2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar
1. Göbeginiz icin bisey yapiyomusnz
Msh bnm 3. Cocuk ve sezeryan olunca hamile gibiym .korse taktim iç dikislerim sizladi.sporda dikislerimi acar diye simdiye kadsr bekledim .varmi onerisi olan
2. Ya ben hala adet olmadim tabi bu da beni huzursuz ediyo.olur olmaz gidip spiral taktrmk icin bekliyorm

Allah yardımcın olsun cnm benimde 3numara bu bağlantım kafam rahat bebiş biraz iştahlı cnm kılolu bir bebek yanımda yatırıyorum yoksa zor oluyor

Evet alerjik durumdan dolayı kilo alımı az olduğu için destek olarak özel mama veriyorum günde üç kere, baştan beri silikon uçla emziriyorum bi ara beni de emdi kaşıkla da verdim biberonda verdim herşeyle yemeyi öğrendi gibi. Elma ve tatlı kabakla da tadım yaptık sadece şimdiye kadar

Aynını bende düşündüm ama aşılar sağlık ocağındam çıkamazmış yasakmışkızlar ya benim kız köpek dişlerini çıkarmış ben hep alta bakıyordum bugün tesadüfen üste baktım şoka girdim iki köpek dişi çıkmış

Aksam 7 sabah 7 bebek nasıl uyanmadan uyur. Hiç mi acımıyor. Benimki gece 23.00 de uyur gece 4 te kalkar emer bır de 8 de uyanır emer sonra gene uyur ve 10. 30 tamamen uyanıs saati olur. Uyandırmadan mı besliyorsunuz
Evet rüya beslemesi yapıyorum. Valla bende anlamıyorum nasıl akşam 7 sabah 7 yapıyorlar . Benim bebeğim sürekli 12 ya da bir buçukta gece uykusuna yatıyor.isin ilginç yanı sürekli 7 de kalkıyor. Rüya beslemesi yapmadığım zamanlarda her saat başı kalkıyor. Valla 4 saati hiç görmedim son zamanlar da bir saati bile zor tamamlar oldu.

Ya da bestiron damla.doktorumuz ikisini söyledi Bestiron daha iyidir biraz pahalı ama dedi bestiron alacağım kullanan var mı? Herhangi bir şikayetiniz oldu mu
Bestiron kullanıyorum bebeğe. Tadını pek sevmiyor ama. C vitamini de var içinde emilimini artırmak için. Ekşi biraz tadı. Onun haricinde sıkıntı yaşamadık

Soya lesitini mi kullandın? Sertlikler tamamen geçti mi? Eğer müsait olursan kullandığın ürünün fotosunu atar mısın? 3 aydır çok çekiyorum bu mastitden ☺
Evet soya lesitiyle çözdüm ben sorunumu. Şükürler olsun bir daha olmadı.ilk başlarda günde 3 içtim sonra azaltıp bıraktım. Tıkanıklık hissedersem arada bi tane içiyorum .

Farklı bir amaçla kullanılır mı bilmiyorum ama doktorum bana mastit ve tıkanıklık için verdi. Benim tıkanıklıklar ve mastit çok inatçıydı ve her yolu denememe rağmen kurtulamıyordum. Sütü daha akışkan hale getiriyor bu takviye. Sütteki ve kanallarda kalan yağı çözüyor diye okumuştum bi yerde B Berrin yilmaz

A Ayy benim büyük öyleydi dil tamamlayan kadar 2 sene öyle oldu. Şimdi 3 yaş 7 aylık gece 2 kere uyanır hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…