2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin bebekte zaten kabızlık varmış muz yanlış tercih olmuş.elmayi blendir ile pure yaoip icine biraz tereyağ koyabilirsin, kaynar suda beklettigin yarım kayısı yada gün kurusu ile elmayi blendirdan gecirebilirsin.kabiz çocuk kuz yediği için zorlanip kanatmis olabilir.dr un ger dedigindense çocuğunu tanıyorsun ona göre verebilirsin.burdan yazılanlara göre elmadan ise kabızlığa armut daha iyi onu deneyebilirsin.
Havalar serin bere takılır olmadi sal başörtüsü bile takılır ne olacak . sağol hep adama saçını yıka diyorum ama kendimde ki saç hiç aklıma gelmiyor.pek cikmasamda bakkala gidiyorum arada.
Molfix kullanıyordum popo arasi çok kızarıyor diye primaya geçtik buda pudra kokuyor. çiş ile birleşince pis bi koku oluyor.bu ay prima biter elimdeki son. tekrar molfix yada prima alicam.bu karmaşada bez dene yanil yapamiycam.

Dişi olan bebisler için canım şimdilik yapmasında bir sorun olmaz cam rende alana kadar idare etsin

Aynı cnn bende mustela stelatopia kullanıyorum işte alerji sadece ben kanadan tahminedebiliyorum yoksa egzama hep var
Aynen canım bizde de egzama hep var.bende kakayı takip edeyim o zaman.iki gündür yoğurt veriyorum kaka da kan görmedim bu yoğurda alerjisi yok mu demek yoksa bir kaç gün sonra mı belirti olur acaba

Ah bilmiyordum o zaman öyle yapayım normal.metal rendedenvar

Aynen canım bizde de egzama hep var.bende kakayı takip edeyim o zaman.iki gündür yoğurt veriyorum kaka da kan görmedim bu yoğurda alerjisi yok mu demek yoksa bir kaç gün sonra mı belirti olur acaba
3 gün kuralivar canım alerjtiyse 2 3 günde belli oluyormuş sende yarında verişin ama 2 gündür bisey olmadıysa olmaz insallah

Ben bugün hangisini versem o zaman ya da bekleyimmi.muzu dün vermiştim çünkü

Yok canım daha ilk defa muz yedi sadece emiyor henüz başka bise denemedik muzdan sonra sıvı kaka yaptı onda bisey yoktu sonra gece az bi kaka ve kan vardı
Evet kesin muz dokunmuş o zaman. en az bir ay muz verme. Ki bence 8. aya belki 1 yasa kadar muz deneme. Bir sonraki denemede de mutlaka yerli muz dene. Tropikal ürünlere de dikkat et verme.

Tavsiyem sebzelerle baslaman canim. Tatlidan once sebzelerin tadini alip onlara alismasi onemli. Meyvelerle de muzla degil de elmayla baslanip sonrasinda armut vs devam edilmesi daha iyi.
Test ettim onayladım. Çok da fark etmiyor. Meyveyle başladık, sebzede sorun yaşamadık bir numarada. Çocuk sevecekse seviyor.

Kızlar bebeğin sevmediği yemediği şey için ısrar etmeyin. Çocuklar içgüdüsel yaklaşır. Kendisine dolanacak şeyi yemez bebek. Bunu okuduğum halde inat etmiştim.
Büyük oğluma bir türlü bezelye yedirememistim. Asla yemiyordu. En son birgün koftesine kattım, dokundu.

Bugünde verecektim 3 gün vereyim diye çok azdı ve anne sütü katmıştım ezip sen bilirsin cnmbugün vereyimmi alerjisimivar
Alerji de olabilir. Zorlama ile de alakalı olabilir. Bence bekle. 3 gün yeni bir şey ya da muz verme. Sonra elma ya da armut dene. Gün kurusu kayısıyı a suda ya da buharda iyice yumuşatıp da verebilirsin.
Muzu bir süre deneme bence.

Ben bugün hangisini versem o zaman ya da bekleyimmi.muzu dün vermiştim çünkü
Rint yazmış bencede muz verme, beninkinde kabızlık yok ama iki gunde bur yapıyor kakasını ona ragmen muzu cok tercih etmiyorum edersemde 1-2 ince yerli muz . armut ve gün kurusu yada kayısı denemelisin bence.

Test ettim onayladım. Çok da fark etmiyor. Meyveyle başladık, sebzede sorun yaşamadık bir numarada. Çocuk sevecekse seviyor.
Bence de öyle. Ben kurala uydum sebzelerle başladım sebzeleri severek yiyor şimdi elma armuta geçtik ikisinden de hoşlanmadı fazla mı tatlı geldi ne, sebzelerle aramız daha iyi :)

Benim bebeğim de sebzeyi biraz burun kıvırararak yiyor. Ama elma olduğunda çıldırıyor yemek için. Ben önce elma versem, sebzeyi yemeyebilirdi de. Bakalım aklı tamamen erince ne olacak
Ben bugün yoğurt sürdüm ağzına. Tatlı taze yoğurt. Bir iki kırmızı mercimek tanesi kadar. Burusturdu yüzünü. Veeee saatlerce emmedi çok huysuzlandi. Sanırım hafif bir sıkıntı var süt ürünlerinde. 6 ayda haşlanmış patates ile başlamayı düşünüyorum bakalım.

Benim bebeğim de sebzeyi biraz burun kıvırararak yiyor. Ama elma olduğunda çıldırıyor yemek için. Ben önce elma versem, sebzeyi yemeyebilirdi de. Bakalım aklı tamamen erince ne olacak

Belki rint in dedigi gibi sevecek olan bebek once de sonra da versek sevebilir ama cogunlukta gecerli olanin once sebze ile baslanmasi taraftariyim. Arastirmalarim da hep bu yonde oldu. Cogu sebzeyi verdikten sonra bugun ilk kez elma tatti. Sebzeleri daha istahli yiyordu diyebilirim

Ekşimiydi yoğurdun. Benim geçen yaptığım hafif ekşi olmuş, onu sevmedi. Ama bu sefer kini çok sevdi.

Bu tattirms domemini cok duzensiz geciyorum ben.Bazi gün hicbisey vermiyorum.Iki gundur sadece yogurt verdim.Onceki iki gun kabak havuc .Ondan onceki gun elma.Karman corman oldu her sey.Yogurdu sevdiler ama minik kaseyi ikisi bitirdi.

Alerji illaki kakada kan görmek şart değil. Ben bebeğime içinde inek sütü bulanan yicek versem hemen ağız çevresi kabarıyor. Beyaz peynir yoğurt verdim her defasında kabardı. Keçi sütlü bebe bisküvisi veriom onda kabarmio. Demek ki iner sütü yaramio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…