıyım derdı, emzirmek kolay. Kadın haklı valla.. Süt varsa sorun yok. Ben allahtan 3 cocuk da sut sıkıntısı yasamadım... Şimdi gunde de 30 cc 40 cc bır kanser hastası teyze var. Rıca ettiler tamam dedım. Sankı sütüm daha bır bollastı

cokda gec kalma cnm sıkıntı yasarsın 6ayı dolsun ver azcık bu seferde beslenemez

Günde 5 ya da 6 kaka mı fazla değil mi. Benım ki günde 1 kez yapardı ama demir ılacı dan sonra 2 güne çıktı.. Bebeğin kilosu nasıl canım... Bana dr ilk 3 ay cok kaka yapabılır ama ondan sonra gunde 1 kez ya da 2 kez normal derdi.. Bızımkı ın de çişi çok

Dört Dört ay öyle gitti bizde . Şimdi iki yada üç kere kaka. Cisi çok yapio . 3200dogdu beş aylık yedi kilo . İki kere bronşit geçirdi bide.

Ay sabah sabah beni güldürdün git bacım seda sayan izle demek adamı ne kadar bunaltmışsın... İlk çocuk öyledir her şeyinde titzl3nitsin. Hemşire bıle benım dalgınkıgımı fark ediyor aşılardan önce arıyor. Siz unutmus olabilirsiniz.. Gebe takıbıne bıle son takıbe gitmeyi unuttum doğum yapınca sistemden bunlara uyarı gitmiş benı aradılar, doğum yapmışsınız son kontrole gelmediniz evet dedım unuttum. Kimlik aldınız mı yooo dedım. Oh şükür hemen kadın dogumcu un numarasını istediler.. Kadın o yüzden herşeyi bana yazıp verıyor... 3.çocuk da hersey gıdıyor

Dört
Dört ay öyle gitti bizde . Şimdi iki yada üç kere kaka. Cisi çok yapio . 3200dogdu beş aylık yedi kilo . İki kere bronşit geçirdi bide.
Ay gecmiş oldun canım. Ilaclardan da bagırsak florası etkilenmiş olabilir. Kıyamam BI bır grıp olduk cocuk kılo alamadı.. Dr da dedi doğum kilosu ıyı oldugu ıcın kaybetse de sorun degıl alır demıstı.. Hakikaten en basit grıp bıle etkılıyor

Kanser e iyi mi gelio anne sütü. Rabbim şifalar versin. Ben haftada üç kilo yoğurt yapiom. Bazen beş kilo. Bebeğe yarm kiloluk kavonoza mayalarim diyorum. Bakalım. Ben de hemen başlamak istemiyorum. Doya doya emzirmek istiyorum hemde. Kaynanam hemen başlasın istio. Hatta üç ay olsun hemen tattirmaya baslicam dedi. Öne ciddiye almadim sonra baktim ciddi soyluyo biraz sert çıktım. Altı aydan önce ağınıza hiç bişey vermicez dedim. Çocuğun mide bağırsak sistemi tam gelişmeden ek gıda iyi değil. Hayır yani sütüm olmasa tamam anlicam da. Bozuldu şimdi bana.soran olunca bebeğe biseyler veriyomsunuz diye ben bilmem anası bilir diyo

İlk 1400 kg aldı. Aslında sütüm yariyodu ama bronsit gecirince az aldı. Üç aylikkn de yatış yaptik dört gün . Dördüncü ay hasta olur gibi oldu erken tedbir aldım. Bronşite çevirmeden kurtulduk. Bu ay toparlandi çok şükür

Kızlar süt sağınca yada mamayı kaç cc veriyorsunuz bir seferde? İki saatte bir iki kere 90 cc anne sütü, bir kere de 90 cc mama veriyoruz az mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…