Meyveleri deneyebilirsin. Elma armut.
Bir de bizim doktor
Bir dilim Havuç bir dilim patates 1 cay kaşığı mercimek 1 cay kaşığı pirinç az suda pişirip ver demişti. Bunu 6 ay 3 haftalıkken yaptırdı.
Elma ,muz verebilirsin sever diye düşünüyorum ben bunları arada yogurtlada karistiriyorum artık meyveli yoğurt da iyi oluyor.
Aynen canım benimkide tatlı olan şeyleri seviyor amaElma verdim rendeleyip ayila bayila yedi
Kim sevmez tatli yiyecekleri
Offf çok geçmiş olsun. Benim de var urtikerim. Sıcak ve bası tetikliyor.Rint kabartilar ürtiker şeklinde. Ben yıllardır ürtiker hastasıyım. Kendimi bildim bileli. Benim bütün vücudumda cikio. Sıkıntı li dönemde bütün vücudumu sarmıştı bı kere çok eziyet çektim . Şimdi ise canm biseye sikilsin hemen tek tek çıkar. Ama o bitane bile olsa verdiği sıkıntı yi biliyorum. O yüzden kıyamıyorumoglusuma. Yoksa yerken kabarip yarım saate kalmadan gecio.
Vuhhhhuuuuu büyüğün yapacaklarını hayal edemiyorumRint büyük oğlum daha kalıplı bı bebekti altı aylıkken kendini çok güzel tutardı. Yürüteç e koydum onu . Ama kısa sürelerde. Emekleyince de kaldirdik zaten. Ama küçüğüm hamur gibi dik oturumiyor şuan. Mama sandalyesi nde bile yarı yaya şekilde oturtuyorum. Bugünlerde daha dik oturmaya başladı. En azından bebek dik bı şekilde oturabilmesi lazım. Birde abi var bizde. Yürüteç alsak eminim bebeği araba sürer gibi süreceko yüzden bilmem alirmiyim
Beni sıcak değilde sitres acayip etkiliyo. Sitres dönemi aci kızartma baharat fast food ne yesem hemen kabarıp. Benm vucudum çok alerjik. Evliligimde çok üzücü bı olay yasadk. Eşimi kaybediyodum nerdeyse uzuntuden alerji oldu bende ama bütün vücudumu sardı. Yüzüm hariç. Tenim görünmez hale geldi. Hastane hastane gezdik kimse teşhis koyamadi ve arttı hep. İntihar etmek üzereyim. Sonra çapa ya yatırdılar onlar tedavi etti beni. Teşhis konulmadi ama tekrar olursa gelecegin yer burası dedilerOfff çok geçmiş olsun. Benim de var urtikerim. Sıcak ve bası tetikliyor.
Ya ben rende sorunu yaşadığım için muz kolay diye tercih ettim şimdi buharda pişirecem elmayı yine sorun süzgeç yok buhar makinası almak istiyorum esimle birbirimzi yiyoruz bi ahbabi karini dinleme benim.karim evdekilerle yapıyor demişBenim kız ben muz yediğim gün çok gaz oldu iki defa denedim, o yüzden epey bir süre muz vermeyi düşünmüyorum. Meyve olarak elma ve armut tattırdım, cam rendeyle rendeleyip, suyunu da posasını da güzel yedi rahatsız etmedi çok şükür. Ne tattırırsam arkasına iki üç kaşık su veriyorum bi de
İşgüzar herif ne gevşek insanlar var ya töbe est sinirlendim akşam akşam, arkadaşların dediği gibi normal rende kullan canım alana kadarYa ben rende sorunu yaşadığım için muz kolay diye tercih ettim şimdi buharda pişirecem elmayı yine sorun süzgeç yok buhar makinası almak istiyorum esimle birbirimzi yiyoruz bi ahbabi karini dinleme benim.karim evdekilerle yapıyor demiş
Elmayı soy dilimle, çekirdekli kısmını temizle, suyun içine koy haşla, az bir su kalınca dibinde ez. Hem kıvamı yumuşak olur rahat yer.Ya ben rende sorunu yaşadığım için muz kolay diye tercih ettim şimdi buharda pişirecem elmayı yine sorun süzgeç yok buhar makinası almak istiyorum esimle birbirimzi yiyoruz bi ahbabi karini dinleme benim.karim evdekilerle yapıyor demiş
Bide evinize yokmu yemek yapmiyomu karin diye söylemiş beni verem edecekler zaten tadımlık veriyorum en iyisi öyle yapmak olacak güya beni çok gereksiz masraf yaptırıyo olarak soylemisİşgüzar herif ne gevşek insanlar var ya töbe est sinirlendim akşam akşam, arkadaşların dediği gibi normal rende kullan canım alana kadar
Tencereyi kapatayım mi vitamini kalır mı canım öyle acaba bu ek gıda bizim çocukların şansına korkmaya denk geldiElmayı soy dilimle, çekirdekli kısmını temizle, suyun içine koy haşla, az bir su kalınca dibinde ez. Hem kıvamı yumuşak olur rahat yer.
BrokoliKızlar ya ben dolaptan taze fasülye verdim.verecek sebze bulamadım. Çok tedirgin verdim ama şaşkın çok sevdi
Bu sakız çiğneme sanki dişleri varda birsey çiğniyor gibi hareketler bizdede var.uykudan uyuyaninca çok agliyir bizimkide yakinda gelecek demekki.Oglumun ust cenesinde azi disleri cikmis
Bugun oynarken guluyordu bi baktim beyazlık var iyice baktim dokundum diş uc vermis
Agzina götürdüğü seyleri arkaya dogru goturup kemiriyordu zaten. Son günlerde de sakiz cigner gibi yapiyordu ağzıni durduk yere
Uykusuz geceler kulak cekistirmler uykudan aglayarak uyanmalar salyalar..
Bizimde şişen iki dişten biri çıktı öyle tatlı ki gülünce beyaz bisi parliyoBu sakız çiğneme sanki dişleri varda birsey çiğniyor gibi hareketler bizdede var.uykudan uyuyaninca çok agliyir bizimkide yakinda gelecek demekki.
Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?