2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biz 5 ayı geride bıraktık sadece uyku için istiyorum. Birilerinin ben uyku eğitimi verdim harika bişey çok güzel uyuyo demesine ihtiyacım var.

Benim çevremdeki herkes uyku eğitimi verdi, çok da memnunlar. Akşam 7-8 gibi yatırıyorlar sabaha kadar büyük oranda deliksiz uyuyor çocuklar.

Benim çevremdeki herkes uyku eğitimi verdi, çok da memnunlar. Akşam 7-8 gibi yatırıyorlar sabaha kadar büyük oranda deliksiz uyuyor çocuklar.
Uykuyu sevmeyen çocuk sevmiyor ben bunu anladım. Kabullendim artk. Benim çocuklarım uykuyu sevmiyor. Karnı tok altı temiz ama çıt sesine uyanıyor

8 Ekim doğumlu sirtustunden yuz ustune 4 gündür sağ taraftan dönüyor soldan dönemiyor.
Desteksiz oturması ne kadar sürdü bizimkide ara ara bebeyatmazda oturuyor hatta artik yatarak durmak istemiyor desteksiz otursada rahatlasa.bende tadimlik sonrasi ara öğün kadar olmasada yediriyorum.havuc puresi bol sulu tutunca çok sevdi.hatta ben smooth makinesi kullaniyorum avakado havuç elma armut muz burda hazırlayacağım içine bazende yulaf ile besleyiciligi arttirmayi planlıyorum.2 kere ispanak verdim kakadan parçaları çıktı.kakalar artik karamel kivamindan çıktı.
carters ın ince tulumları var ben bayılıyorum onlardan olabilir. bizim burda bahar da yok direkt yaza geçeceğiz diye almadım. seneye alırım belki.
Ben indirimden 2 yaşını aldim bile .kizimdada bu tulumları kullanmistik çok rahat kullanimi.seneye Aralik gibi kullanmaya başlarız.
Biz yediginizde kakasi koyu yesil oluyor vebek yediginde kakadan ispanaklar çıkıyor

uyumayan cocuk uyumaz cnm benım ılk oglum sabah 6 kalkardı yatmazdı gerı ben cok cektım ondan sımdı 11yasında gıne aynı sabah namazında kalkar bu ufaklık yatıyor sukur cocuklada alakalı uyku

Kizlar bugun bütün gun oglumu döndürmekle geçirdim. Arkamı dönüyorum hoppp yüzüstü dönmüş. Ee geri sırt üstü dönemiyor. Ters dönmüş kaplumbağa gibi çırpınıyor uyuttum odada birsey lazim oldu bir gittim dönmüş çırpınıyor. Bütün gece dönecek mi yanımda mı yatırsam bilemedim

Hangi tarafına doğru dönüyorsa, o taraf da boşluk kalmayacak şekilde yatır,dönemesin

yan yatırsan doner cnm yastık koy donmesın

uyumayan cocuk uyumaz cnm benım ılk oglum sabah 6 kalkardı yatmazdı gerı ben cok cektım ondan sımdı 11yasında gıne aynı sabah namazında kalkar bu ufaklık yatıyor sukur cocuklada alakalı uyku

6'da uyanması normal diyor uyku eğitimciler. 6-7 gibi güne başlaması en idealmiş.

Hangi tarafına doğru dönüyorsa, o taraf da boşluk kalmayacak şekilde yatır,dönemesin
Hic dikkat etmedim bakayim tek taraftan mi donuyor. Ya birde isteğini çığlık atarak istiyor. Mesela uykusu geliyor çığlık atıyor. Acıkıyor çığlık atıyor

Hic dikkat etmedim bakayim tek taraftan mi donuyor. Ya birde isteğini çığlık atarak istiyor. Mesela uykusu geliyor çığlık atıyor. Acıkıyor çığlık atıyor
İlk başta tek taraftan dönüyorlar. Benim ki sadece sağa dönüyordu. Yaklaşık iki hafta o şekilde oldu. Şimdi sola da dönebiliyor.

Benim ki de ağzına kaşık değdiği an konuşmaya başlıyor, buvvv yapıp heryere saçıyor.
İstemediği birşey olunca bağırıyor. Bazen de ağlama numarası yapıyor.

Çok fenalar,

5 gündür yanimda yatıyor yoksa sürekli dönüp ağlıyor çırpınıyor

12 ekim dogumlu benimkide donmuyor

Kızlar, 6.ay aşılarını napacaksınız?
Z zeraseba seninle aynıydı günlerimiz, sen napmayı düşünüyorsun?
Bizim aşılar çok eksik ve karışık oldu:/ Almanya’daki takvimi anlayamadı Asm deki doktorlar:///
Hastanelerin durumu malum, Asm’ye de götürmek istemiyorum bebeğimi.
rint senin fikrin ne bu konuda

Bir de benim fıstığım bugün 6 ayını doldurdu. 5 buçuk aylıktan beri ek gıdaya geçmiştim minik minik(doymuyordu ve ben de yemekten tiksindim, mama da kabul etmiyordu:/
Bugün 3 gündür kaka yapamadı:/ zeytinyağ da koyuyorum yediklerine bikaç gündür, tek öğün veriyorum bu arada..kaç güne kadar beklemeli acaba kaka için? Fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…