2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar aşıları ne yapıyorsunuz?
Rint ben altı ay asisini atladım. Gitmedik. Çocuk doktorumuz korona bitmeden evden cikmayin sakın dedi. Korona iki üç aya biterse o zaman gelin. Bitmeden gelmeyin dedi. Aşıları geciktirilmis olarak yapicak galiba. Ama çok doktorla görüştüm çoğu çekimser konuştu. Gelmeyin diyemiolar şikayet edilmekten cekiniyorlar heralde. Benim için şuan can sağlığı önemli. Herkes kendi kararını vermeli. Biz eşimle bu yönde karar aldık. Bu arada bizim gittigimiz aile hekimine ablamda gidio. Şuan ablamda bazı sepmtomlar . İnşallah korona değildir. Gitmemekte doğru karar verdigimi düşünüyorum

Biz hala mamaya devam. Henüz 6 aylık olmadık. Bu ayın sonunda olacağız. Ama oğluşum 2-3 gün kaka yapmazken şimdi günde 2-3 defa vıcık kaka yapıyor. Sümüksü açık sarı renkte. Doktorada gidemiyoruz. İshal mi acaba? Ve ne yapmam gerek? Normal suyu da hiç sevmiyor. İçesi gelmiyor.

QUOTE="rint, post: 63390637, member: 794633"]
Kızlar aşıları ne yapıyorsunuz?
[/QUOTE]
1 ay erteleyeceğim. Hastalığın yoğun vaka dönemi, bir süre ertele dedi doktorum rint

Offf Allah kolaylık versin şifa versin inşallah değildir. Ya da çok hafif atlatır.
Bir doktor açıklama yapmış. Zatürre aşısı olanlar kolay atlatıyor diye. 6. ayda zatürre aşısı var sanırım. O yüzden bir acaba dedim.

Onu bende duydum. Verem aşısı içinde aynısını diyorlar. Vurdursam mı diye düşündüm. Sonra da bulaşır sa durduk yere diye de korktum

Balkabağını sevemedik biz sanki bi zorla yiyor gibi muzu yoğurdu havucu sevdi elma da verdim . Bende balkabağı sevmem yadırgamadım o yüzden :))) Brokoli verecekmiyiz başka ne sebze varki. Havuç kabak ?

Ben bugune kadar havuc, tatli patates, balkabagi, patates, pirasa, brokoli ve elma verdim. Yogurdu saymiyorum onu basindan beri veriyorum. Bugun brokoliye devam. Sonra karnabahar avokado semiz otu vs verecegim.

Son düzenleme:
Ben başta aşıyı atlamayi kesinlikle dusunmedim. Ama İstanbul da durum vahim göze alamam. Dediğim gibi şuan aşı durumu herkesin kendi kararı.

Bizimde asi günü haftaya pazartesi.Kucuk bir ilde yasiyoruz ama vakalar var küçüklüğüne rağmen.
Kizim bir hafta önceye kadar şakasına olduğu çok bariz öksürükler yapiyodu, kendini zorlaya zorlaya ses çıkartıp sonra guluyodu.Simdi sanki gerçekçi oksuruyo.Korkuyorum asiya bile gitme durumu mechulken doktora gitmek hiç istemiyorum.
Gerçek oksurukse oyun ya da başka bir şey kaynaklı değilse bunu nasıl anlarım ve ne yapmam lazım?

Benim oğlan 8kilo 4numara aldım pişmanım çok küçük geldi evde5numara vardı küçük paket acdim ve çok rahat oldu mecbur bitircem aldığımda 5alirim

Yok normal irmik kullandım ben bebek irmiğinde tanecikler daha ufal oluyormuş sanırım yani tek fark o
Teşekkür ederim Gerek yoktur belki o zaman.Of ek gıda işi zormus ya.Hele ki kızım gibi kuş agizliysa
Bir ara meme reddi yaşadık diye suyu biberonla değil de alıştırma bardagiyla veriyorum ufak ufak.Ama basaramiyor.Alisir mi Hoş şuan biberon versem onu da kullanamaz sadece ısırmaya çalışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…