Ben yavaş yavaş başladım ama çok zor kesinlikle sakinlestiremiyorum. Tracy hogg un bebekler için mucize çözümler kitabını aldım haftaya gelicek ama internette bulabildiğim uyku eğitimi konusunda bazı şeyleri yapmaya başladım. Bu şekilde kesinlikle iyi bi anne olamıyorum yaşamaya bile gücüm kalmadı bu yüzden ne kadar uzun sürerse sürsün uyumayı öğretmem lazım.Kızlar uyku konuşulmuş tam da bebeğim gece her saat uyaniyor hiç uyumuyor kafam belim ağrıyor artık gündüz en fazla 20 dk uyuyor eğer kucagimdauyutursam uyuyor 1 saat
Sağol platinus, dediklerini almıştım. Bizim köydeki evimizde bütün kış soba yakılmadığı için çok soğuk ve nemliymiş. O yüzden burda kalabildiğimiz kadar kalacağız.cnm bende koydeyım ama benım sansım buyukyanımda eczane bıraz asagısında saglık ocagı sobalı evden korkma cnm yakarsınız ısınır ustelık dogalgazdan cabuk ısıdır sana tavsıyem burun damlası fıtıl atesı ıcın kabızlık ıcın al dursun
Ben çocuğu zorlayacak bisey yapmak istemiyorum ama o beni çok zorluyorBen yavaş yavaş başladım ama çok zor kesinlikle sakinlestiremiyorum. Tracy hogg un bebekler için mucize çözümler kitabını aldım haftaya gelicek ama internette bulabildiğim uyku eğitimi konusunda bazı şeyleri yapmaya başladım. Bu şekilde kesinlikle iyi bi anne olamıyorum yaşamaya bile gücüm kalmadı bu yüzden ne kadar uzun sürerse sürsün uyumayı öğretmem lazım.
Valla bu tercih meselesi gurupta da var uyku eğitimini vermeyen ve doğru bulmayan ya da uyku eğitimi veren. Ben uyku eğitimi vermeye çalışıyorum çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı annelik yapamıyorum , insanlıktan çıkmak üzereyim ,eşim aylardır görevde . Bebeğim zaten sürekli ağlayan ve huysuz bi bebek . Yaşayacak bile gücüm kalmadı o yüzden bebegime uyumayı öğretmek zorundayım. Ben kesinlikle uyku eğitimi verilmeli diye düşünüyorum ama bu benim fikrim. Bazı bebekler 2 günde bazı bebekler 1 hafta da alışıyo. Bakalım benim bebeğim ne kadar sürede alışacak uyumaya. Allah kolaylık versinBen çocuğu zorlayacak bisey yapmak istemiyorum ama o beni çok zorluyor
Bende aynı durumdayım. Gece 01.00 e kadar uyanık duruyo. Benim enerjim bitti. Aksam 20.00.den sabah 06.00-07.00 e kadar nasıl uyuyo bebekler aklim almiyo. Bu akşamdan itibaren rutin olarak banyo yaptırıp gece uykusuna yatıricam. Kendime vakit ayırmak istiyorum artik bendeValla bu tercih meselesi gurupta da var uyku eğitimini vermeyen ve doğru bulmayan ya da uyku eğitimi veren. Ben uyku eğitimi vermeye çalışıyorum çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı annelik yapamıyorum , insanlıktan çıkmak üzereyim ,eşim aylardır görevde . Bebeğim zaten sürekli ağlayan ve huysuz bi bebek . Yaşayacak bile gücüm kalmadı o yüzden bebegime uyumayı öğretmek zorundayım. Ben kesinlikle uyku eğitimi verilmeli diye düşünüyorum ama bu benim fikrim. Bazı bebekler 2 günde bazı bebekler 1 hafta da alışıyo. Bakalım benim bebeğim ne kadar sürede alışacak uyumaya. Allah kolaylık versin
Allah sabır ve kolaylık versin gerçekten uyku konusu sıkıntılı ben kıyamıyorum ama yapmak zorunda kalacam bu gidişle gözlerimin altı simsiyah olduValla bu tercih meselesi gurupta da var uyku eğitimini vermeyen ve doğru bulmayan ya da uyku eğitimi veren. Ben uyku eğitimi vermeye çalışıyorum çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı annelik yapamıyorum , insanlıktan çıkmak üzereyim ,eşim aylardır görevde . Bebeğim zaten sürekli ağlayan ve huysuz bi bebek . Yaşayacak bile gücüm kalmadı o yüzden bebegime uyumayı öğretmek zorundayım. Ben kesinlikle uyku eğitimi verilmeli diye düşünüyorum ama bu benim fikrim. Bazı bebekler 2 günde bazı bebekler 1 hafta da alışıyo. Bakalım benim bebeğim ne kadar sürede alışacak uyumaya. Allah kolaylık versin
benimki 5 aylık oturabiliyor. zaten o da destekli oturma gibi oluyor ki sen joie almıştın diye hatırlıyorum onda çok daha rahat oturur.Kizlar herkese selam. Bebegini oturtmaya baslayan var mi ve ne zamandan beri oturtuyorsunuz? Simdi burada da tavsiye edilen bumbo floor seat aldim. Hem de tadimlari yapiyoruz mama sandalyesine oturtsam mi diye dusunuyorum. 5.5 ayligiz.
benimki 5 aylık oturabiliyor. zaten o da destekli oturma gibi oluyor ki sen joie almıştın diye hatırlıyorum onda çok daha rahat oturur.
