- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Rahat olun benim oğlum 9 kg ve 67 cm. Bacaklar selülit dolu. Her yeri boğum boğum ama benim çok hoşuma gidiyor. Her bez değişiminde ev de sıcak cıt cıtlı body ile kalıyor.. Dıger ıkı oğlum zayıftı ben hep süt yaramıyor dıye düşünürdüm meger onlar memeyi bilmiyormuş. Bu bir çekiyor sütleri kanaldan indiğini hissediyorum. Bizimki de cok aceleci hep boğulma tehlikesi gecırıyor. Hızlı cekıyo sür çok geliyor sonra öksürüyor. Eşimin zoruyla dra sordum Dr anne sütü alan bebek de obezlık olmaz ama ek gıdada dikkatli ver. Mide genişlerse ek gıdayı da çok yer dedi. Ya ek gıdada da veririm ne yapayım yavrumun önunden mi cekeyım. Yürüyünce zatıflıyırlar boya gıdıyor... Bence keyfini çıkar. Bizimki direk tshirti çekiyor aç diye ya da kafayı memeye gömüyor. Hemen meme vermesen çok da kindar direk ısırıyor. Ben asla bir öğünü atlayamam valla koparır atar... Çocuga artık herkes tosuncuk, tosun paşa, abileri hulk diyor. Ikı kat gıdıs var. Bır kere kazak giydirdim kazak guzel durmadı boyun yok çünküTosuncuk oldu teyzesi evet ama pek minik değil
İlk oğlumda kullanmistim bitkisel bı şurup . Çok etkisi olmamıştı diye hatırlıyorum. Her çocuğa aynı etki olmaz tabi.
Rahat olun benim oğlum 9 kg ve 67 cm. Bacaklar selülit dolu. Her yeri boğum boğum ama benim çok hoşuma gidiyor. Her bez değişiminde ev de sıcak cıt cıtlı body ile kalıyor.. Dıger ıkı oğlum zayıftı ben hep süt yaramıyor dıye düşünürdüm meger onlar memeyi bilmiyormuş. Bu bir çekiyor sütleri kanaldan indiğini hissediyorum. Bizimki de cok aceleci hep boğulma tehlikesi gecırıyor. Hızlı cekıyo sür çok geliyor sonra öksürüyor. Eşimin zoruyla dra sordum Dr anne sütü alan bebek de obezlık olmaz ama ek gıdada dikkatli ver. Mide genişlerse ek gıdayı da çok yer dedi. Ya ek gıdada da veririm ne yapayım yavrumun önunden mi cekeyım. Yürüyünce zatıflıyırlar boya gıdıyor... Bence keyfini çıkar. Bizimki direk tshirti çekiyor aç diye ya da kafayı memeye gömüyor. Hemen meme vermesen çok da kindar direk ısırıyor. Ben asla bir öğünü atlayamam valla koparır atar... Çocuga artık herkes tosuncuk, tosun paşa, abileri hulk diyor. Ikı kat gıdıs var. Bır kere kazak giydirdim kazak guzel durmadı boyun yok çünküne yalan söyleyeyim hep hayalimdeki bebekti çünkü diğerlerinin Ke illeri sayılırdı. Abilerinden kalanlar olmuyor cunku abileri 6 aylık kıyafeti 8 9 aya kadar giyerdi.. Bu 1 yas ve üzeri giyiyor. Zaten kimseye demiyorum Ekim doğumlu dıye.. 8 aylık dıyorum... Zaten dogum kılo suda yüksekti 4 kg dogdu. Bence takmayın keyfini çıkarın. Bol bol resim cekın.abısı gecen 4 numara bezi taktı kendine oğlanın popoya oldu. Indırımde cok fazla 4 numara aldıgım pişman oldum. Ama Dr artık kılo alımı Ya baslayacak dedi. Diş sürecinde ve ek gıdada azalıyor dedı
Bilemedim ki ismira:/Halka sling ve kanguru bende de var. Ama onunla baglayinca istemiyor. Bellerimiz kopunca annemle onu bile denedik. Cekistiriyor, sıkılıyor ve agliyor
Bizimki yaklasik 3 haftadir boyle. Atak dönemidir dedim ama artik atak haftasini da gectik. Ben ortamin isisini 26 derece yapip nerdeyse ciplak birakiyorum yataga. Ciplak mutlu oluyor evet ama surekli o sekilde de birakamiyorumyani gunde 2 3 defa yapiyorum. Zaten 15 dk sonra ondan da sıkılıyor Sonrasi hep kucak. Aynaya da kucaktayken bakiyor. Kendini gorunce 2 saniye gulumsuyor sadece. Hepsi bu
Diş mi acaba dedim? Ama oyle olsa kucakta da durmaz. Kucakta olsun ve evi gezsin. Ancak boyle susuyor ama inanilmaz yorucu oluyor bize
O ne sevimli birşey yahuOkudukça aynı benim oğlum dedim. Her kelimesi Uzayı anlatıyor. Sürekli genzine kaçıyor süt ve evet göğsüme süt dolduğunu hep hissediyorum. İçim çok rahatladı çok teşekkür ederim.
