Simdi bende yerde oynatiyorum hep ama oyle yatip tepisiyorolmadi yelek onluk brnde cikarayim vallahi sinirim bozuldu. Gelecek ay tekrar bakalim olmadi cocuk norolojisi dedi iyice bozuldu moralim
evalarin ustunde hep yoksa.
Büyük oğlum iki buçuk aylıktı yüz üstünden düz dönmeye başladı. Yine o zamanlar bir şeyi uzanıp tutardı. 3 aylık sırt üstü yatirinca yanlara dönerdi.
Küçük 4 aylık, ben eline bir şey verirsem elini kapatirsam tutmaya sallamaya yeni basliyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor ve ceviremiyirum. Sırt üstü yatinca da toto ağır geliyor tam dönemiyor. Hafif yana doğru kaykiliyor.
İki kardeş bile bu kadar farklı.
Dinen uygunmu
benim oğlan hiç emeklemedi kalktı yürüdüKız benimki seninkinden 4-5 gün büyük, benimki hiç dönmüyor. Ben yan koyarsam sırtüstüne yatıyor geri. Koca totoyu kaldıramıyorAyakta tutarsam adım adım odayı turluyor Bizim doktor bir şey demedi, seninki niye öyle korkuttu anlamadım.
Netflikste şu bebekler belgeseli var ya orda da bir bebek hiç emeklemeden yürümeye başlıyordu, her bebek farklı.
Yaşlı teyze ve kanser dinen sorgulamak aklıma bile gelmedi. Dru bulun anne sütü iyi gelebilir demiş ki gelmeye de başladı, kan değerleri çok iyileşti. Hergün bana, yavrularım dua ediyor, ayağına taş takılmasın kızım, yuvam yavrularına hep mutlu ol Allah razı olsun yavrunun riskini bana veriyorsun dıyor. Sütüm inanılmaz derece de arttı. Eskiden içim sıkılırdı, eşime patladım yardım etmiyorsun bıdı bıdı yapardım 10 gündür sakinlik dinginlik geldi. Ben olduğunu sanmıyorum.. Erkek anneleri, erkek cocuguna bıle sağılmıs paketli buzluktaki sütü verirken 40 kere düşünüyor.. Süt kardeş olayında haklılık var kız erkek olmaz, anca aileler birbirini bilecek de öyle olacak. Mesela benım kuzenlerim süt kardeş. Ama hala cocukları.. Aileler bırbırnı bılıyor tamam olur... Ama ben insanlık yapıp küvezde erken doğan bir erkek bebege buzluktaki ı vereyim dedim, anne çok bilmiş çıktı vazgectım. Sonradan bır arkadaş ya o erkek bebegın ıleri de kız kardeşi olsa senın oğluna tanışsa nikah düşmez... Valla ben o kadar detaylı düşünmemiştim ve o saatten sonra kimseye vermeyi düşünmüyordum.. Benım öncelıgım erken dogmus bır cana merhem olmaktı. Sonradan komşum sıkıla utana konuyu açtı. Annesı zaten 2 yıldır tedavi görüyor amelıyat oldu, kemoterapı görüyor.. Hemen kabul ettim. Eşime sorayım dedim, eşim bana sorman bile ayıp olmuş hemen kabul et. Teyzeye şifa olsun dedi. Buzluktaki leri azar azar verdim. Zaten az miktarda içiliyor vucut belki tepki verip alerjik durum gelısebılırmıs.. Ben dinen sakınca olacagı inanın hıc aklıma gelmedi, sanmıyorum da.. Teyze 2 gün önce kızıyla geldi bebeğime ceyrek altın getırmıs. Asla kabul etmedim.. Teyze kocandan kalan bır maaşın var. Lütfen dedim. Yok mok dedi ama almadım... Sen dua et yeter dedim. Cocuklarım hasta olmasın yete r dedim. Komsumda mutfakta tamam bunu alma da bırseyler yapmak ıstıyo kıyafet oyuncak almak, onları kabul et.. Yoksa çok uzuluyo dedi. Tamam sadece 1 kerelik koayefet tamam derim ama ben bunu Allah rızası ıcın yapıyorum dedim..Bnmde aklıma o geldi ya.. Yoksa çinde filan plesantayi gobek bağını filan yiyolarmia kadinlar.. Çok süt yapıyormuş hatta
Ben yaklasik 1 aydir sagarak veriyorum.Azalma sagmadan once olmustu.Sagmaya basladim duzene girdi.Henuz cok bir azalma yok ama 4 saati gecirmemeye calisiyorum.Bir tek gece ve okuldayken sure uzuyor.Kızlar aranızda sutunu sagarak veren var mi? Bebegim biberon ile mama da içtiği icin meme reddi yapiyor. Sagarak süt miktari azalır mi?Çok kötü bi duyguymus reddedilmek
Ben hiç bilmiyorum canım o boyutunuDinen uygunmu
Aaa benimki hiç dönmüyor ne yan ne sırt hiçYarim donme diyor bizimkine. Sirt ustuyken yuzustune kadar donuyor. Ama yuzustunden geri donemiyor.
