2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kuşum da öyleydi ismira, o kadar uslu, kendi halinde bir bebekti ki 3 ile 4 arasında..4 ay bir dönüm noktası çevreyi algılama, farkındalık açısından..büyüyorlar ve daha çok ilgilenilmek istiyorlar..etrafı gözlemlerken, anlamaya çalışırken bize ihtiyaçları var.
Diş sürekli ağrı yapmıyor bizde, ara ara dayanılmaz bir hal alıyor. Üst damak bi hayli sertleşti benim boncuğumun.
Kendi kendine vakit geçirmesi için benim alt sınırım 2 buçuk yaş:d öncesinde bi beklentim yok walla.
Huyları da ilgileri de çok değişiyor bu pıtırcıkların.. beklentiye girip ya da kendini şartlayıp gerilme boş yere. Keyfini çıkart her anın. Hele ki annen varsa yanında destekçi, hiç dert etme bence

Kızlar malum havalar ısındı. Şu zamana kadar hep astronot mont giydirdim ama çok kalın. şimdi ne giydirmeliyim hiçbi fikrim yok bu havalarda yardım
Ben de bi çare arıyorum bu konuya:/ bikaç bebek mağazasına baktım, kalın bir penye tulum bulursam iyi olur diye..ama yok maalesef:/
Bir de ben slingle çıkartıyorum dışarı, bebek arabasını getirmemiştim yanımda.

Beriko hiç aglamasa problem. Ama iğneye göre agliosa normal. Bizim dört ay asisinda sol bacağa vurulurken bı kahkaha attı biz şok. Sağ bacağa vurulurken ağladı . Dedimki terazi burcu ondadır . Beriko Eymen erken doğdu diye hastalık arama . Eymen çok azimli inatçı dedim dedik taş gibi bı çocuk olucak. Ben çok eminim. Havadan nem kapiosun. .

Ama iğne girinceağlamaz doktor acı sonra başlar dedi bana mesela iğne giriyor ilacı gönderirken ağlıyor çünkü hemen hissetmemiş normal yani acı eşiği değil

Benim kızda 5 aylık oldu 600 gram almış 4 aylıkken 400 gram almıştı 3 kilo doğdu şuan 7 kilo.sanki dil huzursuzluğu başladı ama hergün değil yokluyor arada saolsun
Benim oğlum da 3200 doğdu iki günlükken 3000 kilo olarak eve çıktık. Şuan yedi kilo beş aylik

Bende kendime nazar ettim iyi hic mastit olmadim diye aksaminda gogsum cok sertti sicak su masaj hic fayda etmedi bikac kere ters emzirdim gecti

Ben de o memeyi hep ters emzirdim. Duz emzirinc3 sut gelmiyordu bos bos cekiyor sinirleniyordu
Surekli ayni memeyi emzirmekten pompayla sagmaktan ucu da yara oldu aciyor

Cok sukur düzeldi bugün

Ters emzirmeyi internetten ogrendim ben. Etrafimda hic kimse bilmiyordu. Allah razi olsun yazan herkesten

Çok mu hareketli? Emme konusunda nasıl?isteğinde bı azalma filan var mı?
5.ayimiza 10 gün var kızımın ama bir önceki aya göre yarı yarıya almış olucak kesin.Donme bakımından hareketli,emme isteği az.Kilo alımında alt sınır ne bilmiyorum ama doktor ek gıdaya başlaman haricinde bir şey dememiş.Sanirim dert etmemeliyiz.Ek gıda için 6.ayi bekliyorum bende, ek gıdayla kilo alımları nasıl oluyor acaba..

Bir eğitimcinin de terlik kullandığını bilmek çok keyifli

Bir eğitimcinin de terlik kullandığını bilmek çok keyifli
Gerekmese yapmam, güya hasta masadan koltuğa atlıyor. Vitrine tırmanıyor. Hiçbir söylemden anlamıyor, hoş hiç terliği hıc denk getiremedim.. Mutfaktan oklavalarımı alıp ıkısı babasını dövüyorlar. Daha anlatayım mı terlik değil 5 kardeşi bıle hak esıyo

Bebişimin saçları çok dökülüyo biraz uzundu zaten doğduğundan beri, her yeri saç oluyo boynu boğazı yüzü, benimki dökülüyodu zaten bi de onun başladı, yataktan bi alıyorum yatağın üstü saç emziriyorum kollarım saç. Hem kendimi hem onu sıfıra vurucam az kaldı

Benim bebegimin saclari da yni sekilde dökülüyor yatagi usti basi hep sac

Benim de dökülüyor

Ana oğul kıl döküp duruyoruz. Temizlik de dayanmiyor. Havalar iyice isininca babasi keser belki daha guclu cikar saclari

Biz yaz kis yagmur camur her havada ciktik disari. Cok soguk havalarda iki battaniyeye sariyordum. Sapkali hirkasini giydiriyordum. Ince atlet patikli pijama ince corap. Ustune pantolon kalin bir ust kalin corap.

Hava durumuna gore battaniyesini tek yapiyorum sadece. Geri kalan ayni

5 kardeş mi falakaya yatirsam hırsım belki geçer . öyle garip abuk subuk davranıyor ki çocuğumu taniyamiyorum.guya kızın son senesi oğlanı 8-9 aylık yapacak evin keyfini cikartacaktim.ev ne büyük dert miş meğer ne işi bitiyor ne çocuğun kaprisi ne yemeği, çamaşırı.ben temmuza kadar delirmezsem dahada delirmem herhalde.

Artık hareketlendiler pusette bile battaniyeyi tekmeliyor.battaniyr ile rahat edemiyorum ben kucağıma alsam heryani açılıyor , bebeklerde ağırlaştı battaniyeyi mi tutayim bebeği mi koomak üzere olan belime ve sırtımı mi bilemiyorum.havalar iyice isinsada atsak kendinizi çalı çimene

Benim ki ilk basta tekmeliyor kipirdiyor ama bebek arabasini surmeye baslayinca sakin duruyor. Seviyor arabadagezmeyi. Ha araba durunca basliyor mizirdanmasi tabi

Kucaga alinca da duruyor battaniyeyle

Bugun arabayi almadan kucagimda markete gittik battaniye falan almadım öylece cikardim

Yari yolda geri donmeyi düşündüm belim koptu eve gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…