2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gece yattığında uykuda da öksürüyosa sanki gerçektir ya, ben öksürdüğüm zamanlar yatma halinde hep daha çok gıcık yapar bana

Gece yattığında uykuda da öksürüyosa sanki gerçektir ya, ben öksürdüğüm zamanlar yatma halinde hep daha çok gıcık yapar bana
Çok tesekkur ederim cevabın için
Uykusunda oksurmuyor çok sukur,özellikle bez değişimi esnasında öksürüyor peşine de pıt pıt gaz çıkartıyor.Oyun haline getirmiş gibi geldi ilk.ama bunun dışında da uyanikken birkaç öksürüğü oluyor.İnsallah hasta olmamıştır..Başka ne gibi belirtiler olur acaba

Bu ayda taklit yetenekleri başlıyormuş.Mama dede baba gibi aynı heceleri tekrar edebiliyorlarmis.Sizin bebeklerde durum ne
Bizim kız iki üç hafta önce kendi kendine çok ses çıkarıyordu.konusuyor diyorduk hatta artık tamamen sessiz,agu bile demiyor 5 ay üç haftalık

Kızlar aşıları ne yapıyorsunuz?
Ben cimer e aşıların evde yapılmasını istedigime dair başvuru doldurdum çünküçocukla hijyene dışarda dikkat etmek imkansız. Henüz cevap gelmedi.
Benim oğlum 4 ayliktan beri baba diyo ve ağlarken de babababa diye ağlıyor . Taklit yeteneği yeni yeni başladı. Yemek yeme seklimize kadar taklit ediyo

Bizimki nerdeyse altibucuk aylık. Bu bı haftadır algı açılması yasio. Ayaklarıyla çok oynuyor. Bazı günler çok dilli oluyor. Çok aciktiysa mammaa diye. Baba diyodu bı ara bıraktı şimdi. Oğlum eee mi yapcan diyince kafasını sallıyor bu aralar çok tatlilasti. Ama diş sancısı ar sanırım ağlama krizleri uykuya direnme olayı var

Bizimde gece uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor.. Ağlıyor, diş de yok ortada henüz. Ne olduğunu çözemedim. Sürtünme işini hızlandırdı. Yerlerde oturmaktan heryerim ağrıyor

Bizimde gece uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor.. Ağlıyor, diş de yok ortada henüz. Ne olduğunu çözemedim. Sürtünme işini hızlandırdı. Yerlerde oturmaktan heryerim ağrıyor
Dia bizdede gorunmedi hala ama başka neolcak ki diyorum. Benimde heryerim agrio yaa. Gece emzirirken hararet basıo üstümdeki tişörtü atiom . Sonra öyle uyuyorum kollarım boynum hep tutuluyor

Dia bizdede gorunmedi hala ama başka neolcak ki diyorum. Benimde heryerim agrio yaa. Gece emzirirken hararet basıo üstümdeki tişörtü atiom . Sonra öyle uyuyorum kollarım boynum hep tutuluyor
Sürünme işini hızlandırdı yazacaktım yanlış yazmışım . Beni sıcak basıyor. Bebek emerken sıcağımdan terliyor yazık. Sen aşıyı ne yapacaksın zeraseba, bizimkiler aynı zamanda doğmuştu. Ben götürmedim.

Kızlar aşıları ne yapıyorsunuz?
Bizimki yarin götüreceğim sabahtan getirin Dr kontrol etmeyecek hızlıca yapariz zaten kimseyi almıyoruz bebek odasina dedi ama Allah'a emanet.
Ben basküle oturtuyorum artik 6-7 sn durabilir oturarak o arada ben kiloyu görüyorum
6. ayı dolduranlari sağlık ocağı aramıyor mu ki
Bizim sağlık ocağı aramiyor bir önceki kontrolde gün saat vermişti zaten.
Bizimkide agzi ile gariplikler yapıyor mıdı mıdı söyleniyor dudaklari ice alip sonra püskürüyor birsey yediriyorsam yarrabi şükür modunda suratımı temizliyorum.
Kizlar bebek irmigi almanıza gerek yok evde irmiginiz varsa bi robottan gecirin ufalansin aynisi oluyor
Normal irmiği robottan bile gecirmeyin kızlar bırakın yutmayi öğrensin .muhallebi çorba çok koyu kıvamlı değilde biraz akışkan olursa çok rahat tutarlar.biz yemek yerken patates kabak varsa elimle ezip veriyorum yutuyor.
Kızlar bebeğim tek bir kolunu yukarı aşağı uzun bir süre hızlı hızlı kaldırıp indiriyor. Normal bir hareket mi bu sizce.

Normalde de çok hareketli bir bebek
Bizimkide yapiyor onu özellikle sallanan koltuk var orda emzirirken kolcagi sag eliyle dövüyor. anlamıyorum elide mi acımıyor.pat pat hızlı hızlı vuruyor.bende bi ara panikledim ama onun haricinde istemsizce ve garip hareket yok .

Benim ki de sabit dururken yapıyor. Ama mesala alkış yaptım durup onu izliyor. İstemsiz olsa duramaz galiba bir anda.
Emerken çok yapıyor benim ki de. Yada sırt üstü yatarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…