Allahım ne büyük bir acı..binbir emekle gözünden sakınarak büyüttüğün yavruyu toprağa vermekKizlar selam herkese.
2 gundur sehit haberlerini takip etmekten moralim yerlerde. O anneler de binbir emekle bizler gibi büyütüp bu yaşlara getirmişler evlatlarini. Cok zor durum. Elimizden birsey gelse keske. Allah rahmet eylesin hepsine
Bi sıkıntısı vardır belki ismira ya da dönemseldir..sanki böyle dönemleri kucakta geçirince sonrasında daha sakin oluyorlar.Bu arada bizim oglanin huzursuzluklari bu sabah tavan yapti. Kucakta gezdirmeyince baska hicbir türlü susmuyor. Kollarim, belim inanilmaz agriyor. Oyun halisi, elektronik salincak hicbirsey istemiyor. Hepsinde agliyor. Bu su maymunlu oyunu deneyecegim bakalim kar edecek mi.
Baska turlu bebiş nasil oyalanir. Yol yordam gösterin nolur
Benimki 2 gün önce bi öksürmeye basladi 1 gün sabah akşam hava verdim çok şükür kesti.ama iyi ki yaptım bilmiyorum.oksurugu kesmekte iyi degil diyorlar ama abla okuldan hasta olup geliyor birşeyler yapmasam ciğere akıp kötü olacak.
Halka sling ve kanguru bende de var. Ama onunla baglayinca istemiyor. Bellerimiz kopunca annemle onu bile denedik. Cekistiriyor, sıkılıyor ve agliyorBi sıkıntısı vardır belki ismira ya da dönemseldir..sanki böyle dönemleri kucakta geçirince sonrasında daha sakin oluyorlar.
Benim kuşum bu aralar yoğun diş ağrısı çekiyor.
Ben halka sling edindim, onunla avutuyorum. Yani kucakta yine, onun haricinde eline hışırtılı,renkli bişeyler verip kıyafetlerini inceltip, güvenliğinden emin olduktan sonra yatağa bırakıyorum..hee bir de aynalı dolap var, onun karşısında bırakıyorum..aynayla iyi vakit geçiriyor
Bizim ki de sürekli öksürük. Tam iyileşiyor abisi yeni bir mikrop getiriyor. Bugün doktora götürdük. Prospan verdi bitkisel öksürük şurubuymuş. Broşları açıp rahatlatıyormuş.Benimki 2 gün önce bi öksürmeye basladi 1 gün sabah akşam hava verdim çok şükür kesti.ama iyi ki yaptım bilmiyorum.oksurugu kesmekte iyi degil diyorlar ama abla okuldan hasta olup geliyor birşeyler yapmasam ciğere akıp kötü olacak.
Üç aydır oluyorum. Ama hala Karnım şiş. Hareketsizlikten ödem yaptığımı düşünüyorum artıkBenimde karnım şiş, bazen iniyor bazen şişiyor hamile gibiregl olursam iner bence. Zaten emme ve sütüm iyice azaldı çok mutsuzum . Yakınlarda da regl olurum bu gidisle
2 aydir regl oluyorum ama halen 6 aylik hamileyim bazen şiş olup içinde bi bebek eksik diyorum bazen yumuşamış oluyor hee sezeryan göbeği kaldi diyorum .bebeklerin yaşından önce ne kaldi ne gitti belli olmayacak bi gidişleBenimde karnım şiş, bazen iniyor bazen şişiyor hamile gibiregl olursam iner bence. Zaten emme ve sütüm iyice azaldı çok mutsuzum . Yakınlarda da regl olurum bu gidisle
Ben büyük oğlumda kullandım. Doğal deniyor ama alkol oranı yüksek. Başka Dr yazmıştı. Bizim doktor da ilaç kullanacak kadar kötü değil öksürük şurubu gereksiz demişti
Ben kulandim faydasini gordum.
