2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugun yesil kabak tattirdim hiiic sevmedi öğürüyor bagiriyor diliyle disari atti kasigi goturunce agzini acmadi
Yeşil kabağı patates le beraber verdim. Bikac damla zeytinyağı. Bı küçük küp tavuk suyu ile pişirdim . Sevdi. Ama tek kabak veridigmde sevmedi

Sorma ilk havuc yemesinden sonra bile kakasi gozle gorulur derecede degisti bizimkinin.

Ocean d vitaminin içinden çıkan damlalik ile veriyorum ben.suan değil ama dişler çıktıktan sonra evet çok dikkat edilmelidir.ilac kesilince lekeler gidiyormuş galiba.

ek gidaya geçtik biz 8 Ekim doğumlu 10 gün tadım yapti . yoğurt 3 gun kurala uyup verdim patates kabak bal kabağı havuç bazisi 1 gün denedim geçtim.dun bizim tavuk suyu sehriye çorbasına ağladı verdim suyundan çok sevdi,hatta içine parmağımla ufaladigim tam buğday ekmegi bile koydum bayıldı.bugun bebek tarhana çorbası yaptım sevmedi.yine bizim fırın patatesi parmaginla ezip koydum ağzına sevdi.zeytinyagli sosluydu baharatsiz kısmından yedi.
Böyle böyle alışacak.
Ama kesinlikle arada minik pütürlü verin 2 yaşında olup blendır ile gezen annelerden olmayin çok zorlanirsiniz.

Evet ya bizim bıdık ta bizim yemeklerde gözü var hep birde damagi tuzlu sevio onu anladım meyveli pirinç unu maması yaptım bikac kere hiç begenmedi öğürdu falan. Sonra tavuk suyu şehriye çorbası afiyetle içti

Yarinda yoğurt çorbası yapıp vericem tuzsuz kismindan ayırıp sonra bize tuz atarım diyorum.
Kabak ve patates corbasida aklımda onlarida severiz biz bebekte icer onlardan.arada özel arada özel olmayan diye devam edicem ek gidada.

Yoğurt çorbası yaptım ben. Benim bebek çok sevdi.

Kızlar ya aşıyı ne yapmayı düşünüyorsunuz. O kadar kararsızım ki. Araştırmalara göre zatürre aşısı olanlarda corona daha az etki ediyormul. Bizim 6.ay aşısı ile tamamlanacak o.

Hemşire bizim bura steril dedi ama hemşire de hastalık olmadığını ne bileyim.

Kayınvalidem emekli ebe, 1 ay geciktirilebilir aşı diyor. Bir yanım öyle yapayım diyor, öbür yanım o zaman salgın daha çok olursa ne olacak diyor... Cuma aşı günü. Ben kararsızım.

Eşim cezaevi personeli, cezaevinde karantina da kalıyor 15 gün o şartlarda yaşayacak. Ona canım ayrı sıkkın. Onunla da adam akıllı iletişim kurup bu konuyu konuşamıyorum da

Annem kardeşimde öyle yaptı kocaman oldu çoğu yemeği yemez çünkü tadını bilmiyo hep püre yedi bebekken

Ben yaptiricam zamaninda.bugün aradim sabah erken getirin aşıları yapıyoruz dedi.tasima koltuğuna degil direk bebek arabasina yatar vaziyette koyucam tek kat giydirip açıp ben tutucam hatta bende bu aşı kol ku bacak mi diye soracaktim sana.gelince hemen sokarim banyoya.sonrasi daha kötü olacak.istanbulda 8000 haftaya 20000 olur sonraki haftalar düşünemiyorum bile

Bu aşı bacakta, bir de çocuk felci var ağızdan

Bizim burada 18 vaka var ilde. Yaşadığım İlçe de bilmiyorum. Ama yaşadığım yerde ki ünlü bir pastane nin sahibi karı koca korona dan yatıyor hastane de. Onlar kaynaklı bulaşmış olma ihtimalinden çekiniyorum. Kayınvalidem de 1 ay bekleyebilir aşı sıkıntı olmaz diyor. Sanırım bir ay bekleyeceğim.

Allah yardımcımız olsun sizin il de azmis inşallah insanlar duyarlı olurda artmaz aka İstanbul aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…