Çocuğa iyide anneye zor cnm yatmak isterdim uyumazdi öğlen ancak 1saat yatardı öyle çocuk zor ama uykuyu sevmeyen çocuk daha zeki olurluyor bir makalede okumuştum6'da uyanması normal diyor uyku eğitimciler. 6-7 gibi güne başlaması en idealmiş.
Eğer rahatsız değilse 2gunde bekle olmazsa gliserin li fitil var eczanede ondan at hemen yapiyorBir de benim fıstığım bugün 6 ayını doldurdu. 5 buçuk aylıktan beri ek gıdaya geçmiştim minik minik(doymuyordu ve ben de yemekten tiksindim, mama da kabul etmiyordu:/
Bugün 3 gündür kaka yapamadı:/ zeytinyağ da koyuyorum yediklerine bikaç gündür, tek öğün veriyorum bu arada..kaç güne kadar beklemeli acaba kaka için? Fikriniz var mı?
Bi sorayım yarın en yakın eczaneye, çok teşekkürlerEğer rahatsız değilse 2gunde bekle olmazsa gliserin li fitil var eczanede ondan at hemen yapiyor
Bende çok korkuyorum. Büyük oğlum 5 yaşına yeni girdi. Sürekli okullar açılınca eler yapacağını in hayalini kuruyor, şunları yapardım dışarda diye özlem duyuyor o kadar üzülüyorum ki.Kizlar vaka sayısı çok artıyor ne yapcaz bilmiyorum çocuklar bütün gün evde sıkıldılar zor tutuyorum evde sağlıklı olsunlar da kalsınlar herkes farklı diyor kimi çocuklar da etki birakmiyor kimi çocuklardada tehlikeli diyor Allah sonumuzu hayır etsin
Bizim de 2 Nisan da aşı. Aşılar yapılmalı diyor doktorlar. Bende çok kararsızım. Hemşireden rica edip dışarı da, Araba da vurmasını isteyeceğim bakalım. Yada ertelenebildiği kadar ertelenir bilmiyorum hiç. Sağlık ocağını arayıp fikir danışmayı düşünüyorum
Benim kardeşim hastanede, hasta karşılama görevlisi ve vakalar direkt “bende korona şüphesi var, napmam gerek” diye ona gidiyorlarmış!! Bunu yapan çok büyük bir hastane. Ayrı bir bölüm ya da çalışanı koruyan bir durum da söz konusu değil.Kizlar vaka sayısı çok artıyor ne yapcaz bilmiyorum çocuklar bütün gün evde sıkıldılar zor tutuyorum evde sağlıklı olsunlar da kalsınlar herkes farklı diyor kimi çocuklar da etki birakmiyor kimi çocuklardada tehlikeli diyor Allah sonumuzu hayır etsin
Aslında mantıklı hemşireyi dışarıya çağırmak. Anlayış gösterebilirler belki bu konuda. Bir de kullandıkları eldiveni aşı yapmadan önce değiştirmelerini istemeliyiz bence.Bizim de 2 Nisan da aşı. Aşılar yapılmalı diyor doktorlar. Bende çok kararsızım. Hemşireden rica edip dışarı da, Araba da vurmasını isteyeceğim bakalım. Yada ertelenebildiği kadar ertelenir bilmiyorum hiç. Sağlık ocağını arayıp fikir danışmayı düşünüyorum
Çok fenalar çokİlk başta tek taraftan dönüyorlar. Benim ki sadece sağa dönüyordu. Yaklaşık iki hafta o şekilde oldu. Şimdi sola da dönebiliyor.
Benim ki de ağzına kaşık değdiği an konuşmaya başlıyor, buvvv yapıp heryere saçıyor.
İstemediği birşey olunca bağırıyor. Bazen de ağlama numarası yapıyor.
