Ne kadar şişmiş ikisi birden. Benimkinde hiç şişlik yok. Ama herşeye saldiriyo parmagimi yakalarsa çok fena dişlik gibi hırsla kullaniyo. Yakında patlar inşallah. Diş dönemi salyada asit miktarı artio. Oda ağız çevresinde alerji yapabiliyo. Poposuda pisebilir bu ara
Oy yavrum çıksada rahatlasa bari nasıl bi his veriyorsa gülse birden ağlıyo ağlayınca gülüyo uykusu var uyuyamiyo.. evet poposunun içide kızarık. 2 si birden çıkar inşallah. Sizin bebislerde rahatlar biran önce umarımOff çok kabarmış diş geliyor evet.bizim yerler belli ama bu derece kabarik değil
Canım hangi seriyi kullanıyorsun? Ben molfix in pure&soft serisini kullanıyordum. 4 numaraBen. Bu korona çıkmadan önce aylık paket almıştım indirimliydi iyi ki almışım diyorum şimdi. Ben alırken annemler sanki köyde yaşıyorsun sanki kıtlık var falan demişlerdi. Molfix kullanıyoruz 120 tanesini 100 TL'ye aldım 5 numara. Şimdi fiyatlar ne durumda bilmiyorum
Bizimkinin de yerleri belli ama bu kadar değil. Kuzunun dişler geliyo. Kırmızı noktalar normal.
Bu bana muz yedirme demek.
Canım bebekle dışarı çıkıp oraya buraya dokunma demek kolay yapması çok zor nereye dokunsam dönüp bebeğimi tutmak zorundayım o yüzden cimere yazdım aşılar için görevliler evde yapsın diye. Onlar özel kiyafetle gelir yapar giderler diye . Sizde yazın bence. Eğer olursa iyi olur ki zaten 20 yaş altı dışarı çıkarılması da yasak
Muzdan ne kadar sonra yaptı kakayi? Muzdan önce ne yedirdin? Onu daha önce yedirmis mıydın?Vitamin gitmez demi
Bimin bezini kullanıyorum. Cesaret edip anlamamıştım, biri hediye olarak getirmiş. Hiç pişik yapmadı, kötü kokunda yok öyle, sızdırmıyorda.Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz ? Molfix pure&soft kullanıyorum ama. Pişik durumu var gibi bezden mi ek gıdadan mı tabi bilemedim. Bez değiştirip bi denesem mi ? Bu arada 8 kg bebeğim 4 numara kullanıyorum. Birde deli gibi zaman gelmiş aldığım beze %70 nerdeyse
Almak zorunda kaldim cunku adam siparis usulu kapiya kadar getiriyo mayasiyla beraber.Dedigini yapicam lor peyniri.Peyniralti suyunu da buzluga atarim olmadi.Adama dicem zaten bu sekilde 3 litre alamam ben.Henuz ogle aksam birer kase yiyecek durumda degiller bu bebekler.
Birde bir şey daha soracağım malum her an markete çıkılmıyor. Yoğurt yapmak için süt alınca çok alıyoruz haliyle. Ama bu defa da yoğurt taze taze olmayacak bebek için. Siz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Benimki altı aya girdiğinden beri on gündür çok huysuz yüksek sesle aglio. Uyku konusu çok bozuldu duzenimiz.Oy yavrum çıksada rahatlasa bari nasıl bi his veriyorsa gülse birden ağlıyo ağlayınca gülüyo uykusu var uyuyamiyo.. evet poposunun içide kızarık. 2 si birden çıkar inşallah. Sizin bebislerde rahatlar biran önce umarım
Bizde çok fenayız uykuya direnme aşırı sık uyanma uyanıkken sürekli ağlamalı bi bağırma. Atak haftasındayız hem de diş geliyor sanırım, ek gıda da rahatsız ediyor galiba herşey üstüste geldi sanki. Bir de 4-7 ay dönem arasında bebekler hayatındaki en büyük gelişim basamağıymış, ciddi bir sıçrayış oturmayı öğrenme ek gıdaya geçiş dünyanın tamamen bir insan gibi algılana dönemiymiş. Öyle yazıyor çoğu yerdeBenimki altı aya girdiğinden beri on gündür çok huysuz yüksek sesle aglio. Uyku konusu çok bozuldu duzenimiz.Ben tam depresyondayım.
Atak haftalarini takip etmiyorum. Zira büyük oglanda o kadar atak yaşadık kiBizde çok fenayız uykuya direnme aşırı sık uyanma uyanıkken sürekli ağlamalı bi bağırma. Atak haftasındayız hem de diş geliyor sanırım, ek gıda da rahatsız ediyor galiba herşey üstüste geldi sanki. Bir de 4-7 ay dönem arasında bebekler hayatındaki en büyük gelişim basamağıymış, ciddi bir sıçrayış oturmayı öğrenme ek gıdaya geçiş dünyanın tamamen bir insan gibi algılana dönemiymiş. Öyle yazıyor çoğu yerde
1 litresiyle peynir yaptim blenderdan gecirip buzluga attim.1 litre kaldi .Onu da mayalicam bugun.Kapaklari acilmadiktan sonra eksimiyor yogurtlar.Bugun 1 minik kavanozu ikisi bitirdi.Canim fazla sutu kaynatmadan buzluguna atabilirsin. Ben oyle yapiyorum sonradan kaynatiyorum fazla olunca.
Ha bunu yapayım canım mantıklı sagolKaynatmad
Elmayı rendele normal süz suyunu ver ozaman cam rende alana kadar
Yok canım daha ilk defa muz yedi sadece emiyor henüz başka bise denemedik muzdan sonra sıvı kaka yaptı onda bisey yoktu sonra gece az bi kaka ve kan vardıMuzdan ne kadar sonra yaptı kakayi? Muzdan önce ne yedirdin? Onu daha önce yedirmis mıydın?
1 litresiyle peynir yaptim blenderdan gecirip buzluga attim.1 litre kaldi .Onu da mayalicam bugun.Kapaklari acilmadiktan sonra eksimiyor yogurtlar.Bugun 1 minik kavanozu ikisi bitirdi.
Bugünde verecektim 3 gün vereyim diye çok azdı ve anne sütü katmıştım ezip sen bilirsin cnmbugün vereyimmi alerjisimivarMuzdan ne kadar sonra yaptı kakayi? Muzdan önce ne yedirdin? Onu daha önce yedirmis mıydın?
Yok canım daha ilk defa muz yedi sadece emiyor henüz başka bise denemedik muzdan sonra sıvı kaka yaptı onda bisey yoktu sonra gece az bi kaka ve kan vardı
Bizede doktorumuz önce muz ve elma yazmış bende o yüzden muz kolayıma geldi yumuşak ezdim tadımlık ama hemeb5o kadarcık muz nasıl kakada kan yaptı anlamadimTavsiyem sebzelerle baslaman canim. Tatlidan once sebzelerin tadini alip onlara alismasi onemli. Meyvelerle de muzla degil de elmayla baslanip sonrasinda armut vs devam edilmesi daha iyi.
Kaynatmad
Elmayı rendele normal süz suyunu ver ozaman cam rende alana kadar
Meyve suyu olarak vermeyin diyor cogu doktor dislerde erken curume yapıyormuş ozellikle cikis donemlerindeHa bunu yapayım canım mantıklı sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?