Bebişimin saçları çok dökülüyo biraz uzundu zaten doğduğundan beri, her yeri saç oluyo boynu boğazı yüzü, benimki dökülüyodu zaten bi de onun başladı, yataktan bi alıyorum yatağın üstü saç emziriyorum kollarım saç. Hem kendimi hem onu sıfıra vurucam az kaldı
Artık hareketlendiler pusette bile battaniyeyi tekmeliyor.battaniyr ile rahat edemiyorum ben kucağıma alsam heryani açılıyor , bebeklerde ağırlaştı battaniyeyi mi tutayim bebeği mi koomak üzere olan belime ve sırtımı mi bilemiyorum.havalar iyice isinsada atsak kendinizi çalı çimene
Yok cnm dr 5. ayı tamamlasın dedi ben arada çay kaşığıyla meyve suyu veriyordum dr. söyledim o tattırmak değil doyurmak dedi sadece parmağının ucuyla değdir dedi. Anneme kalsa bir aydır tarhana çorbasına başlamıştı bile hergün anne gizli gizli verme diye tembihler oldum. Size dr kaç aylıkken başlayın dedi bizimkimi sadece böyle bilmiyorum
Yaa yapti teyzesi.. 1 kilo almışız.. Kaybettiği kilolarini aldi anasi da surekli agzina mama meme dayayinca almış valla
Kiz fatma eymende gündüz emmemeye başladı yaa bu biberonlardan şüpheleniyorum.. Bi de sanrm süt bayağı azalmış bende mamayi arttirdikca.. Hastane tipi medela kiraladik yine.. Saginca 30cc anca cikio
Bebekler hasta olmasin ama lütfen anneleride olmasin grip oldum dünden beri hertarafim ağrıyor.babalar grip olabilir sorun yok ama biz iyi olalım lütfen .gece agladikca 5 dk emzirdim attım yatağına tabii ne doyacak 5 dk da yarım saatte bir kalktı emdi ama 5 dk sonrasına tahammülüm yok emziremedim . ıhlamur bal zencefilden içimde ağaç çıkacak yakında .bu kış son 5 yılın tüm grip ve nezlesini toplu oldum
Allah korusun, esirgesin. İnsanın aklı gidiyor. Bu dönemde tükürüklerini de boğazlarına alıyorlar sürekli.
Nasıl yatırıyorsun emily? Ben yumuşak büyük yastığa yatırıyorum belden yukarısını, o yastığın altından da arkadan destekliyorum yani baş yukarı ve vücut hafif yan şeklinde ayarlıyorum ve boğulma olayından sonra hem telsizle hem de bizzat sürekli kontrol ediyorum.
Yastık kullanmıyorum canım. Omurilik eğriliği yaparmış. Beşiğinde visko yatak var. Sırt üstü yatırıyorum. Kafasını yan çevirir genelde. Aslında 1 haftadir yanda dönüyor. Burnunun tıkalı oldugunu fark ettim. Yatarken yoktu. Galiba o yuzden oldu.
Azalmasın diye bol bol dereotlu salatanın yanında soğan yedim günde iki kez rezene çayı içtim su 3lt günde içmeye çalıştım. Birde canım balık salata hem süt yapıyor hem kilo verdiriyor. Tek sıkıntım yürüyüş hiç yapamadım. Bu hafta etli sebze yemeği yanında yoğurt sabah yumurta domates salatalık yiyorum. Birde ekmek olarak yulaf kepeğinden fırında yapıyorum her öğünde bir dilim yiyorum.
Yok cnm dr 5. ayı tamamlasın dedi ben arada çay kaşığıyla meyve suyu veriyordum dr. söyledim o tattırmak değil doyurmak dedi sadece parmağının ucuyla değdir dedi. Anneme kalsa bir aydır tarhana çorbasına başlamıştı bile hergün anne gizli gizli verme diye tembihler oldum. Size dr kaç aylıkken başlayın dedi bizimkimi sadece böyle bilmiyorum
Doktorlarin Ek gıdaya geçmesini öneren annisler corba yapıp vermeye başladınız mi yoğurt patates havuç haşlayıp verdim yavaş yavaş çorbalara gecicem kemik söyledim gelsin suyunu yapayım yavaş yavaş çorbalara başlayasım var doktor da basla dedi diye ama hangi sebzeleri kullansam kararsız kaldım
Maalesef. Ben de ilk aylar emzirirken dogumdan sonra giden kiloyu aldim bu yemeler yuzunden. Simdiden kusursuz diyet yapiyor degilim ama bir yerden baslamak gerek.
Gunaydin kizlar
Bugün oğlum beni çok korkuttu. Sabah emzirdim beşiğine bıraktım. Saat 6 da bir sese uyandım. O hızla beşiğe baktım. Oğlum kıpkırmızı olmuş çırpınıyordu. Anında kucağıma aldım sırtına vurdum. Şükür kısa sürede düzeldi ağlamaya başladı. Kendide korktu. Ne olduğunu anlamadım. Tükürüğünü mü yoksa kustu da onu mu yutamadı anlamadım gerçekten. Elim ayağım kesildi. Y a duymasaydım
Gunaydin kizlar
Bugün oğlum beni çok korkuttu. Sabah emzirdim beşiğine bıraktım. Saat 6 da bir sese uyandım. O hızla beşiğe baktım. Oğlum kıpkırmızı olmuş çırpınıyordu. Anında kucağıma aldım sırtına vurdum. Şükür kısa sürede düzeldi ağlamaya başladı. Kendide korktu. Ne olduğunu anlamadım. Tükürüğünü mü yoksa kustu da onu mu yutamadı anlamadım gerçekten. Elim ayağım kesildi. Y a duymasaydım
Ayy geçmiş olsun.. Bisey olmamış şükür ki.. Tukuruktur heralde salya atiyorsa.. Eymende de ara ara oluyo durduk yere oksuruyor gicik oluyor bogaznda anliyorum
Valla bakmafm içeriğine.. Doktor saglik ocagininkini alcaz dedi.. Bi dün verdim sadece.. Cuma kontrolde tekrar sorcam.. Herseye pimpiriklenmekten kafayi yiycem.. Doktor ne derse onu yapcam bundan snra
Arkadaşlar merhaba ,
Sayfayı maalesef çok boşladım farkındayım .
ev bebek derken pek ilgilenemiyorım .
ilgilenicek bi arkadaş belirlerseniz sayfayı ona devredeyim