2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tencereyi kapatayım mi vitamini kalır mı canım öyle acaba bu ek gıda bizim çocukların şansına korkmaya denk geldi
Kalır canım vitamini, neden kalmasın. Havucu, patatesi pişirip veriyoruz bu da verilir. Hatta ek gıda tariflerinin bir kısmında elma pişirilir hep. Yanlış birşey değil yani. Kapat pişir istersen. Suyunu sık sık kontrol et dibine tutmasın.
[/QUOTE]
Tamam canım çok sağol yarın verecem.bakalim elmayı inşallah bu da dokunmaz

Ya onlar bizdede var sanki ama daha hiç sis kızarıklık yok kulağını yolacak gibi çekiyor ağzında da sakız var gibi yapıyor uyku sorunumuz zaten hep vardı azı dış nasıl çıkar ya onlar sonra d3gilmiydi

Kızlar bugün ilk defa pırasa verdim. Beş cm uzunluğunda pırasanın beyaz kısmını incecik kiydim beş cm kadar havuç sarımsak rendesi yle rendeledim. Bı tatlı kaşığı bı saat kadar ıslatılmış pirinç. Bı tatlı kaşığı kadar çok iyi haşlanmış dinlenmiş doğranmış tavuk göğüs eti. Biraz tavuk suyu biraz normal su ile pisirdim. Sonra blendirdan çektim hafif pütürlü olcak şekilde. Çok detayli yazdım belki denemek isteyen olur diye. Pırasa hariç diğer herşeyi daha önce denemistik. Bu sefer pırasa ile yaptım . Sevdi tadını çok şükür

Tarif cok guzel aklima.yazdim ama simdi degil.Pirasa beni gazdan ucuruyo benim gazman emreyi napar acaba Keci sutunu labne yaptim .Peyniralti suyunda irmik pisirdim yogurt ekledim.Bugunun ek gidasi buydu bizde de

Tarif cok guzel aklima.yazdim ama simdi degil.Pirasa beni gazdan ucuruyo benim gazman emreyi napar acaba Keci sutunu labne yaptim .Peyniralti suyunda irmik pisirdim yogurt ekledim.Bugunun ek gidasi buydu bizde de
Benim oğlan da çok gazliydi ilk aylar. Bişey yapmadi gibi. Huysuzlugu var ama on gündür çok huysuz. Diş gelcek sanki. Uykuları da bozuldu çünkü. Keçi sütü bulursam alicam bende. Şifa olsun bebisler e

Bide evinize yokmu yemek yapmiyomu karin diye söylemiş beni verem edecekler zaten tadımlık veriyorum en iyisi öyle yapmak olacak güya beni çok gereksiz masraf yaptırıyo olarak soylemis
Elmayı ikiye böl, üç yerinden atakta durabilecek şekilde kürdan tak küçük bir tencereye su koy
İçine de bunu. Kürdan değmeyen yerlerini yedir bebise

Buharda pişirmek için makina yerine buharda pişirme süzgeçleri oluyor ya ondan alabilirsin. Bende sterilizator vardı. Bu ise de yarıyordu. Hiç kullanmadım.

Tenceryee temas eden yerlerimi canım kurdan değmeyen derken

Tenceryee temas eden yerlerimi canım kurdan değmeyen derken
Bu şekilde ama soyulmuş ikiye kesilmiş olarak. Cam kaseye değil içine sigacagi bir tencereye koyup iki parmak su koyup kapağını da kapatıp buharda pişirebilirsin bence.
Kurdanlari çıkarınca delik yerler kalıyor ya oraları değil de diğer kısımları yedirebilirsin.
Metal rendelerde domates püresi yapmak için böyle dikenli gibi bir kısım oluyor ya ondan varsa çiğ elmayi orada da ezebilirsin.

Eklentiler

• IMG_20200406_234744.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200406_235336.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 41
Bide evinize yokmu yemek yapmiyomu karin diye söylemiş beni verem edecekler zaten tadımlık veriyorum en iyisi öyle yapmak olacak güya beni çok gereksiz masraf yaptırıyo olarak soylemis
Normal celik suzgecin varsa ondan daha buyuk bir tencereye koyup ta yapabilirsin.Ayni islev.

Ay canım coknsagolasin resim super oldu tam tersi anlamışım bi deneyim bunu yarın heyecan yaptim:)

Maşallah ya resmen yemek yemis:)

Kızlar uyku eğitiminde hayalime sigmayacak noktalara geldim. Asla çocuğumu ylniz birakmadim. Her ağladığında kucağıma aldım. Şimdi gerekli uyku öncesi rutinlerini yapıp yatağına bırakıyorum iyi uykular diyim cikiyorum artık . 15-20 dk sağına dönüyo duruyo soluna dönüyo duruyo sonra uyuyo. Ben kapının önünde bekliyorum eğer ağlarda giriyorum. Akşam uykuya geçmez hala biraz zor ama uykulari düzenli. Bu sabah aylardan sonra ilk defa kendimi insan gibi hissettim.
Uyku eğitimi vermek isteyen ve çocuğum kendini terk edilmiş hissetmesin diyen Tracy hogg eğitim tekniğini uygulasin . Ben bir buçuk haftada sonuç aldım çünkü başlangıçta internetten ogrendiklarimle başladım kitap okurken hatalarimi görüp duzelttikce anında fark etti. Tracy hogg özellikle çocukta güven sorunu oluşmaması terkedilmiş hissetmemesini çok onemsiyo. Ağlama yöntemini uygulayan ailelere uyku eğitiminden önce bebeklerin tekrar güvenini kazanma çalışmalarıyla başlıyor. İnşallah diş çıkarmalar başlayana kadar ve hastalanmazsa biraz rahat edicem.

Bizde dört paket aldık bez molfiks dört numara. Bı paket bitti şuan dört nara iyi oluo. Ama üç paket bitince dört mu kullanırız beş mi bilmiom.yoksa stok yapardım yine
Ben artık 5 e geceriz diye dört numara almadım ama kullanmam gerekecek muhtemelen çünkü bebeğim henüz 7 buçuk kilo
Canım hangi seriyi kullanıyorsun? Ben molfix in pure&soft serisini kullanıyordum. 4 numara
Ben de daha 16 sında almıştım.
Aynısindan kullanıyoruz

Ben artık 5 e geceriz diye dört numara almadım ama kullanmam gerekecek muhtemelen çünkü bebeğim henüz 7 buçuk kilo

Aynısindan kullanıyoruz
Benimki beş aylıkken yedi kiloydu. Sekiz olmuş olabilir. Altı ay kontrol e gitmedik. Evde kendim tartıldım sonra bebekle tartıldım. Sekiz kilo çıktı bebek. Dört numara iyi oluo şuan. Ama dört tek sonra 4+ mi alırız yoksa beş mi bilmiyorum. Büyük oğlum da 4+ kullanmadım. Hatta üçten beşe geçmiştik dört bı paket falan kullanmıştık. Küçük oğlumda dört aydan beri dört numarası kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…