Ben bundan kullanıyorum. Hatta yazın da çıtçıtlı badi üstüne giydirdim. Benimki 4 kat muslin. Çok rahat çok severek kullandım ve kullanıyorum.Şu sıralar hareketlendi üzerini tepikleyip açıyor, battaniye falan kalmıyor hiç
Tam olarak tulum değil de kolları açık ya da askılı öyle bir şey olabilir. Şu fotodaki kullanışlı olur mu bilemedim.
Her doktor farkli düşünüyor. Kızımda doktor mama ile beslendigi için 4 bucuk aylikkken basla demisti. Ben 5 ayi beklemistim. 5. Ayda tadima basladim. Kızım suan herseyi yer secmez. Oglumun doktoru 5 aylik kontrolunde 10-15 gun sonra baslayabilirsin dedi. Dedigin kadar zararli olsa basla demezler. Kızımda 3 gun kuralını bile yapmadım. Zaten alerjiye meilli bebekler emerken belli oluyor.5 aylık bebeğiniz ve kgsu da ayına göre çok iyi. Tabiki kendiniz bilirsiniz ama daha çok erken ek gıdaya başlamak için. TAttırma denilen şeyde bile bebek 1 çay kaşığı tadına bakıyor ve daha onların sindirimleri gelişmedi.. Drlar tam 6 aylık olmasını hatta bazıları 6 ayı bıle doldurmayı bekliyor. Benim ilk oğlum aşırı zayıftı kemikleri sayılırdı. Buna rağmen Dr 5.5 ayı tam doldurunca başlattı. O da gün de 2 kere keçi yoğurdu... O da anne sütüne yakın diye. Asla diğer besinlere başlatmadı. Bebekler herşeye elini uzatır ve ağzını açar. Bu yüzden istekli olması anlamına gelmez. 24 nisana kadar bekleyin bence.. Benim ki 9 Ekim doğumlu Dr 9 nisandan önce asla tattırmaya bile başlama. Hatta bu ara koronadan hastaneler çok kötü. Asla alerjik durum olustırabılecek şeyler verme dedi. Yogurt sebze başla. Nisan ortasından mayıs ortasına kadar tattır sadece yuzde 90 anne sütü devam.... Yani bebeğin kgsu iyiyse hiç uğraşmayın en kolayı ve en saglıklı emzirmek
Sen de Ankaradaydın değil mi rint?Ben bundan kullanıyorum. Hatta yazın da çıtçıtlı badi üstüne giydirdim. Benimki 4 kat muslin. Çok rahat çok severek kullandım ve kullanıyorum.
Evet Ankara'dayim ben de. Bu mevsim ev 23-24 derece oluyor. 0.5 - 1 tog yeterli oluyor. Benim için önemli olan üstünün acilmamasi. Yoksa serin okurda tulumun üstüne bir ince penye battaniye atıyorum. Ayakları da çıplak artık.Sen de Ankaradaydın değil mi rint?
Bu mevsim için kaç tog olanı önerirsin ? Müslin dediğini nerden aldın, varsa linkini atar mısın?
Tamam ben de üstü açılmasın diye bakıyorum, mantıklı o zaman. Teşekkürler tavsiye için.Evet Ankara'dayim ben de. Bu mevsim ev 23-24 derece oluyor. 0.5 - 1 tog yeterli oluyor. Benim için önemli olan üstünün acilmamasi. Yoksa serin okurda tulumun üstüne bir ince penye battaniye atıyorum. Ayakları da çıplak artık.
Benimki bundan. Ama owli diye de bir markada var sanırım.
Aden Anais Bambu Uyku Tulumu - Tranquility-Beads (L) | Isabel Abbey
Aden Anais Bambu Uyku Tulumu/Tranquility-Beads (L) ürünü güvenli alışveriş, hızlı teslimat ve avantajlı fiyatı ile Isabel Abbey'de! Kapıda ödeme, havale ve kredi kartına taksit imkanıyla!www.isabelabbey.com.tr
Cok beslendigi zaman yada kulak ağrısı oldugu zaman kaka yesil olurmus. Dün ıspanak yedim olmadi birseySizlere birşey soracağım kızlar, ıspanak yediğiniz zaman bebeklerinizin kakaları koyu yeşil oldu mu? Normalde hergün roka falan yerim böyle bişey olmamıştı ama dün ıspanak yedim sabahki kakası baya koyu yeşil parçalar içeriyodu, alerjik bebek olduğu için kaka konusunda kafayı tırlatcam yakında, var mı bir fikriniz?
Bu arasa herhangi bir huzursuzluk veya döküntü gibi bir durumu olmadı
Ispanak yediğimde olmuştu bizim bebektede. Hatta unuttum ıspanak yediğimi sonra hatırladım. İki gün üst üste olmuştuSizlere birşey soracağım kızlar, ıspanak yediğiniz zaman bebeklerinizin kakaları koyu yeşil oldu mu? Normalde hergün roka falan yerim böyle bişey olmamıştı ama dün ıspanak yedim sabahki kakası baya koyu yeşil parçalar içeriyodu, alerjik bebek olduğu için kaka konusunda kafayı tırlatcam yakında, var mı bir fikriniz?
