- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
canım gündüz uykuları nasıl ? Acaba gece uykusundan mı çalıyor ? Gündüz uyuyupBen banyo yaptırmayı çok uzun süre denedim ama olmadı o yüzden farklı rutinler buldum . Mesela uyku arkadaşı , uyumaya giderken hep aynı ninni gibi. Dün gece saat 1 buçukta gece uykusunu geçti iki saat uyudu ama öncesinde saatlerce ağladı . Ben ağlatma yöntemini uygulamiyorum ama normalde de çok ağlayan bi çocuk. Bakalım bu gece nasıl olacak. Saat 20.40 da biraz ağlayıp uyudu . Bu uykusundan sonra uyumayı basaramiyo ben de basaramiyorum.
Ben deArkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
4. Aydan beri oturmak istiyor kafasını yattığı yerden kaldırıyor. Ben artık oturtuyorum 5 aylık. Doktor da sıkıntı yok oturabilir dedi. Tabi çok yormadan. Mama sandalyesine De oturtuyorumKizlar herkese selam. Bebegini oturtmaya baslayan var mi ve ne zamandan beri oturtuyorsunuz? Simdi burada da tavsiye edilen bumbo floor seat aldim. Hem de tadimlari yapiyoruz mama sandalyesine oturtsam mi diye dusunuyorum. 5.5 ayligiz.
Bugün bende kabak ile havuc haşladım verdim ama benimkide pek sevmediBen de-Pandora- gibi havuç yeşil kabak ve patatesteyim şimdi 3 gün kuralına uyarak başladım 5 ay 1 haftalık falan. Kendisi istekli olduğu için tattırıyorum. Kabağı sevmedi eminin ağladı kaşık gelirken
Hep öyle dedik bı ilkbahar gelse bebeleri alıp dışarı çıkalım diye. Korona belası çıktı başımıza. Ek gıda biraz yorucu olabiliyor. Kolay gelsin hepimizeValla yetisemiyorum.. Ek gıda benim zamanımı çok alıyor.. Gece 11de oturuyorum o da yarim saat snra uyku bastiriyo yada eymen aglio uyaniyo.. Yetisemiyorum valla.. Bi de simdi esimde evde bu korona olayından dolayi kahvalti çay çorba derken akşam oluyo.. Eymen iyi çok şükür.. İnşallah bu kışı bi atlatsak başka bişey istemiyom
benimkinin dişi çıkmadı ama bugun oyle bir ısırdı ki meme ucum ıkıye bölundu. dişi olsa dusunemedim of...Disleriyle meme uclarimi mahvetti emziremez hale geldim napacagim ben ya... bundan cok korkuyordum basima geldi her korktugum basima geliyor.
benimkinin dişi çıkmadı ama bugun oyle bir ısırdı ki meme ucum ıkıye bölundu. dişi olsa dusunemedim of...
Yok canım ne gündüz ne gece uzun uyumuyo. Artık yavaş yavaş uyku eğitiminde azcik da olsa iyi sonuçlar almaya başladım. Sadece büyüme atağında olduğu için huzursuzluğu daha fazlacanım gündüz uykuları nasıl ? Acaba gece uykusundan mı çalıyor ? Gündüz uyuyup
Yaa bende onu sorcaktim. 26 sindaydi goturmedim. Kendim alip yapayim diyorum. Sen yaptin mi ?Kizlar rota asimiz var bugün eczaneden aldım evde yapcam büyük ihtimal evde yapan varmı bu arada rota aşısını bana yazabilirmi
6. Ay aşısı haftaya benim kinin. Ama götürmeyeceğim. Götürebilme durumum da yok. Eşim cezaevi personeli, 1 ay evden uzakta belirlenen yerde kalıp işe öyle gidecekben doktor arkadaşıma sordum(pedıatrıst) ertele yaptırma dedı. bızımde menenjıt asılarının 2. doz zamanı.
daha fenası gelecek ay 6. ay asıları var ama durum o zamana daha beter olacak gıbı napıcam bılmıyorum
İlk önce yoğurt verdim, sonra elma püresi. Daha sonra yumurta sarısının çeyreğini verdim.ilk başta tek öğündü.Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Asi hazırdı cakaladim ağzına yavaş yavaş verdim çok basit yapa bilirsinizYaa bende onu sorcaktim. 26 sindaydi goturmedim. Kendim alip yapayim diyorum. Sen yaptin mi ?
Canım yumurta sarısını direk ezip mi veriyorsun bende başladım sarısinada baya ögürdü sonraİlk önce yoğurt verdim, sonra elma püresi. Daha sonra yumurta sarısının çeyreğini verdim.ilk başta tek öğündü.
Dün sabah yumurta sarısı, akşam yoğurt çorbası
Bugün sabah yumurta sarısı yine. Akşam havuç püresi ve yoğurt verdim
mutlaka su veya sutle acman lazım. o sekılde yutamaz cunku.Canım yumurta sarısını direk ezip mi veriyorsun bende başladım sarısinada baya ögürdü sonra
Sütüm den sağıp yumuşatıyorum biraz. Diğer türlüsü çok haşladığı için yemesi zor olur gibi geldi banaCanım yumurta sarısını direk ezip mi veriyorsun bende başladım sarısinada baya ögürdü sonra
Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Benim büyük oğlan acayip deli yatio. Beraber yattigimiz zaman sabaha kadar dayak yiyorum. Uyurken bı dönüyor bobregime tekme bı dönüyor kafama sırtıma.Büyük oğlan odasında yatio. Eşim salonda işe gidio çünkü korona var almioz onu yatağa. Bende bebekle yatak odasında . İşin kötüsü bebek benim yatağıma aliscak diye korkuyorum. Bebekle uyumak çok güzel duygu ama sonra yatağa yatmak istemio
12 ekim dogumlu benimkide donmuyor
Her aşının 28 gün vakti var dedi hemşire. Önümüzdeki ay bizim de 6 ay aşıları. 28 Nisan falan. Ama muhtemelen ben Mayıs sonunda yaptıracağım.ben doktor arkadaşıma sordum(pedıatrıst) ertele yaptırma dedı. bızımde menenjıt asılarının 2. doz zamanı.
daha fenası gelecek ay 6. ay asıları var ama durum o zamana daha beter olacak gıbı napıcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?