2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar Bebeğim biberonu almıyor işe başlamayı düşünüyorum ama sütü biberonla içemiyor nasıl olur ? 4 aylığız bu arada
Ben bebeğime eve geldiğimizde beri hep hergün biberonla da verdim. Meme ve bıberon gıttım... Hastanedeki hemşirelerin kaşıkla verin memeyi tutmaz hepsi şehir efsanesi.. Öyle tutuyordu ki ve ben uykuya düşkğnğmdür gece hep biberon verirdim onu lik lik bıtırırdı hemen. Ama ne zaman 3 ay sonunda sağma makinem bozuldu hep meme emdi. Biberon unuttu. Buzluktan cıkan sütleri asla içiremedim. Hala dolap süt dolu... Hala hergun bır tane çözdürüyorum ama bıberonu dişler gibi yapıyor almıyor... Ücretsiz izne ayrılmama bu da etken oldu. Biberon tutsa gunde 3 saat gıtmek bana da iyi gelecekti....

Tabii anası bilecek. Buna da mı komşu teyzeler karar verecek!

Nasıl yani canmsüt faydalimiymis teyzeye ilk defa duydum eğer öyleyse bizim akrabada kanser verirdim basinda

Oyun tavsiyesiyle geldim. Biz denedik cok begendik.

Malzemeler

Su maymunu
Kilitli poset
Bant
Led isik (istege bagli)

Su maymunlari internette satiliyor renk renkler. Onlari suda birkac saat buyutup kilitli buzdolabi posetine koydum. Sonra oyun alanimizda haliya iki yanindan bantlamadan once altina led isik koydum ve bantladim. Sonra yuzustu yatirip oynamaya calismasini izledim :) yuzustu durmaya tesvik edici bir oyun.

Nasıl yani canmsüt faydalimiymis teyzeye ilk defa duydum eğer öyleyse bizim akrabada kanser verirdim basinda
Evet canım genellikle ise yaradigi söyleniyor. Anne sütünde antikor var malum. Hatta bir yerde okumuştum bir hastanede çocuk servisinde yatan ama anne sütü almamamsi gereken annelerden sağılan sütü onkolojide hastalara iciriyordu. Dünya genelinde yaygın uygulama. Hatta şu an baya baya internetten satış olayı var anne sütünde

Valla onlara drları doğum yapmış birinin sütlerinden bulun demiş. Benım de buzlukta bir sürü sütüm vardı verdim. Hergun bır ıkı tane.. Zaten komşumun annesi. Ben sütleri verecek çok yer aradım. Hastaneye vermek istemedim kız bebeklere verebilirler dıye ıleri de süt kardeşiyle karsılasır diye... Erkek cocuk buldum annesi yok sağlıklı beslenin mi yok sigara ıctım mi. Kadına bır bagırdım mıllet süt bulamıyor ben 3 cocuk buyıttum agzıma sigara sürmedim hıc hayatım boyunca içmedim... Zayıf gördün dıye ac mı gezdıvımı sanıyon süt müt yok sana dedim. Terbiyesiz.. Beklesin daha çok bulur burada kimse süt kardes muhabbetinden olan üstlerini bile dökuyor. Hatta bana bunun ilerde kız kardesım olur gene senın oğlunla karşılasır falan dediler. Yuh dedim senaryoya bak. Annesı öyle artistlik yapınca vermedım. Hem oğlun prematüre dogmuş hem ne artıslıhı yapıyorsun. Arkadasım da dedi oysa o kadar söyledim cok titiz kadın 3 oğlu var. Hıc sıgara ıcmemiş. Sonra kocası geldi abla lohusa bebek kğvezde onun kusuruna bakma... Valla ablacım bızde dogırdul Bız de lohusa olduk.. Kimseye agzımızı acmadı. Benım yanımda 15.gun kımse kalmadı gıttı ben 3 cocukla kaldım. Gene kımsenın kalbini kırmadım. Sankı o ben ona muhtacım ya da bana parayla sütümü alacak muamelesi yaptı. Ben ücretsiz dedim. Bır teseşkkur ederim Allah razı olsun diye ego yerde azarlar gıbı sıgara ıctım mı saglıklı beslenin mı. Haddini bilecek vermiyorum sütü gerekirse çöpe atarım dedim. Cıktım. Komsum isteyince tamam dedim. Zaten önden süresi dolacak olablaro verdım. 2 gündür gunde bır kez ona sagdım teyzeye hep dolaptan verdım. Dr gunde 20 30 cc taze alsın.gercı teyze kızım bebegın senın doymassa verme dedi. Yok teyze 20 cc ne ki dedım... Hatta o kadar düşğnceliler ki bana ayrı sağma makınesı aldılar. Onlar da haklı hersey steril olmalı

