2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım gündüz uykuları nasıl ? Acaba gece uykusundan mı çalıyor ? Gündüz uyuyup

Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
Ben de -Pandora- gibi havuç yeşil kabak ve patatesteyim şimdi 3 gün kuralına uyarak başladım 5 ay 1 haftalık falan. Kendisi istekli olduğu için tattırıyorum. Kabağı sevmedi eminin ağladı kaşık gelirken

Kizlar herkese selam. Bebegini oturtmaya baslayan var mi ve ne zamandan beri oturtuyorsunuz? Simdi burada da tavsiye edilen bumbo floor seat aldim. Hem de tadimlari yapiyoruz mama sandalyesine oturtsam mi diye dusunuyorum. 5.5 ayligiz.
4. Aydan beri oturmak istiyor kafasını yattığı yerden kaldırıyor. Ben artık oturtuyorum 5 aylık. Doktor da sıkıntı yok oturabilir dedi. Tabi çok yormadan. Mama sandalyesine De oturtuyorum

Bugün bende kabak ile havuc haşladım verdim ama benimkide pek sevmedi bakalım nasıl alışacaklar

Hep öyle dedik bı ilkbahar gelse bebeleri alıp dışarı çıkalım diye. Korona belası çıktı başımıza. Ek gıda biraz yorucu olabiliyor. Kolay gelsin hepimize

6. Ay aşısı haftaya benim kinin. Ama götürmeyeceğim. Götürebilme durumum da yok. Eşim cezaevi personeli, 1 ay evden uzakta belirlenen yerde kalıp işe öyle gidecek

Arkadaslar ek gida deneyimlerimizi paylasalim lutfen bize de fikir olur. Kimler neler veriyor kac ogun veriyor tavsiyeler vs bekliyoruz.
İlk önce yoğurt verdim, sonra elma püresi. Daha sonra yumurta sarısının çeyreğini verdim.ilk başta tek öğündü.

Dün sabah yumurta sarısı, akşam yoğurt çorbası

Bugün sabah yumurta sarısı yine. Akşam havuç püresi ve yoğurt verdim

Canım yumurta sarısını direk ezip mi veriyorsun bende başladım sarısinada baya ögürdü sonra

Ben dd yoğurt ve elma suyu ile başladım ufak ufak pirinç unu ve irmikle muhallebi yaptım 1 2 kere, içine muz elma suyu ya da yarım çay kaşığı doğal pekmez koydum.
Bi iki kere de havuç patates kabak pirinç çorbası yaptım.
Günde bir öğün verdim hep.
Aslında araştırıyorum bu sğreçte nasıl kaç öğün neler vermemiz gerektiğini
Tecrübeli anneler bize yazın lütfen. Oğlum Nisan 12snde 6 aylık olacak.

Ben bebekle uyumaya bi cesaret edemedim gece çarparım battaniye üstüne çekerim vs diye korkuyorum.
Eşiyle arasına yatıranlar var

12 ekim dogumlu benimkide donmuyor

Bizim ki de 12 Ekim doğumlu sırtüstü yatınca sağa ve sola dönüyor ama asla yüzüstü yatmıyor. Yüzüstü bırakınca kendini çeviremiyor. Şu dönemde doktor kontrolüne de gidemiyoruz. 2 3 gündür eşimle bunu konuştuk acaba normal mi var mı sıkıntı diye.

Her aşının 28 gün vakti var dedi hemşire. Önümüzdeki ay bizim de 6 ay aşıları. 28 Nisan falan. Ama muhtemelen ben Mayıs sonunda yaptıracağım.

Bexseronun Ne kadar erteleyebilecegini söyledi mi? Kendi doktorumuza ulaşamıyorum şu an, üniversitede hoca ve tamamen salgına odaklanmişlar telefona bakmiyormus, süreç başında mesaj attı tüm hastalara. Aşıyı yaptırdığımız poliklinikteki doktor ile görüştüm. Önümüzdeki ay bugünden köyü olabilir yaptır dedi, istemiyorum dedim. En fazla bir ay oteleyebilirsin dedi. gerekirse kalsın, 1 yaşından sonra baştan başlayayım dedim ama öyle bir şey olmaz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…