2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim doktorun ek gıda başlama programını buldum:
1 hafta: meyve saat 10.30-11.00 arası en az 1 buçuk saat açlık. Birinci gün 1-2 çay kaşığı kadar. Hergun bir öncekinin iki katına artırılarak gidilmeli diyor. 3 gün bekleme kuralına göre devem edin diyor.
Elma Armut Muz
2 hafta: sabah meyve öğlen sebze: sebzeler tek tek denedikten sonra püre halinde verilir, mercimek de katın pureye demiş.
3. Hafta sabah meyve öğlen sebze öğleden sonra yoğurt.
4. Hafta tüm programa ek kahvalti: ev yapımı ya da doğal ekmek pekmez lor peynir ceviz.

Sindirimi daha kolay olduğu için meyveden başlatıyor.
Birincide bu programa göre başladım. Ama şimdi biraz daha farklı giderim.
Her şey için çatalla ezin cam rende kullanın diye belirtmiş.
Kesinlikle size içme suyu kullanılacak diye belirtmiş. Asla kaybatilmayacak demiş.

cnm
Cnm sen basladinmi ek gıdaya

cnm

Cnm sen basladinmi ek gıdaya
Yoo hayır başlamadım. Ne zaman ki artık iyice kanaat getiririm aç olduğuna, ağlaması kesilmez uykusu bir saati geçmez o zaman başlarım. Gece hala her saat başı kalkmıyor. O yüzden aç olduğunu düşünmüyorum, normalde doymadiysa emziği atıp ağlar, bu ara o da azaldi kafayı toparladım biraz muhtemelen süte de yansıdı. 28'inde 6 ay dolacak zaten. 5 ay doldu ne zaman istersem başlayabilirim rahatlığı var tabii. Sen ne yaptın?

Aynen cnm bende 2gundur alerji maması acdim muhalebi gibi verdim çok istekli sofraya diye yaptım ek gıdaya başlarız yakinda 6aya yaklaşın biraz yoğurt peynir yiyemiycek diye çok üzülüyorum kan ilacına basladinmi peki ben 6ayi bekliyorum meyvasina damlatın diye

Ben sidefer verdim gün aşırı, iki defa denedim ikisinde de kustu. Tam ferrum başlayacaktım ki bronsiyolit oldu malum enfeksiyon durumunda demir verilmez.
Yarın öbür gün başlarım. Ferrum evde açılmamış vardı. Ona başlarım eczaneye gitmeyelim diye.
Büyüğe geç başladım ve çocukta eksiklik oldu. 18 aya kadar yüksek doz kullandı. Bunda bir an önce başlarım.

Enfeksiyon durumjnda demir ilaci neden verilmez ki? Bize boyle bir sey denmedi.Ben Allah ne verdiyse verdim her gun 6 sar damla.hep.

Su anda ayakta olmamin sebebi bu.Gomdu kafayi.Nefes8ni kontrol ediyorum.Biraz uyusun bari diyorum.Ayaktayim bu sebepten.Digeri cok rahat kafasini saga sola.ceviriyor ama bu yastiga gomuyor direkt kafayi.Ceviricem birazdan varsin aglasin uyansin sık sık.Bebekten bebege degisiyor yani bence o kendini kurtarma durumu.

Şu an zaten yastiksiz yatmalilar

6. Aydan sonra toz demir var. Ferromixin. Aklında bulunsun.

Bu arada 3 kilo keçi sütüm geldi maya da getirdiler.Püf noktasi var midir ?? 3 litreyi hemen yapmam.1 er litre 1er litre yapicam.Insallah tutar.Yogurt mayalama konusunda asiri beceriksizim.Yazik olur süte de verdigim o parayadakilosu baya varmis

Ince bir yastikla yatiriyorum.
Benim büyük oğlan yüzustu yatıyor. 3 yaşa kadar yastiksiz yatırdım. Olması gereken 2 yasa kadar yastiksiz yatmak ama bir sakıncası olmadığından ben 3'e kadar bekledim.
Küçük de çok kusuyordu. O yüzden hala yataginin altında yastık var eğimli yatağı

Hic bilmiyodum.Tecrubesizligim ama doktor da uyarmadi hic beni.Bir daha vermem enfeksiyon durumunda asla.
Maalesef soylemiyorlar. Ben alerji grubundan öğrenmiştim. Sonra doktora sorup teyit etmiştim.
Iyiyim canim sorun olmadi şükür
Iki test yapiliyormus ilki pozitif çıkmıştı 2. Negatif cikinca olmadigi anlaşıldı cok şükür bise çıkmadı
Oh iyi maşallah... İnşallah kazasiz belasız atlatsak. Bir an önce bitse gitse tüm dünyanın başından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…