2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yarım lt şişelerle buzluğa atabilirsin. Sonra buzdolabında çözülür. Mayalarsin

Yarım lt şişelerle buzluğa atabilirsin. Sonra buzdolabında çözülür. Mayalarsin
Sütü mu buzluğa atiyorsun ilk kez duydum.
Ben kucik kavanozlarda mayaliyorum ama 2 günlük ikinci gün yedirecegimden maya yapip tekrar mayaliyorum.baybmix ile mayaladim 1 kere hem onunla devam ederim icinde probiyotik olduğu için tadida cok hoş ekşi değil severek yiyor

Bende atarım buzluğa fazla gelen sütü. Aynı oluyor çözülünce.

Benim de bel ve boyun ağrılarım var . Tüm vücudumda kemiklerim ağrıyo zaten onlar ayrı. Ben ağlayınca kucağıma alıyorum verdiğim uyku eğitimi tekniğinde öyle diyo. Etkisini görüyorum bazen çok çabuk bazen saatler suruyo. Sinirlerim çok yıprandı.
Ben kendimize de yoğurt yaparken kavanozlarda yapıyorum ama tabi büyük kavanozlar. 5 lt sütü üç tane kavanoz alıyor. Korkmadan dolayı fazla alıp yoğurt yaptım . Yogurtlarda bozulma yok kavanoz kapakları açılmadığı için faydalı bakteri sayısında azalma da olmazmış ama tabi çok fazla beklerse sorun olur

Mercimek gaz yapar mı acaba diye çekiniyorum ondan. Denedin mi sen Rint
Ben denedim canjm gaz yapti ve huysuzlastirdi bi de benimkinin hic gaz problemi olmamasina rağmen böyle oldu ben 8. Aya kadar vermeyecegim daha
Bu arada bdnim ki bi kase yiyor onu da ekleyeyim belki az miktardan bise olmuyordur

Bizde ben dışarı çıkıyorum . Biz de aldiklarimizi balkona koyuyoruz. Ben markete giderken de çantamda kolonya var spreyli şişede . Orda dokunacagim her şeye sıkıyorum eve girerken tekrar sıkıyorum ellerime. Eve girince kıyafetlerimi çıkarıp makineye atıyorum . İmkanım varsa banyo yapıyorum yoksa ellerim ve yüzümü sabunla yıkıyorum. Dışarı çıkarken zaten maske falan takıyorum.

İrmik yerine pirinçle yap çorbayı sonra ezersin. Geçen tavuk suyu arpa şehriye çorbası yaptim. Şehriye çok iyi pişti. Blendir vurdum. Afiyetle yedi.

Probiyotik yoğurt mayası var ya, onları kullan demişti doktor bana. Doğrudan maya olarak satılan.
Evet annem sütü buzluğa atıyor. Sonra çıkarıp kullanıyor. Ben de bugün 10 lt aldım kapalı satılan çiğ süt. Kaynattim şimdi. Yarısını yarimlik şişelerle atarım buzluğa.

Çok mantıklı kaynatıp mı atıyorsun ? Cam şişe ile mi birde ?

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz ? Benim bez ne kadar zamlanmış 3 hafta önce almıştım stok mu yaptı ki insanlar 112 tanesini 85 TL almıştım 145 TL olmuş

Öğleden sonra uykusu iyiymiş ama tabi 3 defa uyanıyormuş. Sallıyor musun geri hemen ya da nasıl geri döndürüyorsun ?
Gözüne direk ufak bişey örtüyorum acılıyor da uyanıyor genelde mamasını uyanmaya yakın hazırlıyorum içip kendi dalıyor yoksa beşiği az sallıyorum. Uyanınca dinlenmiyor işte uyanmadan 2 saat uyusa valla oda melek olacak bende

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz ? Benim bez ne kadar zamlanmış 3 hafta önce almıştım stok mu yaptı ki insanlar 112 tanesini 85 TL almıştım 145 TL olmuş

Bu ay prima aldım popo arasi kızarıyor diye ama pis bir idrar kokusu oluyor bundada hiç begenmedim. pudra kokusu yoğun cis ile birlesince kötü kokuyor.tekrar molfix alicam bu bitince.sen ne kullaniyorsun

Bebişinin damakları böyle olan var mı ya diş patlayacak gibi mi sizce çok eli ağzında beni bile yutabilir herşeye saldırıyo ☹ Elini ağzına sokmaktan kırmızı nokta nokta oldu cevresi

Eklentiler

• 20200404_224813.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 65
Pirinçle de yaptım ama irmik dah küçük diye ir miğe geçmiştim
Ben irmikli meyveli mama yaptim öğürdu hep . Sonra meyveli pirinç unu yaptım. Yine hep öğürdu. Bende sandım yutmamio . Meğerse irmik sevmemiş. Tatlı sevmio. Tuzlu olan yemekleri sevio. Çorba ve sebze türü. Meyveyi meyve emziginde isthala emio. Ama muhallebi yaparsam sevmio .

Bebişinin damakları böyle olan var mı ya diş patlayacak gibi mi sizce çok eli ağzında beni bile yutabilir herşeye saldırıyo ☹ Elini ağzına sokmaktan kırmızı nokta nokta oldu cevresi
Ne kadar şişmiş ikisi birden. Benimkinde hiç şişlik yok. Ama herşeye saldiriyo parmagimi yakalarsa çok fena dişlik gibi hırsla kullaniyo. Yakında patlar inşallah. Diş dönemi salyada asit miktarı artio. Oda ağız çevresinde alerji yapabiliyo. Poposuda pisebilir bu ara

Damak tadı öyle demekki. Benim ki buruşturuyor yüzünü de bir kaç kaşık yiyor. Zaten bir tatlı kaşığı ancak yiyor,herşeyi.

Bende bir süre sadece sebze püresi veririm. Akşamdan beri nefes dinliyorum hızlı mı nefes alıp veriyor diye ona taktım şu anda. Sabah olsaydı bir hayırlısı ile.

Kızlar bugün bebegime çok az bisey muz ezdim içine anne sütüyle kattım saat 3 buçuk gibi az önce baktım çok az kaka yapabilmiş ve az bişeyde kanlı vardı bu ne şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…