Bizimki de ayni 1,5-2 saatte bir uykusu geliyo uyutamiyorm zaten yontem bulamiyorm basliyo aglama krizleri uyuyamadm uykum var diyeBu yaş bebeklerde nırmal olan bu değil mi ama? 1buçuk 2saatte bir uyumaları gerekiyor
Montesorri yatak aklimda ikiz bebekler icin var aynen.Arkadas kocaman bir döşek yaptirmis atmis odaya.ikizleriyle orda yatiyomus.Uyuyunca kalkiyomus.O da bir fikir aklimda.Ama bunun icin biraz daha buyumeleri lazim.Benim bacak boyu simdilik ikisini bir arada uyutmaya yetiyorGerci artik sigmamaya basladilar.poposu gobegime geliyo ama uyuyolar mi uyuyolar Ona da care buldum birinin yanlamasina yatiriyorum.Sallandigini hhissedince o da mayisiyo Bu foto sanirim 1 bucuk ay once falan yine iyi sigmislar
Benim ki de yakanlar da ağlıyor, diğerlerinde ağlamıyor. Berikko bunu mu dert ettinbebişi inceleme artık. Bende ilk oğlum da öyleydim. Çocuk pimpirik birşey oldu. Kendine de bebeğine de yapma bunu.
Bızımkıler gene iyi, arkadasın çocugu tuvalet egıtımınde anneye çişim var deyip yapıyor, sonra kakasını da yapıyor anneye demiyor. Banyonun beyaz fayanskarına bir güzel sıvıyor.. Kadın yeniden derz çektirdi. Kaç gün elleri çamaşır suyu koktuIlk heves ev döşüyosun hadi dedim krem olsun hersey.Salon ya.Gerci salonda oturup kalkiyoruz hatta 6 aydir salonda yasiyoruz besik mesik hersey burda.O yerdeki halı da bambu halı 2 sene önce dünyanın parasını verdimDaha simdide kusuk icinde Muhtemelen bu takim benimkiler buyuyunce mahvolmus olucak.Haliyi kaldirmayi dusunuyorum zaten normal bisey koyayim ya da halı ortusu alicam.
Gunes kremi mi surmusleryaa yerim ben onlariii cok sevimli geliyo simdi de bakalim zamani gelince nasil cinnet getiricem ben
Bızımkıler de kinder suprıxın ıcınden boyalı oyuncak cıkmış. Ben normalde salonda oyuncak boya yasak. Ama gızlı yerlere saklamışlar. Salonun duvarlarına 5 tane örümcek adam resmı yapmışlar. Allahtan boya silme ozelkıhı olan duvar boyası. Kadın alıp sade duvarları sıldırdim. Hep teyzemi kınadım kuzenime hep terlık fırlatırfı. Ben de emzirirken tak dıye fırlatıyorum 1 numaraya.. Allah bana acıyıp sakin bır bebek verdi. Abisi bu aylarda yerinde duramazdı. Bu yavrum ver emsin koy uyusun maşallhBenim koltuklar da krem rengi. Oğlum geçen sene koltuğu rengarenk boyamış. Bir gördüm şok oldum. Oğlum ne yaptın böyle dedim. Bana dediği " anne ne güzel olmuş demi koltuğumuz, rengarenk" kızamadım bile
Bebeğinizin cinsiyeti ne kaç kilo acaba? benimki kız 2700 doğdu ve şuan 5560 gr 5.aya dün girdik bizim kız da çok az alıyor iki aydır, 380 gr almış bu ay. Doktorumuz ek gıdaya geçelim dedi tabi süt alerjisi de var bu da etkiliyo kilo almasını bizde.Kizlar doktordan geliyorum simdi benim bebiş sadece 150 gr almış 1 ayda normal mi bu ? 5. Aya girdik Doktor ek gıda kesinlikle başlanması gerekli dedi zaten ek gida aliyor dedim tamam o zaman sorun yok dedi sizinkiler kac kg aldı?
Beşinci ayda cozutma durumu var demek ki
Şunu anladim yasayan biri olarak bu durumu 4 ay da meme reddi normal ama korkmayın geçiyor 5. Ay da da gözünüz aydın uyku sorunu çıkıyor gündüzleri uyumuyor bu bidiklar meme reddi tam bitti derken hop suprizzz uyku problemiBiberon da tutmuyor..Emmiyor..Uykudayken de ağzını kapatmaya başladı.
Çaresizlikten ağlıyorum geceden beri,ne yapicam nasıl gecicek?