Dun 4 ay kontrolumuz vardi. Dr artik bebeklerin donmesjni bekleriz donmuyor mu dedi. Bizimki donmuyor. Kafama cok taktim. Napabilirim bilmiyorum da
Ya bu kadar net konuşup bizleri üzüyo bu doktorlar ya herkesinki hemen dörtte dönecek diye bişey yok bence ya döner seninki de. Bizimki de dört aya yeni geçtiğinde falan döndü hem de bi anda çat diye, ben daha öncesinde sırt üstü sert yere yatırıp kendim iteliyodum biraz o yanlışmış, sonra hiç müdahele etmedim. Üstündeki yelekmiş önlükmüş herşeyi çıkardığım bi anda en sevdiği oyuncağa doğru kendi dönüverdi birden, şimdi sırt üstü tutamıyorum. Yerde oynat sen de hep

Simdi bende yerde oynatiyorum hep ama oyle yatip tepisiyor olmadi yelek onluk brnde cikarayim vallahi sinirim bozuldu. Gelecek ay tekrar bakalim olmadi cocuk norolojisi dedi iyice bozuldu moralim

evalarin ustunde hep yoksa.

Eklentiler

• DB611C37-D54C-4001-96C5-217D3D9E7562.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 74
Mama ile besleyen hanımlar. Kaç saatte bir ne kadar mama içiyor bebekleriniz?
Bugün tam 4 aylık oldu.
Boynum tutuldu ilaç kullanıyorum bir gün emzirmeyeceğim.
Mama aldım.
Kaç saatte bir ne kadar vereyim?
gecmıs olsun cnm mamanın arkasına baksana daha ıyı olur ne kadar verılmesı gerek soyluyor zor olcak senın ıcın keske sutunu sagsaydın

Allah kabul etsın cnm ne kadar dusuncelısın

Simdi bende yerde oynatiyorum hep ama oyle yatip tepisiyor olmadi yelek onluk brnde cikarayim vallahi sinirim bozuldu. Gelecek ay tekrar bakalim olmadi cocuk norolojisi dedi iyice bozuldu moralim

evalarin ustunde hep yoksa.
bırde bezını cıkarınca cok hafıflıyorlar benımkı tosun bır gorsen normalde yatar bezı cıkınca hareketlenır bırde oyle dene

Dun 4 ay kontrolumuz vardi. Dr artik bebeklerin donmesjni bekleriz donmuyor mu dedi. Bizimki donmuyor. Kafama cok taktim. Napabilirim bilmiyorum da
Ne garip doktorlar var..Hangi bebeklerle kiyasliyorlar acaba? Kızım 4 ay 12 günlükken döndü canım.omzuna doğru sürekli yan dönerek sinyali vermiş, birkaç güne tam döndü..O gün sadece bir kere, ertesi gün iki kere döndü.Suan sürekli..Hiç panik olma.Bu atak doneminin bir meyvesi gibi.Surec uzun, oglunda elbet donecek.Kotu senaryolara hiic gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…