2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sİzin verdiğiniz dizi örneği ve sütle yıkanma olayıyla orda yasak olmasıyla bu olay çok farklı. Ben size kafir damgası vurdunuz demedim ki bence siz gereğinden fazla alınganlık gösterdiniz...ayrıca kimin kafir olup olmadıgını yüce Allah bilir. Bence siz sorunuzu yanlış örnekle sordunuz. Budıstler de bile yasak bizim dince nasıl deyince açıkladım hoş sizi yargılayan ya da kırıcı bir cümle söylediğimi de sanmıyorum. Birine yardım amaçlı olduktan sonra ne yapılırsa yapılsın ister bu süt ister başka birsey olsun farketmez, kimsenin ne düşündüğü de umrum da olmaz

Yani ben diziyi misalen söyledim.. Gercekteki uygulamasi nedir bilmiyorum budistlerde ki putperestlerin uygulamalari hakkinda çok bilgim yok.. Hal boyleyken islamda durum nedir sordum.. Sizde bilmedgnzi soylediniz ki ben zaten kapatiyordum konuyu.. Huzurluysanz bu dogrudur bilemem demem konuyu kapatmaya istinadendir.. Konuyu uzun uzadiya açıklayan ben değilim bence.. Oyle bi uzun yazmissiniz ki sanki sizi biseylerle suclamisim bunun adı "kafir olur veya dindar olur bilemem".. Ben alınganlık gosterdgmi düşünmüyorum.. Bence siz bu konuda çok dolmussunuz.. Sutunuzu paylasmaniz takdire şayan.. Dini yönden de içiniz rahatsa kimseyi ilgilendirmez.. Ben gayet norml şeyler soyledgimi dusunuyorum uslubumun da normal oldugunu düşünüyorum.. Umarm ters bisey dememisimdir.

Aynen onu biliyorum yaa.. Huy filan geçermiş.. Hangimiz dort dörtlüğüz ki mukemmel sütler ariyorz evlatlarimiza.. Ahlaki yönden ters biseyi yoksa ben sorun etmem bunu.. Sonucta çocuğum doycak..
Hamileyken kaç cüz okudum meal bilmiyorm.. Sabah tvde çıkınca hep dinlerdim izlerdm.. Biraz daha izleyip dinlesem ezberlicektim

Eymen zaten bayagidir böyle.. Gunduz 2 defa yarim saat o kadar banyo yaptirinca 2 yada 3 saat.. Evi anca o zaman temizliyorum

5 parmagin 5i bir değil demisler.. Ikizler ama huylari bile farkli bak☺ her cocuga huyuna göre davrancan artik

Sen bütün cabalara devam et.. Yaptikca rahatlarsin.. Ilerlemeden ates olmadan atlatrsn ins

Bana çocuk doktorum aletli pilates önerdi şimdi anlamasin ama ileride iskelet sistemin bozulabilir dedi bende güldüm gecdim ama kollarım ağrıyor

Her banyosunda boğum incelemesi yapıyorum bilekler milekler incecik hiç boğumu yok yavrumun şöyle ısırayım mıncıklayayım yapamıyorm, minnoş minnoş seviyorum

Hep tosbik bebegim olsun isterdim.. Yanaklarini gobegini isirmanin hayalini kurardim.. Naapcan hayat benimki bi de prematüre hep cılız görünecek yavruşum ne istediysem olmadi zaten.. Omuzlari kocama benzesin dedim, olmadi.. Burnu bana benzemesin dedim, kesin benimki isaretler onu gösteriyor.. Vucut yapısı kocama benzesin dedim, yine ben bi tek gamzesi ve ellerinden memnunum

Ayakta sallama olayına katsıyım hıc birini sallamadum ama ıkızde asırı kolaylık. Devam edin bence.. Arkadasın ıkızı vardı.. Bakıcı basladı. Ben sabahcıydım öğleden sonra xat kapı ugra otur kahve ıc. Bak bakalım nasıl durumlar.. Bakıcı bırını aldı ayakta sallanmaya dıgerı yavrum oturmuş sıra ona gelsin dıye bekliyor. Nıye ıkısını sallamıyor abla dedim. Agurkar ıkısını sallayamıyo bileklerim dedı. Kadın 10 dkda ıkısını uyuttu koydu yataklarına. Hayran kalmustım. İkizler de 2 yastan sonra anneleri koca yatak yaptırdı ıkısını ortasına anne yatardı masal anlatıp cocuk karının ellerine dokunup üçünün de elleri birbirine degen sekılde uyuturdu. Çok hoşuma gitmişti. Arkadas ıkısı aynı anda uyuyor cok ıyı oldu demişti. Şu montessari yataklarının ikiz bebekler ıcın olanı var mı ki ilerde sıze de rahatlık olur

Bir ful diziyi bitirdim.. Uykusuz halsiz ruh gibi dolaştım ama başardım.. Bu haklı mutluluğun keyfini sürüyorum şu an ne kadar lüks biseymis dizi izlemek.. Şükür yarebbim bugüne

Bana çocuk doktorum aletli pilates önerdi şimdi anlamasin ama ileride iskelet sistemin bozulabilir dedi bende güldüm gecdim ama kollarım ağrıyor

Doktor haklı, Ben haftaya başlayacağım eşimin yanına gitmeyi bekliyorum. Normalde her gün spor yapardım doğuma kadar, yapmak lazım.

Montesorri yatak aklimda ikiz bebekler icin var aynen.Arkadas kocaman bir döşek yaptirmis atmis odaya.ikizleriyle orda yatiyomus.Uyuyunca kalkiyomus.O da bir fikir aklimda.Ama bunun icin biraz daha buyumeleri lazim.Benim bacak boyu simdilik ikisini bir arada uyutmaya yetiyor Gerci artik sigmamaya basladilar.poposu gobegime geliyo ama uyuyolar mi uyuyolar Ona da care buldum birinin yanlamasina yatiriyorum.Sallandigini hhissedince o da mayisiyo Bu foto sanirim 1 bucuk ay once falan yine iyi sigmislar

Eklentiler

• IMG_tyx551.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 121
Ayy çok hoş Allah kolaylık versin

Ahaahahha benim bir bebe göbeğime gelir. Allah biliyor da veriyor. Maşallah boyuna da sana da yavrularına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…