Doktor dişler geliyor demişti,eğer bundan kaynakliysa ne zaman geleceği meçhul aç mı kalicak? Kalabiliyorlar mi?ne yapicam
Aslinda bebekler aşı olurken ilk etapta elleri ayaklari tutuldugu icin ve hareket edememelerine kizdiklari icin aglarlarmis. Iğne ucu kıl gibi zaten. Aşı icindeki sıvı enjekte olurken canı yanıyorsa bu yeterlidir ve bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Sizinki demek ki ellerinin ayaklarinin tutulmasina kizmiyor, sinirlenmiyor
Emzirerek uyumaz mı canım öyle dene bir de. Ben de uyku sinyalini yakaladığım gibi uyutmazsam çıldırıyor. Ve uykuya çok zor geçiyor bağıra bağıra emiyor beni dövüyor kendini dövüyor. Valla ben bu kısa uyku aralıklarından çok memnunum çünkü akşama kadar tekim 2 saat uyanık kalma süresinde nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum onun da canı sıkılıyor. saati gözlüyorum ilk esnemede hop yatakBizimki de ayni 1,5-2 saatte bir uykusu geliyo uyutamiyorm zaten yontem bulamiyorm basliyo aglama krizleri uyuyamadm uykum var diye1,5-2 aydir boyle nezaman uzayacak uyanik kalma suresi bilmiyorum
Bende kendime nazar ettim iyi hic mastit olmadim diye aksaminda gogsum cok sertti sicak su masaj hic fayda etmedi bikac kere ters emzirdim gectiGeceden beri mahvoldum. Sol mememde sislikler var emzirsem de gecmiyor. Sicak su tuttum masaj yaptirdim taradim pompayla sagdim yok yok... hala duruyor çok ağrıyor
Az once nette okudum buz tuttum iyi geldi ters emzirdim
Simdi yine buz tutuyorum bu nasil agri boyle
Kızlar malum havalar ısındı. Şu zamana kadar hep astronot mont giydirdim ama çok kalın. şimdi ne giydirmeliyim hiçbi fikrim yok bu havalardayardım
4 aya girdigimizde 400 civari almistiKizlar doktordan geliyorum simdi benim bebiş sadece 150 gr almış 1 ayda normal mi bu ? 5. Aya girdik Doktor ek gıda kesinlikle başlanması gerekli dedi zaten ek gida aliyor dedim tamam o zaman sorun yok dedi sizinkiler kac kg aldı?
Vuuuuu. Eşinin boyu kaçYok be fotoşop olsa inceltirim1.80 boy.Ama burda uzanmistim Emrenin poposu gobegime yakin.
Ben çok normal karsiliyorum huysuzlugu olmadığı sürece emmek ve uyutmak için zorlamiyorum. Keyfi yerinde olduğu sürece sorun yok benceŞunu anladim yasayan biri olarak bu durumu 4 ay da meme reddi normal ama korkmayın geçiyor 5. Ay da da gözünüz aydın uyku sorunu çıkıyor gündüzleri uyumuyor bu bidiklar meme reddi tam bitti derken hop suprizzz uyku problemi
Kız incecik iğne o. Hemşire eli hafifse hissetmez ki. Tabii aşı yakıcı ise onu hissedip ağlar.Bizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
Evet ya benim büyük de pimpirik oldu. Olmadık şeyden korkuyor. Temkinli olmayı abarttı. Sürekli kolonyalaniyor. Misafiri kolonya ile tıkıyor resmen.Benim ki de yakanlar da ağlıyor, diğerlerinde ağlamıyor. Berikko bunu mu dert ettinbebişi inceleme artık. Bende ilk oğlum da öyleydim. Çocuk pimpirik birşey oldu. Kendine de bebeğine de yapma bunu.
Kucağına alman gerektiğinde nasıl yapıyorsun canım malum çok büyüdüler ve hareketlendiler battaniyeyle tutamıyorum ben heryeri açılıyorBen orgu hirka + battaniye ile cikariyorum.
Kucağına alman gerektiğinde nasıl yapıyorsun canım malum çok büyüdüler ve hareketlendiler battaniyeyle tutamıyorum ben heryeri açılıyor
4. ay aşılarının ilkinde ağlamadı bizim de ikinci ama yaktı galiba onda ağlamıştı, endişelenme bence canım normaldir diye düşünüyorum.Bizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
5 kg olmasi gerekiyormua en dusuk bizimki 6500 ama iste kilo alimi cok azBelli aydan snra az aliyorlar ama ayina gore en düşük ne kadar olmasi lazim?
Bizim de gecen 600 gr di bu ay bu kadar az olmasi tedirgin etti brni705 gramdi benimki de az almisti kendi alimina gore.
Cinsiyey kız 2800 doğdu suan 6500 sut alerjimiz yok onceki aylarda iyiydi ilk 3 ay 1 kg aldi sonraki ay 600 gr bu ay 150 gr 200 gr aldiBebeğinizin cinsiyeti ne kaç kilo acaba? benimki kız 2700 doğdu ve şuan 5560 gr 5.aya dün girdik bizim kız da çok az alıyor iki aydır, 380 gr almış bu ay. Doktorumuz ek gıdaya geçelim dedi tabi süt alerjisi de var bu da etkiliyo kilo almasını bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?