Bizede keten bir gömlek geldi, harika bir şeydi. Bi heves giydirdim, köşedeki bakkal dedeye benzedi göbekten
O ne sevimli birşey yahu
Maşallah
Evet ya dimicok tatli kuzucuk masaallah
Ac degildit meraklanma. Ac olsa mutlaka aglar meme ister ve emer.Biberon da tutmuyor..Emmiyor..Uykudayken de ağzını kapatmaya başladı.
Çaresizlikten ağlıyorum geceden beri,ne yapicam nasıl gecicek?
Doktor dişler geliyor demişti,eğer bundan kaynakliysa ne zaman geleceği meçhul aç mı kalicak? Kalabiliyorlar mi?ne yapicam
Aynı durum bizde de mevcut. Ben de çok kafma taktım durumu. İlk gittiğim doktor da bayağı korkuttu obezite bu dedi böyle kilo almaya devam ederse müdahale ederiz falan dedi. Doktor değiştirdim o da sadece anne sütü ile obezite mümkün değil dedi. Zaten diş çıkarma dönemi ve iyice hareketlendikçe kilosu gidecek dedi. Ki bizim ailede bebekler hep bu şekilde gerçekten önce çok kilolu oluyorlsr sonradan normale dönüyor. Netten de çok baktım genelde kilolu bebeği olanlar zamanla normale dönmüş. Bu arada 4ay kontrolünde 68 cm 9.800 geldi kilosu. Rahat olun.Arkadaşlar merhaba, benim yine kafama takılan bir durum var. Millet tam tersinden şikâyetçi hep ama benim sorunum oğlumun aşırı iştahlı olması. 3 ay 3 günlük ve kilosu 8750, boyu 65cm. Çocugun eklem yerlerine parmaklarım girmiyor tombişlikten. Sadece anne sütüyle besliyorum ama çok kilo aldı. 3890 doğdu, hastaneden çıkarken 3650 ye inmişti. Günde 50gram alıyor anne karnında gibi hala. Doktora gotureyim mi ne diyorsunuz? Hamile kalmadan 6 ay önce çok dikkatli beslenmeye başlamıştım. Şekerli ya da paketli gıdalar hiç yemedim. Yoğurdumu peynirimi bile kendim yaptim. Beyaz un agzima surmedim. Sporu hiç bırakmadım,14 kilo almıştım toplam. Niye böyle oldu anlamadım. Eşim ve ben uzun boylu iri insanlarız ama kilolu değiliz. Hormonları mı bozuk acaba diye düşünmeye başladım.
Kaydiraga mi bincen
Maşallah yaAynı durum bizde de mevcut. Ben de çok kafma taktım durumu. İlk gittiğim doktor da bayağı korkuttu obezite bu dedi böyle kilo almaya devam ederse müdahale ederiz falan dedi. Doktor değiştirdim o da sadece anne sütü ile obezite mümkün değil dedi. Zaten diş çıkarma dönemi ve iyice hareketlendikçe kilosu gidecek dedi. Ki bizim ailede bebekler hep bu şekilde gerçekten önce çok kilolu oluyorlsr sonradan normale dönüyor. Netten de çok baktım genelde kilolu bebeği olanlar zamanla normale dönmüş. Bu arada 4ay kontrolünde 68 cm 9.800 geldi kilosu. Rahat olun.