Çok fenalar,
Bende yanima alacam bu gece.5 gündür yanimda yatıyoryoksa sürekli dönüp ağlıyor çırpınıyor
Yengem hemşire. Sakın götürme gerekirse gec yaptır dedi. Kimde olduğu bilinmez dedi. Ben goturmeyecegim
Benim kizim 10 yaşında daha bebek olunca tam anlami ile odasında yatmaya başladı. onda babasi uzun çalışıyordu çok özlüyordu bizim yatağa babası alistirdi simdi diyorumki kiz 10 yil yatti bir 10 yilda oğlan yatsin hak geçmesin.gunduz hep beşiğinde gecede derin uykuya gecene kadar yanimda. bazen sabah 4-5 de emmeye kalktığında beşiğinde koyuyorum yoksa zaten uyku ile atasi yok birde bu sağdan donmeler başladı şahtı şahbaz oldu hepten bitti uyku olayı habire dönüp yaygarayi basıyor.Sana alisirsa yatmaz yatağında benim oğlan da doğduğundan beri yanımda besigene yatınca bagriyor diğer çocuklarım gibi bunuda zor yatc besige
Sadece anne sütü alıyorsa 9 gün bekle diyorlar ama benin ki 6.gun sonrasi sancilaniyordu.cok şükür 4.ayindan beri 2 gunde bir bazen hergün kaka yapıyor.o yapmadığı zaman için gliserinli fitil vermişti dr.hergun kullanma fitilsiz yapamaz sonra ama böyle ara ara olursa kullan demisti.sen bi 2 gün daha belke bence ama ne olur ne olmaz diye fitili al bulunsun evde.Bir de benim fıstığım bugün 6 ayını doldurdu. 5 buçuk aylıktan beri ek gıdaya geçmiştim minik minik(doymuyordu ve ben de yemekten tiksindim, mama da kabul etmiyordu:/
Bugün 3 gündür kaka yapamadı:/ zeytinyağ da koyuyorum yediklerine bikaç gündür, tek öğün veriyorum bu arada..kaç güne kadar beklemeli acaba kaka için? Fikriniz var mı?
Köyde dr a ulasim sorununuz olacakmi anne kronik sende iki taneydi yanlış hatirlamiyorsam hastahane dr a ulasim kisminida degerlendirmek lazim.Benim kardeşim hastanede, hasta karşılama görevlisi ve vakalar direkt “bende korona şüphesi var, napmam gerek” diye ona gidiyorlarmış!! Bunu yapan çok büyük bir hastane. Ayrı bir bölüm ya da çalışanı koruyan bir durum da söz konusu değil.
Hergün duayla gönderip karşılıyoruz kardeşimi. Allah esirgesin.
Biz maalesef (onun baskısıyla) onu burda tek bırakıp köyümüze taşınacağızorda annem ve çocuklar daha korunaklı olur diye düşünüyoruz. çünkü annem yaşlı ve kronik rahatsızlıkları var. Allah esirgesin kardeşim aracılığyla virüs bulaşırsa diye çok korkuyoruz. Kardeşim evde tek olacak ama ablamlar yakın oturuyor, onlar ona göz kulak olurlar ama aynı evde annem ya da bize bişey olursa başedemeyiz diye bu kararı aldık
Sağol xside, fitili yarın alıcam..köy merkeze uzak maalesefBenim kizim 10 yaşında daha bebek olunca tam anlami ile odasında yatmaya başladı. onda babasi uzun çalışıyordu çok özlüyordu bizim yatağa babası alistirdi simdi diyorumki kiz 10 yil yatti bir 10 yilda oğlan yatsin hak geçmesin.gunduz hep beşiğinde gecede derin uykuya gecene kadar yanimda. bazen sabah 4-5 de emmeye kalktığında beşiğinde koyuyorum yoksa zaten uyku ile atasi yok birde bu sağdan donmeler başladı şahtı şahbaz oldu hepten bitti uyku olayı habire dönüp yaygarayi basıyor.
Sadece anne sütü alıyorsa 9 gün bekle diyorlar ama benin ki 6.gun sonrasi sancilaniyordu.cok şükür 4.ayindan beri 2 gunde bir bazen hergün kaka yapıyor.o yapmadığı zaman için gliserinli fitil vermişti dr.hergun kullanma fitilsiz yapamaz sonra ama böyle ara ara olursa kullan demisti.sen bi 2 gün daha belke bence ama ne olur ne olmaz diye fitili al bulunsun evde.
Köyde dr a ulasim sorununuz olacakmi anne kronik sende iki taneydi yanlış hatirlamiyorsam hastahane dr a ulasim kisminida degerlendirmek lazim.
