Ayy geçmiş olsun.. Bisey olmamış şükür ki.. Tukuruktur heralde salya atiyorsa.. Eymende de ara ara oluyo durduk yere oksuruyor gicik oluyor bogaznda anliyorum
Valla bakmafm içeriğine.. Doktor saglik ocagininkini alcaz dedi.. Bi dün verdim sadece.. Cuma kontrolde tekrar sorcam.. Herseye pimpiriklenmekten kafayi yiycem.. Doktor ne derse onu yapcam bundan snra
Yok cnm dr 5. ayı tamamlasın dedi ben arada çay kaşığıyla meyve suyu veriyordum dr. söyledim o tattırmak değil doyurmak dedi sadece parmağının ucuyla değdir dedi. Anneme kalsa bir aydır tarhana çorbasına başlamıştı bile hergün anne gizli gizli verme diye tembihler oldum. Size dr kaç aylıkken başlayın dedi bizimkimi sadece böyle bilmiyorum
Yastık kullanmıyorum canım. Omurilik eğriliği yaparmış. Beşiğinde visko yatak var. Sırt üstü yatırıyorum. Kafasını yan çevirir genelde. Aslında 1 haftadir yanda dönüyor. Burnunun tıkalı oldugunu fark ettim. Yatarken yoktu. Galiba o yuzden oldu.
6.ayi doldursun oglum oyle başlarım artik.
5.ay dolsun tadima başlayacağım. Kizimda da 5. Ayda tadim yaptim 6.Ayda ogune basladim. Şükür herseyi yer. Beni hic yormadi.
Bizim doktor 5.ayda tadima başlayabilirsin azar azar. Corba icin cok erken. Once sebzeleri haslayip ezip yedirin.
Yaa yapti teyzesi.. 1 kilo almışız.. Kaybettiği kilolarini aldi anasi da surekli agzina mama meme dayayinca almış valla
Kiz fatma eymende gündüz emmemeye başladı yaa bu biberonlardan şüpheleniyorum.. Bi de sanrm süt bayağı azalmış bende mamayi arttirdikca.. Hastane tipi medela kiraladik yine.. Saginca 30cc anca cikio
Benimki emmediginden azaldi gun oldu bir kere emdigi oldu gogsumun birini digerini de 2-3 kere oyuzden azaldi malesef bende mecbur mamayi artirdim 4 saatte bir 150cc iciyo simdi arada da 2 saatte bir beni emiyo ama nekadar hic bilmiyorum gecen elimle sagdim 40 civari ckti iste oda ilac niyetine artk napaym
Yok anacim benimki biberonuda terk etmisti artk bana inmeler iniyodu sinirlerim bozuluyodu beni emmez emse de sut az mama icmez eee nolcak ekmek yedircek halimde yok arabaya in orda mama icir emzir geri gel git gel git gel derken simdi cok sukur masallah aman Allahima sukur memeyede biberona da döndü gbi.
3 gundur inmiyoz arabaya :) tum apartman bana hayretle acıyarak bakiyordu valla şükür kurtulduk gbi
Sen dr gidesiye kadar kendin diyet yap sut urunu yumurta yeme gozlemle bebegini egzamada olduguna gore buyuk ihtimal alerji var gibi alerji arkadasinda dedigi gibi meme reddi yapiyor uykusunuda etkiliyor. Sen diyet yap
Gunaydin kizlar
Bugün oğlum beni çok korkuttu. Sabah emzirdim beşiğine bıraktım. Saat 6 da bir sese uyandım. O hızla beşiğe baktım. Oğlum kıpkırmızı olmuş çırpınıyordu. Anında kucağıma aldım sırtına vurdum. Şükür kısa sürede düzeldi ağlamaya başladı. Kendide korktu. Ne olduğunu anlamadım. Tükürüğünü mü yoksa kustu da onu mu yutamadı anlamadım gerçekten. Elim ayağım kesildi. Y a duymasaydım
Kızlar tktek yazmayım şimdi kalktık falan üstünü çıkardım ateş-i yine 38 dün g3ce fitili verdim bu arada sürekli ölçüyorum 38 e sabitlendi sanki bi ara 38.1 oluyor ne yaoacam fitil.disinda usutnde zıbın var kısa.kollu ususede giysimeyim mi üstünü
Kızlar tktek yazmayım şimdi kalktık falan üstünü çıkardım ateş-i yine 38 dün g3ce fitili verdim bu arada sürekli ölçüyorum 38 e sabitlendi sanki bi ara 38.1 oluyor ne yaoacam fitil.disinda usutnde zıbın var kısa.kollu ususede giysimeyim mi üstünü