Buzdolabından bile çıkıyo ya saçı, şapka taksam aşırı sinirleniyo bir tek dışarda taktırıyo onda da dışarı çıktığını anlıyo tam bir sıpa. Çocuğa camdan martı karga izlete izlete, ağlayıp bağıırması kargaya döndü gaklıyo resmen iki gündür o kadar tiz çığlıklar atıyo ki napcağmı şaşırıyorum
Kızlar tktek yazmayım şimdi kalktık falan üstünü çıkardım ateş-i yine 38 dün g3ce fitili verdim bu arada sürekli ölçüyorum 38 e sabitlendi sanki bi ara 38.1 oluyor ne yaoacam fitil.disinda usutnde zıbın var kısa.kollu ususede giysimeyim mi üstünü
Komple soy beziyle kalsın. Kaloriferleri kıs canım. Ilık duşa sok. Havlu bezleri alın, koltuk altı ve bacaklara koy. Takip et düşmezse 1 çay kaşığı mor calpol ver ateş düşürücü
Yok cnm dr 5. ayı tamamlasın dedi ben arada çay kaşığıyla meyve suyu veriyordum dr. söyledim o tattırmak değil doyurmak dedi sadece parmağının ucuyla değdir dedi. Anneme kalsa bir aydır tarhana çorbasına başlamıştı bile hergün anne gizli gizli verme diye tembihler oldum. Size dr kaç aylıkken başlayın dedi bizimkimi sadece böyle bilmiyorum
Gunaydin kizlar
Bugün oğlum beni çok korkuttu. Sabah emzirdim beşiğine bıraktım. Saat 6 da bir sese uyandım. O hızla beşiğe baktım. Oğlum kıpkırmızı olmuş çırpınıyordu. Anında kucağıma aldım sırtına vurdum. Şükür kısa sürede düzeldi ağlamaya başladı. Kendide korktu. Ne olduğunu anlamadım. Tükürüğünü mü yoksa kustu da onu mu yutamadı anlamadım gerçekten. Elim ayağım kesildi. Y a duymasaydım
Komple soy beziyle kalsın. Kaloriferleri kıs canım. Ilık duşa sok. Havlu bezleri alın, koltuk altı ve bacaklara koy. Takip et düşmezse 1 çay kaşığı mor calpol ver ateş düşürücü
Evde parasetamol fitil var calpolum de yok şimdi bi duşa sokayim o zaman önce ev 23 derece ama otomatik kalorifer kapanıyor bide zor kaka yapıyor asi kabız yaptı anlamadim