2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ayyy yarildim yaa

Sizin dediğiniz bir dizi ve anne sütüyle banyo yapmak gibi saçma ve amaçsız bir şey... Kanserli yaşlı bir kadın bu kişi kendi annem de olabilirdi Allah kimseyi çaresizlikle sınamasın.. Ben buzluktaki sütler boşa gitmesin yoksa çöpe gidecek, bir bebeğe faydalı olur diye planlarken saygısuzlıkla karsılandım yok ıyı beslenmışmıyım yok sigara ıcmıs mıyım.. Hadı sigarayı anlarım ok, ama sankı o bana sütünü verecek ukala tavırları vardı.. Hep dini acıdan sorgulanmış, Keşke hayatta hepimiz dinimizdeki güzel ahlakı yasayabilsek... Sonucta ben teyzeyi emzırıyorum artı kadının en küçük cocugu 55 yasında benim oğlumla evlenebulme ihtimali yüzde 0.... Benim aklıma hıc din tarafı gelmedi.. Cünkü ben kanserin ne oldugunu cok ama cok ıyı bılıyorum çünkü sevdiklerim hep kanserden öldü... O yuzden bir zerrede olsa fayda teyzeye faydalı olduysa ne mutlu bana ve bence en büyük sevap bu... Saglıgına fayda edıyorum belkı kanserli hucreler antikorlar sayesinde ölecek.. Büyüklerimiz hep süt annelik yapmış. Sadece kız bebek annesı kız bebek emzrmış. Ya da erkek bebek annesi baska erkek bebek emzirmiş.... Şimdi yok erkek bebegın kız kardeşi doğar,onla karsılasır falan filan senaryolar yapan arkadaslarım var yanımda onlara da dedim keşke beynimizi başka şeylere bu kadar çalultırsak bır an durdular haklısın dediler ..... O küvezde bebegı olan kadın teseşkkur etseydi el kadar bebegıne yararı olurdu... Tüm cocuklarım 38 hafta ve üzeri doğdu. Yenidoğan unıtesı Reklam filmi cıksa oturup ağlıyorum.. Bebeğim erken dogsa ve sutum olmasa ve süt bulsam o süt veren kadının elini ayagını öperim yavrum için... Yok temiz sagmış mıyım yok saglıklı beslenmiş miyim dıye sormam Millet süt bulmak için nete ilan verir, parayla süt bulmaya çalışır. Bu saglıklı beslenmiş miyim ulen senın bebegın erken dogmuş mamayı bıle alamıyor Dr acıl süt bulun demiş sen neyin artistliğin yapıyorsun...hıc de yaslı teyzeye verdıgım pişman degılım şifa olsun.. Dinen yanlış oldugunu düşünmüyorum.

Evet arz talep meselesi ne kadar istersen oyle bollasiyor şükür Ekgida icinde aslinda gercekten bebekler hazr olunca istiyorlar zaten bn kizimda 5 ay bittikten sonra tattirmaya basladm ama karın doyasıya yemesi 7 8 ayı bulmuştu. Ek gıda ondan sonra sorun olmaya başlıyo ne yedirsem ne icirsem hep bi caba

İslami ve diger dinleri iyi bilem biri olarak "iyi niyet" hic bir dinde sakincali degil. Sana sevap, teyzeye sifa olsun. Bosver takilma her seye. Bizim ulkecek dini yanlis anlama ve yanlis tarafindan yorumlama huyumuz var. Resmen adet olmus durumda. Kulagimizi hep tersten gosteriyoruz.
Bir insanin kalbi temizse ve niyeti de iyi ise gerisini berisini dusunmemeli. Temiz kalpli insanlar cesaretsiz oldugundan bu kotu seyler hep goz onunde.

Dun 4 ay kontrolumuz vardi. Dr artik bebeklerin donmesjni bekleriz donmuyor mu dedi. Bizimki donmuyor. Kafama cok taktim. Napabilirim bilmiyorum da
Canim kaç aylik bebegin bilmiyorum ama belki istemiyordur mesela koltuk altindan tutup yataktan aldiginda basini tutuyormu veya sunu dene bebegini göğsünden ellerine yatir agzi asagi gelecek biçimde uçak gbi mi desem kafasi ve ayakları aşağı sarkıyor mu bi bak anlatamamış olabilirm yalniz eğer sarkmıyorsa oyle kendi istemiyordur dönmek

Yok yok oturabiliyor zaten. Kafasini tutuyor. Aslina bakarsan donmek disinda her sey ok. Donme konusunda var problem gobege bagliyorum su an ben.

Normalde ikibucuk yaş üstü çocuğun anne sütü alması caiz değil . Ama çocukta özel bı hastalık varsa ve doktor anne sütü alsın diosa o zaman almaya devam edebilir. Buna cevaz var. Şimdi buna binaen bu teyzenin anne sütü almasinin günah olduğunu sanmıyorum. Sonuçta doktor demiş. Günaha sevaba biz karar veremeyiz ama banada teyzenin süt içmesi günah olmaz gibi bı geldi. Sen diyince amcam geldi aklıma. Kanserdi gelini bebek emziriodu . Ama böyle bı bilgi kimse vermedi bize. Yoksa herkes sevdiği bı gün daha yasasin diye elinden geleni yapar.

