2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Korkma canm . Bizimkide bugün çorba içerken biraz boğulur gibi oldu. Olcak bunlar. Ben biberonla su alıyorum yanıma iki üç kaşık çorba arada biraz su veriom.

Korkma canm . Bizimkide bugün çorba içerken biraz boğulur gibi oldu. Olcak bunlar. Ben biberonla su alıyorum yanıma iki üç kaşık çorba arada biraz su veriom.
Benim ki biberon ile içmiyor midesi bulanıyor. Nasıl alıştırdın. Büyük oğlumda içmezdi. Kaşık ile verirdim. Sonra normal bardağa geçmiştik hemen.

Kızlar bugün bebegime çok az bisey muz ezdim içine anne sütüyle kattım saat 3 buçuk gibi az önce baktım çok az kaka yapabilmiş ve az bişeyde kanlı vardı bu ne şimdi
Zorlanıp çatlamış olabilir mi makatı. Ben muz vermedim henüz. Bağırsakları hazır olmayabilir diye

Zorlanıp çatlamış olabilir mi makatı. Ben muz vermedim henüz. Bağırsakları hazır olmayabilir diye
Ya çok az verdim ama popoda çatlak yok göremedim ama kızarıklık var arasında o da hep vardı biraz artmis bide o muzdan sonra civikli kaka yapmiati alerji olmaz demi mıza alerji olursa çok üzülürüm

Olabilir de alerji. Bir süre verme bence, sonra tekrar denersin
Ya bide yalana yalana yedi yazık iyiki fazla vermedim bi kaşık verdim bide bizimkinin yüzünde hep egzama var kremle geçiyor kızarıklık ama kabarcik kaldı hep bunu da anlayamadim elmayida çam remde alamadım diye vermiyorum

Elmayı pişir o zaman tamamen ezebilirsin, pütür kalmaz.

Çok mantıklı kaynatıp mı atıyorsun ? Cam şişe ile mi birde ?
Cam şişe ile atarsanız patlar büyük ihtimalle, mecburen pet şişe. Cam ile atarsanız da şişenin yarışı dolu olsun en azından önlem almış olunur. Kaynatıp atıyorum. Çünkü virüsler bakteriler soğukta ölmez donarmış.

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz ? Benim bez ne kadar zamlanmış 3 hafta önce almıştım stok mu yaptı ki insanlar 112 tanesini 85 TL almıştım 145 TL olmuş
Ben. Bu korona çıkmadan önce aylık paket almıştım indirimliydi iyi ki almışım diyorum şimdi. Ben alırken annemler sanki köyde yaşıyorsun sanki kıtlık var falan demişlerdi. Molfix kullanıyoruz 120 tanesini 100 TL'ye aldım 5 numara. Şimdi fiyatlar ne durumda bilmiyorum
Bebişinin damakları böyle olan var mı ya diş patlayacak gibi mi sizce çok eli ağzında beni bile yutabilir herşeye saldırıyo ☹ Elini ağzına sokmaktan kırmızı nokta nokta oldu cevresi
Bizimkinin de yerleri belli ama bu kadar değil. Kuzunun dişler geliyo. Kırmızı noktalar normal.
Kızlar bugün bebegime çok az bisey muz ezdim içine anne sütüyle kattım saat 3 buçuk gibi az önce baktım çok az kaka yapabilmiş ve az bişeyde kanlı vardı bu ne şimdi
Bu bana muz yedirme demek.
Herkes ek gıdaya geçmiş. Benim gibi geçmeyen var mı. 9 ekimde 6 aylık olacak... Koronadan dolayı dışarıda çıkılmıyor. Aşı için arayacagım. Yasak geldı ya aşılar ne olacak
Canım bebekle dışarı çıkıp oraya buraya dokunma demek kolay yapması çok zor nereye dokunsam dönüp bebeğimi tutmak zorundayım o yüzden cimere yazdım aşılar için görevliler evde yapsın diye. Onlar özel kiyafetle gelir yapar giderler diye . Sizde yazın bence. Eğer olursa iyi olur ki zaten 20 yaş altı dışarı çıkarılması da yasak

Merhaba, bir ilave yapmak istedim. Belki birine faydasi olur. Eğer başınız açıksa ve dışardan geldiğinizde duş alamayacak durumdaysanız mutlaka çıkarken başınızı bone-sapka-şal gibi bir şeyle örtün. Saçlar ve erkeklerde sakallar çok ciddi miktarda virüs taşıyabiliyormuş. Doktor bir arkadaşım söyledi, saçlar açıkta olduktan sonra maskenin bir anlamı yok dedi, ben de bilmiyordum.

Evet evet çok doğru ben dikkat ediyorum zaten havalar da soğuk ama eğer ısınınca gecmezse o zaman biraz zor olacak ama sağlık olsun.

Benim ki biberon ile içmiyor midesi bulanıyor. Nasıl alıştırdın. Büyük oğlumda içmezdi. Kaşık ile verirdim. Sonra normal bardağa geçmiştik hemen.
Biberonla doğduğundan beri haftada bı kere falan sagdigim sütümü verdim. Biberona alışsın diye. Ama geçen küçük bardakla verdim içti yani hani şu küçük zemzem bardaklari varya onda. Kahve yani falan kullanilaniliyo. İnce olmasın bardak isrimaya kalkar Mazallah. Bebekler için plastik olanı var. Daha güvenli tabi. E bebekte görmüştüm galiba. Küçük renkli

Bizde dört paket aldık bez molfiks dört numara. Bı paket bitti şuan dört nara iyi oluo. Ama üç paket bitince dört mu kullanırız beş mi bilmiom.yoksa stok yapardım yine

Kaynatmad
Elmayı rendele normal süz suyunu ver ozaman cam rende alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…