Baya böyle koyu yeşil yeşil parçalar vardı korktumCok beslendigi zaman yada kulak ağrısı oldugu zaman kaka yesil olurmus. Dün ıspanak yedim olmadi birsey
Ay inşallah normal bir durumdurIspanak yediğimde olmuştu bizim bebektede. Hatta unuttum ıspanak yediğimi sonra hatırladım. İki gün üst üste olmuştu
Çok yordu bu süreç beni ya bazen diyorum bu kadar bilmek iyi değil, hiç bir tane bezi incelemeden bırakamıyorumnormal cnm korkma hatta 3gun sonra bıle olur bugun ıspanak yedın 3gun gecdın kaka yesıl olur
Mamayla beslenen bebeğe zaten başlatıyorlar mesele yok. Zaten size de 15 gün sonra başla demiş, 5.5 aylık oluyor.Bebeğin kg durumu iyiyse çoğu Dr 6 ay anne sütü dıyor.yurtdısı kaynaklarda 6 ay anne sütü der. Ama annenin sütü yoksa, bebegın kilosu azsa tabiki bslanacak.. İsteyen istediğini yapar ,istediği dru dinler. Ama 3 gün kuralı sizde sorun yapmamış olabilir ama her bebek farklıdır. İlk gün verilen gıdaya reaksiyon vermeyip 2.gün ya da 3.gün yogurt ya da yumurtaya farklı reaksiyon gösteren bebekleri çok gördüm. emerken alerjik tepki göstermeten bebek de olabilir. Ortanca oğlum çok rahat emerdi hıc reaksiyon vermedi ama ilk yumurta verdıgım de 2.gün vucudunda kızaeıklıklar oldu. Dr gecıktırmıstı yumurtayı. Yani isteyen ıstedıgı zaman gecsın ama ek gıdada 3 gün kuralı her bebekte sorunsuz geçmiyor olabılır, zaten drlar dauygulanmalı dıye belirtiyorHer doktor farkli düşünüyor. Kızımda doktor mama ile beslendigi için 4 bucuk aylikkken basla demisti. Ben 5 ayi beklemistim. 5. Ayda tadima basladim. Kızım suan herseyi yer secmez. Oglumun doktoru 5 aylik kontrolunde 10-15 gun sonra baslayabilirsin dedi. Dedigin kadar zararli olsa basla demezler. Kızımda 3 gun kuralını bile yapmadım. Zaten alerjiye meilli bebekler emerken belli oluyor.
Sizlere birşey soracağım kızlar, ıspanak yediğiniz zaman bebeklerinizin kakaları koyu yeşil oldu mu? Normalde hergün roka falan yerim böyle bişey olmamıştı ama dün ıspanak yedim sabahki kakası baya koyu yeşil parçalar içeriyodu, alerjik bebek olduğu için kaka konusunda kafayı tırlatcam yakında, var mı bir fikriniz?
Valla ispanakta bizim bıdıkta da öyle oluyo. Ben de her kakayi inceliyorum.Çok yordu bu süreç beni ya bazen diyorum bu kadar bilmek iyi değil, hiç bir tane bezi incelemeden bırakamıyorum
3 gun kuralında haklısın ona birsey diyemem.Mamayla beslenen bebeğe zaten başlatıyorlar mesele yok. Zaten size de 15 gün sonra başla demiş, 5.5 aylık oluyor.Bebeğin kg durumu iyiyse çoğu Dr 6 ay anne sütü dıyor.yurtdısı kaynaklarda 6 ay anne sütü der. Ama annenin sütü yoksa, bebegın kilosu azsa tabiki bslanacak.. İsteyen istediğini yapar ,istediği dru dinler. Ama 3 gün kuralı sizde sorun yapmamış olabilir ama her bebek farklıdır. İlk gün verilen gıdaya reaksiyon vermeyip 2.gün ya da 3.gün yogurt ya da yumurtaya farklı reaksiyon gösteren bebekleri çok gördüm. emerken alerjik tepki göstermeten bebek de olabilir. Ortanca oğlum çok rahat emerdi hıc reaksiyon vermedi ama ilk yumurta verdıgım de 2.gün vucudunda kızaeıklıklar oldu. Dr gecıktırmıstı yumurtayı. Yani isteyen ıstedıgı zaman gecsın ama ek gıdada 3 gün kuralı her bebekte sorunsuz geçmiyor olabılır, zaten drlar dauygulanmalı dıye belirtiyor
Ben hamileyken okudum, bebek doğar doğmaz bir rutine sokmamızı öneriyor. Tamam öyle yaparım diyordum hamileyken, sonra bebek bir doğdu, memeyi tutmadı, sarılık oldu falan filan derken o curcunada rutin falan olmadı tabiki. Ben bariz bir fayda göremedim.Kızlar tracy hogg un bebeklere mucize çözümler kitabını okuyan faydasını gören var mı
Biz 5 ayı geride bıraktık sadece uyku için istiyorum. Birilerinin ben uyku eğitimi verdim harika bişey çok güzel uyuyo demesine ihtiyacım var.Ben hamileyken okudum, bebek doğar doğmaz bir rutine sokmamızı öneriyor. Tamam öyle yaparım diyordum hamileyken, sonra bebek bir doğdu, memeyi tutmadı, sarılık oldu falan filan derken o curcunada rutin falan olmadı tabiki. Ben bariz bir fayda göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?