Daha önce sordum mu bilmiyorum ama sizin bebiş ne kadarlıkben başladığımdan beri zeytinyağı koyuyorum.
Yeşil kabağı patates le beraber verdim. Bikac damla zeytinyağı. Bı küçük küp tavuk suyu ile pişirdim . Sevdi. Ama tek kabak veridigmde sevmediBugun yesil kabak tattirdim hiiic sevmedi öğürüyor bagiriyordiliyle disari atti kasigi goturunce agzini acmadi
BizimkideBugun yesil kabak tattirdim hiiic sevmedi öğürüyor bagiriyordiliyle disari atti kasigi goturunce agzini acmadi
Ben geçen biz meyve yerken çok istedi diye meyve filesiyle muz verdim, kabız oldu, kakasını yapamadı. Sonra 2 gün sonra öyle bir kaka yaptı kiböyle iplik iplik, Allah'ım fena bir koku Dedim ek gıda hoşgeldin
Amin amin inşallah. Allah evlatlarımızı analı babalı büyüsün. Bize de evlat acısı vermesin. Ahhh Rabbim wvlatlari ana babasız bizi evlatlarimizsiz bırakmasın inşallahİnşallah cnm Allahım evlat acısı vermesin
Amin cnmAmin amin inşallah. Allah evlatlarımızı analı babalı büyüsün. Bize de evlat acısı vermesin. Ahhh Rabbim wvlatlari ana babasız bizi evlatlarimizsiz bırakmasın inşallah
Ocean d vitaminin içinden çıkan damlalik ile veriyorum ben.suan değil ama dişler çıktıktan sonra evet çok dikkat edilmelidir.ilac kesilince lekeler gidiyormuş galiba.Merhaba hanımlar az önce bi arkadaş demirin dişlerde leke yaptigla ilgili bişey sormuştu. Bilgim yoktu araştırdım. Demir ağızda kalıntı bıraktığı için doç lekelerine hatta çürüklere neden oluyomuş. Lekeler kesinlikle gecmiyomus. Cukurk zaten geri dönüşü olan bişey değil. Bunun için demiri damla olarak vermemek kaşıkla dilin üzerine vermek , ardından su vermek ve ağız temizliği yapmak gerekiyomus. Kimisi ıslak bi bezle temizleyin demiş kimi uzmanlar da bebekler için silikon fırçalar var onları önermiş. Ben diş kaşıyıcı bi mız almıştım ucunda silikon fırçası var onu kullanmaya baslicam .
Araştırınca sizlerede bilgi vermek istedim
Evet ya bizim bıdık ta bizim yemeklerde gözü var hepek gidaya geçtik biz 8 Ekim doğumlu 10 gün tadım yapti . yoğurt 3 gun kurala uyup verdim patates kabak bal kabağı havuç bazisi 1 gün denedim geçtim.dun bizim tavuk suyu sehriye çorbasına ağladı verdim suyundan çok sevdi,hatta içine parmağımla ufaladigim tam buğday ekmegi bile koydum bayıldı.bugun bebek tarhana çorbası yaptım sevmedi.yine bizim fırın patatesi parmaginla ezip koydum ağzına sevdi.zeytinyagli sosluydu baharatsiz kısmından yedi.
Böyle böyle alışacak.
Ama kesinlikle arada minik pütürlü verin 2 yaşında olup blendır ile gezen annelerden olmayin çok zorlanirsiniz.
Yarinda yoğurt çorbası yapıp vericem tuzsuz kismindan ayırıp sonra bize tuz atarım diyorum.Evet ya bizim bıdık ta bizim yemeklerde gözü var hepbirde damagi tuzlu sevio onu anladım meyveli pirinç unu maması yaptım bikac kere hiç begenmedi öğürdu falan. Sonra tavuk suyu şehriye çorbası afiyetle içti
Lekeler çıkmıyomuş. Ben leke yaptığını da yeni öğrendim. Araştırınca çıkmadığını öğrendimOcean d vitaminin içinden çıkan damlalik ile veriyorum ben.suan değil ama dişler çıktıktan sonra evet çok dikkat edilmelidir.ilac kesilince lekeler gidiyormuş galiba.
