2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cbm msh ne guzel seyler yaptriyosun .benm buyuk 6. Sinif ben paso onunla ilgilendigimden ortanca arada gume gidiyo maalesef .6 yasinda okuma yaada bilmiyoki kitap vs okutalim .cocuk devamli tv izliyo
Ev isinden vakit bulunca buyuge ders calistriyorm .
6 yas icin baska ne yapabilirim sence

Kizlar mrb hatta iyi geceler
Malum 3 cocuk bi de virus dtken hic buralara bakamadim.herkes ve bebeklerinz iyidr ins
Benm bebismde 6 aylik olacak ek gidaya hmn gecmeyi dusunmuyorum yavas yavas tattrma tanitma seklinde gidicm
Size bisry sormk istiyorm .bnm bebegim bazi geceler hic uyanmiyo bende uyanamiyorm bi kalkiyormki 6 7 saat gecmis .bu normalmi siz de de oluyormu.yavrum ac ac uyuyo.kendime kiziyorm senin gibi anneye diye

Buyuduler artik. Uyuyabilitler.

Bende doktora sormuştum bu soruyu. Uyandırma uyusun dedi

Reflü olacağını sanmıyorum ama oluyosada reflü geçen iyileşen bişey ben bu gidişle ruh ve sınır hastalıklarına yatarım.
Evet farkındayım zaten huzurlu huzurlu uykuya geçerken bile geçmeden önce biraz hirxinlasiyo sonra bianda duruyo uyumuş oluyo. Ben fırsat veriyorum ama oğlum her fırsatı daha da uyanmak için kullanıyo.
Keşke benim bebeğim de öyle olsa . Valla parayla satın alınan bişey olsa tüm malı mülkü sattirip aldıracak noktadayim

Umman benim en büyük yardımcım. Küçük ama çok işime yarıyor. Konser mevzusuna bakicam cnm. İnan kendime ait hiç zamanım kalmadı. Öğlen yemeği yemiyorum. Yorgunluktan canm bile istemio. Sanki o yemek benim için lüks. Bebeğim gündüz üç kere uykusu var bazen yarm saat bazen bi saat. Ama çıt sesine uyanır. Kuş uykulu malesef. Korona illeti bitse normal hayata dönsek. Büyükşehir oğlumla basbasa markete bile gitsek çok mutlu oluodu. Çok sıkıldı artk herkes. Anlatıyorum oğlum bı hastalık var dünyada. Bulaşıcı. İnsanlar evlerinden çıkmıyor. Bana diyoki korona olmayan market yapsınlar ona gidelim

Kızlar nasılsıniz bebişler nasıl öpüyorum hepsini. Ben ek gıdaya başladı bu demiştimya bıraktım 3 4 gün içinde geri annem bile yaşıyor Kışları kafasına göre veriyordu. Şimdi gitti bende direk bırakmıştım2 güne 6 aylık olacak ve başlicam tekrar. Annem kırılmasın diye bişey diyemedim maalesef ama şuan kontrol bende

Dün gece saati kurarak bebekten önce uyandım sürekli ve rüya beslenmesi yaptım bebeğim aylardır ilk defa böyle uyudu . Gece 2 defa tam uyandı gaz sancısı yüzünden. Tabi bu uykuya ancak gece 12 den sonra gecebildi ve sabah 7 de kalktı. Akşam 7 sabah 7 yapamıyorum. Hala uykuya geçişte uzun uzun ağlıyo ki kesinlikle kendi haline bırakıp aglatmiyorum , yanından hiç ayrilmiyorum ve uyuyana kadar onu destekliyorum. Bir kaç gün olmasına rağmen uyanıp ağlamaları bitti . Uyanınca bekliyo ve hafif mirildanmalar yapıyo. Gündüz uykularında daha rahat geçiyo tabi tamamen mizirdanmadan gecmiyo. Bu eğitimdeki 3. Gunum.

Cnm o bebeğin annesi sensin gerisini boşver takma bile kafana ağzı olan konusuyor

Merhabalar mama sandalyesi den memnunmusunuz bizde almayı düşünüyoruz aynı markayı

Herkese selam, uzun zamandir giremedim belki konusulmustur. Oto koltugu almak istiyoruz yavas yavas arastirmaya basladim puset sigmiyoruz artik. 9-18 kg mi 9-36 kg mi karar veremedim, farklari avantajlari nedir bilemiyorum. Oneride bulunabilecek var mi?

İnşallah başaracaksınız

36kiloya kadar olanı tavsiye ederim yeğenlerimden. En az 3yatışlı. Adac testini geçen ve isofixli. Ben joie every stage düşünüyorum. Ters yatışta iki kademe düz yatışta 4 kamedeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…