Daha ek gıdaya başlama cnm 5ay olsun çok erkenKızlar bende yoğurt vermek isterim ama burda ne köy ne çiftçi kimseyi bilmiyoruz hep hazır yoğurt tüketiyoruzBende elmayla başlamayı dusunuyorum bide bebeğim 4 ay 20 günlü artık uzun otursa sorun olurmu ki kalçası falan batmaz demi
Benimkide öyle canım. Kafayı kaldırmaya çalışsın diye oyuncağa bakışını odaklıyorum oyuncağı yukarı kaldırıyorum kafasının kalkması gerektiğini farkediyo göz ucuyla hafif yukarı bakıp gözlerini kaçırıyo hemen sırf kafayı kaldırmamak içinOturtma konusunu bende merak ediyorum .Gerci bebekte kendini belli ediyor galiba benimki 5 aylık ama hala tam duramiyo kafa hemen onune egiyor tembel biraz benimki
Evet o irmik.Ya bu hanginirmik hep okuyorum ama bildirdiğimiz tatlı yaptığımız irmikmi
Aynen bende öyle yapıyorumBenimkide öyle canım. Kafayı kaldırmaya çalışsın diye oyuncağa bakışını odaklıyorum oyuncağı yukarı kaldırıyorum kafasının kalkması gerektiğini farkediyo göz ucuyla hafif yukarı bakıp gözlerini kaçırıyo hemen sırf kafayı kaldırmamak için
Normal cnm bağırsaklar sindirmemis dışarı atmışBugün ilk kez havuç yedik ve kakasında havuçlar çıktı. Ne bu şimdi alerji değil herhalde
Henuz hazir degildir sindirimi ek gidaya belki.Bugün ilk kez havuç yedik ve kakasında havuçlar çıktı. Ne bu şimdi alerji değil herhalde
Ben yaşadıklarından daha kötü olmadığının farkındayım ama etrafındakiler çocuğa işkence ediyomusum gibi muamele ediyolar. Ben devam ediyorum ama çok yıprandım . Bugece tüm beslenmelerini rüya beslenmesi yapıcam gerekirse gece telefonumu hafif bj muzikle kurucam ondan önce kalkmam lazım. Onu nasıl hallettin.Çok iyi anlıyorum seni, beni de çok eleştirdiler. Kocam bile anneliğimi eleştirdi. Kesin sesinizi dedim. ben de bebeğim de böyle mutluyuz. Ben huzurlu olunca Çocuk da kendine geldi ya yavrum meger uslu bir kız çocuguymuşBu ara zaten evdeyiz çıkmıyoruz rutini bozacak bişey yok denemeye devam et bence. Hemen olmuyor düzen kurmak zor ama yaşadıklarından daha kötü bir süreç değil
Etkinlik kitapları var yapıyoruz sürekli zeka geliştiren oyunlar. Evde yapilabilcek herşeyi yapıyoruz mutfağa da beraber giriyoruz camasira süpürgeye de. Bizim sorun okulun son haftası serviste bı çocuk dövdü benim oğlumu. Kendinden iki yaş büyük bı çocuk. Neyse gititm müdürle kavga ettim. Normal karşıladılar her çocuğun başına gelebilir mis. Bende size emanet edicek çocuk yok dedim aldım . Oğlumun psikolojisi çok etkilendi. Sakın olan çocuğum her geçen gün daha sinirli saldırgan bı hal aldı. Asla sözümü dinlemiyor çok asi inatçı oldu . Ve bebeği severken tehlikeli hareketler yapio.Etkinlik kitapları yaptır canım. Bebek uyurken cocukla beraber yemek yapın. Ver eline bakliyat ları resimler yapsın. Patates baskı yapsın. Evde 60 oyun pdfsı var. Ben hergun ondan oyunlar oynatıyorum. Tat bulmaca. Esyaların boylarını ölçmece. Maviyunus yayınevı tüm etkinlikleri bedavadan actı... Benım elımde kitap cocuk oldugu ıcın 2 sını oturtup başlarında öğretmen gibi etkinlik yaptırıyorum. Valla ben evde daha iyi öğretiyorum bunu anladım... Onur erolu ınstagramdan takıp et gün aşırı konser verıyor. Benım opluşlar cok sevıyor. Gönul yeprem onu takıp et. O da cocuk sarkısları yapıyor ve canlı konser verıyor.. 100 gune 100 kıtapı takıp et. Hergun 13.00 da ve 17.00 de hıkaye kitabı okuyor öğretmenler. Valla bıızm yogun geciyor ve bagırmaya zaman kalmıyor. Çocuklar da sıkılmıyor. Şimdi saat 17.00 100 gune 100 kitap saatı basladı. Ben Instagramda oğluslara veriyim teledonu
Benim uykum çok ağır değil sadece titreşimle uyanabiliyorum o şekilde ayarladımBen yaşadıklarından daha kötü olmadığının farkındayım ama etrafındakiler çocuğa işkence ediyomusum gibi muamele ediyolar. Ben devam ediyorum ama çok yıprandım . Bugece tüm beslenmelerini rüya beslenmesi yapıcam gerekirse gece telefonumu hafif bj muzikle kurucam ondan önce kalkmam lazım. Onu nasıl hallettin.