Aynı durum bizde de mevcut. Ben de çok kafma taktım durumu. İlk gittiğim doktor da bayağı korkuttu obezite bu dedi böyle kilo almaya devam ederse müdahale ederiz falan dedi. Doktor değiştirdim o da sadece anne sütü ile obezite mümkün değil dedi. Zaten diş çıkarma dönemi ve iyice hareketlendikçe kilosu gidecek dedi. Ki bizim ailede bebekler hep bu şekilde gerçekten önce çok kilolu oluyorlsr sonradan normale dönüyor. Netten de çok baktım genelde kilolu bebeği olanlar zamanla normale dönmüş. Bu arada 4ay kontrolünde 68 cm 9.800 geldi kilosu. Rahat olun.
Üstünde alkol _FREE yani alkolsüz yazıyor. Senin ki farklı demekki. Doktor öksürük kesici değil de rahatlatıcı olduğunu söyledi. Broşları genişletip rahatlatıyormuş
Yaşlı teyze ve kanser dinen sorgulamak aklıma bile gelmedi. Dru bulun anne sütü iyi gelebilir demiş ki gelmeye de başladı, kan değerleri çok iyileşti. Hergün bana, yavrularım dua ediyor, ayağına taş takılmasın kızım, yuvam yavrularına hep mutlu ol Allah razı olsun yavrunun riskini bana veriyorsun dıyor. Sütüm inanılmaz derece de arttı. Eskiden içim sıkılırdı, eşime patladım yardım etmiyorsun bıdı bıdı yapardım 10 gündür sakinlik dinginlik geldi. Ben olduğunu sanmıyorum.. Erkek anneleri, erkek cocuguna bıle sağılmıs paketli buzluktaki sütü verirken 40 kere düşünüyor.. Süt kardeş olayında haklılık var kız erkek olmaz, anca aileler birbirini bilecek de öyle olacak. Mesela benım kuzenlerim süt kardeş. Ama hala cocukları.. Aileler bırbırnı bılıyor tamam olur... Ama ben insanlık yapıp küvezde erken doğan bir erkek bebege buzluktaki ı vereyim dedim, anne çok bilmiş çıktı vazgectım. Sonradan bır arkadaş ya o erkek bebegın ıleri de kız kardeşi olsa senın oğluna tanışsa nikah düşmez... Valla ben o kadar detaylı düşünmemiştim ve o saatten sonra kimseye vermeyi düşünmüyordum.. Benım öncelıgım erken dogmus bır cana merhem olmaktı. Sonradan komşum sıkıla utana konuyu açtı. Annesı zaten 2 yıldır tedavi görüyor amelıyat oldu, kemoterapı görüyor.. Hemen kabul ettim. Eşime sorayım dedim, eşim bana sorman bile ayıp olmuş hemen kabul et. Teyzeye şifa olsun dedi. Buzluktaki leri azar azar verdim. Zaten az miktarda içiliyor vucut belki tepki verip alerjik durum gelısebılırmıs.. Ben dinen sakınca olacagı inanın hıc aklıma gelmedi, sanmıyorum da.. Teyze 2 gün önce kızıyla geldi bebeğime ceyrek altın getırmıs. Asla kabul etmedim.. Teyze kocandan kalan bır maaşın var. Lütfen dedim. Yok mok dedi ama almadım... Sen dua et yeter dedim. Cocuklarım hasta olmasın yete r dedim. Komsumda mutfakta tamam bunu alma da bırseyler yapmak ıstıyo kıyafet oyuncak almak, onları kabul et.. Yoksa çok uzuluyo dedi. Tamam sadece 1 kerelik koayefet tamam derim ama ben bunu Allah rızası ıcın yapıyorum dedim..