Yoğurt çorbası yaptım ben. Benim bebek çok sevdi.Yarinda yoğurt çorbası yapıp vericem tuzsuz kismindan ayırıp sonra bize tuz atarım diyorum.
Kabak ve patates corbasida aklımda onlarida severiz biz bebekte icer onlardan.arada özel arada özel olmayan diye devam edicem ek gidada.
Annem kardeşimde öyle yaptı kocaman oldu çoğu yemeği yemez çünkü tadını bilmiyo hep püre yedi bebekkenek gidaya geçtik biz 8 Ekim doğumlu 10 gün tadım yapti . yoğurt 3 gun kurala uyup verdim patates kabak bal kabağı havuç bazisi 1 gün denedim geçtim.dun bizim tavuk suyu sehriye çorbasına ağladı verdim suyundan çok sevdi,hatta içine parmağımla ufaladigim tam buğday ekmegi bile koydum bayıldı.bugun bebek tarhana çorbası yaptım sevmedi.yine bizim fırın patatesi parmaginla ezip koydum ağzına sevdi.zeytinyagli sosluydu baharatsiz kısmından yedi.
Böyle böyle alışacak.
Ama kesinlikle arada minik pütürlü verin 2 yaşında olup blendır ile gezen annelerden olmayin çok zorlanirsiniz.
Ben yaptiricam zamaninda.bugün aradim sabah erken getirin aşıları yapıyoruz dedi.tasima koltuğuna degil direk bebek arabasina yatar vaziyette koyucam tek kat giydirip açıp ben tutucam hatta bende bu aşı kol ku bacak mi diye soracaktim sana.gelince hemen sokarim banyoya.sonrasi daha kötü olacak.istanbulda 8000 haftaya 20000 olur sonraki haftalar düşünemiyorum bileKızlar ya aşıyı ne yapmayı düşünüyorsunuz. O kadar kararsızım ki. Araştırmalara göre zatürre aşısı olanlarda corona daha az etki ediyormul. Bizim 6.ay aşısı ile tamamlanacak o.
Hemşire bizim bura steril dedi ama hemşire de hastalık olmadığını ne bileyim.
Kayınvalidem emekli ebe, 1 ay geciktirilebilir aşı diyor. Bir yanım öyle yapayım diyor, öbür yanım o zaman salgın daha çok olursa ne olacak diyor... Cuma aşı günü. Ben kararsızım.
Eşim cezaevi personeli, cezaevinde karantina da kalıyor 15 gün o şartlarda yaşayacak. Ona canım ayrı sıkkın. Onunla da adam akıllı iletişim kurup bu konuyu konuşamıyorum da
Anne cesaretli olursa korkmazsa bebekte korkmaz ufak ufak parmaklar ile ufalayip ezip vermek lazim.hatta 7. Ay gibi kontrollu eline ekmekte vermeye başlarimAnnem kardeşimde öyle yaptı kocaman oldu çoğu yemeği yemez çünkü tadını bilmiyo hep püre yedi bebekken
Bu aşı bacakta, bir de çocuk felci var ağızdanBen yaptiricam zamaninda.bugün aradim sabah erken getirin aşıları yapıyoruz dedi.tasima koltuğuna degil direk bebek arabasina yatar vaziyette koyucam tek kat giydirip açıp ben tutucam hatta bende bu aşı kol ku bacak mi diye soracaktim sana.gelince hemen sokarim banyoya.sonrasi daha kötü olacak.istanbulda 8000 haftaya 20000 olur sonraki haftalar düşünemiyorum bile
Allah yardımcımız olsun sizin il de azmis inşallah insanlar duyarlı olurda artmaz aka İstanbul aldı başını gidiyorBu aşı bacakta, bir de çocuk felci var ağızdan
Bizim burada 18 vaka var ilde. Yaşadığım İlçe de bilmiyorum. Ama yaşadığım yerde ki ünlü bir pastane nin sahibi karı koca korona dan yatıyor hastane de. Onlar kaynaklı bulaşmış olma ihtimalinden çekiniyorum. Kayınvalidem de 1 ay bekleyebilir aşı sıkıntı olmaz diyor. Sanırım bir ay bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?