2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Tiplere bak ya yerim ben bunları, iki kafadar çok tatlı bi foto

Benim ki de yakanlar da ağlıyor, diğerlerinde ağlamıyor. Berikko bunu mu dert ettin bebişi inceleme artık. Bende ilk oğlum da öyleydim. Çocuk pimpirik birşey oldu. Kendine de bebeğine de yapma bunu.

Ayy elimde değil yaa.. Gercekten seninki de öyle misevindirik oldum smdi

Bızımkıler gene iyi, arkadasın çocugu tuvalet egıtımınde anneye çişim var deyip yapıyor, sonra kakasını da yapıyor anneye demiyor. Banyonun beyaz fayanskarına bir güzel sıvıyor.. Kadın yeniden derz çektirdi. Kaç gün elleri çamaşır suyu koktu
Bızımkıler de kinder suprıxın ıcınden boyalı oyuncak cıkmış. Ben normalde salonda oyuncak boya yasak. Ama gızlı yerlere saklamışlar. Salonun duvarlarına 5 tane örümcek adam resmı yapmışlar. Allahtan boya silme ozelkıhı olan duvar boyası. Kadın alıp sade duvarları sıldırdim. Hep teyzemi kınadım kuzenime hep terlık fırlatırfı. Ben de emzirirken tak dıye fırlatıyorum 1 numaraya.. Allah bana acıyıp sakin bır bebek verdi. Abisi bu aylarda yerinde duramazdı. Bu yavrum ver emsin koy uyusun maşallh

Bebeğinizin cinsiyeti ne kaç kilo acaba? benimki kız 2700 doğdu ve şuan 5560 gr 5.aya dün girdik bizim kız da çok az alıyor iki aydır, 380 gr almış bu ay. Doktorumuz ek gıdaya geçelim dedi tabi süt alerjisi de var bu da etkiliyo kilo almasını bizde.

Beşinci ayda cozutma durumu var demek ki
Şunu anladim yasayan biri olarak bu durumu 4 ay da meme reddi normal ama korkmayın geçiyor 5. Ay da da gözünüz aydın uyku sorunu çıkıyor gündüzleri uyumuyor bu bidiklar meme reddi tam bitti derken hop suprizzz uyku problemi

Ayy ne bileym ufak seyden nem kapiyorum.. Herseye guluyor zaten.. Doktordan hemsireden filan hic korkmuyo igne batirilio yine guluyo

Bizimki de ayni 1,5-2 saatte bir uykusu geliyo uyutamiyorm zaten yontem bulamiyorm basliyo aglama krizleri uyuyamadm uykum var diye 1,5-2 aydir boyle nezaman uzayacak uyanik kalma suresi bilmiyorum
Emzirerek uyumaz mı canım öyle dene bir de. Ben de uyku sinyalini yakaladığım gibi uyutmazsam çıldırıyor. Ve uykuya çok zor geçiyor bağıra bağıra emiyor beni dövüyor kendini dövüyor. Valla ben bu kısa uyku aralıklarından çok memnunum çünkü akşama kadar tekim 2 saat uyanık kalma süresinde nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum onun da canı sıkılıyor. saati gözlüyorum ilk esnemede hop yatak

Bende kendime nazar ettim iyi hic mastit olmadim diye aksaminda gogsum cok sertti sicak su masaj hic fayda etmedi bikac kere ters emzirdim gecti

4 aya girdigimizde 400 civari almisti

Ben çok normal karsiliyorum huysuzlugu olmadığı sürece emmek ve uyutmak için zorlamiyorum. Keyfi yerinde olduğu sürece sorun yok bence

Kız incecik iğne o. Hemşire eli hafifse hissetmez ki. Tabii aşı yakıcı ise onu hissedip ağlar.
Benim büyük oğlan ignede hiç aglamazdi, yakıcı ignede bile hafif mizirdanirdi. Bu bazen iğne yakılıyor umrunda değil, bazen de ortalığı yıkıyor.

Benim ki de yakanlar da ağlıyor, diğerlerinde ağlamıyor. Berikko bunu mu dert ettin bebişi inceleme artık. Bende ilk oğlum da öyleydim. Çocuk pimpirik birşey oldu. Kendine de bebeğine de yapma bunu.
Evet ya benim büyük de pimpirik oldu. Olmadık şeyden korkuyor. Temkinli olmayı abarttı. Sürekli kolonyalaniyor. Misafiri kolonya ile tıkıyor resmen.

Kucağına alman gerektiğinde nasıl yapıyorsun canım malum çok büyüdüler ve hareketlendiler battaniyeyle tutamıyorum ben heryeri açılıyor

Cok fazla oyle bir durum gelismedi acikcasi ama hirka kalin oldugundan basinda da orgu beresi oldugundan yetiyor gibi.

4. ay aşılarının ilkinde ağlamadı bizim de ikinci ama yaktı galiba onda ağlamıştı, endişelenme bence canım normaldir diye düşünüyorum.

Belli aydan snra az aliyorlar ama ayina gore en düşük ne kadar olmasi lazim?
5 kg olmasi gerekiyormua en dusuk bizimki 6500 ama iste kilo alimi cok az
705 gramdi benimki de az almisti kendi alimina gore.
Bizim de gecen 600 gr di bu ay bu kadar az olmasi tedirgin etti brni
Cinsiyey kız 2800 doğdu suan 6500 sut alerjimiz yok onceki aylarda iyiydi ilk 3 ay 1 kg aldi sonraki ay 600 gr bu ay 150 gr 200 gr aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…