PPlatinusemily07
sleepy kullanıyorum. 4 bacaklarını sıkıyor, gevşetsem kaka fışkırcak heryerden:/ 4+ göremedim sanki sleepy de ama küçük paket bi 5 numara alıp deneyim en iyisi.
Ya bitek sehir hast de alerji dr varmis ve tek dr. Sira bulamiyorm bi turlu İnsanlar mhrs de saniyede dolduruyo napcam bilmiyorum alerji testi yaptirmamiz gerekiyo neye alerjisi var bilmiyorum egzamalari alerjileri krem kullaninca geciyo. Meme reddi de arabada emiyo Yani bilmiyorum huyundan mi suyundan mi yoksa alerji kaynaklı mi? Kullandigim ne bi parfum ne bi ilac krem hicbisey de yok @ismihazan valla cok yiprandm napcam bilmiyorum XXSIDE10
PPlatinusemily07
sleepy kullanıyorum. 4 bacaklarını sıkıyor, gevşetsem kaka fışkırcak heryerden:/ 4+ göremedim sanki sleepy de ama küçük paket bi 5 numara alıp deneyim en iyisi.
Bugun emerek uyutma cabalarimda ikinci gun XXSIDE10
ve her seferinde daha az direniyor sanki cok şükür:) ama iki gündür hava sicak disari ckp 15 dakika filan gezdiriyorm uykudan once kucagmda bankta oturup gunesleniyoruz geliyoruz uyutuyorm daha iyi gbi. Aslinda bebek arabasina binse parka filan goturcem de binmiyo kollarm belim boynum cok kotu durumda oyuzden evin etrafindan uzaklasamiyorm
İsmihazan, bezin arkası sırtına çıkıyor deyince ben de büyük bedenin hele ki sıcaklarda bebek için daha rahatsız edici olacağını düşündüm. Evybaby kullanmıştım bir ara, ondan da memnundum.
Molfix nasıl? Sen memnun musun? Bazı bezlerin ilk çişte üst katı kalkıp, bebeğin tenine yapışıyor, bir de kötü kokusu oluyor ya:/ ondan çekiniyorum.
Bugun emerek uyutma cabalarimda ikinci gun XXSIDE10
ve her seferinde daha az direniyor sanki cok şükür:) ama iki gündür hava sicak disari ckp 15 dakika filan gezdiriyorm uykudan once kucagmda bankta oturup gunesleniyoruz geliyoruz uyutuyorm daha iyi gbi. Aslinda bebek arabasina binse parka filan goturcem de binmiyo kollarm belim boynum cok kotu durumda oyuzden evin etrafindan uzaklasamiyorm
Doktorlarin Ek gıdaya geçmesini öneren annisler corba yapıp vermeye başladınız mi yoğurt patates havuç haşlayıp verdim yavaş yavaş çorbalara gecicem kemik söyledim gelsin suyunu yapayım yavaş yavaş çorbalara başlayasım var doktor da basla dedi diye ama hangi sebzeleri kullansam kararsız kaldım
Nerdee benim oğluşum kg almayı reddediyor 5 aylık 6,5 kg oldu molfix 4 numara kullanıyoruz. Geçen eşim markette 4 num. bulamayında sleepy almış hem sıktı hem pişik yaptı ertesi gün hemen molfix aldım. 5 numaraya bu gidişle kaç ay sonra geçeriz bilmiyorum.
Doktora kontrolde kilo ve boy gelişiminin az olduğunu söyledim ben böyle çocukları severim dedi sağlıklı olan bu az az alsın tamamda boyuda az az uzuyor dediğimde yerin dibine soktu açtı kocaman ansiklopediyi okuttu
Ben yemediğim ya da az yediğim zaman sütüm azalıyor. Bebeğim kilolu bir bebek ve memeyi seven bir bebek süt yetişmiyor ne zaman kucakta olsa emme isteği oluyor. O yüzden çok aşırı yiyorum ve sanki kilo almaya başladım. Hamilelikte çok bulantım olduğu için aslında fazla kilo almadım ama benim bol sıvıyla ya da proteinli yemeyle sütüm olmuyor ama yarın ben de bebek arabasına koyup yürüyüşe gideyim hep evdeyim hareketsizlik de erkiliyor
Ben yemediğim ya da az yediğim zaman sütüm azalıyor. Bebeğim kilolu bir bebek ve memeyi seven bir bebek süt yetişmiyor ne zaman kucakta olsa emme isteği oluyor. O yüzden çok aşırı yiyorum ve sanki kilo almaya başladım. Hamilelikte çok bulantım olduğu için aslında fazla kilo almadım ama benim bol sıvıyla ya da proteinli yemeyle sütüm olmuyor ama yarın ben de bebek arabasına koyup yürüyüşe gideyim hep evdeyim hareketsizlik de erkiliyor
Aynen benimde az yiyince hemen azaliyor sutum.Bir tesebbusum oldu diyet tesebbusu direkt azaldi sut.Zaten kademeli olarak yavas yavas azaliyor.Hamileyken toplam 14 kilo aldim.Simdi sanki daha aliyorum gibi.
Aynen benimde az yiyince hemen azaliyor sutum.Bir tesebbusum oldu diyet tesebbusu direkt azaldi sut.Zaten kademeli olarak yavas yavas azaliyor.Hamileyken toplam 14 kilo aldim.Simdi sanki daha aliyorum gibi.
Maşallah canım ben tek bebekte 10 11 kg aldım. Sen ikizle 14 kg almışsın. Ben gerçi son aylarda işittim. İlk 6 ay kılo alma değil verme dahi olmustu cunku hep kustum.. Ama benim hep sütüm azalıyor, ben yıyecegım ama yuruyusü hayata koyacağım. Komsuya yakına giderken bıle arabayla gıdıyorum.
Boş zamanımda bakayım canım. Benim tek kusurum tatlıya dayanamamak. Ya TV izliyorum aklıma tatlı geliyor, oğlanı emzirirken tatlı düşünürüm. Dra bile gitmeyi düşünüyorum..ama yaz geliyor dikkat etmek gerek. Ben birden şişiyorum
Nerdee benim oğluşum kg almayı reddediyor 5 aylık 6,5 kg oldu molfix 4 numara kullanıyoruz. Geçen eşim markette 4 num. bulamayında sleepy almış hem sıktı hem pişik yaptı ertesi gün hemen molfix aldım. 5 numaraya bu gidişle kaç ay sonra geçeriz bilmiyorum.
Doktora kontrolde kilo ve boy gelişiminin az olduğunu söyledim ben böyle çocukları severim dedi sağlıklı olan bu az az alsın tamamda boyuda az az uzuyor dediğimde yerin dibine soktu açtı kocaman ansiklopediyi okuttu
Evet malesef resmen bogazi yırtılacak gbi agliyor ustelik ben kemeri takincaya kadar kendini arabadan atiyor zor tutuyorum Neden böyle sevmiyor gecici mi acaba? Bir ay oncesine kadar iyiydi hatta arabasinda gezdiriyodum evin icinde mutfakta filan yanimda duruyodu yemek yaparken. Nezaman govdesi beline hakim oldu kendini atmaya basladi arabadan
Boş zamanımda bakayım canım. Benim tek kusurum tatlıya dayanamamak. Ya TV izliyorum aklıma tatlı geliyor, oğlanı emzirirken tatlı düşünürüm. Dra bile gitmeyi düşünüyorum..ama yaz geliyor dikkat etmek gerek. Ben birden şişiyorum