2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Başarılı olursan tüm süreci tek tek yazabilir misin canım

Merhabalar mama sandalyesi den memnunmusunuz bizde almayı düşünüyoruz aynı markayı
Memnunum canm. Sırtı üç kademe olması iyi oldu . Altı aylık bizim oğlus. Dik oturup yorulmasin diye sırtını hafif geri yatış konumuna alıyorum. İyi oluyor. Dört buçuk yaşında ki oğlum bile sığdı içine oturma yeri oldukça geniş yani. Birde deri kumaş olduğu için temizlik yönü de iyi.

Normal dogum yapan arkadaşlar, simir testi verdiniz mi doğumdan sonra. Beni doktor 40 gün sonra cagirdi ama pskolojim duzelmedigi icin gidemedim bi türlü kaldı erken de çağırdı gibime geldi. Sizler verdiniz mi simir

Neden herseyi buzluga atiyorsun. Taze yedirmek varken.

Çünkü bundan birkaç ay sonra her cesit sebze ve meyveyi bulamayabiliriz. Sokaga cikma yasagi gelirse diye. Daha ek gıdaya tam anlamıyla geçmedi. Şuan tadımlık veriyorum. 1 ay sonra marketlerde patates havuc illa bulunur ama brokoli, armut, muz, avokado, pırasa, balkabagi bulabilecegimiz mechul. Gelisim cagindaki bebişlere de surekli ayni seyleri yediremeyecegimize gore. Onlem amacli buzlukta durmasidan zarar cikmaz bence

Normal dogum yapan arkadaşlar, simir testi verdiniz mi doğumdan sonra. Beni doktor 40 gün sonra cagirdi ama pskolojim duzelmedigi icin gidemedim bi türlü kaldı erken de çağırdı gibime geldi. Sizler verdiniz mi simir
Ben verdim ama sonucu göstermeye gidemedim

Kızlar sağlık ocağında aşı yaptırma işini nasıl çözüyorsunuz? Hemşirenin enfekte olma ihtimali beni biraz tedirgin ediyor. Bizim emekli hemşire var tanıdık. Evinden çıkmayan ve yalniz yaşıyan bir bayan. Sağlık ocağından aşıları alıp ona mi yaptirsak dedim. Ama öyle de aşıyı verirler mi bize? Bilemedim.

Yaa çok sevindim. Doğru bezi bulabilmek çok önemli. Hangi markette satılıyor bilgin varmı. Üç paket yedek var molfiks. Bitsin bende deneyim o zaman

Vermezler ki cnm. Ben erteledim. Korona mevzusu bitince yaptircam. Gecikmeli olunca bir yaş asisida gecikmeli olcak galiba.

Başarılı olursan tüm süreci tek tek yazabilir misin canım
Yazmaz mıyım ya aşkla zevkle yazarım. Allah o günleri göstersin inşallah
Ben yaptırdım. Hamilelik öncesinde de yaptırmıştım doğumdan sonra da yaptırdım

Soya lesitini mi kullandın? Sertlikler tamamen geçti mi? Eğer müsait olursan kullandığın ürünün fotosunu atar mısın? 3 aydır çok çekiyorum bu mastitden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…