Korkma canm . Bizimkide bugün çorba içerken biraz boğulur gibi oldu. Olcak bunlar. Ben biberonla su alıyorum yanıma iki üç kaşık çorba arada biraz su veriom.Damak tadı öyle demekki. Benim ki buruşturuyor yüzünü de bir kaç kaşık yiyor. Zaten bir tatlı kaşığı ancak yiyor,herşeyi.
Bende bir süre sadece sebze püresi veririm. Akşamdan beri nefes dinliyorumhızlı mı nefes alıp veriyor diye ona taktım şu anda. Sabah olsaydı bir hayırlısı ile.
Benim ki biberon ile içmiyor midesi bulanıyor. Nasıl alıştırdın. Büyük oğlumda içmezdi. Kaşık ile verirdim. Sonra normal bardağa geçmiştik hemen.Korkma canm . Bizimkide bugün çorba içerken biraz boğulur gibi oldu. Olcak bunlar. Ben biberonla su alıyorum yanıma iki üç kaşık çorba arada biraz su veriom.
Zorlanıp çatlamış olabilir mi makatı. Ben muz vermedim henüz. Bağırsakları hazır olmayabilir diyeKızlar bugün bebegime çok az bisey muz ezdim içine anne sütüyle kattım saat 3 buçuk gibi az önce baktım çok az kaka yapabilmiş ve az bişeyde kanlı vardı bu ne şimdi
Ya çok az verdim ama popoda çatlak yok göremedim ama kızarıklık var arasında o da hep vardı biraz artmis bide o muzdan sonra civikli kaka yapmiati alerji olmaz demi mıza alerji olursa çok üzülürümZorlanıp çatlamış olabilir mi makatı. Ben muz vermedim henüz. Bağırsakları hazır olmayabilir diye
Olabilir de alerji. Bir süre verme bence, sonra tekrar denersinYa çok az verdim ama popoda çatlak yok göremedim ama kızarıklık var arasında o da hep vardı biraz artmis bide o muzdan sonra civikli kaka yapmiati alerji olmaz demi mıza alerji olursa çok üzülürüm
Ya bide yalana yalana yedi yazık iyiki fazla vermedim bi kaşık verdim bide bizimkinin yüzünde hep egzama var kremle geçiyor kızarıklık ama kabarcik kaldı hep bunu da anlayamadim elmayida çam remde alamadım diye vermiyorumOlabilir de alerji. Bir süre verme bence, sonra tekrar denersin
Elmayı pişir o zaman tamamen ezebilirsin, pütür kalmaz.Ya bide yalana yalana yedi yazık iyiki fazla vermedim bi kaşık verdim bide bizimkinin yüzünde hep egzama var kremle geçiyor kızarıklık ama kabarcik kaldı hep bunu da anlayamadim elmayida çam remde alamadım diye vermiyorum
Cam şişe ile atarsanız patlar büyük ihtimalle, mecburen pet şişe. Cam ile atarsanız da şişenin yarışı dolu olsun en azından önlem almış olunur. Kaynatıp atıyorum. Çünkü virüsler bakteriler soğukta ölmez donarmış.Çok mantıklı kaynatıp mı atıyorsun ? Cam şişe ile mi birde ?
Sleepy naturalKızlar bez ne kullanıyorsunuz ? Benim bez ne kadar zamlanmış 3 hafta önce almıştımstok mu yaptı ki insanlar 112 tanesini 85 TL almıştım 145 TL olmuş
28 Ekim doğumlu. Gecmedim daha.Herkes ek gıdaya geçmiş. Benim gibi geçmeyen var mı. 9 ekimde 6 aylık olacak... Koronadan dolayı dışarıda çıkılmıyor. Aşı için arayacagım. Yasak geldı ya aşılar ne olacak
Vitamin gitmez demiElmayı pişir o zaman tamamen ezebilirsin, pütür kalmaz.
