- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Aksam 7 sabah 7 bebek nasıl uyanmadan uyur. Hiç mi acımıyor. Benimki gece 23.00 de uyur gece 4 te kalkar emer bır de 8 de uyanır emer sonra gene uyur ve 10. 30 tamamen uyanıs saati olur. Uyandırmadan mı besliyorsunuzDün gece saati kurarak bebekten önce uyandım sürekli ve rüya beslenmesi yaptım bebeğim aylardır ilk defa böyle uyudu . Gece 2 defa tam uyandı gaz sancısı yüzünden. Tabi bu uykuya ancak gece 12 den sonra gecebildi ve sabah 7 de kalktı. Akşam 7 sabah 7 yapamıyorum. Hala uykuya geçişte uzun uzun ağlıyo ki kesinlikle kendi haline bırakıp aglatmiyorum , yanından hiç ayrilmiyorum ve uyuyana kadar onu destekliyorum. Bir kaç gün olmasına rağmen uyanıp ağlamaları bitti . Uyanınca bekliyo ve hafif mirildanmalar yapıyo. Gündüz uykularında daha rahat geçiyo tabi tamamen mizirdanmadan gecmiyo. Bu eğitimdeki 3. Gunum.
Ben de onu düşündüm. Doğum izninde olan ve evden cıkmay an hemşire arkadasım var. Saglık ocagı ı arayacagım ve tum sorumluluk bende dıyecegım. Bebekle gıtmek ıstemuyorumKızlar sağlık ocağında aşı yaptırma işini nasıl çözüyorsunuz? Hemşirenin enfekte olma ihtimali beni biraz tedirgin ediyor. Bizim emekli hemşire var tanıdık. Evinden çıkmayan ve yalniz yaşıyan bir bayan. Sağlık ocağından aşıları alıp ona mi yaptirsak dedim. Ama öyle de aşıyı verirler mi bize? Bilemedim.
Valla kızım akşam 8 de uyur 9 da acıkır 11 de acıkır sonra sabah 4 te acıkır 6 45 te kalkar.gündüz uykusu 2 saat falan. Sizinkiler iyi uyuyormuş be Bi de ben kızım uyuyor diyorumAksam 7 sabah 7 bebek nasıl uyanmadan uyur. Hiç mi acımıyor. Benimki gece 23.00 de uyur gece 4 te kalkar emer bır de 8 de uyanır emer sonra gene uyur ve 10. 30 tamamen uyanıs saati olur. Uyandırmadan mı besliyorsunuz
Benim aklıma da geldi o aşıyı almak. Kayınvalidem emekli ebe. O yapabilir. Ama vereceklerini sanmıyorum. Bugün kayınvalidemle konuştum aşı mevzusunu, biraz beklet. 1 yaşına kadar tamamlanabilir bu aşıları dedi o da. Ateşi çıkabilir, bağışıklığı düşer dediKızlar sağlık ocağında aşı yaptırma işini nasıl çözüyorsunuz? Hemşirenin enfekte olma ihtimali beni biraz tedirgin ediyor. Bizim emekli hemşire var tanıdık. Evinden çıkmayan ve yalniz yaşıyan bir bayan. Sağlık ocağından aşıları alıp ona mi yaptirsak dedim. Ama öyle de aşıyı verirler mi bize? Bilemedim.
Bizimki de hala bi tam dönemedi kaç aylık bebeğinizAynen bende öyle yapıyorumyüz üstü yatıriyorum dönsün diye yok amann kıyamet kopariyo
5 aylık canım, yüz üstü yatıriyorum hiç saga yada sola dönmüyor direk ağlıyor bende cevirmek zorunda kalıyorumBizimki de hala bi tam dönemedi kaç aylık bebeğiniz
Benim de 6 yaşında oğlum var. Anaokuluna gidiyordu. Öğretmeni günlük okulda yapacaklaro etkinlikleri atıyor biz evde yapıyoruz. Hem sıkılmıyor hem de ye fazla düşmüyor. Tuz seramiği yapıp boyadık çok sevdi. Kıyafetler ile onu dede yaptım eğlendi. Traş köpüğü süesüm alüminyum folyaya onumla parmak egzersizi yaptı. Başka birgün fasulye ektik. Bide adede yayınlarının kitaplarını aldım dikkat geliştirici. Günlük ondan yapıyoruz az az.Cbm msh ne guzel seyler yaptriyosun .benm buyuk 6. Sinif ben paso onunla ilgilendigimden ortanca arada gume gidiyo maalesef .6 yasinda okuma yaada bilmiyoki kitap vs okutalim .cocuk devamli tv izliyo
Ev isinden vakit bulunca buyuge ders calistriyorm .
