2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne iyi düşünmüşsünüz ama sanırım site yönetimi böyle durumlara karşı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy geçmiş olsun.. Bisey olmamış şükür ki.. Tukuruktur heralde salya atiyorsa.. Eymende de ara ara oluyo durduk yere oksuruyor gicik oluyor bogaznda anliyorum
Sagol canim
Valla bakmafm içeriğine.. Doktor saglik ocagininkini alcaz dedi.. Bi dün verdim sadece.. Cuma kontrolde tekrar sorcam.. Herseye pimpiriklenmekten kafayi yiycem.. Doktor ne derse onu yapcam bundan snra

Bana birşey demedi de bende 5in bitmesini bekliyorum.
İlk sebze ile başlasa daha iyi olur diye biliyorum meyvesuyu tatlı ya

Bende öyle düşünüyorum daha 4 Ay 15 günlük olduk 5i görelim

Benimki emmediginden azaldi gun oldu bir kere emdigi oldu gogsumun birini digerini de 2-3 kere oyuzden azaldi malesef bende mecbur mamayi artirdim 4 saatte bir 150cc iciyo simdi arada da 2 saatte bir beni emiyo ama nekadar hic bilmiyorum gecen elimle sagdim 40 civari ckti iste oda ilac niyetine artk napaym
Yok anacim benimki biberonuda terk etmisti artk bana inmeler iniyodu sinirlerim bozuluyodu beni emmez emse de sut az mama icmez eee nolcak ekmek yedircek halimde yok arabaya in orda mama icir emzir geri gel git gel git gel derken simdi cok sukur masallah aman Allahima sukur memeyede biberona da döndü gbi.
3 gundur inmiyoz arabaya :) tum apartman bana hayretle acıyarak bakiyordu valla şükür kurtulduk gbi

Sen dr gidesiye kadar kendin diyet yap sut urunu yumurta yeme gozlemle bebegini egzamada olduguna gore buyuk ihtimal alerji var gibi alerji arkadasinda dedigi gibi meme reddi yapiyor uykusunuda etkiliyor. Sen diyet yap
Benimki inet sutu mamasi iciyo ama benim yaptigim diyetin bi etkisi olur mu ki mama degismedikce

Çok geçmiş olsun

Biz bugün 5 aylık olduk ben başlayacağım da ek gıda kitabı almaya gerek var mı ben de bunu soracaktım
Bence gerek yok. Instagramda bir suru tarif var.
Bu çocuk aç kitabı önerdiler bana da
Evet o kitap guzel ama alip tarifleri uygulayanlar instagramda hep paylaşmış. Ben o tarifleri kayit ettim. Onlari yaparak kizimi buyuttum.
Çok geçmiş olsun
Sagol canim

Kızlar tktek yazmayım şimdi kalktık falan üstünü çıkardım ateş-i yine 38 dün g3ce fitili verdim bu arada sürekli ölçüyorum 38 e sabitlendi sanki bi ara 38.1 oluyor ne yaoacam fitil.disinda usutnde zıbın var kısa.kollu ususede giysimeyim mi üstünü

Bizimki 38.6 cikmisti calpol hemen kesti. Ilil bir dus aldir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…