Ben benimkine terlik firlatsam oda bize firlatir kesin. Ondan hiç yapmadım. Geçen çok kızdırdı beni aldım elime terliği. Bune bu sen taniyomusun dedim. Taniom terlik o diyo guluo. Terlikle dayak mevzusunu bilmio kiGerekmese yapmam, güya hasta masadan koltuğa atlıyor. Vitrine tırmanıyor. Hiçbir söylemden anlamıyor, hoş hiç terliği hıc denk getiremedim.. Mutfaktan oklavalarımı alıp ıkısı babasını dövüyorlar. Daha anlatayım mıterlik değil 5 kardeşi bıle hak esıyo
Ya bende tekim bende oyalamakta zorlaniyorm ben dogustan bel boyun sirt rahatsizligim var bide aksam yataga yattigimda agliyorm agridan, bir kilo kaldirmam bile yasakti normalde ama benimki meme reddi yasiyorm 4.aydan beri oyuzden uyanikken emmiyor, ayakta sallamayi kabul etmiyor, battaniyede sallayinca uyuyo tekim sallayamiyorm, arabaya inip gezdirmem gerekiyorEmzirerek uyumaz mı canım öyle dene bir de. Ben de uyku sinyalini yakaladığım gibi uyutmazsam çıldırıyor. Ve uykuya çok zor geçiyor bağıra bağıra emiyor beni dövüyor kendini dövüyor. Valla ben bu kısa uyku aralıklarından çok memnunum çünkü akşama kadar tekim 2 saat uyanık kalma süresinde nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum onun da canı sıkılıyor. saati gözlüyorum ilk esnemede hop yatak
Ay Allah yardimcin olsun. Haberlerden sonra seni görmedim korktum bende. Merak ettim seniBiz diş çıkarmaya başladık 4 aylık bana kök sokturiyo.
Bidik eymen gobus mu yapti yerim onuBende yaptm o dediklerini ama yok.. Ayna koydum önüne yok.. Bu ara kilo aldi.. Ilk defa bu kadar kilolu görüyorum eymeni.. Gobekten dönemiyor bence ekin gibi.. Ben biraz saldim.. Yaknda dedikleri gibi biraz rahat kıyafetlerle denerim bakalm işe yariycak mi
Bana da norolog oturuyor ama biraz daha bekle dedi.. Aslnda hemen oturtmak motor gelisimi acisindan pek iyi değilmiş.. Ama eymen oturmak istiyor resmen yaa.. Elini tutuyorum kendi gücüyle kaldiriyor kendisinibeline bisey olcak diye korkuyorm yaa
Senin bu battaniye ve araba işine bi çözüm bulman lazim mahveder seni böyle.esimin kuzeni arabada uyutuyordu biraz büyüyünce arabada uyudu aldın eve geldin uyandi hop birdaha araba eve giremiyoruz benzin dayanmıyor diyorduYa bende tekim bende oyalamakta zorlaniyorm ben dogustan bel boyun sirt rahatsizligim var bide aksam yataga yattigimda agliyorm agridan, bir kilo kaldirmam bile yasakti normalde ama benimki meme reddi yasiyorm 4.aydan beri oyuzden uyanikken emmiyor, ayakta sallamayi kabul etmiyor, battaniyede sallayinca uyuyo tekim sallayamiyorm, arabaya inip gezdirmem gerekiyorkarda kışta arabaya in ck in ck gunde 3 kere hasta oldu oksuruk grip simdi. Esim gelene kadar 3 kere uyutuyorm cok sk uykusu geliyo uyudugunda da bazen yarm saat uyuyup uyaniyo uykusunu almadigi icin huzursuz oluyor bir saat sonra yine uykusu geliyo cok yiprandm
Sidefer kullaniyorum ben.Kizlar selam daha once konusuldu mi bilmiyorum takip edemedim son zamanlarda. Bebeginizde hangi demir ilacini kullaniyorsunuz?
Sideferi kg ye göre mi dedi doktorunuz. Bana öyle dedi de.Sidefer kullaniyorum ben.
Doktor bana vermisti sideferi. Asagidaki gibi toz seklinde mi?Sidefer kullaniyorum ben.
