Sutü hazirmi aldinizEk gida olarak 3 gun boyunca inek sutunden yapilmis yogurt tattirdim. Sirasiyla 1 cay kasigi 1 tatli kasigi 1 yemek kasigi kadar
Sorun cikmadi simdilik. Baska bi sey tattirmadim. Bu mevsimde ne var ki. Cogusu gaz yapan yiyecekler. Meyveyi sebzeden once vermek istemiyorum
Ben iki kere yaptim olmadi cope gitti siz nasil yaptiniz detayli anlatirmisinizAnne sütünden yogurt yaptım oldu valla. sabah ogluma yedırecegım
Ben
Ben iki kere yaptim olmadi cope gitti siz nasil yaptiniz detayli anlatirmisiniz
Bende ikinci dozu evde kendim yaptım çok kolay zaten hemsire de yapabilirsin demiştiKizlar rota asimiz var bugün eczaneden aldım evde yapcam büyük ihtimal evde yapan varmı bu arada rota aşısını bana yazabilirmi
BuLukta sutlerle olurmu ki50 ml sut
1,5 cay kasigi yogurt.
sutu isittim elime damlattigimda sicak ama yakmayan bir suttu. Yogurda sut ilave edip sulandirdim sonrasute karistirdim. Sutu sardim sarmaladim mikrodalga firina hava almasin diye koydum.
6 saat disarda 5 saat buzdolabinda beklettim. Sulu olmustu biraz ama mayalanmisti.
Deneme yanilma ile bazi puf noktalar edindim.
bebek emdikten sonra kalan sutu sagarak daha az sulu bir sutle daha iyi bir sonuc elde ediliyor ve mayaladiktan sonra ustunu kapatmadan tulbent ya da kahit havlu ile ortup sonra sarmak saha iyi oluyor. Boylece bes yardimi ile kalan su toplaniyor.
ogluma yedirdim yuzunu biraz burusturdu. Begenmedi heralde dedim. Bugun normal yogurt tattirdim ona da ayni tepkiyi verdi.
deneyebilirsiniz.
Ben buzlukta ki sutle yaptim, sulu oldu ama mayalandi.BuLukta sutlerle olurmu ki
Evet ben yazmıştım 3 gün yedirdim 3 gün de üstten nasıl verdiysem alttan o şekilde çıktıDün havuc haşladım blenderden gecirdim. Yedirdim ogluma. Öğüre Öğüre yedivideo cektik o kadar tatli görünüyor ki
Bugun ve yarin da havuc yediricem
Burda yazilmisti kakasinda cikiyoe diye. Baktim ama anladim. Cikmadi bizimkinde galiba
Benim oğlum dayaniaz noktalara gelince uyku eğitimine başladım . Gerçekten zorlu bi süreç oluyo beni motive eden tek şey ilerde onunda benim de daha huzurlu olacak olmam. Tracy hogg un kitabını aldım kitaba başlamadan eğitime başlamıştım çünkü artık yaşamaya gücüm kalmamıştı. Kitabı okudukça hatalarımı düzelttim ve anında roparlamalar oldu . Hatalarımı dün öğleden önce öğrendim hemen düzelttim geceyi bir tık daha rahat geçirdik .her gece ben cinnet gecirirdim tüm gece ağlardım. Toparlanma seyrine girdik . Kesinlikle bebekler uyuyabilir kitabı okudukça onu öğrendim. Bebekten çok fırsat bulamıyorum ilk 100 sayfa bizi baya toparladı. Kitabı okudukça da hatalarımı düzeltmeye devam edicem. Bugün 5. Günümüz ve ben ilk 4 gün hiç ilerleme kaydedemedim doğru bildiğim yanlışlar yüzünden. Uyku eğitimini tamamlayınca detaylı yazicam ama keşke bu kitabı bebeğim doğmadan okusaymisim diyorum.Bebekler ek gidaya gectikten sonra gece uykusu uzar mi acaba
2 saatte bir uyaniyor yav
Aksam 7den sabah 7ye kadar uyusa göbek atarim
6 aydir gece uykum yok. Alistim ama uyumak da istiyorum rahat rahat. Şöyle güzelce uyusam kimse uyandirmasa kendi kendime uyansam
Blender pek tavsiye edilmiyo havucu çatalla güzelce ezip verin bence. Çünkü sonra pütürlü şeylere alışmakta aşırı zorlaniyolarDün havuc haşladım blenderden gecirdim. Yedirdim ogluma. Öğüre Öğüre yedivideo cektik o kadar tatli görünüyor ki
Bugun ve yarin da havuc yediricem
Burda yazilmisti kakasinda cikiyoe diye. Baktim ama anladim. Cikmadi bizimkinde galiba
Benim oğlum dayaniaz noktalara gelince uyku eğitimine başladım . Gerçekten zorlu bi süreç oluyo beni motive eden tek şey ilerde onunda benim de daha huzurlu olacak olmam. Tracy hogg un kitabını aldım kitaba başlamadan eğitime başlamıştım çünkü artık yaşamaya gücüm kalmamıştı. Kitabı okudukça hatalarımı düzelttim ve anında roparlamalar oldu . Hatalarımı dün öğleden önce öğrendim hemen düzelttim geceyi bir tık daha rahat geçirdik .her gece ben cinnet gecirirdim tüm gece ağlardım. Toparlanma seyrine girdik . Kesinlikle bebekler uyuyabilir kitabı okudukça onu öğrendim. Bebekten çok fırsat bulamıyorum ilk 100 sayfa bizi baya toparladı. Kitabı okudukça da hatalarımı düzeltmeye devam edicem. Bugün 5. Günümüz ve ben ilk 4 gün hiç ilerleme kaydedemedim doğru bildiğim yanlışlar yüzünden. Uyku eğitimini tamamlayınca detaylı yazicam ama keşke bu kitabı bebeğim doğmadan okusaymisim diyorum.
