2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aksam 7 sabah 7 bebek nasıl uyanmadan uyur. Hiç mi acımıyor. Benimki gece 23.00 de uyur gece 4 te kalkar emer bır de 8 de uyanır emer sonra gene uyur ve 10. 30 tamamen uyanıs saati olur. Uyandırmadan mı besliyorsunuz

Ben de onu düşündüm. Doğum izninde olan ve evden cıkmay an hemşire arkadasım var. Saglık ocagı ı arayacagım ve tum sorumluluk bende dıyecegım. Bebekle gıtmek ıstemuyorum

Aksam 7 sabah 7 bebek nasıl uyanmadan uyur. Hiç mi acımıyor. Benimki gece 23.00 de uyur gece 4 te kalkar emer bır de 8 de uyanır emer sonra gene uyur ve 10. 30 tamamen uyanıs saati olur. Uyandırmadan mı besliyorsunuz
Valla kızım akşam 8 de uyur 9 da acıkır 11 de acıkır sonra sabah 4 te acıkır 6 45 te kalkar.gündüz uykusu 2 saat falan. Sizinkiler iyi uyuyormuş be Bi de ben kızım uyuyor diyorum

Benim aklıma da geldi o aşıyı almak. Kayınvalidem emekli ebe. O yapabilir. Ama vereceklerini sanmıyorum. Bugün kayınvalidemle konuştum aşı mevzusunu, biraz beklet. 1 yaşına kadar tamamlanabilir bu aşıları dedi o da. Ateşi çıkabilir, bağışıklığı düşer dedi

Benim de 6 yaşında oğlum var. Anaokuluna gidiyordu. Öğretmeni günlük okulda yapacaklaro etkinlikleri atıyor biz evde yapıyoruz. Hem sıkılmıyor hem de ye fazla düşmüyor. Tuz seramiği yapıp boyadık çok sevdi. Kıyafetler ile onu dede yaptım eğlendi. Traş köpüğü süesüm alüminyum folyaya onumla parmak egzersizi yaptı. Başka birgün fasulye ektik. Bide adede yayınlarının kitaplarını aldım dikkat geliştirici. Günlük ondan yapıyoruz az az.

5 aylık canım, yüz üstü yatıriyorum hiç saga yada sola dönmüyor direk ağlıyor bende cevirmek zorunda kalıyorum
Benimki 16 ekim doğumlu. Bikaç defa döndğ ama artık dönmüyor. Bol bol yüzüstü bırk diyorlar. Yüzüstü bırakıyorum bukez sıkılıypr bende senin gibi tutup çeviriyorum. Sırt üstü yatarken yüzüstüne dönmesine destek oluyprum hsöen lafayı kaşdırıyor ama kensi fazla dönmüyor.

Yüz üstünü bizimkid3 hiç sevmiyor ağlıyor çocuk nefes alamıyor gibi ses çıkarıyor korkup hemen kaldiriyorum

Bizimki de hala bi tam dönemedi kaç aylık bebeğiniz
Senin bebiş kaç aylık canım,
Benimkide bir iki defa döndü ama sonra kesildi hiç dönmedi.Bende bırakmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama zor bakalım artık ne zman dönecek hanimefendi ek gıdaya başlangıç yaptın mi peki

Kızlar merak ediyorum bebeklerinizin iki beslenme arası ne kadar
Benim ki ben teklif etmesem acıkmıyor sanırım. Bazen
Eğer emzirdiysem bir buçuk saat gibi bişey sütüm azaldı, mama aldıysa iki buçuk üç saat oluyor, bunlar gündüz. Gece ilk yatışta dört saat falan idare ediyo sonra iki saatte bir tekrar doymak istiyor
Sizde mi mama meme birlikte gidiyorsunuz. Benimki artık gündüz çok zor meme tutuyor. Sabah ilk uyandığında emiyor. Sonra akşama kadar mama yiyor arada bazen memeyi turuyır ama çoğu zaman kendini geri atıyor. Sanırım biberondan dolayı meme reddi başladı. 6 aylık olunca mamayı kesmeyi düşünüyorum

Yoğurt yediriyorum az az. Onun dışında birşey vermedin ama patates falan vermeyi düşünüyorum

Bizimki hicbirsey yapmak istemiyo .cep tel oynamk disinda .tabi eglenceli oyunlar kurmadigm icin de ben de hata

Ben de mama sandalyesi arastriyorm
Sizinkinin markasi nedr
Ikeaninki nasil acaba bi de baby plus bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…