Benim kuşum da öyleydi ismira, o kadar uslu, kendi halinde bir bebekti ki 3 ile 4 arasında..4 ay bir dönüm noktası çevreyi algılama, farkındalık açısından..büyüyorlar ve daha çok ilgilenilmek istiyorlar..etrafı gözlemlerken, anlamaya çalışırken bize ihtiyaçları var.Ayy inş oyle olmaz bu da
5 ay olmasina 8 gun kaldi bizim. Diş icin erken midir acaba. Yani dis olsa hep aglamaz mi diyorum. Bilemedim. Kendi haline 5 dkdan fazla oyalanmiyor. Oyuncaklari yığdım önüne. Oyun halisi muzikli dönenceli. Elektronik salincagi muzikli dönenceli. Hicbir sey kar etmiyor. Bakiyor bakmasina hepsine. Ama 5 dk. Sonra hemen sıkılıp mizirdiyor. Ellemezsem aglamaya basliyor. 1 aydir boyleyiz. 3.ay bizim icin altin ayimizdi. Hem uykusu cok iyiydi hem de gunduzleri uyku aralarinda tek basina yarim saatten fazla oyalaniyordu. 4.ayda tamamen huy degistirdi bu cocuk
Ben de bi çare arıyorum bu konuya:/ bikaç bebek mağazasına baktım, kalın bir penye tulum bulursam iyi olur diye..ama yok maalesef:/Kızlar malum havalar ısındı. Şu zamana kadar hep astronot mont giydirdim ama çok kalın. şimdi ne giydirmeliyim hiçbi fikrim yok bu havalardayardım
Taktım ya zaten son zamanlar sürekli söylüyorum beynim bloke yaşıyorumEvet cnm ben damla olarak kullanıyorum 3damla
Beriko hiç aglamasa problem. Ama iğneye göre agliosa normal. Bizim dört ay asisinda sol bacağa vurulurken bı kahkaha attı biz şok. Sağ bacağa vurulurken ağladı . Dedimki terazi burcu ondadırBizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
Ama iğne girinceağlamaz doktor acı sonra başlar dedi bana mesela iğne giriyor ilacı gönderirken ağlıyor çünkü hemen hissetmemiş normal yani acı eşiği değilBizde demin saglik ocagindan geldik.. Kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almis ama sizlerden geriyiz hala.. 1kilodan fazla olmasn da aramızhastalik meme reddi derken 2 ayı gitti yavrumun.. Anca toparlandı.. Yaa ama o kadar moralim bozuk ki.. 6.ay asilarimizi olduk.. Yaa kizlar iğne vurulunca sizinkiler aglamio mu? Eymen aglamio yaa.. Kac zmndr böyle.. Takmamistm norologa sorcam diger kontrolde.. Her igneye aglamio eymen.. İlacı yakiciysa ona aglio.. Igne batıo bacağına aglamio enjekte edilirken aglio.. Acı eşiği yüksek dio hemşireler ama normal bebisler gibi aglasin istiorm.. Analik ne zor aglamio dite uzuluyorm yaa
Benim oğlum da 3200 doğdu iki günlükken 3000 kilo olarak eve çıktık. Şuan yedi kilo beş aylikBenim kızda 5 aylık oldu 600 gram almış 4 aylıkken 400 gram almıştı 3 kilo doğdu şuan 7 kilo.sanki dil huzursuzluğu başladı ama hergün değil yokluyor arada saolsun
Bende kendime nazar ettim iyi hic mastit olmadim diye aksaminda gogsum cok sertti sicak su masaj hic fayda etmedi bikac kere ters emzirdim gecti
Çok mu hareketli? Emme konusunda nasıl?isteğinde bı azalma filan var mı?Kizlar doktordan geliyorum simdi benim bebiş sadece 150 gr almış 1 ayda normal mi bu ? 5. Aya girdik Doktor ek gıda kesinlikle başlanması gerekli dedi zaten ek gida aliyor dedim tamam o zaman sorun yok dedi sizinkiler kac kg aldı?