Toz ama tozu kutudaki sisede bulunan su ike kariistiriyorsun. Her seferinde de calkalayip kullaniyorsun.Doktor bana vermisti sideferi. Asagidaki gibi toz seklinde mi?
Evet gecen ay 7 damlaydi bu ay 8 e ciktik.Sideferi kg ye göre mi dedi doktorunuz. Bana öyle dedi de.
Benimki de 380 gram almis 4. Aya girdik. İlk ay 2 kiloya yakin almisti. Gecen ayda 800 gram. Normali mi anlamadim.5 kg olmasi gerekiyormua en dusuk bizimki 6500 ama iste kilo alimi cok az
Bizim de gecen 600 gr di bu ay bu kadar az olmasi tedirgin etti brni
Cinsiyey kız 2800 doğdu suan 6500 sut alerjimiz yok onceki aylarda iyiydi ilk 3 ay 1 kg aldi sonraki ay 600 gr bu ay 150 gr 200 gr aldi
Allah yardımcın olsun canım bu kadar uzun sürer mi meme reddi. Başka bir sebep oabilir mi acaba yediklerinden kaynaklı veya kullandığın krem gibi bşyler olabilir mi sütr geçebilen. Ablamın bebeğinde de uzunca bi süre meme reddi oldu. Yani biz öyle sandık. Meğersem ablamın topukları çok sertleşmişti yumuşasın diye sürekli krem sürüp sarıyordu. Sonra bi süre bıraktı bu işlemi yapmayı. Bebiş memeye döndü. Tekrar aynı şekilde kremlemeye başlayınca meme reddi oldu. İkinci seferde anladık biz olayı. İlk sefer kremden kaynaklı olduğunu anlayamadık. Sütün tadını değiştirmiş meğersem. Örnek olsun diye anlattım böyle bir şey olabilir mi acaba. Tekrardan allah yardımcın olsun her uyumada arabaya inmek ciddi sabır gerektirirYa bende tekim bende oyalamakta zorlaniyorm ben dogustan bel boyun sirt rahatsizligim var bide aksam yataga yattigimda agliyorm agridan, bir kilo kaldirmam bile yasakti normalde ama benimki meme reddi yasiyorm 4.aydan beri oyuzden uyanikken emmiyor, ayakta sallamayi kabul etmiyor, battaniyede sallayinca uyuyo tekim sallayamiyorm, arabaya inip gezdirmem gerekiyorkarda kışta arabaya in ck in ck gunde 3 kere hasta oldu oksuruk grip simdi. Esim gelene kadar 3 kere uyutuyorm cok sk uykusu geliyo uyudugunda da bazen yarm saat uyuyup uyaniyo uykusunu almadigi icin huzursuz oluyor bir saat sonra yine uykusu geliyo cok yiprandm
Bebegine alerji konusunda teshis kondu mu? Alerji de meme reddi sebebiydi hatirladigim kadari ile. Bir de sut tazyikli olabilir mi?Ya bende tekim bende oyalamakta zorlaniyorm ben dogustan bel boyun sirt rahatsizligim var bide aksam yataga yattigimda agliyorm agridan, bir kilo kaldirmam bile yasakti normalde ama benimki meme reddi yasiyorm 4.aydan beri oyuzden uyanikken emmiyor, ayakta sallamayi kabul etmiyor, battaniyede sallayinca uyuyo tekim sallayamiyorm, arabaya inip gezdirmem gerekiyorkarda kışta arabaya in ck in ck gunde 3 kere hasta oldu oksuruk grip simdi. Esim gelene kadar 3 kere uyutuyorm cok sk uykusu geliyo uyudugunda da bazen yarm saat uyuyup uyaniyo uykusunu almadigi icin huzursuz oluyor bir saat sonra yine uykusu geliyo cok yiprandm
Ya bitek sehir hast de alerji dr varmis ve tek dr. Sira bulamiyorm bi turluBebegine alerji konusunda teshis kondu mu? Alerji de meme reddi sebebiydi hatirladigim kadari ile. Bir de sut tazyikli olabilir mi?
