2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Meyveleri deneyebilirsin. Elma armut.
Bir de bizim doktor
Bir dilim Havuç bir dilim patates 1 cay kaşığı mercimek 1 cay kaşığı pirinç az suda pişirip ver demişti. Bunu 6 ay 3 haftalıkken yaptırdı.
Elma ,muz verebilirsin sever diye düşünüyorum ben bunları arada yogurtlada karistiriyorum artık meyveli yoğurt da iyi oluyor.

Elma verdim rendeleyip ayila bayila yedi
Kim sevmez tatli yiyecekleri

Offf çok geçmiş olsun. Benim de var urtikerim. Sıcak ve bası tetikliyor.

Vuhhhhuuuuu büyüğün yapacaklarını hayal edemiyorum

Offf çok geçmiş olsun. Benim de var urtikerim. Sıcak ve bası tetikliyor.
Beni sıcak değilde sitres acayip etkiliyo. Sitres dönemi aci kızartma baharat fast food ne yesem hemen kabarıp. Benm vucudum çok alerjik. Evliligimde çok üzücü bı olay yasadk. Eşimi kaybediyodum nerdeyse uzuntuden alerji oldu bende ama bütün vücudumu sardı. Yüzüm hariç. Tenim görünmez hale geldi. Hastane hastane gezdik kimse teşhis koyamadi ve arttı hep. İntihar etmek üzereyim. Sonra çapa ya yatırdılar onlar tedavi etti beni. Teşhis konulmadi ama tekrar olursa gelecegin yer burası dediler alerji diyince tüylerim diken diken olur benim. Malesef çocuklarım bana benzio . En hafif geçirmeleri için elimden geleni yapıyorum.

QUTE="zeraseba, post: 63381701, member: 435254"]
Çok açıyorum ben küçüğe ama küçük te az değil abinin saçlarıni çekmeye başladı.
[/QUOTE]
Benim bebek de başladı abisinin saçını çekiyor, yittiriyor, çekiştiriyor. Elinden birşeyler almaya çalışıyor. Kesinlikle ikincinin algı saha açık oluyor

Ya ben rende sorunu yaşadığım için muz kolay diye tercih ettim şimdi buharda pişirecem elmayı yine sorun süzgeç yok buhar makinası almak istiyorum esimle birbirimzi yiyoruz bi ahbabi karini dinleme benim.karim evdekilerle yapıyor demiş

İşgüzar herif ne gevşek insanlar var ya töbe est sinirlendim akşam akşam, arkadaşların dediği gibi normal rende kullan canım alana kadar

[/QUOTE]
Elmayı soy dilimle, çekirdekli kısmını temizle, suyun içine koy haşla, az bir su kalınca dibinde ez. Hem kıvamı yumuşak olur rahat yer.

İşgüzar herif ne gevşek insanlar var ya töbe est sinirlendim akşam akşam, arkadaşların dediği gibi normal rende kullan canım alana kadar
Bide evinize yokmu yemek yapmiyomu karin diye söylemiş beni verem edecekler zaten tadımlık veriyorum en iyisi öyle yapmak olacak güya beni çok gereksiz masraf yaptırıyo olarak soylemis

Elmayı soy dilimle, çekirdekli kısmını temizle, suyun içine koy haşla, az bir su kalınca dibinde ez. Hem kıvamı yumuşak olur rahat yer.
[/QUOTE]
Tencereyi kapatayım mi vitamini kalır mı canım öyle acaba bu ek gıda bizim çocukların şansına korkmaya denk geldi

Tencereyi kapatayım mi vitamini kalır mı canım öyle acaba bu ek gıda bizim çocukların şansına korkmaya denk geldi
[/QUOTE]
Kalır canım vitamini, neden kalmasın. Havucu, patatesi pişirip veriyoruz bu da verilir. Hatta ek gıda tariflerinin bir kısmında elma pişirilir hep. Yanlış birşey değil yani. Kapat pişir istersen. Suyunu sık sık kontrol et dibine tutmasın.

Oglumun ust cenesinde azi disleri cikmis
Bugun oynarken guluyordu bi baktim beyazlık var iyice baktim dokundum diş uc vermis

Agzina götürdüğü seyleri arkaya dogru goturup kemiriyordu zaten. Son günlerde de sakiz cigner gibi yapiyordu ağzıni durduk yere

Uykusuz geceler kulak cekistirmler uykudan aglayarak uyanmalar salyalar..

Kızlar ya ben dolaptan taze fasülye verdim.verecek sebze bulamadım. Çok tedirgin verdim ama şaşkın çok sevdi
Brokoli
Taze fasulye
Kabak
Havuç
Patates
Balkabağı
Ispanak
1-2 yaprak kereviz sapı
1 ince dilim pancar
Tek tek yada karışımla verilebilir .az etsuyu yada tavuk suyu, sehriye pirinç irmikle çorbalara geçebiliriz yavaş yavaş.

Sebzelerden buzluğa attim ben . zaten her yapmada 2 ser dilim kullanılıyor . hergün ne yapsam derdi hic olmazsa bebekte olmuyor.

Bu sakız çiğneme sanki dişleri varda birsey çiğniyor gibi hareketler bizdede var.uykudan uyuyaninca çok agliyir bizimkide yakinda gelecek demekki.
Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…