2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben benimkine terlik firlatsam oda bize firlatir kesin. Ondan hiç yapmadım. Geçen çok kızdırdı beni aldım elime terliği. Bune bu sen taniyomusun dedim. Taniom terlik o diyo guluo. Terlikle dayak mevzusunu bilmio ki. Bizimkide çok fena valla sürekli tırmanıyor. Çocuk yürümeyi bilmiyor ya koşuyor ya dönüyor ya tirmaniyor. Bazen bağırırken kendimi taniyamiyorum.

Ya bende tekim bende oyalamakta zorlaniyorm ben dogustan bel boyun sirt rahatsizligim var bide aksam yataga yattigimda agliyorm agridan, bir kilo kaldirmam bile yasakti normalde ama benimki meme reddi yasiyorm 4.aydan beri oyuzden uyanikken emmiyor, ayakta sallamayi kabul etmiyor, battaniyede sallayinca uyuyo tekim sallayamiyorm, arabaya inip gezdirmem gerekiyor karda kışta arabaya in ck in ck gunde 3 kere hasta oldu oksuruk grip simdi. Esim gelene kadar 3 kere uyutuyorm cok sk uykusu geliyo uyudugunda da bazen yarm saat uyuyup uyaniyo uykusunu almadigi icin huzursuz oluyor bir saat sonra yine uykusu geliyo cok yiprandm

Bidik eymen gobus mu yapti yerim onu

Senin bu battaniye ve araba işine bi çözüm bulman lazim mahveder seni böyle.esimin kuzeni arabada uyutuyordu biraz büyüyünce arabada uyudu aldın eve geldin uyandi hop birdaha araba eve giremiyoruz benzin dayanmıyor diyordu .
Evin tavanina hamak kurdur bunu bike tercih etmem ama senin araba işinden vazgeçirmen lazım ne zamana kadar dayanacaksin yarın öbürgun diş sıkıntısı başlayıp daha fena huy değiştirecek hiç zaptedemezsin

Kizlar selam daha once konusuldu mi bilmiyorum takip edemedim son zamanlarda. Bebeginizde hangi demir ilacini kullaniyorsunuz?

Benimki de 380 gram almis 4. Aya girdik. İlk ay 2 kiloya yakin almisti. Gecen ayda 800 gram. Normali mi anlamadim.

Allah yardımcın olsun canım bu kadar uzun sürer mi meme reddi. Başka bir sebep oabilir mi acaba yediklerinden kaynaklı veya kullandığın krem gibi bşyler olabilir mi sütr geçebilen. Ablamın bebeğinde de uzunca bi süre meme reddi oldu. Yani biz öyle sandık. Meğersem ablamın topukları çok sertleşmişti yumuşasın diye sürekli krem sürüp sarıyordu. Sonra bi süre bıraktı bu işlemi yapmayı. Bebiş memeye döndü. Tekrar aynı şekilde kremlemeye başlayınca meme reddi oldu. İkinci seferde anladık biz olayı. İlk sefer kremden kaynaklı olduğunu anlayamadık. Sütün tadını değiştirmiş meğersem. Örnek olsun diye anlattım böyle bir şey olabilir mi acaba. Tekrardan allah yardımcın olsun her uyumada arabaya inmek ciddi sabır gerektirir

Bebegine alerji konusunda teshis kondu mu? Alerji de meme reddi sebebiydi hatirladigim kadari ile. Bir de sut tazyikli olabilir mi?

Bebegine alerji konusunda teshis kondu mu? Alerji de meme reddi sebebiydi hatirladigim kadari ile. Bir de sut tazyikli olabilir mi?
Ya bitek sehir hast de alerji dr varmis ve tek dr. Sira bulamiyorm bi turlu İnsanlar mhrs de saniyede dolduruyo napcam bilmiyorum alerji testi yaptirmamiz gerekiyo neye alerjisi var bilmiyorum egzamalari alerjileri krem kullaninca geciyo. Meme reddi de arabada emiyo Yani bilmiyorum huyundan mi suyundan mi yoksa alerji kaynaklı mi? Kullandigim ne bi parfum ne bi ilac krem hicbisey de yok ismihazan valla cok yiprandm napcam bilmiyorum X XSIDE10

Sutum biraz tazyikli evet malesef on sutu sagip vereym dedm iyice tazyik artti gbi oldu saginca. Ama her nedense sakinkem yada arabadayken filan emiyo gece uykuda emiyo. Sinirliyken emmiyo uykusu gelince emmiyo. Bugun hic arabaya indirmedim agladi parçaladi kendini sakinlestirdim defalarca en sonunda memeyi kabul etti emerek uyudu. Ama yarn nolur bilmiyorum ama tabi bu aglamalo surec beni cok yipratyo araba da cozum degil

Bende öyle sıkıntılı bir bölüme sıra almam gerekmişti. MHRS nin uygulamasını indir telefona. Belirli günler de 4 den sonra açılıyor yeni randevu. Uygulamadan hemen girip alabilirsin

Benim büyük oğlum da da bebekken sivilce benzeri birşeyler çıkmıştı. Memorial da dermotolog var. Ona götürmüştüm Kayseri de. Ondan öncekilerin tedavisi ile yaramamıştı. O kadının tedavisi ile alerji olduğu anlaşıldı ve hemen iyileşti. Biraz pahalı bir Dr ama ben memnun kalmıştım. Sıra bulamazsan ona da götürebilirsin.

Elinle sag. Makine tazyik yapiyor.

Ben kasım annesiyim arada burayı da takip ediyorum bizden bir ay önde gidiyorsunuz bazı bilgiler işime yarıyor diye. Size de Yazmıstım hatırlarsanız bende kayseride yasıyorum. Benim kızım doğdugundan beri uykusu gelince emmiyo ben meme reddi falan değil huy oldugunu kabul ettim artık... Ama ben bi şekilde en sonunda bir saatte uğraşsam emziriyorum mesela memeye alıyorum ağlıyo diğer memeye geçiriyorım bazen diğer memeyi tutuyo veya ayaga kalkıyorım biraz dolaşıp sakinleştirip öyle veriyorum yine ağlarsa tekrar diğer memeye geçiyorum yine mi olmadı ayaga kalk biraz daha dolaş sakinleştir falan bu şekilde bazen 5 dkda tutuyo bazen 1 saatte bende cok yıpranıyorum aşırı gaz sancısı çektik gaz bitti ama bu uyku sorunu bitmedi bilmiyorum 6 7 aylık olunca nasıl olur ama 3 bucuk aydır bu şekilde emiyo sonra bi şekilde memeyi tuttuktan sonra uyuyo uyanınca tekrar emziriyorum 2 saat sonra yine başlıyor aynı sıkıntı. Uykusu gelecek diye ödüm kopuyor vallahi uyumasını istemiyorum uyanıkken de bir saat iyi kendi kendine oyalanıyor bir saaten somra baslıyo mıkırdanmaya uyuyana kadar kucakta. Belki bi faydası olur diye yazmak istedim tabi sen herşeyi denemişindir ama ne bileyim arabaya inmek her uykuda çok zor olur bence bi şekilde evde memeyi tıtturmaya çalış araba olayına alışırsa hic bırakamazsn büyüyünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…