Sutum biraz tazyikli evet malesef on sutu sagip vereym dedm iyice tazyik artti gbi oldu saginca. Ama her nedense sakinkem yada arabadayken filan emiyo gece uykuda emiyo. Sinirliyken emmiyo uykusu gelince emmiyo. Bugun hic arabaya indirmedim agladi parçaladi kendini sakinlestirdim defalarca en sonunda memeyi kabul etti emerek uyudu. Ama yarn nolur bilmiyorum ama tabi bu aglamalo surec beni cok yipratyo araba da cozum degilBebegine alerji konusunda teshis kondu mu? Alerji de meme reddi sebebiydi hatirladigim kadari ile. Bir de sut tazyikli olabilir mi?
Bende öyle sıkıntılı bir bölüme sıra almam gerekmişti. MHRS nin uygulamasını indir telefona. Belirli günler de 4 den sonra açılıyor yeni randevu. Uygulamadan hemen girip alabilirsinYa bitek sehir hast de alerji dr varmis ve tek dr. Sira bulamiyorm bi turluİnsanlar mhrs de saniyede dolduruyo napcam bilmiyorum alerji testi yaptirmamiz gerekiyo neye alerjisi var bilmiyorum egzamalari alerjileri krem kullaninca geciyo. Meme reddi de arabada emiyo Yani bilmiyorum huyundan mi suyundan mi yoksa alerji kaynaklı mi? Kullandigim ne bi parfum ne bi ilac krem hicbisey de yok ismihazan valla cok yiprandm napcam bilmiyorum X XSIDE10
Elinle sag. Makine tazyik yapiyor.Sutum biraz tazyikli evet malesef on sutu sagip vereym dedm iyice tazyik artti gbi oldu saginca. Ama her nedense sakinkem yada arabadayken filan emiyo gece uykuda emiyo. Sinirliyken emmiyo uykusu gelince emmiyo. Bugun hic arabaya indirmedim agladi parçaladi kendini sakinlestirdim defalarca en sonunda memeyi kabul etti emerek uyudu. Ama yarn nolur bilmiyorum ama tabi bu aglamalo surec beni cok yipratyo araba da cozum degil
Ben kasım annesiyim arada burayı da takip ediyorum bizden bir ay önde gidiyorsunuz bazı bilgiler işime yarıyor diye. Size de Yazmıstım hatırlarsanız bende kayseride yasıyorum. Benim kızım doğdugundan beri uykusu gelince emmiyo ben meme reddi falan değil huy oldugunu kabul ettim artık... Ama ben bi şekilde en sonunda bir saatte uğraşsam emziriyorum mesela memeye alıyorum ağlıyo diğer memeye geçiriyorım bazen diğer memeyi tutuyo veya ayaga kalkıyorım biraz dolaşıp sakinleştirip öyle veriyorum yine ağlarsa tekrar diğer memeye geçiyorum yine mi olmadı ayaga kalk biraz daha dolaş sakinleştir falan bu şekilde bazen 5 dkda tutuyo bazen 1 saatte bende cok yıpranıyorum aşırı gaz sancısı çektik gaz bitti ama bu uyku sorunu bitmedi bilmiyorum 6 7 aylık olunca nasıl olur ama 3 bucuk aydır bu şekilde emiyo sonra bi şekilde memeyi tuttuktan sonra uyuyo uyanınca tekrar emziriyorum 2 saat sonra yine başlıyor aynı sıkıntı. Uykusu gelecek diye ödüm kopuyor vallahi uyumasını istemiyorum uyanıkken de bir saat iyi kendi kendine oyalanıyor bir saaten somra baslıyo mıkırdanmaya uyuyana kadar kucakta. Belki bi faydası olur diye yazmak istedim tabi sen herşeyi denemişindir ama ne bileyim arabaya inmek her uykuda çok zor olur bence bi şekilde evde memeyi tıtturmaya çalış araba olayına alışırsa hic bırakamazsn büyüyünce.Sutum biraz tazyikli evet malesef on sutu sagip vereym dedm iyice tazyik artti gbi oldu saginca. Ama her nedense sakinkem yada arabadayken filan emiyo gece uykuda emiyo. Sinirliyken emmiyo uykusu gelince emmiyo. Bugun hic arabaya indirmedim agladi parçaladi kendini sakinlestirdim defalarca en sonunda memeyi kabul etti emerek uyudu. Ama yarn nolur bilmiyorum ama tabi bu aglamalo surec beni cok yipratyo araba da cozum degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?