Ya nasıl yaptın tadı nasıl acaba
Cbm msh ne guzel seyler yaptriyosun .benm buyuk 6. Sinif ben paso onunla ilgilendigimden ortanca arada gume gidiyo maalesef .6 yasinda okuma yaada bilmiyoki kitap vs okutalim .cocuk devamli tv izliyoEtkinlik kitapları yaptır canım. Bebek uyurken cocukla beraber yemek yapın. Ver eline bakliyat ları resimler yapsın. Patates baskı yapsın. Evde 60 oyun pdfsı var. Ben hergun ondan oyunlar oynatıyorum. Tat bulmaca. Esyaların boylarını ölçmece. Maviyunus yayınevı tüm etkinlikleri bedavadan actı... Benım elımde kitap cocuk oldugu ıcın 2 sını oturtup başlarında öğretmen gibi etkinlik yaptırıyorum. Valla ben evde daha iyi öğretiyorum bunu anladım... Onur erolu ınstagramdan takıp et gün aşırı konser verıyor. Benım opluşlar cok sevıyor. Gönul yeprem onu takıp et. O da cocuk sarkısları yapıyor ve canlı konser verıyor.. 100 gune 100 kıtapı takıp et. Hergun 13.00 da ve 17.00 de hıkaye kitabı okuyor öğretmenler. Valla bıızm yogun geciyor ve bagırmaya zaman kalmıyor. Çocuklar da sıkılmıyor. Şimdi saat 17.00 100 gune 100 kitap saatı basladı. Ben Instagramda oğluslara veriyim teledonu
Msh kac kisiden duyduysam hic olmadi dediler.ilk defa tuttugunu duyuyorm demekki oluyomuskendım baktım tatlı bır yogurt. oglum da sever bence. normal yogurda gore daha ıyı bıle oldu. deneyeyım yedırıb sıze de tarıf vereyım olur mu?
Buyuduler artik. Uyuyabilitler.Kizlar mrb hatta iyi geceler
Malum 3 cocuk bi de virus dtken hic buralara bakamadim.herkes ve bebeklerinz iyidr ins
Benm bebismde 6 aylik olacak ek gidaya hmn gecmeyi dusunmuyorum yavas yavas tattrma tanitma seklinde gidicm
Size bisry sormk istiyorm .bnm bebegim bazi geceler hic uyanmiyo bende uyanamiyorm bi kalkiyormki 6 7 saat gecmis .bu normalmi siz de de oluyormu.yavrum ac ac uyuyo.kendime kiziyorm senin gibi anneye diye
Bende doktora sormuştum bu soruyu. Uyandırma uyusun dediKizlar mrb hatta iyi geceler
Malum 3 cocuk bi de virus dtken hic buralara bakamadim.herkes ve bebeklerinz iyidr ins
Benm bebismde 6 aylik olacak ek gidaya hmn gecmeyi dusunmuyorum yavas yavas tattrma tanitma seklinde gidicm
Size bisry sormk istiyorm .bnm bebegim bazi geceler hic uyanmiyo bende uyanamiyorm bi kalkiyormki 6 7 saat gecmis .bu normalmi siz de de oluyormu.yavrum ac ac uyuyo.kendime kiziyorm senin gibi anneye diye
Gercekten icimi rahatlattin cnm cok tesklerBende doktora sormuştum bu soruyu. Uyandırma uyusun dedi
Reflü olacağını sanmıyorum ama oluyosada reflü geçen iyileşen bişey ben bu gidişle ruh ve sınır hastalıklarına yatarım.Rüya beslenmesi uyurken emzirmek ya da biberonla anne sütü vermek mi... Benim büyük oğlum çok zor uyurdu ben de gece sağılmıs anne sütünü verirdim o uyurken lik lik içerdi ve gece acıkmadıvı ıcın uyanırdı.dra ben bunu 6 aylık gıbı söylediğimde çok kızmıştı bebeği reflü yaparsın diye. Valla dinlemedim çünkü Uykusu bebek çok zor uyanınca bır daha uyuyamıyorum çıt deyince utanırdı. Uyurken besleyince uyanmıyor ve karnı da tok olunca sabaha kadar olmasa bıle 3 saat uyurdu. O bile bana yeterdi
Evet farkındayım zaten huzurlu huzurlu uykuya geçerken bile geçmeden önce biraz hirxinlasiyo sonra bianda duruyo uyumuş oluyo. Ben fırsat veriyorum ama oğlum her fırsatı daha da uyanmak için kullanıyo.O ağlaması uykuya dalmayı çok isteyip dalamadıgı için ama öğrenecek elbet. Gündüz uykuları için çözüm bulamadım ben uyku geçişine. O yüzden gündüz uykuları hep 30 dk. Gece uykusunda da yattıktan 45 dk sonra mızmızlanıyor gidip emziğini veriyorum uyuyor. Daha sonra geçişlerde uyanınca yine emzikle devam ettiriyorum. Eger emzik yetmezse pışpışlıyorum o da olmazsa beşiğini hafif sallıyorum. Bu arada oda aydınlıksa ve beni görürse uyanıyorbir de ben önceden gece uykusunda ıhh dese kalkar bakardım. O büyük hataymış. Çocuk soldan sağa dönüyor hafif uyanıyor ben müdahale etmesem dalacak tekrar ama ben atlayınca ayılıyordu. O konuda da inanılmaz ama eşim uyardı. Fırsat ver çocuga dedi ve haklı çıktı
Keşke benim bebeğim de öyle olsa . Valla parayla satın alınan bişey olsa tüm malı mülkü sattirip aldıracak noktadayimKizlar mrb hatta iyi geceler