6 yas icin baska ne yapabilirim sence
Benimki 16 ekim doğumlu. Bikaç defa döndğ ama artık dönmüyor. Bol bol yüzüstü bırk diyorlar. Yüzüstü bırakıyorum bukez sıkılıypr bende senin gibi tutup çeviriyorum. Sırt üstü yatarken yüzüstüne dönmesine destek oluyprum hsöen lafayı kaşdırıyor ama kensi fazla dönmüyor.5 aylık canım, yüz üstü yatıriyorum hiç saga yada sola dönmüyor direk ağlıyor bende cevirmek zorunda kalıyorum
Benimki 16 ekim doğumlu. Bikaç defa döndğ ama artık dönmüyor. Bol bol yüzüstü bırk diyorlar. Yüzüstü bırakıyorum bukez sıkılıypr bende senin gibi tutup çeviriyorum. Sırt üstü yatarken yüzüstüne dönmesine destek oluyprum hsöen lafayı kaşdırıyor ama kensi fazla dönmüyor.
Senin bebiş kaç aylık canım,Bizimki de hala bi tam dönemedi kaç aylık bebeğiniz
Benimkide bir iki defa döndü ama sonra kesildi hiç dönmedi.Bende bırakmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama zor bakalım artık ne zman dönecek hanimefendiBenimki 16 ekim doğumlu. Bikaç defa döndğ ama artık dönmüyor. Bol bol yüzüstü bırk diyorlar. Yüzüstü bırakıyorum bukez sıkılıypr bende senin gibi tutup çeviriyorum. Sırt üstü yatarken yüzüstüne dönmesine destek oluyprum hsöen lafayı kaşdırıyor ama kensi fazla dönmüyor.
Benim ki ben teklif etmesem acıkmıyor sanırım. BazenKızlar merak ediyorum bebeklerinizin iki beslenme arası ne kadar
Sizde mi mama meme birlikte gidiyorsunuz. Benimki artık gündüz çok zor meme tutuyor. Sabah ilk uyandığında emiyor. Sonra akşama kadar mama yiyor arada bazen memeyi turuyır ama çoğu zaman kendini geri atıyor. Sanırım biberondan dolayı meme reddi başladı. 6 aylık olunca mamayı kesmeyi düşünüyorumEğer emzirdiysem bir buçuk saat gibi bişey sütüm azaldı, mama aldıysa iki buçuk üç saat oluyor, bunlar gündüz. Gece ilk yatışta dört saat falan idare ediyo sonra iki saatte bir tekrar doymak istiyor
Aynenn benimkide öyle bende dayanamıyorum bu şekildeYüz üstünü bizimkid3 hiç sevmiyor ağlıyor çocuk nefes alamıyor gibi ses çıkarıyor korkup hemen kaldiriyorum
Yoğurt yediriyorum az az. Onun dışında birşey vermedin ama patates falan vermeyi düşünüyorumSenin bebiş kaç aylık canım,
Benimkide bir iki defa döndü ama sonra kesildi hiç dönmedi.Bende bırakmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama zor bakalım artık ne zman dönecek hanimefendiek gıdaya başlangıç yaptın mi peki
Bizde başladık sadece mama yediği içinYoğurt yediriyorum az az. Onun dışında birşey vermedin ama patates falan vermeyi düşünüyorum
Bizimki hicbirsey yapmak istemiyo .cep tel oynamk disinda .tabi eglenceli oyunlar kurmadigm icin de ben de hataBenim de 6 yaşında oğlum var. Anaokuluna gidiyordu. Öğretmeni günlük okulda yapacaklaro etkinlikleri atıyor biz evde yapıyoruz. Hem sıkılmıyor hem de ye fazla düşmüyor. Tuz seramiği yapıp boyadık çok sevdi. Kıyafetler ile onu dede yaptım eğlendi. Traş köpüğü süesüm alüminyum folyaya onumla parmak egzersizi yaptı. Başka birgün fasulye ektik. Bide adede yayınlarının kitaplarını aldım dikkat geliştirici. Günlük ondan yapıyoruz az az.
Ben de mama sandalyesi arastriyormMemnunum canm. Sırtı üç kademe olması iyi oldu . Altı aylık bizim oğlus. Dik oturup yorulmasin diye sırtını hafif geri yatış konumuna alıyorum. İyi oluyor. Dört buçuk yaşında ki oğlum bile sığdı içineoturma yeri oldukça geniş yani. Birde deri kumaş olduğu için temizlik yönü de iyi.
YaaArtık dokuz saate kadar normal diye ben de biliyorum, maşallah küçüğe:)
Kilosu ne kadar peki bu kadar saat aç durabiliyorsa benimki 5aylik gece 4kere kilosu iyise bir sıkıntı olmaz cnmYaa
Bi gece 8 saat yatmisiz
O yatmis ben yatmism cok uzuldum ama
Keske o kadar cok uzulmeseymisim
4kere emiyorKilosu ne kadar peki bu kadar saat aç durabiliyorsa benimki 5aylik gece 4kere kilosu iyise bir sıkıntı olmaz cnm
Her gotrmemde hemsire az kg aldigini soyledi tabi .cok istahli bi bebek degil maalesef.ama bnm ise guce dalmam da bunda buyuk etkenKilosu ne kadar peki bu kadar saat aç durabiliyorsa benimki 5aylik gece 4kere kilosu iyise bir sıkıntı olmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?