Kizlar selam herkese.
2 gundur sehit haberlerini takip etmekten moralim yerlerde. O anneler de binbir emekle bizler gibi büyütüp bu yaşlara getirmişler evlatlarini. Cok zor durum. Elimizden birsey gelse keske. Allah rahmet eylesin hepsine
2 aydir regl oluyorum ama halen 6 aylik hamileyim bazen şiş olup içinde bi bebek eksik diyorum bazen yumuşamış oluyor hee sezeryan göbeği kaldi diyorum .bebeklerin yaşından önce ne kaldi ne gitti belli olmayacak bi gidişle
Bu ayda delirmediysek daha da delirmeyiz insallahne zormus bu meme reddi kafayi oyle guclu ceviriyor ki ne yapsam mumkun degil emmiyor. Asiri aciktiginda cok seyrek araliklarla uyku da iyice sıkıstırdıgında bagir cagir verebilirsem veriyorum
Canm oyun yaparak tesvik et
Benimki ilk soyle dondu
Sirt ustu yatıyordu altini acmistim ayaklariyla filan oynuyodu sag elimle sag elini tutup onun soluna dogru hafiften cektim tesvik etmek icin o yone oyuncak koydum elimden destek alarak dondu. Sonra aynisini diger tarafa tekrar tekrar bi sag bi sol zaten döndüğünü farkedince hosuna gidiyo tekrar yapmak istiyodu elimi tutmak istyodu tutup donuyodu sonra sonra kendi kendine yapmaya basladi. Ve asla unutma her bebegin gelisimi farklidir. Bugun 5 ay kontrolunde doktor mesela artk oturtabilirsin ayagin ustune bastirabilirsin dedi bebegin gelisimine bakarak
@dgdln uzun zamandir yazmiyorsun iyi misin? Esin iyi mi? Bebis iyi mi? Hersey yolunda mi
Rahat olun benim oğlum 9 kg ve 67 cm. Bacaklar selülit dolu. Her yeri boğum boğum ama benim çok hoşuma gidiyor. Her bez değişiminde ev de sıcak cıt cıtlı body ile kalıyor.. Dıger ıkı oğlum zayıftı ben hep süt yaramıyor dıye düşünürdüm meger onlar memeyi bilmiyormuş. Bu bir çekiyor sütleri kanaldan indiğini hissediyorum. Bizimki de cok aceleci hep boğulma tehlikesi gecırıyor. Hızlı cekıyo sür çok geliyor sonra öksürüyor. Eşimin zoruyla dra sordum Dr anne sütü alan bebek de obezlık olmaz ama ek gıdada dikkatli ver. Mide genişlerse ek gıdayı da çok yer dedi. Ya ek gıdada da veririm ne yapayım yavrumun önunden mi cekeyım. Yürüyünce zatıflıyırlar boya gıdıyor... Bence keyfini çıkar. Bizimki direk tshirti çekiyor aç diye ya da kafayı memeye gömüyor. Hemen meme vermesen çok da kindar direk ısırıyor. Ben asla bir öğünü atlayamam valla koparır atar... Çocuga artık herkes tosuncuk, tosun paşa, abileri hulk diyor. Ikı kat gıdıs var. Bır kere kazak giydirdim kazak guzel durmadı boyun yok çünküne yalan söyleyeyim hep hayalimdeki bebekti çünkü diğerlerinin Ke illeri sayılırdı. Abilerinden kalanlar olmuyor cunku abileri 6 aylık kıyafeti 8 9 aya kadar giyerdi.. Bu 1 yas ve üzeri giyiyor. Zaten kimseye demiyorum Ekim doğumlu dıye.. 8 aylık dıyorum... Zaten dogum kılo suda yüksekti 4 kg dogdu. Bence takmayın keyfini çıkarın. Bol bol resim cekın.abısı gecen 4 numara bezi taktı kendine oğlanın popoya oldu. Indırımde cok fazla 4 numara aldıgım pişman oldum. Ama Dr artık kılo alımı Ya baslayacak dedi. Diş sürecinde ve ek gıdada azalıyor dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?