Kronik rahatsızlığı olan yaş gurubu ayırt etmeksizin büyük risk altında. Aynı zamanda yaşı ileri olanlarda risk altında. Gençler ve bebekler taşıyıcı oluyo. Yani bebeğime , çocuğuma gelmez zaten diye düşünmeyin. Hiç bir belirti vermeyebilir ama size eşinize varsa evde yaşı ileri olan aile büyüğüne bulaştırır.Kizlar vaka sayısı çok artıyor ne yapcaz bilmiyorum çocuklar bütün gün evde sıkıldılar zor tutuyorum evde sağlıklı olsunlar da kalsınlar herkes farklı diyor kimi çocuklar da etki birakmiyor kimi çocuklardada tehlikeli diyor Allah sonumuzu hayır etsin
Ben yaptırmadim cnm. Verem aşısı olsa mecbur götürürdüm. Tek doz çünkü. Başka seçenek yok. Korona bitene kadar beklemeye karar verdim . Bizim semtte çok vaka var. Hatta ölen bile oldu coronadan. Herkes kendi bilir bişey diyemem. Birde istanbulda 24 aile hekimi ve hemşire Corona pozitif çıkmış cesaret edemedim.
Benimkiler süper zeka olcak deseneÇocuğa iyide anneye zor cnm yatmak isterdim uyumazdi öğlen ancak 1saat yatardı öyle çocuk zor ama uykuyu sevmeyen çocuk daha zeki olurluyor bir makalede okumuştum
Ben de çok izole ve steril bir yer olduğundan emin olmadan götürmem herhalde:/Ben yaptırmadim cnm. Verem aşısı olsa mecbur götürürdüm. Tek doz çünkü. Başka seçenek yok. Korona bitene kadar beklemeye karar verdim . Bizim semtte çok vaka var. Hatta ölen bile oldu coronadan. Herkes kendi bilir bişey diyemem. Birde istanbulda 24 aile hekimi ve hemşire Corona pozitif çıkmış cesaret edemedim.
Bebekle uyumak gerçekten çok güzelBenim büyük oğlan acayip deli yatio. Beraber yattigimiz zaman sabaha kadar dayak yiyorum. Uyurken bı dönüyor bobregime tekme bı dönüyor kafama sırtıma.Büyük oğlan odasında yatio. Eşim salonda işe gidio çünkü korona var almioz onu yatağa. Bende bebekle yatak odasında . İşin kötüsü bebek benim yatağıma aliscak diye korkuyorum. Bebekle uyumak çok güzel duygu ama sonra yatağa yatmak istemio
benım buyuk masallahı var okul bırıncısı ınsallah kucukte abısıne benzerBenimkiler süper zeka olcak desene
genclerde sıkıntılı denılıyor cnm kesın bana gelırse oldurur ozaman alerjık astımım var]
Kronik rahatsızlığı olan yaş gurubu ayırt etmeksizin büyük risk altında. Aynı zamanda yaşı ileri olanlarda risk altında. Gençler ve bebekler taşıyıcı oluyo. Yani bebeğime , çocuğuma gelmez zaten diye düşünmeyin. Hiç bir belirti vermeyebilir ama size eşinize varsa evde yaşı ileri olan aile büyüğüne bulaştırır.
cnm bende koydeyım ama benım sansım buyukyanımda eczane bıraz asagısında saglık ocagı sobalı evden korkma cnm yakarsınız ısınır ustelık dogalgazdan cabuk ısıdır sana tavsıyem burun damlası fıtıl atesı ıcın kabızlık ıcın al dursunSağol xside, fitili yarın alıcam..köy merkeze uzak maalesefama arabası olanlar var, gerekirse onlardan yardım alırız..umarım gerek olmaz..köydeki ev sobalı doğal olarak o da ayrı tedirgin ediyor..burda kalmamız da ayrı bir risk:/ büyük kızımı kardeşimden uzak tutamıyorum, çok seviyor onu, dibinden ayrılmak istemiyor.. gidişimizi biraz ertelemek istiyorum kardeşimi burda tek bırakmamak için ama o da gitmemiz konusunda çok ısrarcı..bilemedim yaaaa:///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?