2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm keske 6 aydr bunu bilseydim cunku 15 gunde bir mastit oldum
Ama bunun disinda nedir onu merak ettim

Kızlar el tırnağını keserken etinden almışım aglamadi da anlamadım bugün turnak kenarı iltihab olmuş.aslinda 2 aylıkken de aynı şey olmuştu krem vermişti dr ama bulamıyorum.oldumu sizdede öyle birsey varmi krem adı bilen kullanan.

Krem bilmiyorum ama ben de çok kesiyorum yanlışlıkla batikon sürdüm her seferde az bişey

Kızlar oğlum doğarken eliyle birlikte doğmuştu. Elleri ağzının önüne gelmeden asla uyumazdi . Sıkı sıkıya kundak yapardım o kundaktan ellerini çıkarır ağzının üzerine koyardı. Şimdi de ağzına sokuyo. Bu normal dönemi gereği ama parmağını emiyo. Üstelik öyle uyumak istiyo ben engel oluyorum ağlıyo hircinlasiyo doğal olarak. Dedim emzige alışsın onu bıraktırmak kolay ama kesinlikle emziğin kenarından yine parmağını sokuyo . Napcam bilmiyorum. Kabullenip emmesine müsade mi etmeliyim yoksa engellemeye devam mı etmeliyim bilmiyorum.

Aynenn benimkide öyle bende dayanamıyorum bu şekilde
Onune dikkatini cekecek seyler koyabilirsin renkli parlak seyler yada ayna ise yarayabilir
Gobek için hic birşey yapmiyorum
Spiral icin adet olmayı beklemeye gerek yok 6 aylik olunca doktora gidip test yaptiriuorsun 15 gun iliski yasak sonrasinda takıyorlar fakat şuan ki virüsten dolayi hiç birsey yapamiyorsun

Aaa ögrendgm iui oldu tesk

Bnm kizomda ayni hatta meme emerkende bi parmagini sokuyo
Bence engelleme cocuk emme refleksine doysun

50 ml sut

1,5 cay kasigi yogurt.

sutu isittim elime damlattigimda sicak ama yakmayan bir suttu. Yogurda sut ilave edip sulandirdim sonrasute karistirdim. Sutu sardim sarmaladim mikrodalga firina hava almasin diye koydum.
6 saat disarda 5 saat buzdolabinda beklettim. Sulu olmustu biraz ama mayalanmisti.
Deneme yanilma ile bazi puf noktalar edindim.

bebek emdikten sonra kalan sutu sagarak daha az sulu bir sutle daha iyi bir sonuc elde ediliyor ve mayaladiktan sonra ustunu kapatmadan tulbent ya da kahit havlu ile ortup sonra sarmak saha iyi oluyor. Boylece bes yardimi ile kalan su toplaniyor.

ogluma yedirdim yuzunu biraz burusturdu. Begenmedi heralde dedim. Bugun normal yogurt tattirdim ona da ayni tepkiyi verdi.

deneyebilirsiniz.

Bi ay sonra bende deneyim bakım sağol cnn tarif icin

Beriko göremiyorum seni bu ara. Eymen nasıl.

Valla yetisemiyorum.. Ek gıda benim zamanımı çok alıyor.. Gece 11de oturuyorum o da yarim saat snra uyku bastiriyo yada eymen aglio uyaniyo.. Yetisemiyorum valla.. Bi de simdi esimde evde bu korona olayından dolayi kahvalti çay çorba derken akşam oluyo.. Eymen iyi çok şükür.. İnşallah bu kışı bi atlatsak başka bişey istemiyom

Bnm kizomda ayni hatta meme emerkende bi parmagini sokuyo
Bence engelleme cocuk emme refleksine doysun
Ya ne biliyim. Böyle kocaman olmuş parmağını emen çocuklar var ya onlardan olsun istemiyorum. Benim bebe de emerken elini sokmaya çalışıyor ben müdahale ediyorum.emzikte sokmasa çok iyi olacak ama tutamiyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…