2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tosuncuk oldu teyzesi evet ama pek minik değil
Rahat olun benim oğlum 9 kg ve 67 cm. Bacaklar selülit dolu. Her yeri boğum boğum ama benim çok hoşuma gidiyor. Her bez değişiminde ev de sıcak cıt cıtlı body ile kalıyor.. Dıger ıkı oğlum zayıftı ben hep süt yaramıyor dıye düşünürdüm meger onlar memeyi bilmiyormuş. Bu bir çekiyor sütleri kanaldan indiğini hissediyorum. Bizimki de cok aceleci hep boğulma tehlikesi gecırıyor. Hızlı cekıyo sür çok geliyor sonra öksürüyor. Eşimin zoruyla dra sordum Dr anne sütü alan bebek de obezlık olmaz ama ek gıdada dikkatli ver. Mide genişlerse ek gıdayı da çok yer dedi. Ya ek gıdada da veririm ne yapayım yavrumun önunden mi cekeyım. Yürüyünce zatıflıyırlar boya gıdıyor... Bence keyfini çıkar. Bizimki direk tshirti çekiyor aç diye ya da kafayı memeye gömüyor. Hemen meme vermesen çok da kindar direk ısırıyor. Ben asla bir öğünü atlayamam valla koparır atar... Çocuga artık herkes tosuncuk, tosun paşa, abileri hulk diyor. Ikı kat gıdıs var. Bır kere kazak giydirdim kazak guzel durmadı boyun yok çünkü ne yalan söyleyeyim hep hayalimdeki bebekti çünkü diğerlerinin Ke illeri sayılırdı. Abilerinden kalanlar olmuyor cunku abileri 6 aylık kıyafeti 8 9 aya kadar giyerdi.. Bu 1 yas ve üzeri giyiyor. Zaten kimseye demiyorum Ekim doğumlu dıye.. 8 aylık dıyorum... Zaten dogum kılo suda yüksekti 4 kg dogdu. Bence takmayın keyfini çıkarın. Bol bol resim cekın.abısı gecen 4 numara bezi taktı kendine oğlanın popoya oldu. Indırımde cok fazla 4 numara aldıgım pişman oldum. Ama Dr artık kılo alımı Ya baslayacak dedi. Diş sürecinde ve ek gıdada azalıyor dedı

Okudukça aynı benim oğlum dedim. Her kelimesi Uzayı anlatıyor. Sürekli genzine kaçıyor süt ve evet göğsüme süt dolduğunu hep hissediyorum. İçim çok rahatladı çok teşekkür ederim.
Bizede keten bir gömlek geldi, harika bir şeydi. Bi heves giydirdim, köşedeki bakkal dedeye benzedi göbekten

Bilemedim ki ismira:/
Annen de yanındaymış Allah’tan, ne güzel. Tek çocuksa iki kişiyle dayanılır bi nebze. (Aslında bi çocuğu yetiştirmeye bi köy gerek sözü çok doğru:)
Bugün benim bedenim de iflas etti:/
Diş belirtisi olabilir..bir de oturur pozisyonda tutuyorsanız kucakta kemikleri batabilirmiş..yüzüstü yatırıp çapraz kol ve bacağı birleştirerek(masajla,sıvazlayarak) egzersiz yapmayı öneriyorlar..biz bugün onu denedik

O ne sevimli birşey yahu
Maşallah

Biberon da tutmuyor..Emmiyor..Uykudayken de ağzını kapatmaya başladı.
Çaresizlikten ağlıyorum geceden beri,ne yapicam nasıl gecicek?
Doktor dişler geliyor demişti,eğer bundan kaynakliysa ne zaman geleceği meçhul aç mı kalicak? Kalabiliyorlar mi?ne yapicam

Ac degildit meraklanma. Ac olsa mutlaka aglar meme ister ve emer.

Aynı durum bizde de mevcut. Ben de çok kafma taktım durumu. İlk gittiğim doktor da bayağı korkuttu obezite bu dedi böyle kilo almaya devam ederse müdahale ederiz falan dedi. Doktor değiştirdim o da sadece anne sütü ile obezite mümkün değil dedi. Zaten diş çıkarma dönemi ve iyice hareketlendikçe kilosu gidecek dedi. Ki bizim ailede bebekler hep bu şekilde gerçekten önce çok kilolu oluyorlsr sonradan normale dönüyor. Netten de çok baktım genelde kilolu bebeği olanlar zamanla normale dönmüş. Bu arada 4ay kontrolünde 68 cm 9.800 geldi kilosu. Rahat olun.

Maşallah ya bizimki de anca altı kiloya çıktı biz de seviniyoduk

Büyük ihtimalle 4 ay kontrolünde aynı kilo ve boyda olacak benim oğlumda. Her gören çok tepki verince korktum bende. Baya da hareketli o kiloya rağmen. Içim daha rahat, teşekkür ederim.

Bilmiyorum ama izledgm bi dizide anne sutuyle banyo yapan kadını filan tutukladilar ki bu elin budist korelisi yani.. Bende bilmiyorum dini açıdan ne olduğunu ama budist bile böyle yapiosa bizde durum nedir diye kafami kurcaladi.. Sen huzurluysan belki de doğru olan o dur bilemiyorum..

Haber izlemek istemiyorum.. Izledikce eymene bakip bakip ağlıyorum.. Bir yiğit 20 senede yetişiyor.. Kahroldum kaç gündür ya aglamaktan dusunmekten

Benim karnim cok acıyor hala yaa.. Gecen agda yaptrdm hele ondan snra elleyemedm bile.. Iyice sarkti zaten.. Keşke korseyi taksaymisim diyorum ama takcak insan bile bulamiyordum ki

Kafa hemen etrafa kayıyor yaa.. Zaten 2gr ana sütü alcan iç diyorum tık yok yaa

Bende yaptm o dediklerini ama yok.. Ayna koydum önüne yok.. Bu ara kilo aldi.. Ilk defa bu kadar kilolu görüyorum eymeni.. Gobekten dönemiyor bence ekin gibi.. Ben biraz saldim.. Yaknda dedikleri gibi biraz rahat kıyafetlerle denerim bakalm işe yariycak mi
Bana da norolog oturuyor ama biraz daha bekle dedi.. Aslnda hemen oturtmak motor gelisimi acisindan pek iyi değilmiş.. Ama eymen oturmak istiyor resmen yaa.. Elini tutuyorum kendi gücüyle kaldiriyor kendisini beline bisey olcak diye korkuyorm yaa

Eymen de şaka gibi ama 1800 kiloyla gıdılı doğdu zamaninda dogsa nasıl olurdu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…