Benim de ağır değil de çocuğun uykusunu da böler diye korkuyodum . Gerçi başka çarem de yok. Bu gece denicem bakalım yarın sonuçları bildiririm.Benim uykum çok ağır değil sadece titreşimle uyanabiliyorum o şekilde ayarladım
Bebeğin bakımını bi süre müdahale edenlere bırak bakalım ne kadar dayanabilecekler. Uyumayan bebek çok zor anne de mutsuz bebekte bu gibi işin içinden çıkılamayan durumda eğitime karşı değilim benBenim de ağır değil de çocuğun uykusunu da böler diye korkuyodum . Gerçi başka çarem de yok. Bu gece denicem bakalım yarın sonuçları bildiririm.
Bugün üçüncü gün bebeğim ağlamadan ama 13-14 dk mizirdanarak uyudu . Sonraki uykuya geçerken hep uyanıyo sonra uykuya gecemiyodu şimdi uyanmasına yakın yanına gidicem ve uyuması için desteklicem. Rüya beslemesini de 11 buçuk 12 gibi yapmayı düşünüyorum . Şimdilik ağlamadan uyuması beni mutlu etti . Asıl problemim olan şu uyku geçişini atlattım mı aşırı motive olucam. Sadece bu geçişte çok ağlıyo
Anladım canım... Bol bol sarıl sev içine çek senın sevgini hissetsin. Her zaman onu takdir eden cümleler kur.babası eve gelince oğlun çok akıllı durdu babası, o benim sağ kolum. Erkek cocuk larının en sevdıgı şey anneleri tarafından taktir edilmek. Asla babaya şikayet etme. Bak o cocuk konserlerine katıl çok keyif alıyorlar. Beraber oyunlar oynayın. Bızımkı ler le şimdi evet hayır oyununa daldık. Çok hoşlarına gidiyor ben özellikle yanıyorum evet ya da hayır dıyorum. Çok gülüyorlar... Tabi bizimkilerib arkadaşa ihtiyacı yok. Bir de benim bebeğim öğleden sonra 1 de bır yatıyor akşam 17.30 da uyanıyor. Tüm yemeği herseyı yapıp rahatça olanlarla ilgileniyorum. Öyle olunca bebek uyanıkken eski hırcınlıkları kalmıyor. Ninni bile söylerken üçünün adını söylüyorum... Bir de bez getir oğlum kremi de sen getir diyerek her bakıma onları da dahil edıyorum. Biraz zor oluyor. Dün üçünü aynı anda yıkadım. Üçüne duşa kanının içine koca havlu serdim büyükler yere oturdu. Bebek de benim kucagimda. Su döktüler kardeşine, liflediler. Oyuncaklarla oynadılar. Ben bebegı hemen yıkayıp cıktım. Bebegı gıydırırken onlar banyoda bıraz daha oynadı. Sonra da onları cıkarttıö. Onlar Kendı giyiniyor.bir sacların kuruttum. Tabi anne için zor oluyor ama erkek çocugunu boş bırakınca kuduruyorlar... Serbest oyun saatlerinde kendileri oynuyor. Saksıya çiçek sıktık. Tursu kurduk. Bugun irmik helvası karıstırdılar.... Getir götur de en buyuk yardımcılarımEtkinlik kitapları var yapıyoruz sürekli zeka geliştiren oyunlar. Evde yapilabilcek herşeyi yapıyoruz mutfağa da beraber giriyoruz camasira süpürgeye de. Bizim sorun okulun son haftası serviste bı çocuk dövdü benim oğlumu. Kendinden iki yaş büyük bı çocuk. Neyse gititm müdürle kavga ettim. Normal karşıladılar her çocuğun başına gelebilir mis. Bende size emanet edicek çocuk yok dedim aldım . Oğlumun psikolojisi çok etkilendi. Sakın olan çocuğum her geçen gün daha sinirli saldırgan bı hal aldı. Asla sözümü dinlemiyor çok asi inatçı oldu . Ve bebeği severken tehlikeli hareketler yapio.Çocuğun psikolojisi bozuldu resmen. Eve de hapsolduk malum. Etkinlik yaparken çok güzel sakin. Ama ben iş yaparken bebekle ilgilenirken iş çığrından çıkıyor