Ben. Bu korona çıkmadan önce aylık paket almıştım indirimliydi iyi ki almışım diyorum şimdi. Ben alırken annemler sanki köyde yaşıyorsun sanki kıtlık var falan demişlerdi. Molfix kullanıyoruz 120 tanesini 100 TL'ye aldım 5 numara. Şimdi fiyatlar ne durumda bilmiyorumKızlar bez ne kullanıyorsunuz ? Benim bez ne kadar zamlanmış 3 hafta önce almıştımstok mu yaptı ki insanlar 112 tanesini 85 TL almıştım 145 TL olmuş
Bizimkinin de yerleri belli ama bu kadar değil. Kuzunun dişler geliyo. Kırmızı noktalar normal.Bebişinin damakları böyle olan var mı ya diş patlayacak gibi mi sizce çok eli ağzında beni bile yutabilir herşeye saldırıyo ☹ Elini ağzına sokmaktan kırmızı nokta nokta oldu cevresi
Bu bana muz yedirme demek.Kızlar bugün bebegime çok az bisey muz ezdim içine anne sütüyle kattım saat 3 buçuk gibi az önce baktım çok az kaka yapabilmiş ve az bişeyde kanlı vardı bu ne şimdi
Canım bebekle dışarı çıkıp oraya buraya dokunma demek kolay yapması çok zor nereye dokunsam dönüp bebeğimi tutmak zorundayım o yüzden cimere yazdım aşılar için görevliler evde yapsın diye. Onlar özel kiyafetle gelir yapar giderler diye . Sizde yazın bence. Eğer olursa iyi olur ki zaten 20 yaş altı dışarı çıkarılması da yasakHerkes ek gıdaya geçmiş. Benim gibi geçmeyen var mı. 9 ekimde 6 aylık olacak... Koronadan dolayı dışarıda çıkılmıyor. Aşı için arayacagım. Yasak geldı ya aşılar ne olacak
Bizde ben dışarı çıkıyorum . Biz de aldiklarimizi balkona koyuyoruz. Ben markete giderken de çantamda kolonya var spreyli şişede . Orda dokunacagim her şeye sıkıyorum eve girerken tekrar sıkıyorum ellerime. Eve girince kıyafetlerimi çıkarıp makineye atıyorum . İmkanım varsa banyo yapıyorum yoksa ellerim ve yüzümü sabunla yıkıyorum. Dışarı çıkarken zaten maske falan takıyorum.
Evet evet çok doğru ben dikkat ediyorum zaten havalar da soğuk ama eğer ısınınca gecmezse o zaman biraz zor olacak ama sağlık olsun.Merhaba, bir ilave yapmak istedim. Belki birine faydasi olur. Eğer başınız açıksa ve dışardan geldiğinizde duş alamayacak durumdaysanız mutlaka çıkarken başınızı bone-sapka-şal gibi bir şeyle örtün. Saçlar ve erkeklerde sakallar çok ciddi miktarda virüs taşıyabiliyormuş. Doktor bir arkadaşım söyledi, saçlar açıkta olduktan sonra maskenin bir anlamı yok dedi, ben de bilmiyordum.
Biberonla doğduğundan beri haftada bı kere falan sagdigim sütümü verdim. Biberona alışsın diye. Ama geçen küçük bardakla verdim içti yaniBenim ki biberon ile içmiyor midesi bulanıyor. Nasıl alıştırdın. Büyük oğlumda içmezdi. Kaşık ile verirdim. Sonra normal bardağa geçmiştik hemen.
Bizde dört paket aldık bez molfiks dört numara. Bı paket bittiBen. Bu korona çıkmadan önce aylık paket almıştım indirimliydi iyi ki almışım diyorum şimdi. Ben alırken annemler sanki köyde yaşıyorsun sanki kıtlık var falan demişlerdi. Molfix kullanıyoruz 120 tanesini 100 TL'ye aldım 5 numara. Şimdi fiyatlar ne durumda bilmiyorum
Bizimkinin de yerleri belli ama bu kadar değil. Kuzunun dişler geliyo. Kırmızı noktalar normal.
Bu bana muz yedirme demek.
Canım bebekle dışarı çıkıp oraya buraya dokunma demek kolay yapması çok zor nereye dokunsam dönüp bebeğimi tutmak zorundayım o yüzden cimere yazdım aşılar için görevliler evde yapsın diye. Onlar özel kiyafetle gelir yapar giderler diye . Sizde yazın bence. Eğer olursa iyi olur ki zaten 20 yaş altı dışarı çıkarılması da yasak
KaynatmadSütü mu buzluğa atiyorsun ilk kez duydum.
Ben kucik kavanozlarda mayaliyorum ama 2 günlük ikinci gün yedirecegimden maya yapip tekrar mayaliyorum.baybmix ile mayaladim 1 kere hem onunla devam ederim icinde probiyotik olduğu için tadida cok hoş ekşi değil severek yiyor
Elmayı rendele normal süz suyunu ver ozaman cam rende alana kadarYa bide yalana yalana yedi yazık iyiki fazla vermedim bi kaşık verdim bide bizimkinin yüzünde hep egzama var kremle geçiyor kızarıklık ama kabarcik kaldı hep bunu da anlayamadim elmayida çam remde alamadım diye vermiyorum
Bende geçmedim 29ekim dogumlu 6ayi bekliyorumHerkes ek gıdaya geçmiş. Benim gibi geçmeyen var mı. 9 ekimde 6 aylık olacak... Koronadan dolayı dışarıda çıkılmıyor. Aşı için arayacagım. Yasak geldı ya aşılar ne olacak
Ya bide yalana yalana yedi yazık iyiki fazla vermedim bi kaşık verdim bide bizimkinin yüzünde hep egzama var kremle geçiyor kızarıklık ama kabarcik kaldı hep bunu da anlayamadim elmayida çam remde alamadım diye vermiyorum
Egzama için hangi kremi kullanıyorsunuz? Bir de eğer bir besine alerjisi varsa nasıl anlayacağız? Benim bebişiminde yüzünde egzama var müstelanın nemlendiricisini sürüyorum bazen kızarıklığı sönüyor sonra tekrar başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?