Bir eğitimcinin de terlik kullandığını bilmek çok keyifliBızımkıler gene iyi, arkadasın çocugu tuvalet egıtımınde anneye çişim var deyip yapıyor, sonra kakasını da yapıyor anneye demiyor. Banyonun beyaz fayanskarına bir güzel sıvıyor.. Kadın yeniden derz çektirdi. Kaç gün elleri çamaşır suyu koktu
Bızımkıler de kinder suprıxın ıcınden boyalı oyuncak cıkmış. Ben normalde salonda oyuncak boya yasak. Ama gızlı yerlere saklamışlar. Salonun duvarlarına 5 tane örümcek adam resmı yapmışlar. Allahtan boya silme ozelkıhı olan duvar boyası. Kadın alıp sade duvarları sıldırdim. Hep teyzemi kınadım kuzenime hep terlık fırlatırfı. Ben de emzirirken tak dıye fırlatıyorum 1 numaraya.. Allah bana acıyıp sakin bır bebek verdi. Abisi bu aylarda yerinde duramazdı. Bu yavrum ver emsin koy uyusun maşallh
Kızlar malum havalar ısındı. Şu zamana kadar hep astronot mont giydirdim ama çok kalın. şimdi ne giydirmeliyim hiçbi fikrim yok bu havalardayardım
Gerekmese yapmam, güya hasta masadan koltuğa atlıyor. Vitrine tırmanıyor. Hiçbir söylemden anlamıyor, hoş hiç terliği hıc denk getiremedim.. Mutfaktan oklavalarımı alıp ıkısı babasını dövüyorlar. Daha anlatayım mıBir eğitimcinin de terlik kullandığını bilmek çok keyifli
Benim bebegimin saclari da yni sekilde dökülüyor yatagi usti basi hep sacBebişimin saçları çok dökülüyo biraz uzundu zaten doğduğundan beri, her yeri saç oluyo boynu boğazı yüzü, benimki dökülüyodu zaten bi de onun başladı, yataktan bi alıyorum yatağın üstü saç emziriyorum kollarım saç. Hem kendimi hem onu sıfıra vurucam az kaldı
5 kardeş mi falakaya yatirsam hırsım belki geçer . öyle garip abuk subuk davranıyor ki çocuğumu taniyamiyorum.guya kızın son senesi oğlanı 8-9 aylık yapacak evin keyfini cikartacaktim.ev ne büyük dert miş meğer ne işi bitiyor ne çocuğun kaprisi ne yemeği, çamaşırı.ben temmuza kadar delirmezsem dahada delirmem herhalde.Gerekmese yapmam, güya hasta masadan koltuğa atlıyor. Vitrine tırmanıyor. Hiçbir söylemden anlamıyor, hoş hiç terliği hıc denk getiremedim.. Mutfaktan oklavalarımı alıp ıkısı babasını dövüyorlar. Daha anlatayım mıterlik değil 5 kardeşi bıle hak esıyo
Artık hareketlendiler pusette bile battaniyeyi tekmeliyor.battaniyr ile rahat edemiyorum ben kucağıma alsam heryani açılıyor , bebeklerde ağırlaştı battaniyeyi mi tutayim bebeği mi koomak üzere olan belime ve sırtımı mi bilemiyorum.havalar iyice isinsada atsak kendinizi çalı çimeneBiz yaz kis yagmur camur her havada ciktik disari. Cok soguk havalarda iki battaniyeye sariyordum. Sapkali hirkasini giydiriyordum. Ince atlet patikli pijama ince corap. Ustune pantolon kalin bir ust kalin corap.
Hava durumuna gore battaniyesini tek yapiyorum sadece. Geri kalan ayni
Benim ki ilk basta tekmeliyor kipirdiyor ama bebek arabasini surmeye baslayinca sakin duruyor. Seviyor arabadagezmeyi. Ha araba durunca basliyor mizirdanmasi tabiArtık hareketlendiler pusette bile battaniyeyi tekmeliyor.battaniyr ile rahat edemiyorum ben kucağıma alsam heryani açılıyor , bebeklerde ağırlaştı battaniyeyi mi tutayim bebeği mi koomak üzere olan belime ve sırtımı mi bilemiyorum.havalar iyice isinsada atsak kendinizi çalı çimene
4aydan sonra yavaşlıyor cnm üzülme gayet iyiBenim kızda 5 aylık oldu 600 gram almış 4 aylıkken 400 gram almıştı 3 kilo doğdu şuan 7 kilo.sanki dil huzursuzluğu başladı ama hergün değil yokluyor arada saolsun
Süpersin cnm1 aydir yapiyorum pilates memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?