Benimde dün aksam bogazim acidi ödüm koptu kalktim sirke ile gargara yapip az bi yudum içtim şimdi birşey yok.bizdede esim cikip aliyor ama adam banyo yaptığı halde gezer virus muamelesi görüyor benden.Kızlar ya psikolojik olarak sizde de oluyor mu? Benim şuan boğazım acıyor gibi. Hapşırmaya başladım. Sürekli kendimi dinliyorum. 2 haftadır evden çıkmıyorum. Eşim haftada 1 market alışverişi yapmak için çıkıyor. Ama marketten gelen poşetleri balkona karantinaya goturene kadar sanki evin her yerine virüsler saçıldı gibi bir travma yaşıyorum. Suanda bogazim aciyor ve hafiften bas agrisi da var gibi. Vallahi tükendik hepimiz
Bir hafta öncesine kadar öyleydim. Sepette katlanmış çamaşırlar vardı. Dolabın kapagi açıktı. Eşim oradan marketten aldiklariyla geçti diye hepsini tekrar yıkadım. Balkonda kuruttum diye de hepsini utuledim. Kafayı yemek pek işe yarama diye telkinle sakinlestirdim kendimi.Kızlar ya psikolojik olarak sizde de oluyor mu? Benim şuan boğazım acıyor gibi. Hapşırmaya başladım. Sürekli kendimi dinliyorum. 2 haftadır evden çıkmıyorum. Eşim haftada 1 market alışverişi yapmak için çıkıyor. Ama marketten gelen poşetleri balkona karantinaya goturene kadar sanki evin her yerine virüsler saçıldı gibi bir travma yaşıyorum. Suanda bogazim aciyor ve hafiften bas agrisi da var gibi. Vallahi tükendik hepimiz
Benim eşim evden çalışmaya geçti ama bi defa ofise gitmesi gerekti. 11 gün geçti üstünden. Şuan diyorum acaba ofiste birinden bulaştıysa 14 gün kuluçka süresi dolmadı. Her an hasta olabilir miyiz diye.Benimde dün aksam bogazim acidi ödüm koptu kalktim sirke ile gargara yapip az bi yudum içtim şimdi birşey yok.bizdede esim cikip aliyor ama adam banyo yaptığı halde gezer virus muamelesi görüyor benden.
Ahahah seninki zirveymisBir hafta öncesine kadar öyleydim. Sepette katlanmış çamaşırlar vardı. Dolabın kapagi açıktı. Eşim oradan marketten aldiklariyla geçti diye hepsini tekrar yıkadım. Balkonda kuruttum diye de hepsini utuledim. Kafayı yemek pek işe yarama diye telkinle sakinlestirdim kendimi.
Eşim şu an 4 günde bir çalışıyor. Geçen hafta onun işte olduğu anlar boyunca çok koyu oluyordum. Eve gelince banyo yapıyor ama ya dokunduysa ya surunduyse diye her yeri silip süpürüyordum. Sürekli sinir hâli...
Baktım olmuyor. Daha sakinledim :)
Benim eşim evden calisabildigi halde emir geldiği halde izin vermediler. Ofiste çalışıyor. Evde çalış ama senelik iznine saycaz dediler. Eee hem evde aktif caliscak hem senelik izni gitcek. Müdür pislik yaptı yani. Gelir gelmez balonda soyunup camasirlari poşete koyuyor hemen duşa . Ordn çamaşırlar makinaya. Ondan sonra aramıza katılıyor. Kendi aracıyla ise gidiyor. Şirkette ofiste tek başına. Ama sonuçta ev ye gidio. Yemekhaneye gidio. Her ne kadar personel sayısı azalmis olsada bı kiside olsa virüs silsile şeklinde hepsine yayılabilir. Allah'a emanet diyip gidip geliyor işteBenim eşim evden çalışmaya geçti ama bi defa ofise gitmesi gerekti. 11 gün geçti üstünden. Şuan diyorum acaba ofiste birinden bulaştıysa 14 gün kuluçka süresi dolmadı. Her an hasta olabilir miyiz diye.
