Biz 5 ayı geride bıraktık sadece uyku için istiyorum. Birilerinin ben uyku eğitimi verdim harika bişey çok güzel uyuyo demesine ihtiyacım var.
Uykuyu sevmeyen çocuk sevmiyorBenim çevremdeki herkes uyku eğitimi verdi, çok da memnunlar. Akşam 7-8 gibi yatırıyorlar sabaha kadar büyük oranda deliksiz uyuyor çocuklar.
Kızlar tracy hogg un bebeklere mucize çözümler kitabını okuyan faydasını gören var mı
Oğlumun en ufak bir alerji belirtisi yoktu. 9. ayda çıktı. 3 ay yediği yumurta sarısını bir buçuk yaşına kadar yiyemedi.3 gun kuralında haklısın ona birsey diyemem.
8 Ekim doğumlu sirtustunden yuz ustune 4 gündür sağ taraftan dönüyor soldan dönemiyor.Arkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Desteksiz oturması ne kadar sürdü bizimkide ara ara bebeyatmazda oturuyor hatta artik yatarak durmak istemiyor desteksiz otursada rahatlasa.bende tadimlik sonrasi ara öğün kadar olmasada yediriyorum.havuc puresi bol sulu tutunca çok sevdi.hatta ben smooth makinesi kullaniyorum avakado havuç elma armut muz burda hazırlayacağım içine bazende yulaf ile besleyiciligi arttirmayi planlıyorum.2 kere ispanak verdim kakadan parçaları çıktı.kakalar artik karamel kivamindan çıktı.yabancı makaleler ve doktor arkadaşlarım dahil bir kaç doktorun da önerisi ile bu şekilde başladım.
keza 1 mayısı bekliyordum başlamak için ama butun tavsıyeler 1-2 cay kasıgının sıkıntı yaratmayacagı tadım yapabılecegım seklındeydı. dık oturabılen bır bebek o nedenle basladım. kakasında da sıkıntı cıkmadı sındırdı su ana kadar.
Not: nıye oturtuyorsun oturtma dıyen olmasın lutfen sız oturtmayın benım tercıhım.
Eki Görüntüle 2608574
Ben indirimden 2 yaşını aldim bile .kizimdada bu tulumları kullanmistik çok rahat kullanimi.seneye Aralik gibi kullanmaya başlarız.carters ın ince tulumları var ben bayılıyorum onlardan olabilir. bizim burda bahar da yok direkt yaza geçeceğiz diye almadım. seneye alırım belki.
Biz yediginizde kakasi koyu yesil oluyor vebek yediginde kakadan ispanaklar çıkıyorSizlere birşey soracağım kızlar, ıspanak yediğiniz zaman bebeklerinizin kakaları koyu yeşil oldu mu? Normalde hergün roka falan yerim böyle bişey olmamıştı ama dün ıspanak yedim sabahki kakası baya koyu yeşil parçalar içeriyodu, alerjik bebek olduğu için kaka konusunda kafayı tırlatcam yakında, var mı bir fikriniz?
Bu arasa herhangi bir huzursuzluk veya döküntü gibi bir durumu olmadı
uyumayan cocuk uyumaz cnm benım ılk oglum sabah 6 kalkardı yatmazdı gerı ben cok cektım ondan sımdı 11yasında gıne aynı sabah namazında kalkar bu ufaklık yatıyor sukur cocuklada alakalı uykuBenim çevremdeki herkes uyku eğitimi verdi, çok da memnunlar. Akşam 7-8 gibi yatırıyorlar sabaha kadar büyük oranda deliksiz uyuyor çocuklar.
Hangi tarafına doğru dönüyorsa, o taraf da boşluk kalmayacak şekilde yatır,dönemesinKizlar bugun bütün aksam oglumu döndürmekle geçirdim. Arkamı dönüyorum hoppp yüzüstü dönmüş. Ee geri sırt üstü dönemiyor. Ters dönmüş kaplumbağa gibi çırpınıyoruyuttum odada birsey lazim oldu bir gittim dönmüş çırpınıyor. Bütün gece dönecek mi yanımda mı yatırsam bilemedim
yan yatırsan doner cnm yastık koy donmesınKizlar bugun bütün gun oglumu döndürmekle geçirdim. Arkamı dönüyorum hoppp yüzüstü dönmüş. Ee geri sırt üstü dönemiyor. Ters dönmüş kaplumbağa gibi çırpınıyoruyuttum odada birsey lazim oldu bir gittim dönmüş çırpınıyor. Bütün gece dönecek mi yanımda mı yatırsam bilemedim
uyumayan cocuk uyumaz cnm benım ılk oglum sabah 6 kalkardı yatmazdı gerı ben cok cektım ondan sımdı 11yasında gıne aynı sabah namazında kalkar bu ufaklık yatıyor sukur cocuklada alakalı uyku
Hic dikkat etmedim bakayim tek taraftan mi donuyor. Ya birde isteğini çığlık atarak istiyor. Mesela uykusu geliyor çığlık atıyor. Acıkıyor çığlık atıyorHangi tarafına doğru dönüyorsa, o taraf da boşluk kalmayacak şekilde yatır,dönemesin
Sırt üstü yatıyor canım. Sirt üstünden donuyor.yan yatırsan doner cnm yastık koy donmesın
İlk başta tek taraftan dönüyorlar. Benim ki sadece sağa dönüyordu. Yaklaşık iki hafta o şekilde oldu. Şimdi sola da dönebiliyor.Hic dikkat etmedim bakayim tek taraftan mi donuyor. Ya birde isteğini çığlık atarak istiyor. Mesela uykusu geliyor çığlık atıyor. Acıkıyor çığlık atıyor
5 gündür yanimda yatıyorKizlar bugun bütün gun oglumu döndürmekle geçirdim. Arkamı dönüyorum hoppp yüzüstü dönmüş. Ee geri sırt üstü dönemiyor. Ters dönmüş kaplumbağa gibi çırpınıyoruyuttum odada birsey lazim oldu bir gittim dönmüş çırpınıyor. Bütün gece dönecek mi yanımda mı yatırsam bilemedim
Arkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Biz 5 ayı geride bıraktık sadece uyku için istiyorum. Birilerinin ben uyku eğitimi verdim harika bişey çok güzel uyuyo demesine ihtiyacım var.Haklusın cnm tamamen bebeğin mizacıyla alakalı. Ben şimdi oğkuşlar evde basedemıyorum dıye gec tattırıyorum sabah 10 A kadar hepimiz uyuyoruz. Bebegın duzenı ı ona göre ayarladım. Bızım odada kalın sıyah fon var. Gece 4 te kalkar emer sabah 8 de de emer. Fon perdeyi cekerım. Opluslarımu da benım yataga aldım baba dısarda caludıyo dıye onu arka odaya şutladuk.bebek de 10.30 gıbı kalkıyor. Ben 10 da kalkıp hemen kahvaltı hazırlıyomUykuyu sevmeyen çocuk sevmiyorben bunu anladım. Kabullendim artk. Benim çocuklarım uykuyu sevmiyor. Karnı tok altı temiz ama çıt sesine uyanıyor
Sana alisirsa yatmaz yatağında benim oğlan da doğduğundan beri yanımda besigene yatınca bagriyor diğer çocuklarım gibi bunuda zor yatc besige5 gündür yanimda yatıyoryoksa sürekli dönüp ağlıyor çırpınıyor
İki tarafına yastık koysan cnm birde onu deneSırt üstü yatıyor canım. Sirt üstünden donuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?