2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
gecmıs olsun cnm mamanın arkasına baksana daha ıyı olur ne kadar verılmesı gerek soyluyor zor olcak senın ıcın keske sutunu sagsaydın
Sorma canım dolaba baya attım süt, kullanmayinca nasılsa var diye hep yeni sagdiklarimi büyüğe icirdim biliyorsun. Ama şimdi baktım ki hep 3 ayı geçmiş.
Büyük oğlanda, 30 40 paket kadar süt vardı dolapta. Elektriler kesildi birgun, hepsi çöp oldu. Bunda da o yüzden aşırı stok yapmadım. 6-7 paket varmis. İkisini kullandim. Gerisinin de zamanı dolmuş.
Yarın başlarım emzirmeye

Su maymunu neki merak ettim hemen bakayım

Simdi bende yerde oynatiyorum hep ama oyle yatip tepisiyor olmadi yelek onluk brnde cikarayim vallahi sinirim bozuldu. Gelecek ay tekrar bakalim olmadi cocuk norolojisi dedi iyice bozuldu moralim

evalarin ustunde hep yoksa.
Büyük oğlum iki buçuk aylıktı yüz üstünden düz dönmeye başladı. Yine o zamanlar bir şeyi uzanıp tutardı. 3 aylık sırt üstü yatirinca yanlara dönerdi.
Küçük 4 aylık, ben eline bir şey verirsem elini kapatirsam tutmaya sallamaya yeni basliyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor ve ceviremiyirum. Sırt üstü yatinca da toto ağır geliyor tam dönemiyor. Hafif yana doğru kaykiliyor.
İki kardeş bile bu kadar farklı.

Simdi bende yerde oynatiyorum hep ama oyle yatip tepisiyor olmadi yelek onluk brnde cikarayim vallahi sinirim bozuldu. Gelecek ay tekrar bakalim olmadi cocuk norolojisi dedi iyice bozuldu moralim

evalarin ustunde hep yoksa.
Çıkar çıkar tek kat kalsın kıyafet hatta altı çıplak kalsın ev sıcaksa. Bizim çitoz da hep eva da orda pırtlıyo cortluyo iyi oldu

Ay cnm cok uzuldum sımdı olsun 3saatde bır ver mamayı olculerı arkasında daha ıyı verıyor ınsallah sever kuzucuk

Dun 4 ay kontrolumuz vardi. Dr artik bebeklerin donmesjni bekleriz donmuyor mu dedi. Bizimki donmuyor. Kafama cok taktim. Napabilirim bilmiyorum da
Kaç günlüksünüz tam? Biz 4ay 24gün. Bir haftadır dönüyor. Ama ilk bi kaç sefer ben poposundan ittirip döndürdüm. Hoşuna gitti . Zorlaya zorlaya dönmeyi öğrendi 2 günde. Ha bir de sırtüstü dururken yüzüstü dönebiliyor sadece. Yüzüstünden sırtüstüne dönemiyor

Benimkinde dönmütor kilolu oldugu ıcın pipiyi kaldıramıyor. Hıc zorunda sevmiyor. Yuzustu koyuyorum kollarınagrıyo sanırım. Hemen basıyo cığlığı. Valla gecsın drları benım bır komusmun kızı vardı hıc emeklemezdı bebeklik hayatı mama sandalyesinde gectı. Benım oğlum 5 tur atarken emeklerken o 2 adım ilerlemezdı annesı agladı. Kayınvalıdem bır gun geldı bize ona kızım aglama bu birden kalkar gurur dedi bızde hadı canım dedık. Hakikaten 16 aylık tabı bıraz gec oldu kalktı yürüdü. Ben şok olmustum

124 gunluk. Bizimde oyle. Sirt ustunden yana yanken de yuzustune donuyor bazen ama yusuztunden geri donemiyor.

Ah çok şaşırdım ya tüm hastalara şifa olsun kekse önce bilseydik sağol canım bilgi verdiğin icin

Dun 4 ay kontrolumuz vardi. Dr artik bebeklerin donmesjni bekleriz donmuyor mu dedi. Bizimki donmuyor. Kafama cok taktim. Napabilirim bilmiyorum da
Dönmekten kastı ne dr un benim ki yanlara dönüyor oyuncak yakalamak için ,toto dan destekli dönerek tur atıyor ama sırtüstü iken yüzüstü donemiyor .

Dönmekten kastı ne dr un benim ki yanlara dönüyor oyuncak yakalamak için ,toto dan destekli dönerek tur atıyor ama sırtüstü iken yüzüstü donemiyor .
Yarim donme diyor bizimkine. Sirt ustuyken yuzustune kadar donuyor. Ama yuzustunden geri donemiyor.
Donme derken tamamen yuzustunden de donmesi yanken de tercih yapio donmesi kisaca yuvarlanmasi

Yarim donme diyor bizimkine. Sirt ustuyken yuzustune kadar donuyor. Ama yuzustunden geri donemiyor.
Donme derken tamamen yuzustunden de donmesi yanken de tercih yapio donmesi kisaca yuvarlanmasi
Kız benimki seninkinden 4-5 gün büyük, benimki hiç dönmüyor. Ben yan koyarsam sırtüstüne yatıyor geri. Koca totoyu kaldıramıyor Ayakta tutarsam adım adım odayı turluyor Bizim doktor bir şey demedi, seninki niye öyle korkuttu anlamadım.
Netflikste şu bebekler belgeseli var ya orda da bir bebek hiç emeklemeden yürümeye başlıyordu, her bebek farklı.

Acikcasi muthis korkmus degilim elimden geleni yapacagim ama. Zaten ben gobekten donemedigini dusunuyorum. 61.5 cm 7.5 kilo

Yüz üstünden sırt üstü dönüyor hatta zelzele oluyor paldır küldür atıyor kendini . 4 ay 20 günlük ama sırt üstünden yüzüstü donemiyor.doner elbet hiç dert etmeye gerek yok her çocuk bir degil ki varsin 15-20 gün gev dönsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…