2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eğer rahatsız değilse 2gunde bekle olmazsa gliserin li fitil var eczanede ondan at hemen yapiyor

Bende çok korkuyorum. Büyük oğlum 5 yaşına yeni girdi. Sürekli okullar açılınca eler yapacağını in hayalini kuruyor, şunları yapardım dışarda diye özlem duyuyor o kadar üzülüyorum ki.
Bizim burası çok tenha bir yer. Bugün babası ile 4-5 dakika açık hava da yürüyüş yaptılar. Kimse dışarı da yokken. Onda bile tedirgin oldum yollamasamıydım diye.
Ayy bilmiyorum, ben de depresyondayım. Çok bunaldım.

Eşim işi nedeni ile nöbet usulü çalışıyordu. Şimdi yeni bir karar ile sabah sekizden ertesi gün sabah sekize kadar çalışıp 3 gün izün kullanmaları gündemde imiş. Ben o günleri nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum....

Bizim de 2 Nisan da aşı. Aşılar yapılmalı diyor doktorlar. Bende çok kararsızım. Hemşireden rica edip dışarı da, Araba da vurmasını isteyeceğim bakalım. Yada ertelenebildiği kadar ertelenir bilmiyorum hiç. Sağlık ocağını arayıp fikir danışmayı düşünüyorum

Benim kardeşim hastanede, hasta karşılama görevlisi ve vakalar direkt “bende korona şüphesi var, napmam gerek” diye ona gidiyorlarmış!! Bunu yapan çok büyük bir hastane. Ayrı bir bölüm ya da çalışanı koruyan bir durum da söz konusu değil.
Hergün duayla gönderip karşılıyoruz kardeşimi. Allah esirgesin.
Biz maalesef (onun baskısıyla) onu burda tek bırakıp köyümüze taşınacağız orda annem ve çocuklar daha korunaklı olur diye düşünüyoruz. çünkü annem yaşlı ve kronik rahatsızlıkları var. Allah esirgesin kardeşim aracılığyla virüs bulaşırsa diye çok korkuyoruz. Kardeşim evde tek olacak ama ablamlar yakın oturuyor, onlar ona göz kulak olurlar ama aynı evde annem ya da bize bişey olursa başedemeyiz diye bu kararı aldık

Aslında mantıklı hemşireyi dışarıya çağırmak. Anlayış gösterebilirler belki bu konuda. Bir de kullandıkları eldiveni aşı yapmadan önce değiştirmelerini istemeliyiz bence.

Çok fenalar çok
5 gündür yanimda yatıyor yoksa sürekli dönüp ağlıyor çırpınıyor
Bende yanima alacam bu gece.
Yengem hemşire. Sakın götürme gerekirse gec yaptır dedi. Kimde olduğu bilinmez dedi. Ben goturmeyecegim

Sana alisirsa yatmaz yatağında benim oğlan da doğduğundan beri yanımda besigene yatınca bagriyor diğer çocuklarım gibi bunuda zor yatc besige
Benim kizim 10 yaşında daha bebek olunca tam anlami ile odasında yatmaya başladı. onda babasi uzun çalışıyordu çok özlüyordu bizim yatağa babası alistirdi simdi diyorumki kiz 10 yil yatti bir 10 yilda oğlan yatsin hak geçmesin.gunduz hep beşiğinde gecede derin uykuya gecene kadar yanimda. bazen sabah 4-5 de emmeye kalktığında beşiğinde koyuyorum yoksa zaten uyku ile atasi yok birde bu sağdan donmeler başladı şahtı şahbaz oldu hepten bitti uyku olayı habire dönüp yaygarayi basıyor.
Sadece anne sütü alıyorsa 9 gün bekle diyorlar ama benin ki 6.gun sonrasi sancilaniyordu.cok şükür 4.ayindan beri 2 gunde bir bazen hergün kaka yapıyor.o yapmadığı zaman için gliserinli fitil vermişti dr.hergun kullanma fitilsiz yapamaz sonra ama böyle ara ara olursa kullan demisti.sen bi 2 gün daha belke bence ama ne olur ne olmaz diye fitili al bulunsun evde.
Köyde dr a ulasim sorununuz olacakmi anne kronik sende iki taneydi yanlış hatirlamiyorsam hastahane dr a ulasim kisminida degerlendirmek lazim.

Sağol xside, fitili yarın alıcam..köy merkeze uzak maalesef ama arabası olanlar var, gerekirse onlardan yardım alırız..umarım gerek olmaz..köydeki ev sobalı doğal olarak o da ayrı tedirgin ediyor..burda kalmamız da ayrı bir risk:/ büyük kızımı kardeşimden uzak tutamıyorum, çok seviyor onu, dibinden ayrılmak istemiyor.. gidişimizi biraz ertelemek istiyorum kardeşimi burda tek bırakmamak için ama o da gitmemiz konusunda çok ısrarcı..bilemedim yaaaa:///

]
Kronik rahatsızlığı olan yaş gurubu ayırt etmeksizin büyük risk altında. Aynı zamanda yaşı ileri olanlarda risk altında. Gençler ve bebekler taşıyıcı oluyo. Yani bebeğime , çocuğuma gelmez zaten diye düşünmeyin. Hiç bir belirti vermeyebilir ama size eşinize varsa evde yaşı ileri olan aile büyüğüne bulaştırır.

Ben yaptırmadim cnm. Verem aşısı olsa mecbur götürürdüm. Tek doz çünkü. Başka seçenek yok. Korona bitene kadar beklemeye karar verdim . Bizim semtte çok vaka var. Hatta ölen bile oldu coronadan. Herkes kendi bilir bişey diyemem. Birde istanbulda 24 aile hekimi ve hemşire Corona pozitif çıkmış cesaret edemedim.

Benim büyük oğlan acayip deli yatio. Beraber yattigimiz zaman sabaha kadar dayak yiyorum. Uyurken bı dönüyor bobregime tekme bı dönüyor kafama sırtıma. Büyük oğlan odasında yatio. Eşim salonda işe gidio çünkü korona var almioz onu yatağa. Bende bebekle yatak odasında . İşin kötüsü bebek benim yatağıma aliscak diye korkuyorum. Bebekle uyumak çok güzel duygu ama sonra yatağa yatmak istemio

Ben de çok izole ve steril bir yer olduğundan emin olmadan götürmem herhalde:/
Köye gitmeden tekrar bi değerlendiririm olmadı.
Bizim de Almanya’daki çocuk doktorumuz ve çalışanları pozitif çıkmış. Ucu ucuna kurtulmuşuz ordan hakkaten.

Bebekle uyumak gerçekten çok güzel
Uyu gitsin zera
Benim büyük kızım benle uyuma konusunda çok değişkendi, şimdi hiç sıkıntısı yok..başka başka durumlara sürekli alışıyorlar.
Şimdi annemle uyuyor. Bir de çok deli yatıyor, bir de ayak ayak üstüne atıp keyif yapar şekilde. Annemle yatmaktan da memnun değil. Gece yanında yatanın annem olduğunu farkettiğinde “ben senle uyumak istememiştim” deyip, yapıştırıyormuş bi tane:/

genclerde sıkıntılı denılıyor cnm kesın bana gelırse oldurur ozaman alerjık astımım var

cnm bende koydeyım ama benım sansım buyukyanımda eczane bıraz asagısında saglık ocagı sobalı evden korkma cnm yakarsınız ısınır ustelık dogalgazdan cabuk ısıdır sana tavsıyem burun damlası fıtıl atesı ıcın kabızlık ıcın al dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…