Ben de ufaktan yastık desteklemeleriyle beş dakikaya geçemeyen oturtmalara başladım, oturduğu an ayaklarına saldırıp devriliyor ama olsunKizlar herkese selam. Bebegini oturtmaya baslayan var mi ve ne zamandan beri oturtuyorsunuz? Simdi burada da tavsiye edilen bumbo floor seat aldim. Hem de tadimlari yapiyoruz mama sandalyesine oturtsam mi diye dusunuyorum. 5.5 ayligiz.
Oturt cnm ben başladım bile bu ayin sonu 5aylikKizlar herkese selam. Bebegini oturtmaya baslayan var mi ve ne zamandan beri oturtuyorsunuz? Simdi burada da tavsiye edilen bumbo floor seat aldim. Hem de tadimlari yapiyoruz mama sandalyesine oturtsam mi diye dusunuyorum. 5.5 ayligiz.
Ben banyo yaptırmayı çok uzun süre denedim ama olmadı o yüzden farklı rutinler buldum . Mesela uyku arkadaşı , uyumaya giderken hep aynı ninni gibi. Dün gece saat 1 buçukta gece uykusunu geçti iki saat uyudu ama öncesinde saatlerce ağladı . Ben ağlatma yöntemini uygulamiyorum ama normalde de çok ağlayan bi çocuk. Bakalım bu gece nasıl olacak. Saat 20.40 da biraz ağlayıp uyudu . Bu uykusundan sonra uyumayı basaramiyo ben de basaramiyorum.Bende aynı durumdayım. Gece 01.00 e kadar uyanık duruyo. Benim enerjim bitti. Aksam 20.00.den sabah 06.00-07.00 e kadar nasıl uyuyo bebekler aklim almiyo. Bu akşamdan itibaren rutin olarak banyo yaptırıp gece uykusuna yatıricam. Kendime vakit ayırmak istiyorum artik bende
Biz 5 ay bir haftalık olduk .bebeğim yelteniyo ama ben oturtmuyorum zayıf çelimsiz bi bebek .kemiklerine bişey olur diye korkuyorum. Altı ayı tamamlasin öyle oturtucam. Kilolu tontis bi bebek olsaydı oturturdum sanırım bilmiyorumKizlar herkese selam. Bebegini oturtmaya baslayan var mi ve ne zamandan beri oturtuyorsunuz? Simdi burada da tavsiye edilen bumbo floor seat aldim. Hem de tadimlari yapiyoruz mama sandalyesine oturtsam mi diye dusunuyorum. 5.5 ayligiz.
Şimdiye kadar 3gün 3gün havuç-bal kabağı-yeşil kabak-salatalık rendesi-patates-yoğurt verdim bunlarda sıkıntı çıkmadı, şekersi tadı olanları severek yedi, tadı kötü olanlara 3. Gün alıştı, iştahla yedi.Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Selam autumn, ben kendimi pek bilgili görmüyorum ama nasıl gittiğimi söyleyeyim şimdiye kadar. 5 buçuk aylıkken başladık biz, bebeğim doymuyor ve mama da almıyordu. Ben de fazlasıyla yemek yemekten tiksinmiştim:/ o yüzden istemesem de biraz erken başladım.Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Biz beş ay bir haftalık olduk. Henüz başlamadım ama her şey hazır. Bal kabağı , havuç ,patates, paça çorbası , yoğurt ... Bazı doktorlar paçayı 8. Ayda oneriyo. Bebeğin yiyebileceği her şeyi üç gün kuralı ile vermeye baslicam sonra bazı şeyleri birleştirerek ve bir çoğuna zeytinyağı ekleyerek devam edicem. Tuz ,salça ve baharat kesinlikle olmicak. Ama en azından bir hafta daha beklemek istiyorum.Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Biz beş ay bir haftalık olduk. Henüz başlamadım ama her şey hazır. Bal kabağı , havuç ,patates, paça çorbası , yoğurt ... Bazı doktorlar paçayı 8. Ayda oneriyo. Bebeğin yiyebileceği her şeyi üç gün kuralı ile vermeye baslicam sonra bazı şeyleri birleştirerek ve bir çoğuna zeytinyağı ekleyerek devam edicem. Tuz ,salça ve baharat kesinlikle olmicak. Ama en azından bir hafta daha beklemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?