2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Sen dr gidesiye kadar kendin diyet yap sut urunu yumurta yeme gozlemle bebegini egzamada olduguna gore buyuk ihtimal alerji var gibi alerji arkadasinda dedigi gibi meme reddi yapiyor uykusunuda etkiliyor. Sen diyet yap

Çok hareketli ama bilemiyorum bu da çok az geldi bana
Kızlar, 5 numara beze geçen var mı içinizde?
Hala 3 numaradayız

Uyku tulumu.
İki oğlumda da uyku tulumu kullandım. Kanguruya koyarken de bebek arabasında da kucakta da.

Biz geçtik canım ne oldu
Benim fıstığım 7 kilo ancak olmuştur, boyu da 65 civarı sanırım(herhangi bir sağlık kuruluşuna gidemedim henüz burda bilemiyorum) ama 4 numara fazlasıyla iz yapıyor, sıkıyor. 5 numara alsam mı diye emin olamadım:/ alırsam elimde kalmasın diye de bilemedim. Annemlerin evi fazla eşyayla ziyadesiyle doldurdum da:/
Senin bebiş tombikti galiba

Arabada uyumaya battaniyede uyumaya alıştığı için aglayacak ama 2-3 gün ve ağlaması giderek azalacak , sen sabırlı olup pes etmezsen 3 güne alışır .birak biraz ağlasın o ara evi gezdir mutfak çok ilgilerini çekiyor mutfağa götür ocak fırın anlat dikkati dağılsın öyle öyle unutacak.sonucta bu çocuk sallanmayi arabayi bilmiyordu nasıl öğrendi ise öylede unutacak .az sabir ile halledersin.

Bebekler hasta olmasin ama lütfen anneleride olmasin grip oldum dünden beri hertarafim ağrıyor.babalar grip olabilir sorun yok ama biz iyi olalım lütfen .gece agladikca 5 dk emzirdim attım yatağına tabii ne doyacak 5 dk da yarım saatte bir kalktı emdi ama 5 dk sonrasına tahammülüm yok emziremedim . ıhlamur bal zencefilden içimde ağaç çıkacak yakında .bu kış son 5 yılın tüm grip ve nezlesini toplu oldum

Kanguruda uyku tulumunu nasıl kullandın ki rint? Çok ilginç geldi:) yarın bi deneyeyim. Bu aralar halka slingteyim, mantıklı aslında.
Çok kalın olmadığı için sorun olmuyor. Wellsoft olanlardan bebeler alerjik olduğu hiç hiç kullanmadım. Normal uyku tulumu. Ben hep çok rahat ettim. Astronot mont da kullanmadım hiç.

Evet biraz tombik ama 5 numara 11 kilo üstü. Ben açıkçası bez kilolarına pek bakmıyorum çünkü pek tutmuyor. Mesela iki bebekte 10 kilodur biri tombik kısadır biri zayıf uzundur ikisine de farklı bez olur. Benim kızçe tombak evet 4 bacaklarını sıkıyordu 5e geçtim bacakları baya rahatladı ama bez arkadan sırtının üstüne kadar uzuyor

Biz de daha 3 numaradayiz yavastan sikmaya basladi 8 9 tane kaldi 4 numara aldim ona gecicez ama bizim boyumuz uzun kilomuza gore de ondan boya gidiyor. 5 numara 12 kilodan itibaren basliyor kullandigim markada. 4 de 7-18 arasi diyor bu boy kilo farkini dusunerek bu kadar uzun kilo araligi tutmuslar sanirim.

Çok geçmiş olsun

Biz geçtik canım ne oldu
Kac kilo bebeğin
Çok hareketli ama bilemiyorum bu da çok az geldi bana

Hala 3 numaradayız
Bende 3 numara kullanıyorum
Hangi marka bez kullaniyorsun. Benim bebeğim 17 subatta 7400gr 66cm di. Ben hala 3 numara kullaniyorum. Sıkmıyor da

Kızlar, 5 numara beze geçen var mı içinizde?
. 4arti kullanıyor
4artı var cnm ona gcebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…