Bizimki de aynısını yapti canim ben daha vermedim sanki limon yemis gibi oluyordu3 gün önce bebeğe keçi sütü kendinize inek sütü yoğurt mayaladin.2 gün keçi yogurdunu ikişer kaşık verdim ama 20 dk agzindaki su ile toplamak sürdü ekşi geldi gibi yüzünü ekşikti tadina bakıyorum ekşi değil bugün de bizim inek yoğurdundan denetim ki kaymak gibi ekşi değil ama aynısını yaptı.simdi ara vericem.10 gun sonra 5 aylik olunca yine yoğurt ve sebze ile günde 2-3 kaşık deneme yaparak giderim ufak ufak alışsın tadlara.ama bu yoğurt niye ekşi geldi kizimda sonradan hatirladim baybmix ile mayaliyordum güzel akıcı muhallebi kıvamında oluyordu bi onuda deniycem.yogurt deneten anneler sizinkilerde surati büzüşturdu mü ,yoksa gerçekten ekşi mi.sulu süt sonrası normal mi yoksa.amann herşeyi unutmusum ki ben
Üstünde alkol _FREE yani alkolsüz yazıyor. Senin ki farklı demekki. Doktor öksürük kesici değil de rahatlatıcı olduğunu söyledi. Broşları genişletip rahatlatıyormuşBen büyük oğlumda kullandım. Doğal deniyor ama alkol oranı yüksek. Başka Dr yazmıştı. Bizim doktor da ilaç kullanacak kadar kötü değil öksürük şurubu gereksiz demişti
Bende kullanmaya başladım. Hiç bir yan etkisi yok baktım da prospektüsüne, öksürük den gece uyanıyor.Ben kulandim faydasini gordum.
Avent denedim direk ama yokBenim ki de almıyordu aventin biberonunj aldi emzikte ayni sekilde digerleri sert geliyor ağızına o anne memesine benzediği için cabuk benimsiyor
Ben hiç denemedim biberon hep emzirme noktasında korktum biraz büyüsün dedim. Şimdi de almıyor. Müdürüm de gerçi aptal bir ders programı yapmış. Ücretsiz izine devam gibiBen bebeğime eve geldiğimizde beri hep hergün biberonla da verdim. Meme ve bıberon gıttım... Hastanedeki hemşirelerin kaşıkla verin memeyi tutmaz hepsi şehir efsanesi.. Öyle tutuyordu ki ve ben uykuya düşkğnğmdür gece hep biberon verirdim onu lik lik bıtırırdı hemen. Ama ne zaman 3 ay sonunda sağma makinem bozuldu hep meme emdi. Biberon unuttu. Buzluktan cıkan sütleri asla içiremedim. Hala dolap süt dolu... Hala hergun bır tane çözdürüyorum ama bıberonu dişler gibi yapıyor almıyor... Ücretsiz izne ayrılmama bu da etken oldu. Biberon tutsa gunde 3 saat gıtmek bana da iyi gelecekti....
Benim bebeğim o kadar olmasa dahi kilolu bir bebek. Kontrol de doktora sormuştum bu durumu. Anne sütü ile beslenen bebek de obezite den bahsedilemez, sıkıntı değil isterse bunun iki katı kilolu olsun demişti.Arkadaşlar merhaba, benim yine kafama takılan bir durum var. Millet tam tersinden şikâyetçi hep ama benim sorunum oğlumun aşırı iştahlı olması. 3 ay 3 günlük ve kilosu 8750, boyu 65cm. Çocugun eklem yerlerine parmaklarım girmiyor tombişlikten. Sadece anne sütüyle besliyorum ama çok kilo aldı. 3890 doğdu, hastaneden çıkarken 3650 ye inmişti. Günde 50gram alıyor anne karnında gibi hala. Doktora gotureyim mi ne diyorsunuz? Hamile kalmadan 6 ay önce çok dikkatli beslenmeye başlamıştım. Şekerli ya da paketli gıdalar hiç yemedim. Yoğurdumu peynirimi bile kendim yaptim. Beyaz un agzima surmedim. Sporu hiç bırakmadım,14 kilo almıştım toplam. Niye böyle oldu anlamadım. Eşim ve ben uzun boylu iri insanlarız ama kilolu değiliz. Hormonları mı bozuk acaba diye düşünmeye başladım.
Masallah. Bizimki 4 ay 20 gunluk. 7300 kilosu.Arkadaşlar merhaba, benim yine kafama takılan bir durum var. Millet tam tersinden şikâyetçi hep ama benim sorunum oğlumun aşırı iştahlı olması. 3 ay 3 günlük ve kilosu 8750, boyu 65cm. Çocugun eklem yerlerine parmaklarım girmiyor tombişlikten. Sadece anne sütüyle besliyorum ama çok kilo aldı. 3890 doğdu, hastaneden çıkarken 3650 ye inmişti. Günde 50gram alıyor anne karnında gibi hala. Doktora gotureyim mi ne diyorsunuz? Hamile kalmadan 6 ay önce çok dikkatli beslenmeye başlamıştım. Şekerli ya da paketli gıdalar hiç yemedim. Yoğurdumu peynirimi bile kendim yaptim. Beyaz un agzima surmedim. Sporu hiç bırakmadım,14 kilo almıştım toplam. Niye böyle oldu anlamadım. Eşim ve ben uzun boylu iri insanlarız ama kilolu değiliz. Hormonları mı bozuk acaba diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?