Kati gelsiyse yutmakta zorlandığı şeyleri de kabul etmek istemiyor bebekler.biraz daha sulandırıp deneyebilirsin belki.Haklisin aslında labne ilede denedim de yinede olmadiLor ilede deniyeyim bakalım insallah yer
cnmBizim doktorun ek gıda başlama programını buldum:
1 hafta: meyve saat 10.30-11.00 arası en az 1 buçuk saat açlık. Birinci gün 1-2 çay kaşığı kadar. Hergun bir öncekinin iki katına artırılarak gidilmeli diyor. 3 gün bekleme kuralına göre devem edin diyor.
Elma Armut Muz
2 hafta: sabah meyve öğlen sebze: sebzeler tek tek denedikten sonra püre halinde verilir, mercimek de katın pureye demiş.
3. Hafta sabah meyve öğlen sebze öğleden sonra yoğurt.
4. Hafta tüm programa ek kahvalti: ev yapımı ya da doğal ekmek pekmez lor peynir ceviz.
Sindirimi daha kolay olduğu için meyveden başlatıyor.
Birincide bu programa göre başladım. Ama şimdi biraz daha farklı giderim.
Her şey için çatalla ezin cam rende kullanın diye belirtmiş.
Kesinlikle size içme suyu kullanılacak diye belirtmiş. Asla kaybatilmayacak demiş.
Cnm sen basladinmi ek gıdayaBizim doktorun ek gıda başlama programını buldum:
1 hafta: meyve saat 10.30-11.00 arası en az 1 buçuk saat açlık. Birinci gün 1-2 çay kaşığı kadar. Hergun bir öncekinin iki katına artırılarak gidilmeli diyor. 3 gün bekleme kuralına göre devem edin diyor.
Elma Armut Muz
2 hafta: sabah meyve öğlen sebze: sebzeler tek tek denedikten sonra püre halinde verilir, mercimek de katın pureye demiş.
3. Hafta sabah meyve öğlen sebze öğleden sonra yoğurt.
4. Hafta tüm programa ek kahvalti: ev yapımı ya da doğal ekmek pekmez lor peynir ceviz.
Sindirimi daha kolay olduğu için meyveden başlatıyor.
Birincide bu programa göre başladım. Ama şimdi biraz daha farklı giderim.
Her şey için çatalla ezin cam rende kullanın diye belirtmiş.
Kesinlikle size içme suyu kullanılacak diye belirtmiş. Asla kaybatilmayacak demiş.
Yoo hayır başlamadım. Ne zaman ki artık iyice kanaat getiririm aç olduğuna, ağlaması kesilmez uykusu bir saati geçmez o zaman başlarım. Gece hala her saat başı kalkmıyor. O yüzden aç olduğunu düşünmüyorum, normalde doymadiysa emziği atıp ağlar, bu ara o da azaldi kafayı toparladım biraz muhtemelen süte de yansıdı. 28'inde 6 ay dolacak zaten. 5 ay doldu ne zaman istersem başlayabilirim rahatlığı var tabii. Sen ne yaptın?cnm
Cnm sen basladinmi ek gıdaya
Aynen cnm bende 2gundur alerji maması acdim muhalebi gibi verdim çok istekli sofraya diye yaptım ek gıdaya başlarız yakinda 6aya yaklaşın biraz yoğurt peynir yiyemiycek diye çok üzülüyorum kan ilacına basladinmi peki ben 6ayi bekliyorum meyvasina damlatın diyeYoo hayır başlamadım. Ne zaman ki artık iyice kanaat getiririm aç olduğuna, ağlaması kesilmez uykusu bir saati geçmez o zaman başlarım. Gece hala her saat başı kalkmıyor. O yüzden aç olduğunu düşünmüyorum, normalde doymadiysa emziği atıp ağlar, bu ara o da azaldi kafayı toparladım biraz muhtemelen süte de yansıdı. 28'inde 6 ay dolacak zaten. 5 ay doldu ne zaman istersem başlayabilirim rahatlığı var tabii. Sen ne yaptın?
Ben sidefer verdim gün aşırı, iki defa denedim ikisinde de kustu. Tam ferrum başlayacaktım ki bronsiyolit oldu malum enfeksiyon durumunda demir verilmez.Aynen cnm bende 2gundur alerji maması acdim muhalebi gibi verdim çok istekli sofraya diye yaptım ek gıdaya başlarız yakinda 6aya yaklaşın biraz yoğurt peynir yiyemiycek diye çok üzülüyorum kan ilacına basladinmi peki ben 6ayi bekliyorum meyvasina damlatın diye
Enfeksiyon durumjnda demir ilaci neden verilmez ki? Bize boyle bir sey denmedi.Ben Allah ne verdiyse verdim her gun 6 sar damla.hep.Ben sidefer verdim gün aşırı, iki defa denedim ikisinde de kustu. Tam ferrum başlayacaktım ki bronsiyolit oldu malum enfeksiyon durumunda demir verilmez.
