2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Fotoshop mu kız bacaklar boyun kaç senin masallah. Ben tek çocuğu sallarken en son ayaklari ağzıma giriodu

Bu yaş bebeklerde nırmal olan bu değil mi ama? 1buçuk 2saatte bir uyumaları gerekiyor

Maşallah kuzulara. Sizin de bacak boyu öyleyse normal boy 1.80 dir sanırım.. Bizde de bel fıtığı başlar yakında allahtan çok kucak isteyen bebek değil.. Ama kucakta 5 dk dan sonra kollar ağrımaya başlıyor. Salondaki koltuklar ne güzel açık renk ben de büyük oğlum yürüyene kadar örtü dahi örtmemiştim. Hatta aman koltuğa örtü mü örtülür derdim. Hatta halılar da sade krem rengi. Emekleme dönemi gelsin halı örtümü sere eğim gene.. İkizler bır ayaklansın o koltuklara örtüler örtülür çünkü o koltukların başına çok şey gelecek çokk yeni evlenen tanıdıklara koltuklarını koyu renk alın diyorum.. 3 numarada büyüsün salonu degıstirrchım. Erkek cocuk olunca koltuğun derisini bile dilediler sehpalar araba çizdiği. Salon duvarına ev sıcak diye güneş kremi bile sürmüşlerdi.. Bunlar güzel günlerimiz

Ilk heves ev döşüyosun hadi dedim krem olsun hersey.Salon ya.Gerci salonda oturup kalkiyoruz hatta 6 aydir salonda yasiyoruz besik mesik hersey burda.O yerdeki halı da bambu halı 2 sene önce dünyanın parasını verdim Daha simdide kusuk icinde Muhtemelen bu takim benimkiler buyuyunce mahvolmus olucak.Haliyi kaldirmayi dusunuyorum zaten normal bisey koyayim ya da halı ortusu alicam.
Gunes kremi mi surmusler yaa yerim ben onlariiicok sevimli geliyo simdi de bakalim zamani gelince nasil cinnet getiricem ben

Gunde 2 3 defa destekli oturtuyoruz. Onda da 2 dakikayi gecmiyor. Acaba kemikleri mi batiyordur
Yok yok bence benimkinin huyu böyle ya. Ben artik ikna oldum. Mızmız bebe bu

Ah bizde de abi abla olsa da. Ona bakarak oyalansa

Ya o kadar sikayet ettim. Dun gece 1 defa uyandi. Demek dedigin gibi dönemselmis hakketten ya da hemen heves etmeyim. Sadece dün gece oldu bu. Bakalim sonraki geceler ne olur

Gunde 2 3 defa destekli oturtuyoruz. Onda da 2 dakikayi gecmiyor. Acaba kemikleri mi batiyordur
Yok yok bence benimkinin huyu böyle ya. Ben artik ikna oldum. Mızmız bebe bu
İnşallah huy değildir ismira
Benim büyük kızım aşırı mızmız ve nazlı
Gerçekten dayanılır gibi değil. Aman diyim çağırma öyle deyip:/
Dişten dolayı olabilir bak. Benim bebeğim de bikaç gündür aşırı kucakçı(olumsuz kelime kullanıp pekiştirmek istemiyorum:d

Belli aydan snra az aliyorlar ama ayina gore en düşük ne kadar olmasi lazim?

705 gramdi benimki de az almisti kendi alimina gore.

705 gramdi benimki de az almisti kendi alimina gore.

Bizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramız hastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa

Ben koltuga da haliya da orttum valla.. Silmekle başa cikamiyorm

Benimki daha asi vurulcahini anlayinca agliyor. Elinin bacaginin tutulmasindan hic hoslanmiyor. İgne girince de katiliveriyor zatej naz niyaz fena

Asm de ki ebe gorunce geldi yine yaygaraci diyor. .

Ayy inş oyle olmaz bu da
5 ay olmasina 8 gun kaldi bizim. Diş icin erken midir acaba. Yani dis olsa hep aglamaz mi diyorum. Bilemedim. Kendi haline 5 dkdan fazla oyalanmiyor. Oyuncaklari yığdım önüne. Oyun halisi muzikli dönenceli. Elektronik salincagi muzikli dönenceli. Hicbir sey kar etmiyor. Bakiyor bakmasina hepsine. Ama 5 dk. Sonra hemen sıkılıp mizirdiyor. Ellemezsem aglamaya basliyor. 1 aydir boyleyiz. 3.ay bizim icin altin ayimizdi. Hem uykusu cok iyiydi hem de gunduzleri uyku aralarinda tek basina yarim saatten fazla oyalaniyordu. 4.ayda tamamen huy degistirdi bu cocuk

Benim koltuklar da krem rengi. Oğlum geçen sene koltuğu rengarenk boyamış. Bir gördüm şok oldum. Oğlum ne yaptın böyle dedim. Bana dediği " anne ne güzel olmuş demi koltuğumuz, rengarenk" kızamadım bile

Benim ki de yakanlar da ağlıyor, diğerlerinde ağlamıyor. Berikko bunu mu dert ettin bebişi inceleme artık. Bende ilk oğlum da öyleydim. Çocuk pimpirik birşey oldu. Kendine de bebeğine de yapma bunu.

Aslinda bebekler aşı olurken ilk etapta elleri ayaklari tutuldugu icin ve hareket edememelerine kizdiklari icin aglarlarmis. Iğne ucu kıl gibi zaten. Aşı icindeki sıvı enjekte olurken canı yanıyorsa bu yeterlidir ve bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Sizinki demek ki ellerinin ayaklarinin tutulmasina kizmiyor, sinirlenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…