2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ben saçı dökülüyor demistim ya aynen böyleydi.. Boynu filan heryeri saç oluyodu.. Simdi şapka takmaya basladim 3 gündür kulaklari kepçe olmaya basliodu.. Saclara da yaradı eskisi gibi heryer saç olmuyo.. Nasil oluyodu bilmiyorm mutfak tezgahinda bile saçı oluyodu hic orayla alakasi yok cocugumun.

Yaa bak bende bu battaniye niye düşüyor asago diyorum.. Hic aklima gelmio tekmeliycegi

Ek gıdaya başladınız mı anneler?
Yok cnm dr 5. ayı tamamlasın dedi ben arada çay kaşığıyla meyve suyu veriyordum dr. söyledim o tattırmak değil doyurmak dedi sadece parmağının ucuyla değdir dedi. Anneme kalsa bir aydır tarhana çorbasına başlamıştı bile hergün anne gizli gizli verme diye tembihler oldum. Size dr kaç aylıkken başlayın dedi bizimkimi sadece böyle bilmiyorum

Bidik eymen gobus mu yapti yerim onu
Yaa yapti teyzesi.. 1 kilo almışız.. Kaybettiği kilolarini aldi anasi da surekli agzina mama meme dayayinca almış valla
Kiz fatma eymende gündüz emmemeye başladı yaa bu biberonlardan şüpheleniyorum.. Bi de sanrm süt bayağı azalmış bende mamayi arttirdikca.. Hastane tipi medela kiraladik yine.. Saginca 30cc anca cikio

Cok etkilio yaa cocuk sefil oluyo geçmiş olsunannelerde saglikli olsun ki cocuklara bakabilsinler.

Yastık kullanmıyorum canım. Omurilik eğriliği yaparmış. Beşiğinde visko yatak var. Sırt üstü yatırıyorum. Kafasını yan çevirir genelde. Aslında 1 haftadir yanda dönüyor. Burnunun tıkalı oldugunu fark ettim. Yatarken yoktu. Galiba o yuzden oldu.
6.ayi doldursun oglum oyle başlarım artik.
Ek gıdaya başladınız mı anneler?
5.ay dolsun tadima başlayacağım. Kizimda da 5. Ayda tadim yaptim 6.Ayda ogune basladim. Şükür herseyi yer. Beni hic yormadi.
Bizim doktor 5.ayda tadima başlayabilirsin azar azar. Corba icin cok erken. Once sebzeleri haslayip ezip yedirin.

Bizim cuma belli olcak.. Bence gecircek ek gidaya gibime gelio

Çok geçmiş olsun

Ayy geçmiş olsun.. Bisey olmamış şükür ki.. Tukuruktur heralde salya atiyorsa.. Eymende de ara ara oluyo durduk yere oksuruyor gicik oluyor bogaznda anliyorum

Sağlık ocağı bana onu verdi ama kullanmıyorum. Icerigine baktın mı? Içinde paraben ve propil paraben var.

Valla bakmafm içeriğine.. Doktor saglik ocagininkini alcaz dedi.. Bi dün verdim sadece.. Cuma kontrolde tekrar sorcam.. Herseye pimpiriklenmekten kafayi yiycem.. Doktor ne derse onu yapcam bundan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…