2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ya onu denedim ama çok ağlıyor meme vermeyince. Memeyi görünce delirmiş gibi heyecanlanıyor çocuk, kız kardeşim gördü bugün verdiği tepkiyi de şok oldu. Eli ayağı titriyor memeyi görünce ne yapacağını şaşırıyor. Hareketli bir bebek aslında sürekli kıpır kıpır. Çözüm bulamadım ben malesef.

Masallah. Bizimki 4 ay 20 gunluk. 7300 kilosu.
Sizinki anne sütü mü aliyor sadece? Fazla iştahından dolayi sanirim. Yine de doktora sorun. Iciniz rahat etsin.

Sadece anne sütü, evet aşırı iştahlı ya resmen ağzını falan sapirdatiyor 3 aylik bebek. Aile hekimimiz sorun etme dedi ama yine de bi çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorum.

Kuzenimin oğluda ayni bebek 6 aylikken yaşına girecek bebek gibi duruyordu ve halen dönemiyordu kilodan ,dr da önden gidiyor sorun olmaz demiş kuzenim yinede hastalık habercisi olur diye korkup tam doymadan memeden çekiyordu.acligi gidiyor ama doyup memede uyuyup emmeye devam etmesine izin vermedi o ay yanlış hatırlamıyorsam 600 gr almisti.biraz kontrollu gidebilirsin belki.
Gecen hastahanede bi bebek gördük oda anne sütü aliyor nasil tombiş igne batsa patlayacak balon gibi çok sevimli ama bende olsam korkardim.

Oyyy yavrum benim ya. Memeyi gorunce verdigi tepkinin aynisini bizimki ilk 2 aylikken memeyi agzina yaklastirinca yapiyordu. Elleri ayaklari da titriyodu heyecandan. Meme geldi diye yerim ben onu ya kiyamam. Istahli olmasi hic emmemesinden cok daha iyidir. Sadece anne sütüyse ben problem olacagini düşünmüyorum ama bizler doktor degiliz tabi. Ben olsam doktora sorardim. Bir de emzirme aralarini actiginizda ilgisini baska seylere cekmeye calisin. Ama uzak tutmak icin fazla da zorlamayin. Memeden sogumasin durduk yere. Annesini fazla emiyor diye obezite bir bebiş olacagini hic sanmiyorum. Zaten 4 aylik oldugunuzda ufak bi meme reddi yasayabilirsiniz. Bir de etrafa ilgisi arttikca emmek eskisi kadar ilgisini cekmeyecektir. Ben 4.ayinizda bu durumun kendinden rayina oturacagini dusunuyorum.

Bu ayda delirmediysek daha da delirmeyiz insallah ne zormus bu meme reddi kafayi oyle guclu ceviriyor ki ne yapsam mumkun degil emmiyor. Asiri aciktiginda cok seyrek araliklarla uyku da iyice sıkıstırdıgında bagir cagir verebilirsem veriyorum

Umarım öyle olur bende umutluyum biraz dördüncü aydan. Çok sevimli oluyor o an gerçekten, iki elini kavuşturup sırıtıyor

Bizim kasım annelerinin neredeyse hepsinin bebeği memeyi reddetmeye baslamis bu aralar dediğiniz gibi. Dördüncü aydan sonra da hala böyle olursa götüreyim doktora.

Benimkide şu an epey büyük görünüyor. Eczacının biri 8 aylik mi dedi 3 gün önce, 3 aylik diyemedim o an, gülüp çıktım. Ben de öyle yapayım belki işe yarar bizde de. Ayda 600gram cok iyiymis umarım bende başarabilirim. Teşekkür ederim.

Yay gibi gerip kafasını arkaya atıyo ya, kapkaranlık odada emzirdim anca öyle emdi

Anne sütü ile besleniyor canm obez olamaz bence o minik bir tosuncuk oh ısır boğumlarından

Bende yogurt tatdirdim dedigin gibi ilk yuzunu eksitti ama ikinci gun verdigimde sevdi versem daha yiyecekti ama cok az verdim

Bizim bi tanidigin bebegide boyleydi emzirmeyi azalt demisti ama simdi 8 aylim genede hala tombis hareketlenmeye baslayinca zayiflar senin sutun yaramis belliki

Benimkide kilo cnm ama üst sınırın biraz üstünde ben tahlilerini yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı yaptır istersen kilosu çok fazla ayına göre zaten tahlileri temizse koruma anne sutunden

Yay gibi gerip kafasını arkaya atıyo ya, kapkaranlık odada emzirdim anca öyle emdi
4 ay 16 günlük ve bir haftadir bu durumu yaşıyoruz.gecicek dimi kizlar..
Valla yoruluyorum emzirme olayında sirf düşünce olarak bile

Dun 4 ay kontrolumuz vardi. Dr artik bebeklerin donmesjni bekleriz donmuyor mu dedi. Bizimki donmuyor. Kafama cok taktim. Napabilirim bilmiyorum da
Canm oyun yaparak tesvik et
Benimki ilk soyle dondu
Sirt ustu yatıyordu altini acmistim ayaklariyla filan oynuyodu sag elimle sag elini tutup onun soluna dogru hafiften cektim tesvik etmek icin o yone oyuncak koydum elimden destek alarak dondu. Sonra aynisini diger tarafa tekrar tekrar bi sag bi sol zaten döndüğünü farkedince hosuna gidiyo tekrar yapmak istiyodu elimi tutmak istyodu tutup donuyodu sonra sonra kendi kendine yapmaya basladi. Ve asla unutma her bebegin gelisimi farklidir. Bugun 5 ay kontrolunde doktor mesela artk oturtabilirsin ayagin ustune bastirabilirsin dedi bebegin gelisimine bakarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…