Blender pek tavsiye edilmiyo havucu çatalla güzelce ezip verin bence. Çünkü sonra pütürlü şeylere alışmakta aşırı zorlaniyolar
Rotarex ti sanırım ben evde verdim yavas yavas valla hemşire den güzel verdim hiç damlamadıKizlar rota asimiz var bugün eczaneden aldım evde yapcam büyük ihtimal evde yapan varmı bu arada rota aşısını bana yazabilirmi
Bebekler bir 7 ya da 8 aylık olunca ben hep yatmadan önce bir muzu ezip yedıırıyordum, gece sadece 1 kere emmek ıcın kalktı dıger 2 oğlum. Bu nasıl olur bılemıyorum. Ek gıda beni zorlucak dıye ben 6 ayın tam dolmasını beklıyorum... Zaten herseye zor yetişitorum hele bu bebegıme sadece ilk 1ıkı ay süt sagdım sonra ona da gerek kalmadı. Allah sanırım acıdı bana.. Gece uyumadan oncede tam emiyor bır gece 4 te kalkıyor. Bır de sabah 8.30 da sonra gene yatıyo 10. 30 da hepimiz uyanıyoruz. Uykuya bebekler bence biraz aç oldukları ıcın tam dalamıyor. Reflın ilk gunu süt az oluyor ondan anlıyorum. O gece cok sık uyanıyorBebekler ek gidaya gectikten sonra gece uykusu uzar mi acaba
2 saatte bir uyaniyor yav
Aksam 7den sabah 7ye kadar uyusa göbek atarim
6 aydir gece uykum yok. Alistim ama uyumak da istiyorum rahat rahat. Şöyle güzelce uyusam kimse uyandirmasa kendi kendime uyansam
Benim bebe de öyleydi ve geç yatması birde gece de sayamayacagim kadar çok kalkması cabası. Bakalım tam sistemi oturttugumda her şeyi yazicam tabi ne kadar yazsam eksik kalır .alıp kitabı okumak lazım çünkü bebeği anlamayı anlatıyo bi yandaTracy Hogg'un yeni annelere mucize cozumler kitabımı bahsettiginiz? Bende hamile iken almıştım. Okudum ama rutinler easy falan aklımda kaldı. Uyku ile ilgili pek bisi animsayamiyorum zaten uyku ile ilgili bende diklerdeyim. Gece 1 de uyuyo
Aynen cnm çok güzel verdim ilk dozu hemşire verdi beğenmemiştim keşke ben verseydimRotarex ti sanırım ben evde verdim yavas yavas valla hemşire den güzel verdim hiç damlamadı
Ben de yaptım bugün. Ama Bexsero zamanı geldi. Kafayı yiyeceğim bu sebeple.Kizlar asiyi yaptım o kadar kolaydiki aşıyı değiştirmişler direk kendileri hazırlamış ben sadece ağzına verdim içti çok mutlu oldu ek gıda zanneti
Ben de yaptım bugün. Ama Bexsero zamanı geldi. Kafayı yiyeceğim bu sebeple.
Ben tadım yaptırıyorum. 3-4 gün çok güzel etkiledi 30 dk uyuyan kuzum 1.5 saat kadar uyudu. Ama etkisi geçti sanırım çünkü döndük gene 30-40 dk larakeci sutunu nerden aldin? Bu virus olaylqrindan once migros ve macro da gormustum, zamani gelince alayim dedim ama su an migrosta sanal markette bulamiyorum, macronunda teslim gunleri dolu. Napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?