Yarın öbür gün başlarım. Ferrum evde açılmamış vardı. Ona başlarım eczaneye gitmeyelim diye.
Büyüğe geç başladım ve çocukta eksiklik oldu. 18 aya kadar yüksek doz kullandı. Bunda bir an önce başlarım.
Su anda ayakta olmamin sebebi bu.Gomdu kafayi.Nefes8ni kontrol ediyorum.Biraz uyusun bari diyorum.Ayaktayim bu sebepten.Digeri cok rahat kafasini saga sola.ceviriyor ama bu yastiga gomuyor direkt kafayi.Ceviricem birazdan varsin aglasin uyansin sık sık.Bebekten bebege degisiyor yani bence o kendini kurtarma durumu.Kızlar bizimki gece uyurken yüzüstü uyuyor arada. Kafasını sağa ya da sola çeviriyor ama burun deliğinin birini kapatıyor bazen. Tam çevirmiyor gibi. Korkuyorum nefessiz kalır mı bu şekilde?artık 6 aylık olacağız 1 haftaya. Sanırım bu şekilde uyumayı öğrendiler ve bogulmazlar kendilerini kurtarırlar mi?bütün gece nöbet mi tutmak lazım ya da
Demir, hücrelere oksijen sağlar. Enfeksiyon durumunda da enfeksiyonu da besliyormus.Enfeksiyon durumjnda demir ilaci neden verilmez ki? Bize boyle bir sey denmedi.Ben Allah ne verdiyse verdim her gun 6 sar damla.hep.
Şu an zaten yastiksiz yatmalilarSu anda ayakta olmamin sebebi bu.Gomdu kafayi.Nefes8ni kontrol ediyorum.Biraz uyusun bari diyorum.Ayaktayim bu sebepten.Digeri cok rahat kafasini saga sola.ceviriyor ama bu yastiga gomuyor direkt kafayi.Ceviricem birazdan varsin aglasin uyansin sık sık.Bebekten bebege degisiyor yani bence o kendini kurtarma durumu.
6. Aydan sonra toz demir var. Ferromixin. Aklında bulunsun.Aynen cnm bende 2gundur alerji maması acdim muhalebi gibi verdim çok istekli sofraya diye yaptım ek gıdaya başlarız yakinda 6aya yaklaşın biraz yoğurt peynir yiyemiycek diye çok üzülüyorum kan ilacına basladinmi peki ben 6ayi bekliyorum meyvasina damlatın diye
Demir enfeksiyonu besliyor ve artırıyor. O yüzden hastalık durumunda demir kesilirEnfeksiyon durumjnda demir ilaci neden verilmez ki? Bize boyle bir sey denmedi.Ben Allah ne verdiyse verdim her gun 6 sar damla.hep.
Iyiyim canim sorun olmadi şükür
Ince bir yastikla yatiriyorum.Şu an zaten yastiksiz yatmalilar
Hic bilmiyodum.Tecrubesizligim ama doktor da uyarmadi hic beni.Bir daha vermem enfeksiyon durumunda asla.Demir enfeksiyonu besliyor ve artırıyor. O yüzden hastalık durumunda demir kesilir
İçindekiler böyle. Ötekilerle kıyaslamak gerek.İçeriği güzel mi cnm biliyorsun herşey kullanamıyoruz not ediyorum
Benim büyük oğlan yüzustu yatıyor. 3 yaşa kadar yastiksiz yatırdım. Olması gereken 2 yasa kadar yastiksiz yatmak ama bir sakıncası olmadığından ben 3'e kadar bekledim.Ince bir yastikla yatiriyorum.
Maalesef soylemiyorlar. Ben alerji grubundan öğrenmiştim. Sonra doktora sorup teyit etmiştim.Hic bilmiyodum.Tecrubesizligim ama doktor da uyarmadi hic beni.Bir daha vermem enfeksiyon durumunda asla.
Oh iyi maşallah... İnşallah kazasiz belasız atlatsak. Bir an önce bitse gitse tüm dünyanın başından.Iyiyim canim sorun olmadi şükür
Iki test yapiliyormus ilki pozitif çıkmıştı 2. Negatif cikinca olmadigi anlaşıldı cok şükür bise çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?