Donme derken tamamen yuzustunden de donmesi yanken de tercih yapio donmesi kisaca yuvarlanmasi
Ah çok güzel ya Allah razı olsun senden dini kısmını bende hiç düşünmedim teyze deyince inşallah şifa olur ben akrabamda söyleyim anne sütübulsunlar benden uzaklarYaşlı teyze ve kanser dinen sorgulamak aklıma bile gelmedi. Dru bulun anne sütü iyi gelebilir demiş ki gelmeye de başladı, kan değerleri çok iyileşti. Hergün bana, yavrularım dua ediyor, ayağına taş takılmasın kızım, yuvam yavrularına hep mutlu ol Allah razı olsun yavrunun riskini bana veriyorsun dıyor. Sütüm inanılmaz derece de arttı. Eskiden içim sıkılırdı, eşime patladım yardım etmiyorsun bıdı bıdı yapardım 10 gündür sakinlik dinginlik geldi. Ben olduğunu sanmıyorum.. Erkek anneleri, erkek cocuguna bıle sağılmıs paketli buzluktaki sütü verirken 40 kere düşünüyor.. Süt kardeş olayında haklılık var kız erkek olmaz, anca aileler birbirini bilecek de öyle olacak. Mesela benım kuzenlerim süt kardeş. Ama hala cocukları.. Aileler bırbırnı bılıyor tamam olur... Ama ben insanlık yapıp küvezde erken doğan bir erkek bebege buzluktaki ı vereyim dedim, anne çok bilmiş çıktı vazgectım. Sonradan bır arkadaş ya o erkek bebegın ıleri de kız kardeşi olsa senın oğluna tanışsa nikah düşmez... Valla ben o kadar detaylı düşünmemiştim ve o saatten sonra kimseye vermeyi düşünmüyordum.. Benım öncelıgım erken dogmus bır cana merhem olmaktı. Sonradan komşum sıkıla utana konuyu açtı. Annesı zaten 2 yıldır tedavi görüyor amelıyat oldu, kemoterapı görüyor.. Hemen kabul ettim. Eşime sorayım dedim, eşim bana sorman bile ayıp olmuş hemen kabul et. Teyzeye şifa olsun dedi. Buzluktaki leri azar azar verdim. Zaten az miktarda içiliyor vucut belki tepki verip alerjik durum gelısebılırmıs.. Ben dinen sakınca olacagı inanın hıc aklıma gelmedi, sanmıyorum da.. Teyze 2 gün önce kızıyla geldi bebeğime ceyrek altın getırmıs. Asla kabul etmedim.. Teyze kocandan kalan bır maaşın var. Lütfen dedim. Yok mok dedi ama almadım... Sen dua et yeter dedim. Cocuklarım hasta olmasın yete r dedim. Komsumda mutfakta tamam bunu alma da bırseyler yapmak ıstıyo kıyafet oyuncak almak, onları kabul et.. Yoksa çok uzuluyo dedi. Tamam sadece 1 kerelik koayefet tamam derim ama ben bunu Allah rızası ıcın yapıyorum dedim..
Amma yapmış doktor axel:/Simdi bende yerde oynatiyorum hep ama oyle yatip tepisiyorolmadi yelek onluk brnde cikarayim vallahi sinirim bozuldu. Gelecek ay tekrar bakalim olmadi cocuk norolojisi dedi iyice bozuldu moralim
evalarin ustunde hep yoksa.
Genelde boyle seyler giymiyor ama kot degil bir de. Kot gorunumlu yumusak kumas. Almanya da var benzerleri diye biliyorumAmma yapmış doktor axel:/
Benim kuşum 5 ayı doldurdu, dönemiyor. Biraz dombili, ondan diye düşünüyorum. Büyük kızım 7 aylık olana kadar dönmedi, çünkü o vakte kadar sırtını yere koydurmadı, full kucaktaydı.
