Bu günler gecsin, kimseyi almadan geçsin gitsin... Çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreci çocuklara da zarar vermeden atlatırız.Cnm herşey gecicek Allah'ın iziniyle zaten büyüdüler olmadı günde bir kere pirinç unu elma püresi tarzı muhallebi yap emzir bol bol sen zaten çok bilinçli bir annesin bu günlerde gecicek
Ben de kullanıyorum hiç gecikme olmadı. Ama ben d vitamini ve demir hatta uzun bj süre gaz damlaları kullandığım için yani anne sütü dışında bir şey verdiğim de arkasından kesinlikle su veriyorumKızlar bestiron damladan sonra oğlumun kaka düzeni çok değişti. Günde 3-4 defa yapardı, şimdi sabahları 5 gibi yapıyor sadece. Ama 3-4 bezlik yapıyor. Tek seferde. Çok ıkınıyor bağırıyor, zorladı baya. Değiştirmeyi düşünüyorum ilacı. Var mı böyle olan.
Bi de ben demiri kesinlikle sabah saatlerinde veriyorumKızlar bestiron damladan sonra oğlumun kaka düzeni çok değişti. Günde 3-4 defa yapardı, şimdi sabahları 5 gibi yapıyor sadece. Ama 3-4 bezlik yapıyor. Tek seferde. Çok ıkınıyor bağırıyor, zorladı baya. Değiştirmeyi düşünüyorum ilacı. Var mı böyle olan.
Ya benim de en büyük korkum oydu. Çünkü bazı şehirlerde sağlık ocakları da karantinaya alındı.. Herkese sağlık ocagına git dersen olacagi bu. Saglık ocaklarına sadece gebe ve ve bebekler gıdecek diyeceksin. Baska hastalıklar ıcın de baska bır hastane belırleyeceksın oraya sadece korona harıcı genel hastalık ıcın gitsinler.. Ne oldu artık sağlık ocaklarına güvenılmıyor. Aşı çok gecıkırse ne olacakBizim doktor aşı için kesinlikle evden çıkmayın evde kalın sonra ayarlanır aşıları dedi..
Bizim sağlık ocağı o şekilde olmuş. Sadece gebeler ve bebekler için. Normal hastalar diğer sağlık ocağına gidiyormuş.sterilize sağlık ocağı yapmışlar bebekler içinYa benim de en büyük korkum oydu. Çünkü bazı şehirlerde sağlık ocakları da karantinaya alındı.. Herkese sağlık ocagına git dersen olacagi bu. Saglık ocaklarına sadece gebe ve ve bebekler gıdecek diyeceksin. Baska hastalıklar ıcın de baska bır hastane belırleyeceksın oraya sadece korona harıcı genel hastalık ıcın gitsinler.. Ne oldu artık sağlık ocaklarına güvenılmıyor. Aşı çok gecıkırse ne olacak
Bi de ben demiri kesinlikle sabah saatlerinde veriyorum
normal cnm buyuyor dııkat et popoda catlak olabılırKızlar bestiron damladan sonra oğlumun kaka düzeni çok değişti. Günde 3-4 defa yapardı, şimdi sabahları 5 gibi yapıyor sadece. Ama 3-4 bezlik yapıyor. Tek seferde. Çok ıkınıyor bağırıyor, zorladı baya. Değiştirmeyi düşünüyorum ilacı. Var mı böyle olan.
Merhaba sizin bebiş ne kadarlık. Benim kız 24 ekim dogumlu. Daha tam olarak vermeye baslamadım ek gıda. Havuç ve patates denedim bikaç gün önce. Kabak denemedim.Bugün 3. Günüydü havucun
Ilk iki gun yedi bugun diliyle atto yemedi
Yarin yesil kabak baslicam
Sonra patates
Sonra ucunu karisitirip veriiim
Gunde tek ogun veriyorum
Biz 5 ay 10 olduk. 10 gündür gaz yaparken zorlanıyo. Ben de demirden sandım ama değilmiş demek ki gelişimsel bi şey. Ek gıdaya geçecek ya bağırsaklar gelisiyo diye düşündümBen de uyanınca verdim ama çok zoralndi oğlum. Seni ki geldi yoksa ılactan mı bilemedim.
Bizim doktorda aşı ayarlanır korona bitmeden çıkmayın dedi. Sağlık ocağı en fazla iki hafta ertelenir dedi. Çocuk doktoru ayarlarız diyince içim rahatladı. Yani şu durumda hiç mantıklı gelmiyor zaten sağlık ocağı. Bı çok aile hekimi ve hemsiresi korona çıktı. Kimde ne var bilmeyiz. Allah korusun bı doktor şöyle bı yorum yaptı. Bebeklere bulaşmaz sanmayin sakın. Bebeklere de bulaşır ama çocuk ve bebeklerde ölüm vakası çok yok. Ama bebeğe bulaştı diyelim en iyi ihtimalle hastanede yaticak ve bebek sizden ayrı kalıcak.dusuncesi bile korkunç. Allah korusun. Bizim avantajimiz altı ay aşısı zamanı rastladık. Zaten hepatit asilari yapıldı karma asi yapıldı ve tekrar yapilcak. Tek doz değil en azından. Ama verem aşısı tek doz. Zamani geçince yapılır mı bilmiyorum. Arkadaşın bebegi iki aylık verem aşısini erteyemeyiz dediler. Kız mecbur götürdü. Hemde onlarin sağlık ocağından bı hastayi korona suphesiyle ambulans la aldılarYa benim de en büyük korkum oydu. Çünkü bazı şehirlerde sağlık ocakları da karantinaya alındı.. Herkese sağlık ocagına git dersen olacagi bu. Saglık ocaklarına sadece gebe ve ve bebekler gıdecek diyeceksin. Baska hastalıklar ıcın de baska bır hastane belırleyeceksın oraya sadece korona harıcı genel hastalık ıcın gitsinler.. Ne oldu artık sağlık ocaklarına güvenılmıyor. Aşı çok gecıkırse ne olacak
Merhaba sizin bebiş ne kadarlık. Benim kız 24 ekim dogumlu. Daha tam olarak vermeye baslamadım ek gıda. Havuç ve patates denedim bikaç gün önce. Kabak denemedim.
Benimki de sevmediBugun yesil kabak tattirdim hiiic sevmedi öğürüyor bagiriyordiliyle disari atti kasigi goturunce agzini acmadi
Benim kızım da 24 ekim doğumlu ben 5 ay dolunca başladım. 3 gün kuralına uyarak. Havuç kabak patates denedim. Zaten çok yemiyorlar.Merhaba sizin bebiş ne kadarlık. Benim kız 24 ekim dogumlu. Daha tam olarak vermeye baslamadım ek gıda. Havuç ve patates denedim bikaç gün önce. Kabak denemedim.
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama sizin bebiş ne kadarlıkGunaydin guzel ekim anneleri. Ek gida surecimizi paylasmak istedim sizinle. Biz keci yogurduyla basladik ve basladigimizdan beri az da olsa her sabah vermeye calisiyorum. Daha sonrasinda 3 gun kuraliyla havuc tatli patates ve balkabagi denedik bugun balkabaginda 2. gunumuz. Bugun inek yogurdu da deneyecegiz. Bundan sonra da normal patates denetecegim. Bakalim yavastan denediklerimi karistirarak zeytinyagi da ekleyerek vermeye calisacagim. Bu arada philips avent buharli pisirici kullaniyorum memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?