Bu kocaları napsak ki
Benim bebek 6 ayı doldurdu 24 eylül de. Bende doyacağı kadar vermiyorum henüz. Çeşit sunmak sıkıntı oluyor biraz. Mercimeği de az birşey ile başlayım, miktarını az tutarak.Zaten çok az yiyorlar ya pek sıkıntı olmamıştı benim buyukte. İkinciye başlamadım ya daha. 6 ayı buluruz yine. Doyuyor gibi şimdilik bennde gecmedim daha tadimlara.
Bugün pazara gittim. Eve gelince tüm çamaşırları attım makinaya. Eldiven, maske, gözlük taktım. Hemen duşa girdim. Cüzdan bile götürmedim, parayı direk cebime koydum.Kızlar ya psikolojik olarak sizde de oluyor mu? Benim şuan boğazım acıyor gibi. Hapşırmaya başladım. Sürekli kendimi dinliyorum. 2 haftadır evden çıkmıyorum. Eşim haftada 1 market alışverişi yapmak için çıkıyor. Ama marketten gelen poşetleri balkona karantinaya goturene kadar sanki evin her yerine virüsler saçıldı gibi bir travma yaşıyorum. Suanda bogazim aciyor ve hafiften bas agrisi da var gibi. Vallahi tükendik hepimiz
Benim ki karantina da. 15 gün kalacak sonra gelecek eveBenim eşim evden çalışmaya geçti ama bi defa ofise gitmesi gerekti. 11 gün geçti üstünden. Şuan diyorum acaba ofiste birinden bulaştıysa 14 gün kuluçka süresi dolmadı. Her an hasta olabilir miyiz diye.
Bu kocaları napsak ki
Büyük olasilikla 5. Ya da 7. Gün çıkıyormuş ortayaBenim eşim evden çalışmaya geçti ama bi defa ofise gitmesi gerekti. 11 gün geçti üstünden. Şuan diyorum acaba ofiste birinden bulaştıysa 14 gün kuluçka süresi dolmadı. Her an hasta olabilir miyiz diye.
Bu kocaları napsak ki
Çatlak görmedim ama dikkatli bir daha bakayım. Havuç Kabak patates bal kabağı denedim ama sanki kabaklarda mı daha çok oldu. Off tam anlayamadım. Havuç da da bir defa az bir şey gördüm bu arada zeytinyağı da koydum. O da dokunmuş olabilir mi ?Alerji
Makatta catlak bunlar olabilir. Neler denedin? Neyden sonra kanlı kaka oldu? Pişik de alerji belirtisi olabilir. Ama en mühimi kanlı kaka
Cimere yazın isimsiz. Ya da alakası olmayan arkadaşlarınıza yazdırın.Benim eşim evden calisabildigi halde emir geldiği halde izin vermediler. Ofiste çalışıyor. Evde çalış ama senelik iznine saycaz dediler. Eee hem evde aktif caliscak hem senelik izni gitcek. Müdür pislik yaptı yani. Gelir gelmez balonda soyunup camasirlari poşete koyuyor hemen duşa . Ordn çamaşırlar makinaya. Ondan sonra aramıza katılıyor. Kendi aracıyla ise gidiyor. Şirkette ofiste tek başına. Ama sonuçta ev ye gidio. Yemekhaneye gidio. Her ne kadar personel sayısı azalmis olsada bı kiside olsa virüs silsile şeklinde hepsine yayılabilir. Allah'a emanet diyip gidip geliyor işte
Anladım benimki de 7-8 arası uyuyor sabah 6 da ayakta tabi doğal olarak. Gündüz bazen bıraksam hiç uykusu gelmiş gibi davranmıyor. Ben tahmini olarak çok yorulmasın diye 2.5 saatte falan uyutuyorum bazen kendisi belli ediyor. Merak ettim siz de durumlar nasıl diye teşekkür ederim.Aksam 9 da uyumuş oluyor sabah da 8 gibi uyaniyor gece 2 kere uyanip mamasini yiyor gündüzleri hesaplamiyorum ama asagi yukarı 2 saatte 1 uyuyor bazen 3 saati buluyor
Ben gidaya geçiş yaptim kizim emmedi o yuzden sutum kesildi tamamen corba meyve falan veriyirum tadini unutmuyorlar merak etme sadece yemedigi bir sebze olursa sevdigi bir sebzenin icine az miktarda karistirabilirsin zamanla artırırsın böylece ona da alisir
Her şey olabilir. En iyisi 1hafta ara ver. Sonra patates ver. 3 gün kuralına uy mutlaka hatta 4-5 gün de deneyebilirsin.Çatlak görmedim ama dikkatli bir daha bakayım. Havuç Kabak patates bal kabağı denedim ama sanki kabaklarda mı daha çok oldu. Off tam anlayamadım. Havuç da da bir defa az bir şey gördüm bu arada zeytinyağı da koydum. O da dokunmuş olabilir mi ?