Bu arada senin kuzucuğun kıyafetleri tulum, kot gibi galiba, o da dönmeye engel olabilir. Daha yumuşak kıyafetlerle mi dönmesini denesen acaba?
Evet bezle bıraktım bir kere, epey sağa sola döndü. Yazık çocuklar tortop nasıl dönsün. Yaz gelsin her yerde fink atacaklarbenim oğlan hiç emeklemedi kalktı yürüdükızımda cabalıyor üstü kalın cocuk hareket edemiyor ki ev soğuk malesef ısınmıyor giriş kat giydiriyorum epey
Hepimiz herşeyi dine uygun mu yapıyoruz sanki , teyzenin kızlarını almayacaksanYaşlı teyze ve kanser dinen sorgulamak aklıma bile gelmedi. Dru bulun anne sütü iyi gelebilir demiş ki gelmeye de başladı, kan değerleri çok iyileşti. Hergün bana, yavrularım dua ediyor, ayağına taş takılmasın kızım, yuvam yavrularına hep mutlu ol Allah razı olsun yavrunun riskini bana veriyorsun dıyor. Sütüm inanılmaz derece de arttı. Eskiden içim sıkılırdı, eşime patladım yardım etmiyorsun bıdı bıdı yapardım 10 gündür sakinlik dinginlik geldi. Ben olduğunu sanmıyorum.. Erkek anneleri, erkek cocuguna bıle sağılmıs paketli buzluktaki sütü verirken 40 kere düşünüyor.. Süt kardeş olayında haklılık var kız erkek olmaz, anca aileler birbirini bilecek de öyle olacak. Mesela benım kuzenlerim süt kardeş. Ama hala cocukları.. Aileler bırbırnı bılıyor tamam olur... Ama ben insanlık yapıp küvezde erken doğan bir erkek bebege buzluktaki ı vereyim dedim, anne çok bilmiş çıktı vazgectım. Sonradan bır arkadaş ya o erkek bebegın ıleri de kız kardeşi olsa senın oğluna tanışsa nikah düşmez... Valla ben o kadar detaylı düşünmemiştim ve o saatten sonra kimseye vermeyi düşünmüyordum.. Benım öncelıgım erken dogmus bır cana merhem olmaktı. Sonradan komşum sıkıla utana konuyu açtı. Annesı zaten 2 yıldır tedavi görüyor amelıyat oldu, kemoterapı görüyor.. Hemen kabul ettim. Eşime sorayım dedim, eşim bana sorman bile ayıp olmuş hemen kabul et. Teyzeye şifa olsun dedi. Buzluktaki leri azar azar verdim. Zaten az miktarda içiliyor vucut belki tepki verip alerjik durum gelısebılırmıs.. Ben dinen sakınca olacagı inanın hıc aklıma gelmedi, sanmıyorum da.. Teyze 2 gün önce kızıyla geldi bebeğime ceyrek altın getırmıs. Asla kabul etmedim.. Teyze kocandan kalan bır maaşın var. Lütfen dedim. Yok mok dedi ama almadım... Sen dua et yeter dedim. Cocuklarım hasta olmasın yete r dedim. Komsumda mutfakta tamam bunu alma da bırseyler yapmak ıstıyo kıyafet oyuncak almak, onları kabul et.. Yoksa çok uzuluyo dedi. Tamam sadece 1 kerelik koayefet tamam derim ama ben bunu Allah rızası ıcın yapıyorum dedim..
Hayirli olsun. Ben olmadim daha. Gecen ay 2 damla kahverengi damla geldi. Eşimle suphelendik. Yerleşme kanamasi vs olabilir mi diyeRegl oldum
Hic agrim sizim olmadi. Anlamadim bile geleceğini. Ne guzelmis boyle
Karnimin sisi gitti. Dün siskinlikten ölüyordum akşama normale döndü
Sütte bir azalma da olmadi bence. Ben oyle bir sey hissetmedim
Ah ne güzel..ben de günlerdir ha oldum ha olacağım modundayım ama halaa tık yok:/ şiştim iyice:/Regl oldum
Hic agrim sizim olmadi. Anlamadim bile geleceğini. Ne guzelmis boyle
Karnimin sisi gitti. Dün siskinlikten ölüyordum akşama normale döndü
Sütte bir azalma da olmadi bence. Ben oyle bir sey hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?