Bu caiz olmama durumu hic bir yerde yazmiyor ama neden boyle bir inanc var onu da bilmiyorum.

Canım bizim ki çokdan hazır. Kurulu masa görse bıraksan masaya uçacak..öyle ağzını açıyor ki ek gıdaya asla hayır demez.. Tabi çok da geç kalmamak lazım. Ben de 3 gün kuralını uygula zaten bir ayda anca 10 yıyecegi test ediyorsun gerçi ben 2.cocukta 3 gün kuralı uygulamadım..bence rn rahat dönem 0 6 ay arası. Emzir gaz cıkarttır uyut.. Ama ek gıdadan sonra sürekli taze hazırla, dişlerin çıkması ateş, sonra emekleme yurume ye yakın sürekli düşmeler. Sonra 2 yas sendromu. 2 yasında hepsi bir delleniyor hele erkek bebekler. Oturup ağladığımı çok iyi hatırlıyorum..
Çok yakınım kanserden öldü. Bir şiringalık ilaca 15 bin verdiklerini biliyorum.. Akıllı ilaçlar daha neler neler.. İnsan sevdiği 1 gün dahi yaşasın diye neler yapıyor.. Bir akrabamız aşırı zengindi, kanserdi bana deseler ki tüm servetini ver sana saglıgını vereyim anında verirdim dedi rahmetli.. Ben hep ya benim başıma gelse diye düşünüp davranırım. 2.oğlumu sütten kestim artık bunaltmıstı benı. Bır arkadasımın arkadadasının bebegı 10 gunlukken amelıyat oluyor bagırsagın da bır bakteri olmadıgı ıcın.. Bebeğin ameliyatı ıyı gecmemiş yogun bakımda dedi. Annenin uzuntuden sütü kesildi dediler. Aslında bır suru arkadasın bebegı 3, 6, 7 aylık bebekleri olanlar vardı kımse vermedi süt... Ben de benım oğlum 2 yasını gecmıstı surum fayda etmez dıye dusundum. Bana sen verebilir mısın dedi ben dra sor dedım.. Dr olur demiş.. Ben oğlumu sutten kestim. O bebege 1 aya kayın süt sagıp verdim... Arkadas bebegın cinsiyetı erkek dedı. Helal olsun sana cinsiyeti bıle sormadın dedı..hıc kımse vermedi sütünü.. Ne yapayım yavru ölsün mü dedim, annesini babasıyla tanısırım bebegı bilirim tek kurtulsunda dedım... Ama ne yazıkki bebek rahmetli oldu. Çok ağlamıştım Kendı oğluma sarılıp ağlamıştım. Hatta hastaneye gıdıp uzaktan bak ıstım. Keşke bakmasaydım hıc gozumun önu den gitmedi. Allahtan annesinin hemen bebegı oldu da acısı bıraz da olsa hafifledi.. Ne bıleyım ben konu bebek ya da hasta birı olunca dayanamıyorum. Dönüp banane ne yapılarda yapsınlar diyemiyorum

Yok yok oturabiliyor zaten. Kafasini tutuyor. Aslina bakarsan donmek disinda her sey ok. Donme konusunda var problem gobege bagliyorum su an ben.
Ondan olma ihtimali yüksek cunku kizmda göbekten zor dönerdi suan serkan dönüyor o ince uzun rahat dönüyor mesela 2 gun oldu başlayalı yerde yatıyordu bi baktm ağzı aşağı olms cocuk birden başladı yani

Bnde ağlıyorum veya gülme krizine giriyorum kizim 29 aylk en zor gerçekten 2 yas tahammül sınırlarını zorluyorlar annelerin . Helede bu dönemi hamile ve lohusayken geçirdim cok zordu suan birz daha iyi gbi ama bu kezde bilmislikleri başladı sandalye koyup yemek yapmaya bulaşık yıkamaya kalkmalar faln en rahat dönem 0.6 ay bizim bebe 4 aylik suan 10 gun once bi havuç verdm ne yapacak diye hic bi şekilde agzina koymadı elindede tutmadı bıraktı oyle bi hevesi yok henüz. Ama oyuncaklar kemirir hep minderinde uzanırken yanındaki oyuncakları alip kemiriyor oynuyor konusuyor . Havuc islak mi geldi acaba eline diyorm . Dis kasisn diye vermistm ama istemedi

Büyük ihtimalle 4 ay kontrolünde aynı kilo ve boyda olacak benim oğlumda. Her gören çok tepki verince korktum bende. Baya da hareketli o kiloya rağmen. Içim daha rahat, teşekkür ederim.
içiniz rahat olsun, anne sütünün kilosundan zarar gelmez diyorlar ama midesini de çok genişletmek iyi değil bence.. benim önerim bir beslenmede tek meme emzirin diğerini sağın buzluya filan atın.. zarar gelmese de çok şişmanlık hem çocuğa hem size zor olur ve belli ki süt çok geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…