Rüya beslenmesi uyurken emzirmek ya da biberonla anne sütü vermek mi... Benim büyük oğlum çok zor uyurdu ben de gece sağılmıs anne sütünü verirdim o uyurken lik lik içerdi ve gece acıkmadıvı ıcın uyanırdı.dra ben bunu 6 aylık gıbı söylediğimde çok kızmıştı bebeği reflü yaparsın diye. Valla dinlemedim çünkü Uykusu bebek çok zor uyanınca bır daha uyuyamıyorum çıt deyince utanırdı. Uyurken besleyince uyanmıyor ve karnı da tok olunca sabaha kadar olmasa bıle 3 saat uyurdu. O bile bana yeterdiBenim de ağır değil de çocuğun uykusunu da böler diye korkuyodum . Gerçi başka çarem de yok. Bu gece denicem bakalım yarın sonuçları bildiririm.
Bugün üçüncü gün bebeğim ağlamadan ama 13-14 dk mizirdanarak uyudu . Sonraki uykuya geçerken hep uyanıyo sonra uykuya gecemiyodu şimdi uyanmasına yakın yanına gidicem ve uyuması için desteklicem. Rüya beslemesini de 11 buçuk 12 gibi yapmayı düşünüyorum . Şimdilik ağlamadan uyuması beni mutlu etti . Asıl problemim olan şu uyku geçişini atlattım mı aşırı motive olucam. Sadece bu geçişte çok ağlıyo
Oh iyi bari çünkü ne bulursa ağzına aliyor ya oturmaya caliaiyor gibi ama ama ağlıyor da oturunca bide tüm.gun nasıl oynamayacağını sasiriyorumBebeğin hazırsa otur cnm benimki 3ayin sonuydu hazırdı oturtdum destekli olarak ama 10dk gecme sana tavsiyem benimki pazar 5aylik olacak mama sandalyesine çok rahat oturuyor devrilmeden bizimde ablasi var sürekli saçlar ini çekiyor kaç kere gördüm kıl kakasında korkma birşey olmaz
O ağlaması uykuya dalmayı çok isteyip dalamadıgı için ama öğrenecek elbet. Gündüz uykuları için çözüm bulamadım ben uyku geçişine. O yüzden gündüz uykuları hep 30 dk. Gece uykusunda da yattıktan 45 dk sonra mızmızlanıyor gidip emziğini veriyorum uyuyor. Daha sonra geçişlerde uyanınca yine emzikle devam ettiriyorum. Eger emzik yetmezse pışpışlıyorum o da olmazsa beşiğini hafif sallıyorum. Bu arada oda aydınlıksa ve beni görürse uyanıyorBenim de ağır değil de çocuğun uykusunu da böler diye korkuyodum . Gerçi başka çarem de yok. Bu gece denicem bakalım yarın sonuçları bildiririm.
Yok canım baslamicam bekliyorum sadece muz yalattim 2 kez seviyoama yemek istiyo yazık vermiyorumDaha ek gıdaya başlama cnm 5ay olsun çok erken
Ya nasıl yaptın tadı nasıl acabaAnne sütünden yogurt yaptım oldu valla. sabah ogluma yedırecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?