Öğleden sonra uykusu iyiymiş ama tabi 3 defa uyanıyormuş. Sallıyor musun geri hemen ya da nasıl geri döndürüyorsun ?Sabah 6 7 gibi kalkar 9 30 10 arası Bi yarın saat uyur sonra 12 1 gibi yatar 3bucuk gibi kalkar ama 3 kere uyanır en az. taki akşam uykusuna kadar Bi daha uyumaz8 de uyur normalde uyanmazdı ama diş çıkarıyor oyüzden 1e ye kadar saat başı sonra 2 saatte bir uyanır oldu
Bu kafaya ben de erişmek istiyorum ama olmuyor bi türlü illa ki diyorum yorgun kalmasın yok aç olmasınYOk ne düzeni canım düzen müzen yok. SAdece 2 veya 2bucuk saat uyanıklık arası düzenli. hEr sabah farklı saatlerde kalktığı için uyanık kalma süresi de değişmediği için uyku saatleri sürekli değişkenlik gösteriyor. DÜZENLİ olanları okuyunca ne yalan söyliyetim gıpta ediyorum. BU geuba sürekli yazıyordum 8de yatırıyorum en az 3saat uğraşıyorum 11-11bucuk gibi derin uykuya anca geçiyordiye. Bu durun beni fazlasıyla yordu ve gece uykusunu 10-10bucuk civarına çektim. En azından artık gece uykusuna geçene kadar zibilyon kere kalkmamış oluyor.
Şu kadar uyumalı şu kadar uyanık kalmalı gece uykusuna şu saatte geçip şu saatte uyanmalı gündüz şu kadar kez uyumalı kalıpları beni çok bunalttı. Bu tğrk yazılar gördükçe kalıplara sokmaya çalıştıkça yıprandım zaten tek bakıyorum çocuğuma nefes alacak bir an bile yok çünkü senin hesap gündüz uykuları sadece 30dk. Artık ona göre hareket etmeyi düşünüyorum. Uykusu varsa uyur acıkırsa emer kafasına erişmek istiyorum. Zaren bunalımlı bşr dönemdeyiz bir de bu haller iyice yordu beni... ben yoruldukça çocuğumu da yoruyorum. Bu konuda şermin yaşarın kitapları birde şeyma çekicinin kitapları biraz fayda sağladı öneririm herkese.
3 gün kuralına uydum aslında. Ama işte son 3 gündür bal kabağıydı sanırım en çok buna tepki verdi dediğin gibi olmadı tekrar bakarım.Her şey olabilir. En iyisi 1hafta ara ver. Sonra patates ver. 3 gün kuralına uy mutlaka hatta 4-5 gün de deneyebilirsin.
Kavanozlara yapabilirsin yoğurdu. Açılmadığı için taze kalırBirde bir şey daha soracağım malum her an markete çıkılmıyor. Yoğurt yapmak için süt alınca çok alıyoruz haliyle. Ama bu defa da yoğurt taze taze olmayacak bebek için. Siz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Canm ben geçen patates havuç bı küçük parça tavuk suyu içme suyu ile hasladim. Kendimize ezogelin çorbası yapiodum mercimek pirinç bulgur kaynarken bı tatlı kaşığı alıp bebeğin çorbasına ekledim . Çok besleyici oldu . Tadını da çok sevdi.Benim bebek 6 ayı doldurdu 24 eylül de. Bende doyacağı kadar vermiyorum henüz. Çeşit sunmak sıkıntı oluyor biraz. Mercimeği de az birşey ile başlayım, miktarını az tutarak.
Aklımda olsun. Gayet Besleyici olur.Canm ben geçen patates havuç bı küçük parça tavuk suyu içme suyu ile hasladim. Kendimize ezogelin çorbası yapiodum mercimek pirinç bulgur kaynarken bı tatlı kaşığı alıp bebeğin çorbasına ekledim . Çok besleyici oldu . Tadını da çok sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?