2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah yardımcımız olsun sizin il de azmis inşallah insanlar duyarlı olurda artmaz aka İstanbul aldı başını gidiyor
Amin. İstanbulda nüfus çok fazla. Her ülkeden gelenlerin geçiş güzergahı.

İnsanlar sokak da çarşı da pek yok ama. Marketler sürekli dolu. Geçen mecburi gittim. Adamın biri 3 yaşlarında çocuğu ile gelmişti. Şok oldum.

Kizlar ben de istanbulda oturuyorum .dun hemsire aradi aşi icin getirin erkenden hizlica yapar yollariz .tenha hemde devamli sterilizasyon yapiliyor dedi
Erteleme diye birsey yapamazmiyiz dedim yok olmaz dedi
Ben de kararsz kaldim

Kızlar aranızda baby turco bezini kullanan oldumu her bezi deniyorum ciş kokusu oluyo bi süre sonra. Deneme paketi sipariş verdim iyiyse en azından elimdeki bezler bitene kadar gece takmak icin siparis vereyim diyorum. Gecede sabaha kadar degistirmiyorum çünkü bezi uyanırsa zor uyuyor, bu seferde cogu zaman taşıyor çıt çıt kısmından. Acaba kulot bez fayda eder mi bu duruma

Babyturco Fiyatına göre fena değil. Ama ben tekrar almam açıkcası. Birde diğer bezlere göre küçük. 3 numara kullanıyorsanız 4 alın bence. Primanında külot bezini kullandım. O yumuşak pamuk gibi ancak sızdırmaz değil. Külot bez olayını çok sevmedim. Kullanımı zor.

Kızlar bu salgın devam ederken kıza aşı yaptırmak istemiyorum. Bağışıklık düşecek ateş vs diye
Ama süresi belli olmayan bi durum için ne kadar ertelenir ki.. Ertelenir mi hoş orası da var..

19 nisanda aşımız.. İçim sıkılıyor düşününce..
Yaptıran ya da erteleyen var mı?

Ben de ertelemeyi düşündüm başta ama sonra zamanında yaptırmaya karar verdim . Hanımlar bu salgın Haziran'da da devam ediyor olcak bırakın mayısı. Çünkü nisande hızla yükselecek nişanın sonlarına doğru pik yapacak sonra yayilmaktan vazgecmicek sadece hızı dusucek. O yüzden ben 21 Nisan'da gidip yaptiricam .

Geceye prima kullansan, gündüz hesaplı bir bez tercih etsen daha iyi olmaz mı? Ben şu an primayı akşam 7de takıyorum sabah 7buçuğa kadar hiç taşma falan olmuyor, bez epey ağır oluyor sabah.

Tavuk suyu için erken değil mi?? Ve şehriye?
Tavuk suyunun bı zararı olmaz diye düşünüyorum. Ağır gelir diye mı sordun. Sade sebzeyi corba yapınca sevmedi . Tavuğu havuç ve soğan ekleyip pisirdim göğüs kismiyla yaptım. Suları minik buzluk kabinda dondurdum. Her çorbaya bi çay kaşığı büyüklüğünde bı küp tavuk suyu atıyorum . O çorba iki günlük oluyor.

Külot bez hiç kullanışlı gelmio bana. Büyük oğlumda kullanmistim . Bı kere giydirmek için bebeği soymak gerekio. En iyisi klasik olan bence. Cırt lari sen istediğin gibi gevşek yada sıkı bağlarsin bebeğin kilosuna göre. Külot bezin sirdirma riski daha fazla sanki

Bence de daha fazla sızdırıyor bende sevmedim.

SİZLERLE ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZİNLE. ELİNDE OSANİT OLAN VE KULLANAN VAR İSE PROSPEKTÜSDE GÜNDE 6 DEFA YARIM SAAT ARA İLE 8 ADET VERİLEBİLİR YAZIYORDU. YANİ GÜNLÜK TOPLAM 48 ADET .OCAK 2019 TARİHLİ YENİ PROSPEKTÜSDE İSE DURUM TAMAMEN DEĞİŞTİ. FDA’NIN ONAYINDAN GEÇMEDİĞİ İÇİN (deli kiraz olarak türkçeye çevrilen bir bitkinin doz aşımında çocuklara zehirli olabileceği görüşündeler) YENİ PROSPEKTÜSDE 1 YAŞ ALTI BEBEKLERDE GÜNDE 6 DEFA YARIM SAAT ARA İLE 2 ADET , TOPLAM 12 ADET VERİLMESİ GEREKTİĞİ YAZIYOR. 1 YAŞ ÜZERİ ÇOCUKLARDA GÜNDE 6 DEFA YARIM SAAT ARA İLE 3 ADET YANİ TOPLAM 18 ADET VERİLEBİLİYOR. BU ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİ OLDUĞU İÇİN LÜTFEN KULLANAN HERKESE İLETİN.

Bende var aldirdim 1 kere 4 top verdim daha erken diye.gunde 3 kere 4 er tane vermeli o zaman . teşekkürler dönüpte tekrar nasil kullanılıyormuş diye bakmazdim herhalde .

Kızlar danışman gereken bı durum var. Benim bebeğimin ek gıdaya geçtiğinden beri süt ve süt ürünlerine tepki veriyo. Yerken ağız çevresi kabarıyor. Yarm saat sonra sönüyor. Ama emzirme dönemi ben süt ürünleri yerken bu tepkiyi vermiyor. Ek gıda içinde süt ürünü varsa oluyor. Anne sütü ile tepki vermeyip ek gıdaya tepki vermesi süt alerjisi sayılır mı. Rint sen bu konuda tecrübelisin. Bı el atın kızlar bana. Mukuslu kaka ara ara oluyor. Kafam çok karıştı. Nasıl beslicem ben bu çocuğu. Dün kahvaltida ilk defa beyaz peynir verdim. Yedi hepsini üstüne emmek istedi. Emizridmm bı saat sonra çok kustu. Ne var ne yok çıkardı.

Kusmasi cok geldiginden dolabilir ama alerji bu sekilde de kendini gosterir. Anne sutunden gelen sut urunlerini tolere edebiliyordur.

Ben kullanıyorum canım bende sabaha kadar bekletiyorum bir sıkıntı yaşamadım deneme paketi alarak iyi yapmışsın hem bedeninede bakarsın benimkine küçük geldi mesela aldığım numara.

Alerji gibi duruyor cnm on gün uzak tut süt ürünleri nden sonra tekrar dene anlarsin

3 gün kuralı ile yoğurt havuç kabak patates elma yedik. Bugün kabağın 3üncü günü ve kabak patates yoğurt karıştırarak devam ettim. Bundan sonra ne ile devam etmeliyim kızlar, ne yapabilirim karıştırmaya devam mı yoksa yeni bişeyler daha deneyim mi . Siz nasıl ilerliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…