2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimde dün aksam bogazim acidi ödüm koptu kalktim sirke ile gargara yapip az bi yudum içtim şimdi birşey yok.bizdede esim cikip aliyor ama adam banyo yaptığı halde gezer virus muamelesi görüyor benden.

Bir hafta öncesine kadar öyleydim. Sepette katlanmış çamaşırlar vardı. Dolabın kapagi açıktı. Eşim oradan marketten aldiklariyla geçti diye hepsini tekrar yıkadım. Balkonda kuruttum diye de hepsini utuledim. Kafayı yemek pek işe yarama diye telkinle sakinlestirdim kendimi.
Eşim şu an 4 günde bir çalışıyor. Geçen hafta onun işte olduğu anlar boyunca çok koyu oluyordum. Eve gelince banyo yapıyor ama ya dokunduysa ya surunduyse diye her yeri silip süpürüyordum. Sürekli sinir hâli...
Baktım olmuyor. Daha sakinledim :)

Benimde dün aksam bogazim acidi ödüm koptu kalktim sirke ile gargara yapip az bi yudum içtim şimdi birşey yok.bizdede esim cikip aliyor ama adam banyo yaptığı halde gezer virus muamelesi görüyor benden.
Benim eşim evden çalışmaya geçti ama bi defa ofise gitmesi gerekti. 11 gün geçti üstünden. Şuan diyorum acaba ofiste birinden bulaştıysa 14 gün kuluçka süresi dolmadı. Her an hasta olabilir miyiz diye.
Bu kocaları napsak ki

Ahahah seninki zirveymis dolap açık diye yıkanan çamaşırlara çok güldüm
Ben de en az 4 gun karantinada beklettiğimiz alışverişleri üstüne yikanabilecekleri bulasik deterjaniyla yıkayıp sonra üstlerine kolonya sıkıp öyle kaldırıyorum yerlerine aslında akışına bırakmak ve cok düşünmemek lazım. Ama her yerde karşımıza çıkıyor. Ister istemez pinpirik oluyoruz.
Hele evde bebisler olunca.

Benim eşim evden calisabildigi halde emir geldiği halde izin vermediler. Ofiste çalışıyor. Evde çalış ama senelik iznine saycaz dediler. Eee hem evde aktif caliscak hem senelik izni gitcek. Müdür pislik yaptı yani. Gelir gelmez balonda soyunup camasirlari poşete koyuyor hemen duşa . Ordn çamaşırlar makinaya. Ondan sonra aramıza katılıyor. Kendi aracıyla ise gidiyor. Şirkette ofiste tek başına. Ama sonuçta ev ye gidio. Yemekhaneye gidio. Her ne kadar personel sayısı azalmis olsada bı kiside olsa virüs silsile şeklinde hepsine yayılabilir. Allah'a emanet diyip gidip geliyor işte

Zaten çok az yiyorlar ya pek sıkıntı olmamıştı benim buyukte. İkinciye başlamadım ya daha. 6 ayı buluruz yine. Doyuyor gibi şimdilik bennde gecmedim daha tadimlara.
Benim bebek 6 ayı doldurdu 24 eylül de. Bende doyacağı kadar vermiyorum henüz. Çeşit sunmak sıkıntı oluyor biraz. Mercimeği de az birşey ile başlayım, miktarını az tutarak.

Bugün pazara gittim. Eve gelince tüm çamaşırları attım makinaya. Eldiven, maske, gözlük taktım. Hemen duşa girdim. Cüzdan bile götürmedim, parayı direk cebime koydum.

Pazara sıra ile alıyorlardı. Bayağı uzun kuyruk vardı. Bekçileri, sosyal mesafeye uyuluyor mu diye kontrol ediyordu. Bir aydır dışarı çıkmadığım için çok ilginç geldi. Ne hale gelmişiz dedim.

Benim ki karantina da. 15 gün kalacak sonra gelecek eve başta üzülüyordum ama böyle daha iyi oldu sanırım.

Büyük olasilikla 5. Ya da 7. Gün çıkıyormuş ortaya

Alerji
Makatta catlak bunlar olabilir. Neler denedin? Neyden sonra kanlı kaka oldu? Pişik de alerji belirtisi olabilir. Ama en mühimi kanlı kaka
Çatlak görmedim ama dikkatli bir daha bakayım. Havuç Kabak patates bal kabağı denedim ama sanki kabaklarda mı daha çok oldu. Off tam anlayamadım. Havuç da da bir defa az bir şey gördüm bu arada zeytinyağı da koydum. O da dokunmuş olabilir mi ?

Cimere yazın isimsiz. Ya da alakası olmayan arkadaşlarınıza yazdırın.

Anladım benimki de 7-8 arası uyuyor sabah 6 da ayakta tabi doğal olarak. Gündüz bazen bıraksam hiç uykusu gelmiş gibi davranmıyor. Ben tahmini olarak çok yorulmasın diye 2.5 saatte falan uyutuyorum bazen kendisi belli ediyor. Merak ettim siz de durumlar nasıl diye teşekkür ederim.

Her şey olabilir. En iyisi 1hafta ara ver. Sonra patates ver. 3 gün kuralına uy mutlaka hatta 4-5 gün de deneyebilirsin.

Öğleden sonra uykusu iyiymiş ama tabi 3 defa uyanıyormuş. Sallıyor musun geri hemen ya da nasıl geri döndürüyorsun ?

Bu kafaya ben de erişmek istiyorum ama olmuyor bi türlü illa ki diyorum yorgun kalmasın yok aç olmasın

Her şey olabilir. En iyisi 1hafta ara ver. Sonra patates ver. 3 gün kuralına uy mutlaka hatta 4-5 gün de deneyebilirsin.
3 gün kuralına uydum aslında. Ama işte son 3 gündür bal kabağıydı sanırım en çok buna tepki verdi dediğin gibi olmadı tekrar bakarım.

Kavanozlara yapabilirsin yoğurdu. Açılmadığı için taze kalır

Benim bebek 6 ayı doldurdu 24 eylül de. Bende doyacağı kadar vermiyorum henüz. Çeşit sunmak sıkıntı oluyor biraz. Mercimeği de az birşey ile başlayım, miktarını az tutarak.
Canm ben geçen patates havuç bı küçük parça tavuk suyu içme suyu ile hasladim. Kendimize ezogelin çorbası yapiodum mercimek pirinç bulgur kaynarken bı tatlı kaşığı alıp bebeğin çorbasına ekledim . Çok besleyici oldu . Tadını da çok sevdi.

Aklımda olsun. Gayet Besleyici olur.

Bugün benim takıntılarım başladı yeniden. Bebeğe irmikli yoğurt çorbası yapmıştım. İçerken bir kaç defa öksürdü. Ciğerine mi kaçtı diye tedirgin oldum.

Büyük oğlum badem kaçmıştı ciğerine operasyon oldu. Bu bende takıntı oldu. Biri birşey yerken öksürünce tansiyonum düşüyor, kalbim hızla çarpıyor. Eşim de yok yanım da. Kendimi telkin ediyorum bir saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…