Fotoshop mu kız bacaklarMontesorri yatak aklimda ikiz bebekler icin var aynen.Arkadas kocaman bir döşek yaptirmis atmis odaya.ikizleriyle orda yatiyomus.Uyuyunca kalkiyomus.O da bir fikir aklimda.Ama bunun icin biraz daha buyumeleri lazim.Benim bacak boyu simdilik ikisini bir arada uyutmaya yetiyorGerci artik sigmamaya basladilar.poposu gobegime geliyo ama uyuyolar mi uyuyolar Ona da care buldum birinin yanlamasina yatiriyorum.Sallandigini hhissedince o da mayisiyo Bu foto sanirim 1 bucuk ay once falan yine iyi sigmislar
Bu yaş bebeklerde nırmal olan bu değil mi ama? 1buçuk 2saatte bir uyumaları gerekiyorBizimkiler de oyle bir alistirildi ki 2 saati gecmiyor uyku istemeleri.Resmen huysuzlaniyorlar.Hemen ayakta sallanmak istiyolar.Kayinvalidem ayakta tutuyor bir de saatlerce orda uyuyor cocuklar.Ozel sunger bile yaptirdi rahat etsinler diye.Bisey desem olmayacak ama yapicak ta bisry yok.Insallah yaz tatilinde normal bebekler gibi uyumaya alisirlar.Gerci gece uykusunda Ugurun masallahi var ama Emrede malesef durum oyle degil.Dun gece yine uyutmadi dogru duzgun.Gazi bitti,burnu acik ama yok mikirdanarak aglayarak uyaniyor en az 15 defa.
Maşallah kuzulara. Sizin de bacak boyu öyleyse normal boy 1.80 dir sanırım.. Bizde de bel fıtığı başlar yakında allahtan çok kucak isteyen bebek değil.. Ama kucakta 5 dk dan sonra kollar ağrımaya başlıyor. Salondaki koltuklar ne güzel açık renk ben de büyük oğlum yürüyene kadar örtü dahi örtmemiştim. Hatta aman koltuğa örtü mü örtülür derdim. Hatta halılar da sade krem rengi. Emekleme dönemi gelsin halı örtümü sere eğim gene.. İkizler bır ayaklansın o koltuklara örtüler örtülürMontesorri yatak aklimda ikiz bebekler icin var aynen.Arkadas kocaman bir döşek yaptirmis atmis odaya.ikizleriyle orda yatiyomus.Uyuyunca kalkiyomus.O da bir fikir aklimda.Ama bunun icin biraz daha buyumeleri lazim.Benim bacak boyu simdilik ikisini bir arada uyutmaya yetiyorGerci artik sigmamaya basladilar.poposu gobegime geliyo ama uyuyolar mi uyuyolar Ona da care buldum birinin yanlamasina yatiriyorum.Sallandigini hhissedince o da mayisiyo Bu foto sanirim 1 bucuk ay once falan yine iyi sigmislar
Yok be fotoşop olsa inceltirimFotoshop mu kız bacaklarboyun kaç senin masallah. Ben tek çocuğu sallarken en son ayaklari ağzıma giriodu
Gerekiyor da ne bileyim aninda basliyolar huzursuzlanmaya.Ayakta kolaylarina geliyor diye dusunuyorum sallayan var ne de olsa kolaycana sallanayim uyuyayim.Bu yaş bebeklerde nırmal olan bu değil mi ama? 1buçuk 2saatte bir uyumaları gerekiyor
Maşallah kuzulara. Sizin de bacak boyu öyleyse normal boy 1.80 dir sanırım.. Bizde de bel fıtığı başlar yakında allahtan çok kucak isteyen bebek değil.. Ama kucakta 5 dk dan sonra kollar ağrımaya başlıyor. Salondaki koltuklar ne güzel açık renk ben de büyük oğlum yürüyene kadar örtü dahi örtmemiştim. Hatta aman koltuğa örtü mü örtülür derdim. Hatta halılar da sade krem rengi. Emekleme dönemi gelsin halı örtümü sere eğim gene.. İkizler bır ayaklansın o koltuklara örtüler örtülürçünkü o koltukların başına çok şey gelecek çokk yeni evlenen tanıdıklara koltuklarını koyu renk alın diyorum.. 3 numarada büyüsün salonu degıstirrchım. Erkek cocuk olunca koltuğun derisini bile dilediler sehpalar araba çizdiği. Salon duvarına ev sıcak diye güneş kremi bile sürmüşlerdi.. Bunlar güzel günlerimiz
Gunde 2 3 defa destekli oturtuyoruz. Onda da 2 dakikayi gecmiyor. Acaba kemikleri mi batiyordurBilemedim ki ismira:/
Annen de yanındaymış Allah’tan, ne güzel. Tek çocuksa iki kişiyle dayanılır bi nebze. (Aslında bi çocuğu yetiştirmeye bi köy gerek sözü çok doğru:)
Bugün benim bedenim de iflas etti:/
Diş belirtisi olabilir..bir de oturur pozisyonda tutuyorsanız kucakta kemikleri batabilirmiş..yüzüstü yatırıp çapraz kol ve bacağı birleştirerek(masajla,sıvazlayarak) egzersiz yapmayı öneriyorlar..biz bugün onu denedik
