2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Off çok kabarmış diş geliyor evet.bizim yerler belli ama bu derece kabarik değil
Oy yavrum çıksada rahatlasa bari nasıl bi his veriyorsa gülse birden ağlıyo ağlayınca gülüyo uykusu var uyuyamiyo.. evet poposunun içide kızarık. 2 si birden çıkar inşallah. Sizin bebislerde rahatlar biran önce umarım

Canım hangi seriyi kullanıyorsun? Ben molfix in pure&soft serisini kullanıyordum. 4 numara
Ben de daha 16 sında almıştım.

Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz ? Molfix pure&soft kullanıyorum ama. Pişik durumu var gibi bezden mi ek gıdadan mı tabi bilemedim. Bez değiştirip bi denesem mi ? Bu arada 8 kg bebeğim 4 numara kullanıyorum. Birde deli gibi zaman gelmiş aldığım beze %70 nerdeyse

Bimin bezini kullanıyorum. Cesaret edip anlamamıştım, biri hediye olarak getirmiş. Hiç pişik yapmadı, kötü kokunda yok öyle, sızdırmıyorda.
Büyük oğlumda pişik yapmıştı mesala.

Canim fazla sutu kaynatmadan buzluguna atabilirsin. Ben oyle yapiyorum sonradan kaynatiyorum fazla olunca.

Kucuk cam kavanozlarim var onlara mayaliyorum 2 3 gune 1 kavanozu degistiriyorum. Cogunlukla bitmeye yakin oluyor bitmese bile daha vermiyorum.

Benimki altı aya girdiğinden beri on gündür çok huysuz yüksek sesle aglio. Uyku konusu çok bozuldu duzenimiz. Ben tam depresyondayım.

Benimki altı aya girdiğinden beri on gündür çok huysuz yüksek sesle aglio. Uyku konusu çok bozuldu duzenimiz. Ben tam depresyondayım.
Bizde çok fenayız uykuya direnme aşırı sık uyanma uyanıkken sürekli ağlamalı bi bağırma. Atak haftasındayız hem de diş geliyor sanırım, ek gıda da rahatsız ediyor galiba herşey üstüste geldi sanki. Bir de 4-7 ay dönem arasında bebekler hayatındaki en büyük gelişim basamağıymış, ciddi bir sıçrayış oturmayı öğrenme ek gıdaya geçiş dünyanın tamamen bir insan gibi algılana dönemiymiş. Öyle yazıyor çoğu yerde

Atak haftalarini takip etmiyorum. Zira büyük oglanda o kadar atak yaşadık ki hala yaşıyoruz dibine kadar. Altı aya girdiğinden beri ciddi değişiklikler var. Kendini farketti yapabileceklerini etrafı yüksek sesle ağladığını farkettiginden beri herkes bizi dinlio oyyy. Hadi bebek diyip geçiyorum. Ama büyük oğlum beni o kadar zorluyor ki çok perişanım anlatamam.

1 litresiyle peynir yaptim blenderdan gecirip buzluga attim.1 litre kaldi .Onu da mayalicam bugun.Kapaklari acilmadiktan sonra eksimiyor yogurtlar.Bugun 1 minik kavanozu ikisi bitirdi.

Ben de kavanozlara mayaliyorum taze oluyor ama mesela kavanozlara inek sutu mayalamistim yogurdumuz vardi 1 litre keci sutu geldi onu hemen attim buzluga inek yogurtlari bitince sira onu mayalamaya gelecek.

Yok canım daha ilk defa muz yedi sadece emiyor henüz başka bise denemedik muzdan sonra sıvı kaka yaptı onda bisey yoktu sonra gece az bi kaka ve kan vardı

Tavsiyem sebzelerle baslaman canim. Tatlidan once sebzelerin tadini alip onlara alismasi onemli. Meyvelerle de muzla degil de elmayla baslanip sonrasinda armut vs devam edilmesi daha iyi.

Tavsiyem sebzelerle baslaman canim. Tatlidan once sebzelerin tadini alip onlara alismasi onemli. Meyvelerle de muzla degil de elmayla baslanip sonrasinda armut vs devam edilmesi daha iyi.
Bizede doktorumuz önce muz ve elma yazmış bende o yüzden muz kolayıma geldi yumuşak ezdim tadımlık ama hemeb5o kadarcık muz nasıl kakada kan yaptı anlamadim

Kaynatmad

Elmayı rendele normal süz suyunu ver ozaman cam rende alana kadar
Ha bunu yapayım canım mantıklı sagol
Meyve suyu olarak vermeyin diyor cogu doktor dislerde erken curume yapıyormuş ozellikle cikis donemlerinde
Normal renden yok mu yada mutfak robotu ? Onlarla da yapabilirsin
Büyük renden varsa rendeledikteb sonra hafif pisirsen yeter dagilacak seviyeye gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…