Umman benim en büyük yardımcım. Küçük ama çok işime yarıyor. Konser mevzusuna bakicam cnm. İnan kendime ait hiç zamanım kalmadı. Öğlen yemeği yemiyorum. Yorgunluktan canm bile istemio. Sanki o yemek benim için lüks. Bebeğim gündüz üç kere uykusu var bazen yarm saat bazen bi saat. Ama çıt sesine uyanır.Anladım canım... Bol bol sarıl sev içine çek senın sevgini hissetsin. Her zaman onu takdir eden cümleler kur.babası eve gelince oğlun çok akıllı durdu babası, o benim sağ kolum. Erkek cocuk larının en sevdıgı şey anneleri tarafından taktir edilmek. Asla babaya şikayet etme. Bak o cocuk konserlerine katıl çok keyif alıyorlar. Beraber oyunlar oynayın. Bızımkı ler le şimdi evet hayır oyununa daldık. Çok hoşlarına gidiyor ben özellikle yanıyorum evet ya da hayır dıyorum. Çok gülüyorlar... Tabi bizimkilerib arkadaşa ihtiyacı yok. Bir de benim bebeğim öğleden sonra 1 de bır yatıyor akşam 17.30 da uyanıyor. Tüm yemeği herseyı yapıp rahatça olanlarla ilgileniyorum. Öyle olunca bebek uyanıkken eski hırcınlıkları kalmıyor. Ninni bile söylerken üçünün adını söylüyorum... Bir de bez getir oğlum kremi de sen getir diyerek her bakıma onları da dahil edıyorum. Biraz zor oluyor. Dün üçünü aynı anda yıkadım. Üçüne duşa kanının içine koca havlu serdim büyükler yere oturdu. Bebek de benim kucagimda. Su döktüler kardeşine, liflediler. Oyuncaklarla oynadılar. Ben bebegı hemen yıkayıp cıktım. Bebegı gıydırırken onlar banyoda bıraz daha oynadı. Sonra da onları cıkarttıö. Onlar Kendı giyiniyor.bir sacların kuruttum. Tabi anne için zor oluyor ama erkek çocugunu boş bırakınca kuduruyorlar... Serbest oyun saatlerinde kendileri oynuyor. Saksıya çiçek sıktık. Tursu kurduk. Bugun irmik helvası karıstırdılar.... Getir götur de en buyuk yardımcılarım
Artık dokuz saate kadar normal diye ben de biliyorum, maşallah küçüğe:)Gercekten icimi rahatlattin cnm cok teskler
Cnm o bebeğin annesi sensin gerisini boşver takma bile kafana ağzı olan konusuyorBen yaşadıklarından daha kötü olmadığının farkındayım ama etrafındakiler çocuğa işkence ediyomusum gibi muamele ediyolar. Ben devam ediyorum ama çok yıprandım . Bugece tüm beslenmelerini rüya beslenmesi yapıcam gerekirse gece telefonumu hafif bj muzikle kurucam ondan önce kalkmam lazım. Onu nasıl hallettin.
Tarif ver cnmAnne sütünden yogurt yaptım oldu valla. sabah ogluma yedırecegım
Merhabalar mama sandalyesi den memnunmusunuz bizde almayı düşünüyoruz aynı markayıKızlar ek gıdaya başlarken ben sabah öğünü zamani gelince uyandığında emzirmiyodum kahvaltı yediriyodum. Çünkü emerse ek gıda istemez. Ama aşırı aç olursa yine istemez onu da unutmayin. Biz bugün mama sandalyesi aldık. Baby plus gourmet. Ebebekten . 350 TL. Sırtı üç kademe ayarlanıyor. Mama sandalyesinin boyu yine ayarlanabilir. Beğendim baya. İnşallah iştahlı olur. Yirmi gün sonra baslicaz biz inşallah altı aylık oluyor. Nedense hiç istekli değilim
İnşallah başaracaksınızDün gece saati kurarak bebekten önce uyandım sürekli ve rüya beslenmesi yaptım bebeğim aylardır ilk defa böyle uyudu . Gece 2 defa tam uyandı gaz sancısı yüzünden. Tabi bu uykuya ancak gece 12 den sonra gecebildi ve sabah 7 de kalktı. Akşam 7 sabah 7 yapamıyorum. Hala uykuya geçişte uzun uzun ağlıyo ki kesinlikle kendi haline bırakıp aglatmiyorum , yanından hiç ayrilmiyorum ve uyuyana kadar onu destekliyorum. Bir kaç gün olmasına rağmen uyanıp ağlamaları bitti . Uyanınca bekliyo ve hafif mirildanmalar yapıyo. Gündüz uykularında daha rahat geçiyo tabi tamamen mizirdanmadan gecmiyo. Bu eğitimdeki 3. Gunum.
36kiloya kadar olanı tavsiye ederim yeğenlerimden. En az 3yatışlı. Adac testini geçen ve isofixli. Ben joie every stage düşünüyorum. Ters yatışta iki kademe düz yatışta 4 kamedeli.Herkese selam, uzun zamandir giremedim belki konusulmustur. Oto koltugu almak istiyoruz yavas yavas arastirmaya basladim puset sigmiyoruz artik. 9-18 kg mi 9-36 kg mi karar veremedim, farklari avantajlari nedir bilemiyorum. Oneride bulunabilecek var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?