2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Buzdolabından bile çıkıyo ya saçı, şapka taksam aşırı sinirleniyo bir tek dışarda taktırıyo onda da dışarı çıktığını anlıyo tam bir sıpa. Çocuğa camdan martı karga izlete izlete, ağlayıp bağıırması kargaya döndü gaklıyo resmen iki gündür o kadar tiz çığlıklar atıyo ki napcağmı şaşırıyorum

Komple soy beziyle kalsın. Kaloriferleri kıs canım. Ilık duşa sok. Havlu bezleri alın, koltuk altı ve bacaklara koy. Takip et düşmezse 1 çay kaşığı mor calpol ver ateş düşürücü

Bence gerek yok. Instagramda bir suru tarif var.

Evet o kitap guzel ama alip tarifleri uygulayanlar instagramda hep paylaşmış. Ben o tarifleri kayit ettim. Onlari yaparak kizimi buyuttum.

Sagol canim
Öyle mi? Var mu tek bi kişi paylaşan kitap gerçi gelecek bana da

Bizim.doktor 6. ay dolmadan başlatmıyor.

Çok geçmiş olsun.

Komple soy beziyle kalsın. Kaloriferleri kıs canım. Ilık duşa sok. Havlu bezleri alın, koltuk altı ve bacaklara koy. Takip et düşmezse 1 çay kaşığı mor calpol ver ateş düşürücü
Evde parasetamol fitil var calpolum de yok şimdi bi duşa sokayim o zaman önce ev 23 derece ama otomatik kalorifer kapanıyor bide zor kaka yapıyor asi kabız yaptı anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…