Ah bizde de abi abla olsa da. Ona bakarak oyalansaBizimki gündüz uyumak istemio emmek istemio beş ayligiz bizde. Bu ara çok büyüdü hâli tavrı falan. Sürekli konuşmak oynamak derdinde . Etrafı izlicem her sese doncem diye ne emmek istio ne uyumak. Abisi hastaydı dört gündür evde. Dört gündür gündüzleri çok az uyudu . Abi varken daha heyecanlı oluo hep onla ilgilensin istio
Ya o kadar sikayet ettim. Dun gece 1 defa uyandi. Demek dedigin gibi dönemselmis hakkettenDönemsel bir durum bu. Benim ki de sabah 8.buçuk da kalktı. Bu saate kadar iki saat ancak uyudu. Ama bu dönem de çevreyi keşfetmeye, yeni şeyler öğrenmeye başlıyorlar. O yüzden de uyanık kalmak istiyorlar. Büyüdükçe uyudukları sürede azalacak
İnşallah huy değildir ismiraGunde 2 3 defa destekli oturtuyoruz. Onda da 2 dakikayi gecmiyor. Acaba kemikleri mi batiyordur
Yok yok bence benimkinin huyu böyle ya. Ben artik ikna oldum. Mızmız bebe bu
Kizlar doktordan geliyorum simdi benim bebiş sadece 150 gr almış 1 ayda normal mi bu ? 5. Aya girdik Doktor ek gıda kesinlikle başlanması gerekli dedi zaten ek gida aliyor dedim tamam o zaman sorun yok dedi sizinkiler kac kg aldı?
705 gramdi benimki de az almisti kendi alimina gore.Kizlar doktordan geliyorum simdi benim bebiş sadece 150 gr almış 1 ayda normal mi bu ? 5. Aya girdik Doktor ek gıda kesinlikle başlanması gerekli dedi zaten ek gida aliyor dedim tamam o zaman sorun yok dedi sizinkiler kac kg aldı?
705 gramdi benimki de az almisti kendi alimina gore.
Ilk heves ev döşüyosun hadi dedim krem olsun hersey.Salon ya.Gerci salonda oturup kalkiyoruz hatta 6 aydir salonda yasiyoruz besik mesik hersey burda.O yerdeki halı da bambu halı 2 sene önce dünyanın parasını verdimDaha simdide kusuk icinde Muhtemelen bu takim benimkiler buyuyunce mahvolmus olucak.Haliyi kaldirmayi dusunuyorum zaten normal bisey koyayim ya da halı ortusu alicam.
Gunes kremi mi surmusleryaa yerim ben onlariii cok sevimli geliyo simdi de bakalim zamani gelince nasil cinnet getiricem ben
Benimki daha asi vurulcahini anlayinca agliyor. Elinin bacaginin tutulmasindan hic hoslanmiyor. İgne girince de katiliveriyor zatejBizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
Ayy inş oyle olmaz bu daİnşallah huy değildir ismira
Benim büyük kızım aşırı mızmız ve nazlı
Gerçekten dayanılır gibi değil. Aman diyim çağırma öyle deyip:/
Dişten dolayı olabilir bak. Benim bebeğim de bikaç gündür aşırı kucakçı(olumsuz kelime kullanıp pekiştirmek istemiyorum:d
Benim koltuklar da krem rengi. Oğlum geçen sene koltuğu rengarenk boyamış. Bir gördüm şok oldum. Oğlum ne yaptın böyle dedim. Bana dediği " anne ne güzel olmuş demi koltuğumuz, rengarenk" kızamadım bileIlk heves ev döşüyosun hadi dedim krem olsun hersey.Salon ya.Gerci salonda oturup kalkiyoruz hatta 6 aydir salonda yasiyoruz besik mesik hersey burda.O yerdeki halı da bambu halı 2 sene önce dünyanın parasını verdimDaha simdide kusuk icinde Muhtemelen bu takim benimkiler buyuyunce mahvolmus olucak.Haliyi kaldirmayi dusunuyorum zaten normal bisey koyayim ya da halı ortusu alicam.
Gunes kremi mi surmusleryaa yerim ben onlariii cok sevimli geliyo simdi de bakalim zamani gelince nasil cinnet getiricem ben
Benim ki de yakanlar da ağlıyor, diğerlerinde ağlamıyor. Berikko bunu mu dert ettinBizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
Aslinda bebekler aşı olurken ilk etapta elleri ayaklari tutuldugu icin ve hareket edememelerine kizdiklari icin aglarlarmis. Iğne ucu kıl gibi zaten. Aşı icindeki sıvı enjekte olurken canı yanıyorsa bu yeterlidir ve bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Sizinki demek ki ellerinin ayaklarinin tutulmasina kizmiyor, sinirlenmiyorBizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?